Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos, su kava jau antra smile.gif
aš iš namų SM mažai rašau, nes naminis kompas mano SM kažkodėl blokuoja, rašau telefu aišku, bet tai sunkiau juo smile.gif
Lyjo ir pas mus. Todėl labai sunko ryte žadintis buvo smile.gif Su mama kalbėjau tai sakė darže net nesijaučia to lietaus. Mano sode įtariu jausis smile.gif nes vanduo dar iš po žiemos nenudžiuvo. Problemos ten su melioracija, tvarkė dabar tai lyg sutvarkė. Mano dar tik sodo galas būna šlapias, o kaimynų kokių 4 tai visi sodai apsemti...

O diena mano vakar tokia kaip įprastai, nors gal lengvesnė- valgyt nereikėjo gamint vakare, tai vakaras laisvesnis buvo smile.gif smile.gif nors nieko tokio ir nepadariau per tą laisvesnį... smile.gif
Atsakyti

Almost,Tu dabar būsi ne Almost,o SuperAlmost'ė  :D  :D  nes nu rimtai,paskaitau Tavo post'us ir negaliu sustoti žavėtis Tavo veržlumu gyvenimą išnaudoti maximumu,Šaunuolė ir geras,užkrečiantis pavyzdys esi,ačiū Tau :oro_buckis:

Ačiū ačiū Tau už komplimentus, bet toli gražu man iki super moteries  :D Pažiūrėk, kokios jūs visos kitos čia superinės  :) Visos lekiat, bėgat, dirbat, sukatės - nu reik ir man neatsilikt  :)  :4u: 

Labas rytas :) papusryčiavau darbe, eisiu vėliau kavos :rolleyes: rytas įprastas, greitas, kažkaip sunkiai kėliausi, bet juk kitaip nebūna, va savaitgalį galėsiu atsibusti anksti, be žadintuvo ir būsiu pailsėjus :D 

Aš kaip tik dabar kavą gurkšnoju. Jergus, kaip man jos reikia - visa sutinus, primigus atsikėliau  :unsure:  :D 

Nu zinok tikrai gaila 200£ uz bileitus savaitgaliui,kai as dabar i Portugalija savaitei skrendu uz 300£ jau su skrydziu ir viesbuciu 2 zmonem.

PAseksiu vis,bet vasarai nelabai ismeta pigiu bilietu..Ta LT kaip uzkeikta-viskas brangiausia...Pvz i kokia Lenkija gali po 20£ bilietu rast..Net i Ryga pigiau nuskrist,nei i Kauna..Tik paskui dadedi atvaziavima is Rygos ir vel panasiai gaunas+ nuovargis...

Bet jūs ten su kažkokia nuolaida gi skrendat už tokią kainą ar čia pilnai viskas iš pačių kišenės?  :) 

Nu bet kažkaip kiek aš žiūrėjau, tai piko metu grįžti tiek į Latviją, tiek į Lietuvą, tiek į Lenkiją brangu būna bent jau iš čia  :D Vienodos kainos tuo pačiu populiariausiu metu būna skrydžių..

O diena mano vakar tokia kaip įprastai, nors gal lengvesnė- valgyt nereikėjo gamint vakare, tai vakaras laisvesnis buvo. nors nieko tokio ir nepadariau per tą laisvesnį...

Tai pailsėjai, jei nieko nepadarei ir laisvesnis buvo  :) 

Labas rytas!

Šiandien vėl bus audito darbų, tai tokia meh, nelabai patinka man jie. Bet reikia  :) Viską skauda po treniruotės vakarykštės, bet gerai padirbėjau - tuo ir džiaugiuos. Vakare po darbo lėksim pirkti maisto, tai reikia susidaryt planą, produktų sąrašą. Dar reikia šio bei to paieškot internete nusipirkt (bokso pirštinių, kavai stiklinių puodelių, kavos kapsulių), tai žodžiu veiklos turiu - tik veikt bereikia  :D 

Gražios dienos ir skanios kavos visoms  :4u:​ 

Atsakyti
I Portugalija grynai is savo kisenes,be jokiu nuolaidu.. I Turkija turim nemokama viesbuti,bet greiciausiai nevaziuosim.. I ta viesbuti nevaziuosim,nes jis kalnuose,noriu prie juros biggrin.gif
Gal dar iseis persisakyt,jei ne,tai ne biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena :) 

Pertrauka su kava,tai užsukau pas Jus :ax: 

Išgersiu kavą ir eisiu užkandžių pasiruošti,lauksiu Draugės :ax: 

Kaip Jūsų diena bėga Damos?

Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2018 04 24, 15:01)
<p>Laba diena smile.gif </p><p></p><p>Pertrauka su kava,tai užsukau pas Jus ax.gif </p><p>Išgersiu kavą ir eisiu užkandžių pasiruošti,lauksiu Draugės ax.gif </p><p></p><p>Kaip Jūsų diena bėga Damos?</p>

aš irgi su kava. ir saldainių privalgiau bile kiek...valios nulis.
Kokius užkandžius gaminsi, kuo vaišinsi? smile.gif
Atsakyti

o tai ko tu taip pyksti??? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Aš nenorėč nei kriaušės nei aplamai. Nors aišku suprantu kad tas sportas visų pirma jėgos daug reikalauja...o tai ir yra manau visako esmė. Svarbu ne mokėti mušti o iškrova.

