Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mes krepšinį žiūrim, na tiksliau MB žiūri, aš labiau prie kompanijos smile.gif
Lietingas pas mus vakaras, rudenį primenantis, o dar šildymas išjungtas, bet man tikrai namuose nėra šilta ax.gif
O aš pamenu kaip BigBang gan nekaip apie Lietuvą vis parašydavo, tikrai ne iš gerosios pusės, bet va kaip viskas keičiasi ax.gif
Atsakyti

Mes labai labai skanų užkandį valgėm PAR kai buvom. Žodžiu jelapeno pipirai tokie didoki buvo įdaryti kreminiu sūriu, apvolioti panko džiūvesėliuose ir apskrudinti. Eina sau, koks gėris buvo  :wub: Šalia patiekta kukurūzų salsa ir jogurtinis padažas. Sakėm gaminsim tokį savaitgalį, nes su draugais susibėgsim  :)

R's - batonėlis skanus tikrai, bet jau pilnas pilvas buvo, tai nebetilpo suvalgyt  :D  :D Gal ryt prie kavos ryte pabaigsiu  :)

BigBang - tai, kaip sakoma, tik pasitvirtina posakis, kad "niekada nesakyk niekada", nes prisimenu, kad gan kategoriška buvai apie grįžimą Lietuvon  :) Aišku suprantu ir dėl kruopos, ir dėl visos politinės situacijos  :) Tik galvojat ar turit kažkokių konkretesnių jau planų? Datą ir pan?  :)​ 

Aha - niekada nesakyk niekada :) Datos neturim, planai kol kas tokie kad reikia man grįžus iš Lietuvos darbą čia greičiau gaut ir pradėt taupyti pinigėlius :)

O aš kaip tik kiek pamenu Bigbang vis kalbėjo kad žada grįžti....matot kaip nevienodai supratom ☺

Rs nu nemažos užkandos...net su šiltais patiekalais...😨☺ tai ilgiau draugė užsisvečiuos ? 

Na aš esu kažkada minėjus kad norėčiau, bet visada pasakydavau, kad MB nenori ir kad UK lengviau gyventi :)

Mes krepšinį žiūrim, na tiksliau MB žiūri, aš labiau prie kompanijos {cke_protected_1}smile.gif{cke_protected_2}
Lietingas pas mus vakaras, rudenį primenantis, o dar šildymas išjungtas, bet man tikrai namuose nėra šilta {cke_protected_3}ax.gif{cke_protected_4}
O aš pamenu kaip BigBang gan nekaip apie Lietuvą vis parašydavo, tikrai ne iš gerosios pusės, bet va kaip viskas keičiasi {cke_protected_5}ax.gif

Pasisakyt ir dabar yra ką negero apie LT. Viena yra pasisakyt apie LT kaip apie seimo darbus ir visą situaciją ten o visai kas kita yra noras būt arčiau tėvų, sesių ir pan :) Visur gerai kur mūsų nera :)

Atsakyti
PAgaliau ir as namei biggrin.gif MB i naktine isvare,tai tik pakeliui masinose susimojavom..Na praejusia nakti grizo 2,gal ir sianakt labai neuzsidirbs...

Jei ne Vogue su krapsiniu,tai buciau kitas laidas ziurejus biggrin.gif Dabar kase ziuresiu biggrin.gif Bet kaip graziai visi zmones zaliai atrodo bigsmile.gif Ir ka,nei vieno olimpiakos sirgaliaus ar ir anie zaliai apsirenge bigsmile.gif

Del LT,tai as nenoriu grizt..Nesakau NIEKADA,zinau sita kiaules desni,bet tikrai LT netraukia ir jokiu planu apie LT neturim..Beje,zinau labai nemazai zmoniu,kurie isvaziavo su visam i LT ir po metu,dvieju,triju parvaziavo atgal..Net tokie,kurie LT turejo buta,nereikejo nei pirkt,nei nuomuotis ir tai sake,labai sunku...Atprate nuo LT gyvenimo...
DAbar vieni geri pazistami irgi ruosiasi i LT..Ji gal jau koki birzeli su visam vaziuos,vyras pardavines cia nama ir rudeniop irgi isvaziuos.Mes dar sakom,kad paliktu nama,isnuomuotu,bet jie LT turi sodyba,reikia ten pinigu,kad viska pilnai isirengt..Beje,jiem 50 ir 52 metai.Sako-o tai kada pagyvent sau,jei ne dabar..Isirengs kazkokias dirbtuveles ir bandys suktis..

