Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas

R.s kur cia  su seimyna braidziojot ? maciau foto  FB

Palei Kačerginę,buvom ant Pyplių piliakalnio :)​ 

Atsakyti

Labas rytas, kavoosss!!! Niekaip nuo ryto nenutaikau kada atsigerti, pasitaisius tau buvau, bet atsalo  :B

Sestadieni dirbau, o vakar slampinejau po namus, soda, kazkaip neradau sau vietos ae malonios veiklos, tai ir praleke diena be prasmes.

Atsakyti
Labukas

PAgaliau orai pas mus pasakiski bigsmile.gif Saulyte nuo pat ryto wub.gif gaila tik,kad darbo savaite biggrin.gif
Geliu vakar taip ir nepasodinau..Sutingau,kol TV paziurejau.TAi siandien butinai reikia sukist i zeme-tegu auga mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :) tik dabar jungiuosi su kava, kas kartu? :rolleyes:

Tiek šeštadienį, tiek vakar gan anksti atsibusdavau, o šiandien akis vos praplėšiau, jau taip sunku buvo keltis, taip tingėjau :) užmigom normaliu laiku, nesivėlinom, bet visada juk taip būna, kai reikia kažkur :D

Planai šiandienos įprasti, savaitė taip pat gan nuobodi nusimato, pokolkas jokių planų, tik šeštadienį MB brolio lėksim sveikinti tikriausiai, reikia sugalvoti ką skanaus iškepti :ax:

Atsakyti

Labas rytas :) tik dabar jungiuosi su kava, kas kartu? :rolleyes:

Aš aš su kava jungiuosi :)  kaip tik poilsio pertraukėlė darbe,kavinuosi :)​ 

Atsakyti

Kaip diena visoms? darbinga ar kaip tik laisvesnė? :) kokie vakaro planai? ką vakarienei planuojat? :mirksiukas:

Atsakyti

Sveikutės :) 

Savaitgalį dirbau, šeštadienį vaikščiojom visi kartu ratukais, o vakar namie jau po darbo pratupejom, formule paziurejom. 

Šiandien namiesi tvarkinejuosi, su mama skype apie valandziuke papliurpiau :) laiptine bendra isploviau, namus prasiurbiau, einu is aparato kavos late pasidarysiu :) Valgyt nieko nedariau, nes reikia i parduotuve, tai vakarop gal mb arba visi kartu nuvarysim :) o po darbo pirato akiu iskepsiu arba koldunu turiu su bulvem - jo megstamiausi :) 

Ai va - maziuke mano pradejo sliaust i prieki po truputi, nes taip tik sonais ir atgal varydavo. Dabar reikia laukt kol prades ropot ant keturiu :D

ta pati ar dar koki ziuri ?  gal jau nusiziurejai kokia suknele  krikstynoms ?  Nesunku darbe ?  ten tik po kelias valandas per diena padirbi ? puiku kai gali taip suderinti

Žiūriu du dabar - juoda balta meile ir fazilet su dukrom :) 

Kol kas tik viena nusiziurejau, bet noriu po parduotuves prasieit :) 

Darbe - nera lengva :) ir laiptais laipiot daug reikia ir siurbli tasyt ir kol lovas pakloji, tai po darbo kaip po sporto sales jauciuosi :D

Labukas

As irgi beveik kaip i darba atsikeliau biggrin.gifMB dirba,o as vyriskus reikalus tvarkysiu biggrin.gifVarau masina i servisa,vis meta ta klaida,reikia ten kompa perprogramuot.Siaip varytume dviem masinom,bet MB dirba,tai teks man ten palaukt..Sake apie pora h uzims,tai pasiimsiu knyga,paskaitysiu..PAskui i maistine reiks,gal per ta tarpa ir MB jau baigs darba..O paskui ziuresim,ka veiksim mirksiukas.gifGAl sunus atvaziuos.Vakar laimejo dar viena dirza.4 pergales ir 4 tongue.gifToj euforijoj paliko pirstines rpei ringo...skambino vakar rengejams,gal dar rado..150£...Na neras,tevas tures pasipurtyt biggrin.gifBuvo prie ringo,galejo suziuret biggrin.gif
FB yra 15min live,jei kam idomu biggrin.gif

Sveikinimai sūnui, šaunuolis :) 

Atsakyti
As jau beveik po darbo mirksiukas.gif Issikraunu ir biggrin.gif Masina jau pries tai nusiploviau,noreciau issiurbt dar.. Gal nesutingsiu kol namo grisiu biggrin.gif Dar planuose geles pasodint ir gal apsikirpt biggrin.gif
Atsakyti

jau po darbu, diena greitai prabego, nepajutom kaip ir pietus atejo, ryte biskeli strigom, mums detales nebuvo paruostos, tai kazka kitka po truputi veikinejom. po pietu jau isibegejom, dar  lyg  klause ar neliksim po darbo, bet MB  biskeli tingejo, be to  dar  turejom pas jo draugeli uzvaziuoti  pasiimti MB sutaisyta kompa, tai kad nelikom siandien,  ryt jau liksim ilgiau. dar turiu troskintu  skranduku su raug, kopustais, kotletu, tai tik vistienos krutinele pasitroskinau su morkomis ir zirneliais grietineleje

Atsakyti
Jau du darbelius be tikro darbo pasidariau-nuploviau masina ir issiurbiau biggrin.gif Einu geles sukisiu i zeme-cia trecias darbelis biggrin.gif Gal drauge atsilaisvins per ta laika,tai ir apsikirpsiu mirksiukas.gif

Buvo like vakarykscio kugelio,tai su kefyru pavalgiau mirksiukas.gif Ai,dar uzmarinuot vista ir MB jautiena reikia-cia irgi darbelis,nes siaip po darbo jau galiu ir tinginiaut biggrin.gif
Atsakyti

O aš kepuosi vištieną vakarienei ir labai raugintų kopūstų noriu, tai kaip ir aišku ką valgysiu :)  :D 

Atsakyti
Vnz viska nuplanuota pasidariau,liko tik apsikirpt biggrin.gif Bet jau kazkaip nelabai tikiu,kad pavyks ax.gif Einu megzt biggrin.gif Pamatavau ant anukes,tai reikia truputi ardyt...
Atsakyti