Planuose šaltibarščiai
Skaičiau apie tao atostogas ir tikrai, kaip R\s berods rašė, kaip iš kokio kelionių žurnalo
Tikrai smagūs yspūdžiai, tik... manęs ten nelabai traukia. Aš visų tų gyvačių, vorų kai bijau, tai nežinau ar norėčiau šalia atsidurti. Pažiūrėti nuotraukas - gražuuuu
Žiūrėjau kažkada dokumentinį apie Emiratų oro linijas, tai tikrai yspūdingi jų tie lėktuvai ir aptarnavimas aukštos klasės
Va dar pasigirsiu - mano dukrytė pradėjo ropoti jau
Almost - tavo pusryčiai balkone labai nuostabiai skaitosi
Norėčiau balkoną turėti ir aš
Oj, kaip užsimaniau šaltibarščių dabar
Žinok per tą laiką nemačiau nei vieno voro ir tik dvi gyvates ir skorpioną safari parke Tikrai nėra taip, kad bėgiotų ten ant kelio laisvai tie visi gyviai.. Gal kažkur neturistinėse zonose, bet tikrai ne taip įprastai visur ant gatvės
Ekonominėj klasėj dar vis tiek šiek tiek paprasčiau viskas, bet jau pirmoj ar verslo klasėj tai ten ir sėdynės ohoho kaip lovos, ir šampanas, viską. Žodžiu
Liuks, šaunuolė greituolė kruopa
Mes namie balkoną turim, bet nelabai ten pusryčiaujam. Kartais ar pietaujam vakarieniaujam vasarom. O čia aš darbe einu įmonės pastate į viršų, tai tikrai labai patinka. Pietų irgi ten lėksim šiandien Labai faina, kai taip aukštai, matosi miestas, jūra