Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Dar miegate Visos? :D​ 

Atsakyti
Labas rytas, jau miegojau jau miegooojau...vos atsikėliau...maža nakties buvo.

Rs tai mano analogiški ketvirtokui testai. tavo pažiūrėjau pagal metus- antrokė?
Pirmą parašė geriausiai iš klasės-truputį pati nustebau... maniškis mokosi puikiai pagal pažymius (na visi vertinimai aukščiausi, bet šiaip nėra kad mokėtų puikiai na daug matau ko nemoka, bet kažkaip išsisuka smile.gif . Na su matematika nebus geriausias smile.gif

Dabar kai lengvatų papils seimas grįžtantiems užsieniečiams tai visi į namus perlėks smile.gif na gal ne visi, bet tie kas ten dirba sunkius darbus tai tikrai pagalvos... Nes ir tuose užsieniuose nėra auksu pabarstyta. Nesakau kas įsitvirtino, gerus darbus, savus namus jau turi tai tiems aišku gal nebus geriau, bet iš fabrikų ir "namų" kur viena šeima vienam kambary, kita kitam...ir taip name 4 šeimos... tai manau daug bus grįžtančių. Turiu ir aš pažįstamų emigrantų, tai pasiklausai kaip dirba ir kartais kaip gyvena, tai nežinau ar aš norėčiau taip... smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) jis gan ankstyvas, mieguistas, reikia kavos :rolleyes:

R's, nepavyko knygos paimti į rankas ir pykstu ant savęs, nes dar prieš gerą pusmetį tiek skaitydavau, tiek skaitydavau :rolleyes: kažkaip vakarais dar padirbėti sugalvoju, dar visokios veiklos, tai va ir dingsta tas laikas :ax: o kas per paskaita laukia sporto klube? ką Birštone veiksi? :mirksiukas:

Atsakyti
dėl knygų- aš irgi skaudančia širdim sekmadienį pridaviau bibliotekai knygą kurios taip ir nepradėjau skaityt. Apseileidau irgi tuo kalusimu. na vasara ateis. Ant dekiuko prieš saulytę skaitysiu smile.gif GAL smile.gif
Atsakyti
Labukas

Mickute,o kiti irgi nesas namo darbelio?Man tai nedaeina,kaip apmoka ta tavo namini darba g.gif juk ne uz vnt atlyginima gauni,valandu namie irgi tau nesuskaiciuos..Ar taip teoriskai sutarta,kad kazkokia papildoma suma prideda?

Praeita sav uzbaigiau knyga ir dabar nezinau kada kita pradesiu biggrin.gif Irgi kazko visiskai nebesiskaito...NA tuoj atostogos,lektuve paskaitysiu,pliaze biggrin.gif

Del grizimo i LT gyvent..Mes atvaziavom uzsidirbt didesniam butui(turejom 1 kambario)...Po metu nusipirkom dar viena,2 kamb buta..Mintis tokia-padirbam dar truputi,kad remonta pasidaryt,masinai,baldams,tada griztam,parduodam abu butus ir iseina padorus 3 kamb butas,o gal net ir namukas...Tai va,jokio konkretumo del grizimo niekad ir nebuvo biggrin.gif Butai jau parduoti,namas nupirktas Londone biggrin.gif
Mano sesuo,kai kazkada atvaziavo i UK padirbt,taip ir pasake-busim cia metus laiko,ka uzdirbsim,to ir uzteks,vaziuosim namo.Taip ir padare.Lygiai metus pagyveno Londone,grynai per 1d susirinko daiktus,nusipirko keltui bilieta ir su masina grizo i LT.
Atsakyti

Labas rytas :)

Su kavyte ateinu ir aš :) 

dukrytę krikštysim toj pačioj kur tuokėmės - Panemunės :) 

Vrine - nebūtinai žinok, va zinau seima kurie planuoja grysti ir gyvena normaliam bute ir pinigu turi ir darbus m. Mes irgi atskirai gyvenam bet grysim. Ilgesys artimuju labai daug ka lemia. Jeigu tarkim zmogaus visa seima cia tai ir grysti nera ko ;) 