Na būna supyksti gi kartais ant ko nors :D juk ir pačiai būna, nesakyk kad ne :D 

giega,plaukai nudažyti? :)  Dėl Draugų kurie gryžta iš Amerikos,jeigu labai artimi ir brangūs,kad ir skaudančia širdim,bet iš "kojinės" jeigu reiktų krapštyčiau pinigus ir skrisčiau :D  Laikas su Draugais neatsos jokių pinigų :wub:

Mickute7,ar TB jau sugiją pjūvis,nebeskauda? Gal jau viskas taip kaip nieko nebuvę? :)

Almost,Tu dabar būsi ne Almost,o SuperAlmost'ė  :D  :D  nes nu rimtai,paskaitau Tavo post'us ir negaliu sustoti žavėtis Tavo veržlumu gyvenimą išnaudoti maximumu,Šaunuolė ir geras,užkrečiantis pavyzdys esi,ačiū Tau :oro_buckis:

*Voque* kaip susitikimas su Draugute? :)

BigBang,kaip Jūsų dienelė vakar praėjo? Kaip košes skanauja Mažoji?

Liepuks,smagus savaitgalis :)  :wub:  Man išvykos,bet kur laaabai smagu. Namie tupėjimas..."žudo"  :D

V-rine,kaip Tavo diena praėjo vakar? Dukra bijo egzaminų?

Mouette,labas :wub:​ 

Mūsų dienelės panašios :) Vakar buvom vaiku centre pažaisti. Buvo atvažiavę iš savivaldybės, klausinėjo kas patinka/nepatinka vaiu centre ir ar būtų kur kitur eit jeigu vaiku centro nebūtų. Nori apkarpyt 15proc vaikų centrų kažkaip. Tai blem kainos kyla, mokesčiai kyla ir dar iš vaikų atimti nori. Žodžiu mūsų vaikų centras labai kovoja, nes į Londoną važiavo. Žodžiu UK jau darosi ne pyragai :D Dėl to planuojame grįšti :)

Atsakyti

I Portugalija grynai is savo kisenes,be jokiu nuolaidu.. 

Oj, bet labai gera kaina gavosi čia tada  :) Kada lėksit?

Laba diena :)

Pertrauka su kava,tai užsukau pas Jus :ax:

Išgersiu kavą ir eisiu užkandžių pasiruošti,lauksiu Draugės :ax:

Kaip Jūsų diena bėga Damos?

Aš po pietų su kava irgi  :wub: Nusipirkau paragaut naują baltyminį batonėlį, žiūrėsiu, kas čia per skonis  :) 

Tai blem kainos kyla, mokesčiai kyla ir dar iš vaikų atimti nori. Žodžiu mūsų vaikų centras labai kovoja, nes į Londoną važiavo. Žodžiu UK jau darosi ne pyragai :D Dėl to planuojame grįšti :)

Paskaičius prisiminiau, kaip seniau sakėt, kad neplanuojat, nenorit grįžti į Lietuvą, kol kruopos neturėjot dar  :) Kaip viskas keičiasi, kai pagalvoji..  :)​ 

Atsakyti

V-rine,saldainiųųų nevalgyk,suvalgyk vieną saldainįįį :D  Ir nereiks graužtis,kad valios neturi :D 

Vaišinsiu paprastai,vaisiai,aišku saldumynai,daugiau dėl Vaikų :D  Viena užkandėlė su mocarela ir pomidoru,kita užtepėlė su vištiena ir mandarinais,kukurūzų traškiai su avokadų padažu ir karštam lietiniai blynai su kumpiu,sūriu ir daržovėm :)  Kava :D 

Viskas :D 

Almost,kaip tas naujas batonėlis,skanu?

BigBang, visur gerai kur mūsų nėra,kaip sakoma :D  Jeigu širdis šaukia Lietuvon gimtinėn,gryžkite :)  :lietuva:​ 

Atsakyti

Oj, bet labai gera kaina gavosi čia tada  :) Kada lėksit?

Aš po pietų su kava irgi  :wub: Nusipirkau paragaut naują baltyminį batonėlį, žiūrėsiu, kas čia per skonis  :)

Paskaičius prisiminiau, kaip seniau sakėt, kad neplanuojat, nenorit grįžti į Lietuvą, kol kruopos neturėjot dar  :) Kaip viskas keičiasi, kai pagalvoji..  :)​ 

Aha :) tikrai labai pasikeitė požiūris. Taip pat ir Brexit šiek tiek mintims susidėliot įtakos turėjo :)

Atsakyti

Mes labai labai skanų užkandį valgėm PAR kai buvom. Žodžiu jelapeno pipirai tokie didoki buvo įdaryti kreminiu sūriu, apvolioti panko džiūvesėliuose ir apskrudinti. Eina sau, koks gėris buvo  :wub: Šalia patiekta kukurūzų salsa ir jogurtinis padažas. Sakėm gaminsim tokį savaitgalį, nes su draugais susibėgsim  :) 

R's - batonėlis skanus tikrai, bet jau pilnas pilvas buvo, tai nebetilpo suvalgyt  :D  :D Gal ryt prie kavos ryte pabaigsiu  :) 

BigBang - tai, kaip sakoma, tik pasitvirtina posakis, kad "niekada nesakyk niekada", nes prisimenu, kad gan kategoriška buvai apie grįžimą Lietuvon  :) Aišku suprantu ir dėl kruopos, ir dėl visos politinės situacijos  :) Tik galvojat ar turit kažkokių konkretesnių jau planų? Datą ir pan?  :)​ 

Atsakyti

Jau po darbu,  kimbu toliau i darbus, veliau prisesiu  paskaitineti

Atsakyti

O aš kaip tik kiek pamenu Bigbang vis kalbėjo kad žada grįžti....matot kaip nevienodai supratom ☺

Rs nu nemažos užkandos...net su šiltais patiekalais...😨☺ tai ilgiau draugė užsisvečiuos ? 

Atsakyti