Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Laba labas ir vėl penktdienis :blink:  :D 

Kavos ta proga :ax:​ 

Atsakyti

jau maniau, kad 3 ryta prasilenkiam su R.S...... :P 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 balandžio 2018 - 05:05

Almost,visų pirma ačiū už tokį puikų,išsamų ir net su nuorodom pasakojimą :oro_buckis:  Skaičiau tarsi straipsnį iš kelionių žurnalo :)  Nerealias atostogas turėjote,o kur dar puikių žmonių sutikimas,nuostabu,kad bendraujate toliau :wub:  Jūsų kelionė labai "turtinga" tiek įspūdžiais,tiek naujų žmonių pažintimi.

Kaip miuziklas?

*Voque* kada vakar,tiksliau šiande užmigai? :)  

Mickute7,laukiam greičiau gryžtant pas mus :) 

giega,skaičiau pas Jus Londone vėl neramumai :huh2: 

Atsakyti

Mouette,mūsų pagaliau poilsiauja :wub: 

BigBang,su Dukriuku greičiausiai laiką leidžia :wub: 

A Liepuks kur? :bigsmile:​ 

Atsakyti

jau maniau, kad 3 ryta prasilenkiam su R.S...... :P 

o Mickute7 Tu čia :wub:  :bigsmile: 

Aš irgi maniau,kad prasilenksim :D​ 

Atsakyti

Pritariu R.s del Almost atostogu aprasymo - isivaizduoju kaip jus ten super fainai buvo, kiek ispudziu, emociju  . gamtos grozis :wub:  tik pasvajot belieka apie tokias keliones :D​ 

Atsakyti

o Mickute7 Tu čia :wub:  :bigsmile:

Aš irgi maniau,kad prasilenksim :D​ 

jau vakar  vakare buvau

Atsakyti
LAbukas

silta jau nuo pat ryto bigsmile.gif
As vakar dar norejau parasyt-kur Mickute dingus ir ziuriu,prisidave,tai ir neberasiau neiko biggrin.gif Baigineju visas megztuko dalis,ziuresim,kas cia gausis,kai susiusiu biggrin.gif

QUOTE(R's... @ 2018 04 20, 04:08)
>giega,skaičiau pas Jus Londone vėl neramumai huh.gif </p><p></p><p></p>

g.gif dar nieko neskaiciau,nemaciau...
Atsakyti

Labas rytas :) užmigau vėlokai, apie 1val, tai sunkoka šįryt atsibusti buvo, lyg ir galvą skaudėti norisi, bet nieko, penktadienis, viskas liuks :rolleyes: 

Šiam vakarui planų lyg jokių, manau krepšinį žiūrėsim, gal vyno kokio ragausim, nieko ypatingo, nes ryt išlekiam MB brolio sveikinti, tai reikia taupyti jėgas :D 

Ką kitos planuoja? :mirksiukas: 

Atsakyti
Penktadienis,tikiuosi nebus labai daug darbo,noreciau,kaip vakar panasiu laiku grizt mirksiukas.gif O palnu siandienai irgi jokiu neturim..Ryt labai noreciau prie juros,bet eisim i gimtadieni,tai nezinau ar spesim suvazinet...O sekmad jau nebetokie karsti orai...
Atsakyti

Jau namie.Issinesiau kompa i kiemeli,pavalgiau saltibarsciu,ijungiau laistytuva ir relaksuosiu.

Aisku dabar jau vel noreciau kazkokios tolimos,egzotnes keliones,bet tada,po 15h skrydzio sakiau,kad galiu apsiribot ir artimesnem kelionem. Mes vis apie Tailanda pasvarstom,bet vis kazko atidedam...Siemet vel ko gero neisvaziuosim,apsiribosim Portugalija,gal Turkija koki rugseji...

Reikėtų man savaitgalį išsivalyt, susitvarkyt balkoną, kad galėtume vakarieniaut jau balkone, kai gražūs šilti vakarai bus  :)

Aha, mes po skrydžio atgal irgi taip pat galvojom, bet žinai man čia kaip ir su tatuiruotėm. Labai skauda ir, rodos, ilgai nebenorėsiu naujos, bet praeina kelios dienos ir vėl norisi  :D  :D Tai dabar jau vėl norėčiau į tolimą kelionę, kad ir koks ilgas varginantis skrydis  :D 

O šis vakaras greit pralekė kaip visada, jie visi tokie vienodi, kad net nėra ką pasakoti :)

Aha, man irgi kažkaip nėra ką pasakot labai, kai vėl į rutiną grįžtu  :) Nei ką daug beperku, nei kas naujo įdomaus nutinka..

