Mes iš čia beveik nieko neimsim. Net rūbų. Imsime tik pačius būtiniausius. Čia UK tas pelėsis visur, nenorim parsivešt. Šitam bute ačiū D ne tiek daug, bet yra.
Aš tai neįsivaizduoju, kiek man reikėtų mašinų, kad parsigabentumę viską, ką turim
Nuo rūbų, batų, knygų iki buitinės technikos.. Viskuo apsirūpinę šiai dienai esam, kad eina sau, jei viską reiktų dabar iškart parsivežt
Aš jau po pietų, tai jungiuosi su kava, skanausiu 
Almost, pirmą kartą dalyvausi lenktynėse? kažkada per TV mačiau, tai įspūdingai kai kurios moterys pasipuošia, tikrai wooow, kitos net per daug įspūdingai
šiaip faina vistiek manau sudalyvauti, pasižiūrėti
Eina sau žinok, kaip susinervinau, ne tas žodis
Žodžiu džiaugiausi, viską atšaukiau, ką reikėjo. Mano kolega net kostiumą nusipirko prieš savo pamainą šįryt. Ir tada sužinojom, kad staliukas, kurį turėjo marketingo direktorė, buvo perleistas klientams įmonės. Nu tai aišku darbuotojams jau nebereikia vykti į tas lenktynes
Mano bosas irgi kaip susinervino, pradėjo čia atsiprašinėt mūsų. Nu tai ką, tiek ir to džiaugsmo - nebedalyvausim, nebereikia. Nes turėjom atstovaut komandą, bet kadangi staliuko nebėra (turėjo ir finansų, ir HR skyrius siųsti kažką), tai nebėr ir atstovavimo
O šiaip moterys puošiasi labiausiai tą jau paskutinę varžybų dieną, kai vyksta Ladies Day. Ten jau labai svarbu apranga, nes renka puošniausią, madingiausią, stilingiausią moterį. Tai ir kepuraitės, ir išeiginiai, vakariniai aprėdai, aukštakulniai ir t.t.