Ačiū ačiū Tau už komplimentus, bet toli gražu man iki super moteries
Pažiūrėk, kokios jūs visos kitos čia superinės
Visos lekiat, bėgat, dirbat, sukatės - nu reik ir man neatsilikt
Aš kaip tik dabar kavą gurkšnoju. Jergus, kaip man jos reikia - visa sutinus, primigus atsikėliau
Nu zinok tikrai gaila 200£ uz bileitus savaitgaliui,kai as dabar i Portugalija savaitei skrendu uz 300£ jau su skrydziu ir viesbuciu 2 zmonem.
PAseksiu vis,bet vasarai nelabai ismeta pigiu bilietu..Ta LT kaip uzkeikta-viskas brangiausia...Pvz i kokia Lenkija gali po 20£ bilietu rast..Net i Ryga pigiau nuskrist,nei i Kauna..Tik paskui dadedi atvaziavima is Rygos ir vel panasiai gaunas+ nuovargis...
Bet jūs ten su kažkokia nuolaida gi skrendat už tokią kainą ar čia pilnai viskas iš pačių kišenės?
Nu bet kažkaip kiek aš žiūrėjau, tai piko metu grįžti tiek į Latviją, tiek į Lietuvą, tiek į Lenkiją brangu būna bent jau iš čia
Vienodos kainos tuo pačiu populiariausiu metu būna skrydžių..
O diena mano vakar tokia kaip įprastai, nors gal lengvesnė- valgyt nereikėjo gamint vakare, tai vakaras laisvesnis buvo. nors nieko tokio ir nepadariau per tą laisvesnį...
Tai pailsėjai, jei nieko nepadarei ir laisvesnis buvo
Labas rytas!
Šiandien vėl bus audito darbų, tai tokia meh, nelabai patinka man jie. Bet reikia
Viską skauda po treniruotės vakarykštės, bet gerai padirbėjau - tuo ir džiaugiuos. Vakare po darbo lėksim pirkti maisto, tai reikia susidaryt planą, produktų sąrašą. Dar reikia šio bei to paieškot internete nusipirkt (bokso pirštinių, kavai stiklinių puodelių, kavos kapsulių), tai žodžiu veiklos turiu - tik veikt bereikia
Gražios dienos ir skanios kavos visoms