Laba labas ir vėl penktdienis :blink:  :D

Kavos ta proga :ax:​ 

Šįryt prabudau apie 6val ryto. Visa laiminga, džiugi. Tada prisiminiau, kad šeštadienis tik rytoj, sudužo mano širdis, sukilo spaudimas ir teko eit ruoštis darban  :unsure:  :D  :D 

Labai norėčiau antros kavos dabar  :wub: Bet palauksiu dar valandėlę, nes ką tik baigiau pirmą..

Almost,visų pirma ačiū už tokį puikų,išsamų ir net su nuorodom pasakojimą :oro_buckis:  Skaičiau tarsi straipsnį iš kelionių žurnalo :)  Nerealias atostogas turėjote,o kur dar puikių žmonių sutikimas,nuostabu,kad bendraujate toliau :wub:  Jūsų kelionė labai "turtinga" tiek įspūdžiais,tiek naujų žmonių pažintimi.

Kaip miuziklas?

Nėra už ką, tikrai. Visos nuotraukos telefone, kažkaip jų ir šiaip ne per daugiausia. Nuorodas irgi ne visas apie viską sudėjau, bet nemanau, kad jau daugiau reikia plėstis labai  :) Labai džiaugiuosi tikrai, kad kelionė visapusiškai turtinga buvo - tie įspūdžiai ir ryšiai su žmonėm tikrai labai daug reiškia  :wub: 

O miuziklas.. Oj, esu sutrikus ir sumišus. Žodžiu visa scenografija, aktoriai, vaikai, dainos, muzika, šokiai buvo įspūdingai gražu. Labai patiko visa ta dalis. Bet. Žinutė, nešama spektaklyje, pats scenarijus - absoliučiai ne man. Aš nei skaičiau, nei girdėjau, nei domėjausi apie Matildą, tai ėjau aklai, nežinojau nieko. Nei istorijos, nei minties. Mane šokiravo tiek, kad išėjau po pirmos dalies su viena kolege. Patyčios iš vaikų atviru tekstu. Iš tėvų, iš klasiokų, iš direktorės. Žodžiu, labai labai nuvylė mane nešama žinutė, labai jautriai sureagavau ir nebemačiau tikslo būti antroj daly  :) 

Pritariu R.s del Almost atostogu aprasymo - isivaizduoju kaip jus ten super fainai buvo, kiek ispudziu, emociju  . gamtos grozis :wub:  tik pasvajot belieka apie tokias keliones :D​ 

Tikrai gamtos grožis buvo kažkas nuostabaus. Jau Airija tikrai labai graži šalis gamtos atžvilgiu, bet ten  :wub:  :wub: 

Ką kitos planuoja? :mirksiukas:

Pas mus antrą dieną vasara - ne tokia, kaip pas giega, bet netoli  :D  :D Tai eisim po darbo su MB pasivaikščiot, gal į kokį bariuką užsuksim, o gal tiesiog prasieisim per parką ir grįžę pasidarysim valgyt tiesiog  :) 

Rytoj reikia į kelias parduotuves ir apsitvarkyt motorolerį, namus. O poryt jaučiu ilsėsim ir tiek  :) 

Labas rytas visoms  :4u: 

Vakar su merginom labai smagiai pasisėdėjom, pavakarieniavom. Paskui nuėjom į tą miuziklą. Po pirmos dalies MB parsivežė mane ir nuėjom miegot. 

Šiandien ryte atvažiavau į darbą, pasiėmiau kavos, pusryčių ir ėjau vėl į balkoną įmonėj pusryčiaut  :) Susitikau draugę, paplepėjom ir viskas. Dabar į veiklą kimbu, bet šiandien laisvesnė diena darbe, tai ramu  :)​ 

Atsakyti

Labukas visoms  :4u: 

Pas mus atkeliavo vasara, tai pc net nejungiu, o i sm ateit per telefona labai nepatogu man  :unsure: Laiką stengiamės leisti lauke, nes kiek gi čia tų tokių gerų dienų tegaunam :) Vakar tik va nusvilau kairę ranka labai, o dar buvau su trumpom rankovėm, tai atrodau kaip statybininkas dabar nes pečiai balti  :D Reikės prieš LT jaučiu porą kart į soliariumą bėgt, kad susilygintų spalva  :unsure: 

*Voque* skaniai skamba Tavo keksiukai,gal gali gamybos procesą papasakoti? :ax:

Mickute7,smagu,kad darbų turit,vadinasi gerai dirbate,kad užsakymų tik daugėja :)  Suprantu,kad nuvargstate,bet svarbu būna atitinkamas atlygis :)

Giega,sakai kosmetikos pasipildei :)  Primink kada išlekiat atostogų? :rolleyes:

Liepuks,kaip darbe sekasi pasakok? :)  Vaikai klauso? iš kantrybės neveda? :D

BigBang,kaip Jūs laikotės? ką veikinėjate?

