Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ai nu jo - jau iš daugiau kambarių į mažiau tikrai neičiau, nebent iš bėdos. Labai sunku būtų  :) Jums trims tai iš viso.. Ir daiktų kiek  :)

Ačiū ačiū  :4u: Man tai nereikės su skrybėle eit ir jokių ten vakarinių aprėdų nereikės, bet verslo susitikimas, tai reikės jau atitinkamai apsirengt. Aišku gerai, kad turiu visko namie spintose visoms progoms ir situacijoms, tai bent dėl to ramu  :)​ 

Mes iš čia beveik nieko neimsim. Net rūbų. Imsime tik pačius būtiniausius. Čia UK tas pelėsis visur, nenorim parsivešt. Šitam bute ačiū D ne tiek daug, bet yra.

Atsakyti

Aš jau po pietų, tai jungiuosi su kava, skanausiu :)

Almost, pirmą kartą dalyvausi lenktynėse? kažkada per TV mačiau, tai įspūdingai kai kurios moterys pasipuošia, tikrai wooow, kitos net per daug įspūdingai :rolleyes: šiaip faina vistiek manau sudalyvauti, pasižiūrėti :) 

Atsakyti

Mes iš čia beveik nieko neimsim. Net rūbų. Imsime tik pačius būtiniausius. Čia UK tas pelėsis visur, nenorim parsivešt. Šitam bute ačiū D ne tiek daug, bet yra.

Aš tai neįsivaizduoju, kiek man reikėtų mašinų, kad parsigabentumę viską, ką turim  :D  :D  :D Nuo rūbų, batų, knygų iki buitinės technikos.. Viskuo apsirūpinę šiai dienai esam, kad eina sau, jei viską reiktų dabar iškart parsivežt  :unsure: 

Aš jau po pietų, tai jungiuosi su kava, skanausiu :)

Almost, pirmą kartą dalyvausi lenktynėse? kažkada per TV mačiau, tai įspūdingai kai kurios moterys pasipuošia, tikrai wooow, kitos net per daug įspūdingai :rolleyes: šiaip faina vistiek manau sudalyvauti, pasižiūrėti :) 

Eina sau žinok, kaip susinervinau, ne tas žodis  :D  :D  :D 

Žodžiu džiaugiausi, viską atšaukiau, ką reikėjo. Mano kolega net kostiumą nusipirko prieš savo pamainą šįryt. Ir tada sužinojom, kad staliukas, kurį turėjo marketingo direktorė, buvo perleistas klientams įmonės. Nu tai aišku darbuotojams jau nebereikia vykti į tas lenktynes  :D Mano bosas irgi kaip susinervino, pradėjo čia atsiprašinėt mūsų. Nu tai ką, tiek ir to džiaugsmo - nebedalyvausim, nebereikia. Nes turėjom atstovaut komandą, bet kadangi staliuko nebėra (turėjo ir finansų, ir HR skyrius siųsti kažką), tai nebėr ir atstovavimo  :D  :D 

O šiaip moterys puošiasi labiausiai tą jau paskutinę varžybų dieną, kai vyksta Ladies Day. Ten jau labai svarbu apranga, nes renka puošniausią, madingiausią, stilingiausią moterį. Tai ir kepuraitės, ir išeiginiai, vakariniai aprėdai, aukštakulniai ir t.t.  :)​ 

Atsakyti

Aš tai neįsivaizduoju, kiek man reikėtų mašinų, kad parsigabentumę viską, ką turim  :D  :D  :D Nuo rūbų, batų, knygų iki buitinės technikos.. Viskuo apsirūpinę šiai dienai esam, kad eina sau, jei viską reiktų dabar iškart parsivežt  :unsure:

Eina sau žinok, kaip susinervinau, ne tas žodis  :D  :D  :D

Žodžiu džiaugiausi, viską atšaukiau, ką reikėjo. Mano kolega net kostiumą nusipirko prieš savo pamainą šįryt. Ir tada sužinojom, kad staliukas, kurį turėjo marketingo direktorė, buvo perleistas klientams įmonės. Nu tai aišku darbuotojams jau nebereikia vykti į tas lenktynes  :D Mano bosas irgi kaip susinervino, pradėjo čia atsiprašinėt mūsų. Nu tai ką, tiek ir to džiaugsmo - nebedalyvausim, nebereikia. Nes turėjom atstovaut komandą, bet kadangi staliuko nebėra (turėjo ir finansų, ir HR skyrius siųsti kažką), tai nebėr ir atstovavimo  :D  :D