VA siaip taip pabaigiau megztuka..Bet kaklas man vistiek nepatinka...Na reiks pamatuot ir matysiu ar reiks ardyt,ar bus gerai..Reik sijonuka pradet megzt biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=5B6CBFD7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 24 balandžio 2018 - 19:50

Per kur jūs krepšį žiūrit ?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 24, 19:51)
<p>Per kur jūs krepšį žiūrit ?</p>

JAu baiges biggrin.gif Meeeees laimejom biggrin.gif Na dar vienas aimet ir iseina i ketvirtfinali mirksiukas.gif
O ziuriu as per Viasat sport baltic kanala,tiesiogiai.
Atsakyti

permeciau ka priplepejot ir  krentu i lova, o tai jau luzineju :P  nes kazkaip kol grizom namo, ryt bendradarbes gimtadienis, taio mes cia kelios susimetem  truputi, tai  pakeliui i  turgeli uzsukau geliu, dar i Sava su MB uzsukokm, tai   kolegei saldainiu deze paemiau, pyragiuka, turiu zvakuciu namie, ale mini tortukas simboliskai su zvakemis bus, tai  grizom, greit uzkandau, tai tik po19 val sedau padirbeti, o kadangi kartais  ne taip greit einasi kaip noretusi, tai geras 3 valandas prasikraspciau, tai kad jau vsio- jauciu tik paduska  pasieksiu ir atsijungsiu. Labanakt :wub: 

Atsakyti

Labas rytas Damos :) 

Kaip išsimiegojote,pailsėjote? :bigsmile: 

Kavoooos  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytelis :4u:​ 

Atsakyti

Vakar labai smagiai pasivakarojom su Drauge ,tiek daug buvo apie ką kalbėti,kad atėjo vėlus vakaras :)  Bet buvo begalo malonu :wub: 

Šiande veiklos turiu visokios,ryte važiuoju į darželį pravesti edukacinio užsiėmimo,tada su reikalais į Birštoną,vakare į paskaitą sporto klube,o vakare miegoti :D​ 

Atsakyti

siaip jau issimiegojau gerai, kaip ir sakiau tai greit atsijungiau, tiek kad tikrai nesu visai pailsejus, sestadieni pailsesiu :P​ 

Atsakyti

Mickute7,o ką Tu darai namuose parsinešus darbo?  :)  Kas ta prasme per darbukas,kad gali ir darbe dirbti ir namuose? Ar darbe kitką kažką darai?

Almost,kaip rieda Tavo motoroleris? Patenkinta? :bigsmile: 

*Voque* ar pavyko prisikapstyti prie knygos ir paskaityti? :rolleyes: 

giega,megztinukas kooooks gražus :wub:  Net kilo noras ir man traukti virbalus ir Dukros lėlėms ką nors numegzti :D 

BigBang,o kurioje bažnyčioje krikštinsite Dukrytę? :) 

V-rine,kaip Tavo Sūnui testai,kiek jų bus? kiek jau buvo? Mano Dukrai keturi viso,šiande matematikos testas.

Liepuks,po darbų ? Kokie planai išeiginėms?

Atsakyti

R.s  nuo  projekto priklauso - gal dazniau buna  paruosiamieji darbai- pleveles nulupti, dvipuse klijuoti,kokius lipdukus uzklijuoti,  dabar tokias nedideles gal kokiu 30-40 cm lentyneles turiu, tai kai nedideles,  gali susikraut ir i deze ir parsinesti, tai  sitie telpa man namie ant stalo ir paklijuoti.  tai kad kas kart kitokie darbai buna

Atsakyti