Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labai faina, kai taip aukštai, matosi miestas, jūra

nufotkink vaizda :bigsmile:​ 

Atsakyti

Mickute7,ar labai nuvargai darbe?

aha, vis gi  sunki visa savaite buvo. parsinesiau darbo. mastau  kad reiktu biskeli dar siandien pradeti, bet kol kas tingiu, dar drauge zadejo uzlekti, tai pavalgiau, sedziu ir ziuriu seriala, nekyla nei rankos nei subine :lol:  o tau gero vakarelio :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Sveikos smile.gif
sumaniau užsukt. kad jau Bigbang grįžo į mūsų temutę, manau galiu ir aš čia užeit smile.gifsmile.gifsmile.gif
paskaitinėju vis, kai kurių narių realiai net pasiilgau smile.gifsmile.gif
jei pamenat mane. Jei ne prisistatau - ištekėjusi ir dviejų "abiturientų" mama -vienos dvyliktokės ir vieno ketvirtoko smile.gif

sveika sugrizus. Kur taip ilgai klaidziojai ? o jau be BigBAng negaleliam cia uzsukti ? :P​ 

Atsakyti

yra ir pas mus balkonas, tiek kad nedidelis, suoliukas yra, bet cia daugiau  rukantys tik priseda, kazkaip mazai vietos kad sedeti ir  vakarieniauti. na  sampana esu su kokia drauge ne karta gerus :D  Mb kaip tik  ant spinteliu bangos :lol: siandien darbe  pasiruose  viena spintele i balkona, o tai  senutes tos spinteles pas mus balkone- caro ruriko laiku, tai va po truputi atnaujinsim. dar jei  bus atraizu, tai gal ir antra sumeistruos MB :ax: 

Atsakyti

Neklaidžiojau ☺ buvau kaiminystėj☺

Bigbang ☺ ☺☺

Gyvenu gerai gal. Bėgime ☺ darbai vaikai....dukra abiturientė tai visais baigimais iegzaminais šleistuvėmis suknelėmis ☺☺☺☺ sūnus iš pradinukų išeina tai vėl standartizuoti testai...išleistuvės šventės...esmėj vargstam visapusiškai. o labiausiai vargsta piniginė ☺☺ ir noriu kad tas laikotarpis baigtųsi...ir bijau. Nes dukra kels sparnus vistiek kažkur mokytis.O bus keista kad kažko nebebus namuose. aš dabar pakol visi nesusirenka miegot negaliu...kaži kaip persilaušiu... vž kuo daugiau apie tai galvoju tuo man baisiau. 😦😦😦

Atsakyti

Neklaidžiojau ☺ buvau kaiminystėj☺

Bigbang ☺ ☺☺

Gyvenu gerai gal. Bėgime ☺ darbai vaikai....dukra abiturientė tai visais baigimais iegzaminais šleistuvėmis suknelėmis ☺☺☺☺ sūnus iš pradinukų išeina tai vėl standartizuoti testai...išleistuvės šventės...esmėj vargstam visapusiškai. o labiausiai vargsta piniginė ☺☺ ir noriu kad tas laikotarpis baigtųsi...ir bijau. Nes dukra kels sparnus vistiek kažkur mokytis.O bus keista kad kažko nebebus namuose. aš dabar pakol visi nesusirenka miegot negaliu...kaži kaip persilaušiu... vž kuo daugiau apie tai galvoju tuo man baisiau. 😦😦😦

Na bet tai neišvengiama, tai geriau negalvoti ir neprisigalvoti. Taip jau yra, toks gyvenimas. Žinoma man lengva kalbėti kai maniškei dar metų nėra, bet mes visi taip užaugom ir teko tevams su tuo susitaikyti, teks ir tau ;)

Atsakyti

V-RIne, o kur tavo dukryte galvoja stot mokytis ?

Atsakyti
Karsta...Po darbo iskart i salta vonia sokau,biski atsigavau biggrin.gif LAuke tai labai fainas oras,bet masinoj,kai nera kondicionieriaus,tai nekas...
Pas mane irgi 3d saltibarsciai biggrin.gif Va jau damusiau viska biggrin.gif

V-rine,sveika sugrizus 4u.gif Kazkaip nebuvo tai,kad vaikai viena diena susirinktu daiktus ir iseitu atskirai gyvent..Jie po truputi iseidinejo,tai as labai ir nepajutau biggrin.gif

Na ka,MB isejo i naktine..Bet ta naktine jo,kokia 2-3 nakties jau ir gris biggrin.gif As skalbima pajungiau,kompa i kiema issinesiau,galvoju vyno isipilt taure mirksiukas.gif
Atsakyti

Karsta...Po darbo iskart i salta vonia sokau,biski atsigavau biggrin.gifLAuke tai labai fainas oras,bet masinoj,kai nera kondicionieriaus,tai nekas...
Pas mane irgi 3d saltibarsciai biggrin.gifVa jau damusiau viska biggrin.gif

V-rine,sveika sugrizus 4u.gifKazkaip nebuvo tai,kad vaikai viena diena susirinktu daiktus ir iseitu atskirai gyvent..Jie po truputi iseidinejo,tai as labai ir nepajutau biggrin.gif

Na ka,MB isejo i naktine..Bet ta naktine jo,kokia 2-3 nakties jau ir gris biggrin.gifAs skalbima pajungiau,kompa i kiema issinesiau,galvoju vyno isipilt taure mirksiukas.gif

Giega - puikus tavo vakaras :) vynas  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 20, 18:34)
<p>Giega - puikus tavo vakaras smile.gif vynas  wub.gif </p>

O tu dar maitini?
Atsakyti

O tu dar maitini?

aha :)

Atsakyti

Oi nesusicitavo....Mickutei atsakau apie  dukrą ☺ Ji be pašaukimo ☺ na be to kur nuo 6 klasės žino kaip mb brolis pvz kad bus gydytojas...ji nežinojo nieko iki šiol. Ilgai nežinojo. Dabar kalba apie buhalteriją. Nu čia kaip aš - nors visiškai pliko  buhalterinio darbo niekad nedirbau. . Tai man toks lengvas šokas buvo kai pasakė kad gal į buhalteriją. Norėjosi kitokios kokios pakraipos...☺ bet tai viskas bus matyt po egzų. Lengvai atkalbinėju ☺☺ norėjo prieš tai logistiką. Bet tai lb siaura sritis yra. Tada geriau apskaita. Na bus matyt....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 balandžio 2018 - 19:53