Atsakyti
Tai taip, mes visi esame skirtingi. vieni gali klejot po pasaulį ten į metus aplamai kartą artimiesiems paskambindamas ir be jokio ilgesio, kiti negali aplamai išvažiuot ilgeliau. Pvz mano draugės vyras irgi buvo išvykęs užsidirbt, žmona čia paliko, vaikas suaugęs jau beveik. Pora mėnesių padirbo ir grįžo- sakė nors užmuškit nebevažiuosiu, negali be savų namų, savo krašto ir t.t. , jokie pinigai nebemieli. MB irgi kaži ar išvežčiau ...smile.gif aš manau galėčiau, o mano vyras irgi sakė nei už ką. nebent valgyt nebeturėtų visiškai. O daugiau ką- kiek turim tiek užtenka, gal kartais tikrai apetitai perdideli...juk ne tame ir gyvenimo prasmė (na ne vien pinigų kiekyje smile.gif ) Suprantu kai neturi nieko- butų, savo kažkokio pirminio pagrindo, tada tikrai sunku....
Atsakyti

Tai taip, mes visi esame skirtingi. vieni gali klejot po pasaulį ten į metus aplamai kartą artimiesiems paskambindamas ir be jokio ilgesio, kiti negali aplamai išvažiuot ilgeliau. Pvz mano draugės vyras irgi buvo išvykęs užsidirbt, žmona čia paliko, vaikas suaugęs jau beveik. Pora mėnesių padirbo ir grįžo- sakė nors užmuškit nebevažiuosiu, negali be savų namų, savo krašto ir t.t. , jokie pinigai nebemieli. MB irgi kaži ar išvežčiau ...smile.gifaš manau galėčiau, o mano vyras irgi sakė nei už ką. nebent valgyt nebeturėtų visiškai. O daugiau ką- kiek turim tiek užtenka, gal kartais tikrai apetitai perdideli...juk ne tame ir gyvenimo prasmė (na ne vien pinigų kiekyje smile.gif) Suprantu kai neturi nieko- butų, savo kažkokio pirminio pagrindo, tada tikrai sunku....

Kol buvau jauna ir neturejau seimos tai visai kitaip i viska ziurejau :) Labai viska pakeite Elenos atejimas i musu seima :)

Atsakyti

Labas rytas  :) Norėjau visko tiek pricituot, bet eigoj SM visas citatas ištrynė, tai tiek to  :D 

V-rine - aš tai kiek pamenu, BigBang visad sakė, kad nebegalėtų gyvent Lietuvoj, nenorėtų grįžt ir nėra ko. Tik va šeimos pasiilgsta, o daugiau kone vieni minusai  :) Todėl asmeniškai man labai jaučiasi ir matos tas sulig Elenos atėjimu į jų šeimą įvykęs pasikeitimas, pasikeitęs požiūris  :) Aš nežinau, gal Tu maišai mane su BigBang, nes aš visad sakiau, kad vaikus auginti norim Lietuvoj, kad grįšiu į Lietuvą kažkada, kad tikrai nėra viskas ten taip blogai ir visur savų minusų yra  :) 

R's - mano motoroleris, tfu tfu tfu, rieda puikiai. Bandom susidraugaut, priprast viena prie kitos. Yra įvairių smulkmių, bet viskas šiaip liuks  :) Ačiū  :4u: 

Voque - aš irgi jungiuos prie gėdingai nebeskaitančių.. Šių metų tikslas buvo skaityti daugiau. Mokytis, ilsėtis, tiesiog mėgautis su knyga. Metų pradžioj tikrai viskas ėjosi kaip iš pypkės, o paskui kad sugriuvo darbai, veikla, tai knygai nebelieka kvapo  :unsure: O tiek jų prisipirkau, tiek visokiausių įdomių naujų išleidžiama, kad vis norisi pirkti, turėti, skaityti.. Ir vis taikau tą momentą, kad atsiverst, bent po lapą paskaityt  :) 

BigBang - jūs, jei gerai pamenu, lyg ir butą palikimu turėjot Lietuvoj likusį? Nes prisimenu, kad pasakojai, jog nežinai, kaip ir ką daryt. Lyg parduot būtų geriau, lengviau, kai neplanavot jau grįžt. O dabar kaip? Pasilikot jūs jį vis tik ir ten grįšit kažkada ar pardavėt? 

mickute - nu, jau trečiadienis, jau pasakok, kokie planai savaitgaliui jūsų. Vis tiek gi turit tikrai  :D 

giega - va jūsų su vyru aš jau nebeįsivaizduoju grįžtančių į Lietuvą  :) judviems tik Ispanija kokia ant pensijos jau po n-metų  :D Ne, rimtai - kažkaip galvoju, vaikai jau užaugę, darbai yra normalūs, namai savi. Jaunesniems, kas be šeimos ar su mažiukais, kur pagalbos, artimų šalia norisi, savos kalbos ir t.t., tai aišku suprantu, kodėl norisi grįžti. Bet judviems tai jau nebežinau  :D 

Mouette - kaip atostogos? pasipasakok viską, kai turėsi laiko  :4u: 

O aš daugiau neturiu ką ir papasakot  :D Geriu kavą, kaupiuosi dienai..

