Lietingas pas mus vakaras, rudenį primenantis, o dar šildymas išjungtas, bet man tikrai namuose nėra šilta

O aš pamenu kaip BigBang gan nekaip apie Lietuvą vis parašydavo, tikrai ne iš gerosios pusės, bet va kaip viskas keičiasi

Mes labai labai skanų užkandį valgėm PAR kai buvom. Žodžiu jelapeno pipirai tokie didoki buvo įdaryti kreminiu sūriu, apvolioti panko džiūvesėliuose ir apskrudinti. Eina sau, koks gėris buvo
Šalia patiekta kukurūzų salsa ir jogurtinis padažas. Sakėm gaminsim tokį savaitgalį, nes su draugais susibėgsim
R's - batonėlis skanus tikrai, bet jau pilnas pilvas buvo, tai nebetilpo suvalgyt
![]()
Gal ryt prie kavos ryte pabaigsiu
BigBang - tai, kaip sakoma, tik pasitvirtina posakis, kad "niekada nesakyk niekada", nes prisimenu, kad gan kategoriška buvai apie grįžimą Lietuvon
Aišku suprantu ir dėl kruopos, ir dėl visos politinės situacijos
Tik galvojat ar turit kažkokių konkretesnių jau planų? Datą ir pan?
Aha - niekada nesakyk niekada Datos neturim, planai kol kas tokie kad reikia man grįžus iš Lietuvos darbą čia greičiau gaut ir pradėt taupyti pinigėlius
O aš kaip tik kiek pamenu Bigbang vis kalbėjo kad žada grįžti....matot kaip nevienodai supratom ☺
Rs nu nemažos užkandos...net su šiltais patiekalais...😨☺ tai ilgiau draugė užsisvečiuos ?
Na aš esu kažkada minėjus kad norėčiau, bet visada pasakydavau, kad MB nenori ir kad UK lengviau gyventi
Mes krepšinį žiūrim, na tiksliau MB žiūri, aš labiau prie kompanijos {cke_protected_1}
{cke_protected_2}
Lietingas pas mus vakaras, rudenį primenantis, o dar šildymas išjungtas, bet man tikrai namuose nėra šilta {cke_protected_3}{cke_protected_4}
O aš pamenu kaip BigBang gan nekaip apie Lietuvą vis parašydavo, tikrai ne iš gerosios pusės, bet va kaip viskas keičiasi {cke_protected_5}
Pasisakyt ir dabar yra ką negero apie LT. Viena yra pasisakyt apie LT kaip apie seimo darbus ir visą situaciją ten o visai kas kita yra noras būt arčiau tėvų, sesių ir pan Visur gerai kur mūsų nera
permeciau ka priplepejot ir krentu i lova, o tai jau luzineju nes kazkaip kol grizom namo, ryt bendradarbes gimtadienis, taio mes cia kelios susimetem truputi, tai pakeliui i turgeli uzsukau geliu, dar i Sava su MB uzsukokm, tai kolegei saldainiu deze paemiau, pyragiuka, turiu zvakuciu namie, ale mini tortukas simboliskai su zvakemis bus, tai grizom, greit uzkandau, tai tik po19 val sedau padirbeti, o kadangi kartais ne taip greit einasi kaip noretusi, tai geras 3 valandas prasikraspciau, tai kad jau vsio- jauciu tik paduska pasieksiu ir atsijungsiu. Labanakt
Vakar labai smagiai pasivakarojom su Drauge ,tiek daug buvo apie ką kalbėti,kad atėjo vėlus vakaras Bet buvo begalo malonu
Šiande veiklos turiu visokios,ryte važiuoju į darželį pravesti edukacinio užsiėmimo,tada su reikalais į Birštoną,vakare į paskaitą sporto klube,o vakare miegoti
Mickute7,o ką Tu darai namuose parsinešus darbo? Kas ta prasme per darbukas,kad gali ir darbe dirbti ir namuose? Ar darbe kitką kažką darai?
Almost,kaip rieda Tavo motoroleris? Patenkinta?
*Voque* ar pavyko prisikapstyti prie knygos ir paskaityti?
giega,megztinukas kooooks gražus Net kilo noras ir man traukti virbalus ir Dukros lėlėms ką nors numegzti
BigBang,o kurioje bažnyčioje krikštinsite Dukrytę?
V-rine,kaip Tavo Sūnui testai,kiek jų bus? kiek jau buvo? Mano Dukrai keturi viso,šiande matematikos testas.
Liepuks,po darbų ? Kokie planai išeiginėms?
R.s nuo projekto priklauso - gal dazniau buna paruosiamieji darbai- pleveles nulupti, dvipuse klijuoti,kokius lipdukus uzklijuoti, dabar tokias nedideles gal kokiu 30-40 cm lentyneles turiu, tai kai nedideles, gali susikraut ir i deze ir parsinesti, tai sitie telpa man namie ant stalo ir paklijuoti. tai kad kas kart kitokie darbai buna