O šiaip moterys puošiasi labiausiai tą jau paskutinę varžybų dieną, kai vyksta Ladies Day. Ten jau labai svarbu apranga, nes renka puošniausią, madingiausią, stilingiausią moterį. Tai ir kepuraitės, ir išeiginiai, vakariniai aprėdai, aukštakulniai ir t.t.  :)​ 

Matai mes dėl to, kad nežinojom kur gyvensim stengdavomės butą rasti su baldais :) tai va taip ir prasisukom neapsikraudami daug daiktų. Dabar nėra to tokio pergyvenimo, kad va kaip parsivešt. Aišku dabar tai nėra didelės bėdos - yra vežėjai. Tik ir kaina atitinkama būtų parsivešti viską :) 

Gaila dėl lenktynių  :4u:​ 

Atsakyti

Matai mes dėl to, kad nežinojom kur gyvensim stengdavomės butą rasti su baldais :) tai va taip ir prasisukom neapsikraudami daug daiktų. Dabar nėra to tokio pergyvenimo, kad va kaip parsivešt. Aišku dabar tai nėra didelės bėdos - yra vežėjai. Tik ir kaina atitinkama būtų parsivešti viską :)

Mūsų butas irgi su baldais jau visą tą laiką, kai gyvenam čia. Bet per laiką norėjosi jau ir lovą pasikeist, ir spinteles kelias papildomas nusipirkt, ir smulkios buitinės nusipirkt  :)  Aišku suprantu iš dalies besinuomojančius, kur nieko nenori pirkt, nes ne jiems liks, nes reiks vežtis ir t.t. Bet mes kažkaip turim tokį požiūrį, kad gyvenam čia ir dabar, tai perkam tai, ko norisi ir reikia. Kad ir reiks palikt paskui po kiek metų ar planuot, kaip parsivežt - bus matyt vėliau  :) Kad ir lovą mes turėjom, buvo šeimininko nupirkta. Bet nebepatiko, netiko, tai nusprendėm pasikeist  :)​ 

Atsakyti

Na ir kas sugadino šitaip orą :hmm:  Dangus kiauras...šalta :unsure:  Eisiu pečių užkurti,nes nu rimtai šalta :B 

*Voque* Birštone buvau,pas Sūnėną mokykloje,kol Brolis būna užsienyje,aš tvarkau reikalus visus :)  O paskaita klube bus apie mitybą :mirksiukas: 

Almost,skaičiau ir pavydėjau žirgų lenktynių,poto toliau skaitau ir žiūriu nėra ko pavydėti jau :D  :D 

Aš irgi Giegos LT neišsivaizduoju,Ji su Šeima jau ten stipriai "šaknis įleidusi" ir verslas buvo,va ir Anūkė ten gimė...daug dalykų kurie jau įvykę ten :) 

Dėl knygų skaitymo pas mane ta pati situacija,naujų kvepiančių knygų kalnas,bet net neatverstos :cray:​ 

Atsakyti

Mūsų butas irgi su baldais jau visą tą laiką, kai gyvenam čia. Bet per laiką norėjosi jau ir lovą pasikeist, ir spinteles kelias papildomas nusipirkt, ir smulkios buitinės nusipirkt  :)  Aišku suprantu iš dalies besinuomojančius, kur nieko nenori pirkt, nes ne jiems liks, nes reiks vežtis ir t.t. Bet mes kažkaip turim tokį požiūrį, kad gyvenam čia ir dabar, tai perkam tai, ko norisi ir reikia. Kad ir reiks palikt paskui po kiek metų ar planuot, kaip parsivežt - bus matyt vėliau  :) Kad ir lovą mes turėjom, buvo šeimininko nupirkta. Bet nebepatiko, netiko, tai nusprendėm pasikeist  :)​ 

Na kai diaktus perkasi dar galiu suprast, bet kai remontus žmonės daro nuomuojamuose namuose tai kažkaip man nelabai..

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 04 25, 16:10)
Na kai diaktus perkasi dar galiu suprast, bet kai remontus žmonės daro nuomuojamuose namuose tai kažkaip man nelabai..</p>

Nu bet jei baisus bustas,o kiek cia tie dazai tekainuoja mirksiukas.gif Mes esam dazesi viena nama,kai nuomavomes mirksiukas.gif Is baldu i nuomuojama tai tik spintas vaikams pirkau ir 2aukste lova..Lova palikom,kai isejom,o spintas dar issivezem,dar kuri laika savam name naudojom..