Vakar per pietus bosas atsiuntė e-laišką visai mūsų komandai su klausimu ar kas nori lėkti rytoj į žirgų lenktynes. Pas mus vakar prasidėjo labai didelis festivalis, čia jiems tie žirgai ir lenktynės tai kone kaip tikėjimas  :D Nu aš kadangi planų rytojui turiu (susitikimą turėjau per pietus darbinį, paskui vakare treniruotė), tai ištryniau tą laišką iškart. Po pietų bosas pasikvietė mane pasikalbėt asmeniškai ir paprašė, kad eičiau į tą renginį, nes, pasirodo, ten kaip ir dalykinis susitikimas renginio metu bus ir reikia atstovauti mūsų komandą. Sakiau, kad turiu planų, bet davė suprast, kad jam reikia, jog dalyvaučiau ten. Nu tai eisiu aišku, bet iškart reikėjo ekstra nagus susitvarkyt skubiai, tai važiavau po darbo pas draugę manikiūro darytis. Reikės sugalvot, ką tinkamo rengtis. Ačiū Die, kad važiuosim rytoj, o ne penktadienį, nes penktadienį bus Ladys Day - ten vyksta net konkursas už gražiausią, ypatingiausią aprangą, moterys prizus didelius gauna, tai patikėkit, kas per pasirodymai, kas per mados vyksta  :D 

Grįžus namo pavalgėm ir važiavom maisto apsipirkt savaitei. Paskui po to reikėjo supakuot draugei dovaną, siųsim. Pirmadienį gimtadienis, tai norim nustebinti, staigmeną padaryt visi  :) O paskui jau ir skaityt laiko nebeliko, nes naktis atėjo blyn  :rolleyes:  :D  :D 

Šiandien po darbo lėksiu į treniruotę, paskui namo vakarieniaut ir tada jau tikrai eisiu skaityt nusimaudžius  :) 

Tokios tos mano dienos, o dabar linkiu jums gardžios kavos, gražios dienos ir lekiu dirbt  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Almost - pasilikom tą butą. Dabar ten vyro pusbrolis studenčiokas su panele gyvena. Bet ten tik 1 kambarys, tai mes jame niekaip netilptume. Nu iš bėdos, laikinai nebent. Šiaip planuojam imti paskolą i pirkti didesnį. Svarstom apie 3-4kambarių :) Nes dabar gyvenam 2 tai mažai vietos :) O svajonė yra namas su kiemeliu. Bus matyt kaip kas :) pradžiai reikia grįšti :D

Atsakyti

Beje - smagaus laiko žirgų lenktynėse. Čia Londone tokios vyksta, tai oho kaip ten išsipuošia, su skrybėlėm ponios visos :) 

Atsakyti

Almost - pasilikom tą butą. Dabar ten vyro pusbrolis studenčiokas su panele gyvena. Bet ten tik 1 kambarys, tai mes jame niekaip netilptume. Nu iš bėdos, laikinai nebent. Šiaip planuojam imti paskolą i pirkti didesnį. Svarstom apie 3-4kambarių :) Nes dabar gyvenam 2 tai mažai vietos :) O svajonė yra namas su kiemeliu. Bus matyt kaip kas :) pradžiai reikia grįšti :D

Ai nu jo - jau iš daugiau kambarių į mažiau tikrai neičiau, nebent iš bėdos. Labai sunku būtų  :) Jums trims tai iš viso.. Ir daiktų kiek  :) 

Beje - smagaus laiko žirgų lenktynėse. Čia Londone tokios vyksta, tai oho kaip ten išsipuošia, su skrybėlėm ponios visos :)

Ačiū ačiū  :4u: Man tai nereikės su skrybėle eit ir jokių ten vakarinių aprėdų nereikės, bet verslo susitikimas, tai reikės jau atitinkamai apsirengt. Aišku gerai, kad turiu visko namie spintose visoms progoms ir situacijoms, tai bent dėl to ramu  :)​ 

Atsakyti