Labai faina, kai taip aukštai, matosi miestas, jūra
nufotkink vaizda
Mickute7,ar labai nuvargai darbe?
aha, vis gi sunki visa savaite buvo. parsinesiau darbo. mastau kad reiktu biskeli dar siandien pradeti, bet kol kas tingiu, dar drauge zadejo uzlekti, tai pavalgiau, sedziu ir ziuriu seriala, nekyla nei rankos nei subine o tau gero vakarelio
Sveikos
sumaniau užsukt. kad jau Bigbang grįžo į mūsų temutę, manau galiu ir aš čia užeit
paskaitinėju vis, kai kurių narių realiai net pasiilgau
jei pamenat mane. Jei ne prisistatau - ištekėjusi ir dviejų "abiturientų" mama -vienos dvyliktokės ir vieno ketvirtoko
sveika sugrizus. Kur taip ilgai klaidziojai ? o jau be BigBAng negaleliam cia uzsukti ?
yra ir pas mus balkonas, tiek kad nedidelis, suoliukas yra, bet cia daugiau rukantys tik priseda, kazkaip mazai vietos kad sedeti ir vakarieniauti. na sampana esu su kokia drauge ne karta gerus Mb kaip tik ant spinteliu bangos
siandien darbe pasiruose viena spintele i balkona, o tai senutes tos spinteles pas mus balkone- caro ruriko laiku, tai va po truputi atnaujinsim. dar jei bus atraizu, tai gal ir antra sumeistruos MB
Neklaidžiojau ☺ buvau kaiminystėj☺
Bigbang ☺ ☺☺
Gyvenu gerai gal. Bėgime ☺ darbai vaikai....dukra abiturientė tai visais baigimais iegzaminais šleistuvėmis suknelėmis ☺☺☺☺ sūnus iš pradinukų išeina tai vėl standartizuoti testai...išleistuvės šventės...esmėj vargstam visapusiškai. o labiausiai vargsta piniginė ☺☺ ir noriu kad tas laikotarpis baigtųsi...ir bijau. Nes dukra kels sparnus vistiek kažkur mokytis.O bus keista kad kažko nebebus namuose. aš dabar pakol visi nesusirenka miegot negaliu...kaži kaip persilaušiu... vž kuo daugiau apie tai galvoju tuo man baisiau. 😦😦😦
Neklaidžiojau ☺ buvau kaiminystėj☺
Bigbang ☺ ☺☺
Gyvenu gerai gal. Bėgime ☺ darbai vaikai....dukra abiturientė tai visais baigimais iegzaminais šleistuvėmis suknelėmis ☺☺☺☺ sūnus iš pradinukų išeina tai vėl standartizuoti testai...išleistuvės šventės...esmėj vargstam visapusiškai. o labiausiai vargsta piniginė ☺☺ ir noriu kad tas laikotarpis baigtųsi...ir bijau. Nes dukra kels sparnus vistiek kažkur mokytis.O bus keista kad kažko nebebus namuose. aš dabar pakol visi nesusirenka miegot negaliu...kaži kaip persilaušiu... vž kuo daugiau apie tai galvoju tuo man baisiau. 😦😦😦
Na bet tai neišvengiama, tai geriau negalvoti ir neprisigalvoti. Taip jau yra, toks gyvenimas. Žinoma man lengva kalbėti kai maniškei dar metų nėra, bet mes visi taip užaugom ir teko tevams su tuo susitaikyti, teks ir tau ;)
Karsta...Po darbo iskart i salta vonia sokau,biski atsigavau
LAuke tai labai fainas oras,bet masinoj,kai nera kondicionieriaus,tai nekas...
Pas mane irgi 3d saltibarsciaiVa jau damusiau viska
V-rine,sveika sugrizusKazkaip nebuvo tai,kad vaikai viena diena susirinktu daiktus ir iseitu atskirai gyvent..Jie po truputi iseidinejo,tai as labai ir nepajutau
Na ka,MB isejo i naktine..Bet ta naktine jo,kokia 2-3 nakties jau ir grisAs skalbima pajungiau,kompa i kiema issinesiau,galvoju vyno isipilt taure
Giega - puikus tavo vakaras vynas
Oi nesusicitavo....Mickutei atsakau apie dukrą ☺ Ji be pašaukimo ☺ na be to kur nuo 6 klasės žino kaip mb brolis pvz kad bus gydytojas...ji nežinojo nieko iki šiol. Ilgai nežinojo. Dabar kalba apie buhalteriją. Nu čia kaip aš - nors visiškai pliko buhalterinio darbo niekad nedirbau. . Tai man toks lengvas šokas buvo kai pasakė kad gal į buhalteriją. Norėjosi kitokios kokios pakraipos...☺ bet tai viskas bus matyt po egzų. Lengvai atkalbinėju ☺☺ norėjo prieš tai logistiką. Bet tai lb siaura sritis yra. Tada geriau apskaita. Na bus matyt....