Laikas lauke, ant saulytės, pavėsiukuose, oras +26 ir panašiai, tai nesinori namie būt. Bet va šiandien dar neišėjom iš namų, nu bijau vėl nusvilt,tai nzn ar išsiruošim :)

Planuose šaltibarščiai :) 

Sveikos  :)

Aš jau grįžau, parskridom pirmadienį, vakar turėjau dar išeiginę, o šiandien jau darbe. Bet veiklos po tos pusantros savaitės apstu, tai šiandien gal atlėksiu prisiduot po pietų  :) Rytoj du susitikimus turiu, tai nežinau irgi, ar pasirodysiu. Žodžiu pilna pilna reikalų visokiausių  :D

Malonu labai, kad pasiilgot - aš jūsų irgi  :wub:  :4u:  :4u:​ 

Skaičiau apie tao atostogas ir tikrai, kaip R\s berods rašė, kaip iš kokio kelionių žurnalo :) Tikrai smagūs yspūdžiai, tik... manęs ten nelabai traukia. Aš visų tų gyvačių, vorų kai bijau, tai nežinau ar norėčiau šalia atsidurti. Pažiūrėti nuotraukas - gražuuuu  :wub: 

Nu va, turiu susitikimą už 20min, tai kažką parašysiu gal šiek tiek trumpai  :)

Iki atostogų laikotarpis buvo siaubingas. Labai daug darbo, streso, panikos. Atostogų tikrai jau labai reikėjo - nebėjau nei į sporto salę, nei kažką dariau dar, tik dirbau dirbau dirbau..

Atostogos buvo nuostabios tikrai - net nežinau, nuo kurio galo pradėt pasakot, ką išsamiau, ką trumpiau.. Gaila, kad viskas taip greit baigėsi. Įspūdžiai tikrai ypatingi, liks atminty visam gyvenimui. Labai labai rekomenduočiau visiems tokią kelionę turėt  :wub: Kažkas fantastiško buvo. Noriu dar ir dar daryt tuos safari turus. Ir dar tokias tolimas keliones organizuotis. Skrydžius atgal tik buvo labai sunku pernešt - du skrydžiai, vienas 7.5val trukmės, kitas 8.5val trukmės. Tai sunku tikrai ištvert. Aišku lėktuvai ne Ryanair (skridom su Emirates), bet vis tiek tokio ilgumo skrydį pernešt normaliai tai jau reik ne ekonominėj klasėj skrist tikrai..

Sumesiu gal eigoj kažkada nuotraukų į grupę ir papasakosiu daugiau kažką, bet reik, kad nusisėdėtų viskas šiek tiek  :)

Žiūrėjau kažkada dokumentinį apie Emiratų oro linijas, tai tikrai yspūdingi jų tie lėktuvai ir aptarnavimas aukštos klasės :)

Almost, sveika sugrįžusi :4u: pagaliau sulaukėm :rolleyes: oi aš tik bandau įsivaizduoti kokio nuostabumo buvo atostogos, tik bandau, nes tikiu, kad nei foto perteikia, nei žodžiais neįmanoma apibudinti :) labai džiugu dėl Jūsų :angel_not:

R,s, labas :4u: tik nesugalvok sirgti, jokiu būdu, rytoj lauksim ryte pasirodant :D o keksiukus gaminu taip: smulkintuvu susismulkinu brokolį, morką, dedu varškės, mušu 2-3 kiaušinius, kad masė būtų ne skysta, o tiesiog viskas suliptų, tuomet ožkos sūrio, žolelių, džiovintų pomidorų ir va visas receptas :) dedam į formeles ir kepam :rolleyes: tikslių proporcijų nėra, viskas pagal norą ir šaldytuvo turinį. Galima dar pora šaukštų miltų įdėti, taip pat kepimo miltelių, bus dar labiau keksiukiniai, bet man patinka/tinka ir tokie :rolleyes:

Lekiu iki parduotuvės šaldytų uogų pirkti, grįžus vakarienę gaminsiuos ir manau jokių daugiau planų, vis žadu skaityti, bet....manau ir šiandien nepavyks :B

Skaniai susiskaitė receptukas, reikės pabandyt išsikept  :4u: 

Vakar vakare prieš užmiegat labai skaudėjo gerklę,va šįryt nubudau,neskauda visai,bet neprakalbu...Balsas kaip riaumojančio liūto :unsure:  Nieko turiu greit ir lengvai išsikapstyti nėra laiko pavasarį sirgti :D  :B

Tik šilumos daugiau galėtų būti..

Vat negaliu tokia eiti į salę sportuoti ir jau man "kapec" emociškai kaip Liepuks sakė :unsure:​ 

Nesirk ;)

Va dar pasigirsiu - mano dukrytė pradėjo ropoti jau :) 

Almost - tavo pusryčiai balkone labai nuostabiai skaitosi  :wub: Norėčiau balkoną turėti ir aš :)

Atsakyti