O va sunus kur nuomuojas,tai ir grindis dejo,ir persidaze viska..Uz medziagas sumokejo seimininkas,bet darbas jo.Sunaus ir visi baldai,ir saldytuvas..Jei kur kraustysis ir nebereiks tu baldu,tai parduos mirksiukas.gif

As jau po darbu mirksiukas.gif Sunki siandien diena buvo....Gerai,kad trumpa biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Mickute,o kiti irgi nesas namo darbelio?Man tai nedaeina,kaip apmoka ta tavo namini darba g.gifjuk ne uz vnt atlyginima gauni,valandu namie irgi tau nesuskaiciuos..Ar taip teoriskai sutarta,kad kazkokia papildoma suma prideda?

nesasi, gal daugiau moteriskes, nes vyru kitokie darbai,  nelabai jiems, cia mums tokie kur pasikrapstyti reikia. kaip sakiau valandinis mokamas. Nu  tai   kai ne pirma karta darai, mazdaug zinai kiek ten tu detaliu per valanda gali padaryti.  nu is lempos neparasysiu , kad 8, jei padarau per 2. nu galiu ten koki pusvalanduka suzaisti, jei didelis kiekis ir visokiu buna detaliu, kad  ne visai gerai ispjautos, ten tenka padildinti, padrozti, tai uztrunki ilgiau. pildom lapus, kuriuose rasom laika ir  padaryta kieki. velgi - jeigu kelios nesames, tai matysis skirtumai. be abejo, viena gal leciau dirbam, kita ilgiau, nu  tai kazkokia paklaida be aejo imanoma, niekas ten su sekundometru nestoves ir neskaiciuos

Atsakyti

Na kai diaktus perkasi dar galiu suprast, bet kai remontus žmonės daro nuomuojamuose namuose tai kažkaip man nelabai..

Bet juk pats žmogus gyveni, kartais galima minimaliom išlaidom išsiversti, bet man atrodo, kad ir nuomojamas būstas, bet turi būti pačiam jauku ir gera į tuos namus sugrįžti :) 

Vakaras greit pralekė, pasportavau grįžusi, valgyt pasigaminau, iki parduotuvės buvau išlėkusi ir žadu eiti į vonią parelaksuoti :) prisipilsiu daug putų, druskos ir kaifuosiu :D 

Atsakyti

Labas rytas  :)

mickute - nu, jau trečiadienis, jau pasakok, kokie planai savaitgaliui jūsų. Vis tiek gi turit tikrai  :D

Vakar per pietus bosas atsiuntė e-laišką visai mūsų komandai su klausimu ar kas nori lėkti rytoj į žirgų lenktynes. 

tai kad is musu savaitgalis na toks- sekmadieni metines uz tevuka- tai misios,  kapai, paskui pasisedejimas su gimine, siaip jei geras oras planuojam ta pasisedejima daryti  Panerio poilsiaveteje.   kaip ir  praktiskai salia kapu. tik kitoje plento puseje. ten juk ir tevuko teviske , ji visada ten traukdavo, jam tik pasakyk kad vaziuojam prie Neries, tai trepses prie duru jau pirmas. tikimes kad oras leis. jei ka extra atveju teks i kazkokia kavine bazuotis. o sestadieni eisim pas draugus, drauge kaip tik siandien prase, kad biskeli padetume kieme pasitvarkyti, kokias gelytes pasodinti, vyrams ir atsiras kokio darbelio, paskui saslyku issikepsim. bent ne namie.  taip butu gerai gerai  galvas pravedinti po tu visu darbu.

Oi kaip butu  idomu i tokias zirgu lenktynes pakliuti  :wub:  mes praeita karta kai su MB  UK buvom, draugai buvo nusiveze i sunu lenktynes. nu kaip pirma karta tikrai  idomu buvo. ir dar tie statymai azarto prideda  :D 

Atsakyti

Mes siandien kaip sakiau kolege su gimtadieniu pasveikinom-  simboliskai gelyciu, saldainiu deze, dar nupirkau  pyrageli, zvakuciu ruzavu prismaigciau, ji labai ruzava spalva  megsta- ir geles tokios spalvos  rinkau. dar ciupa ciupsu prikaisiojom i puokste, o tai negali ji be tu ciulpinuku gyventi  :P davolna buvo- vis ta savo pyragiuka smaguriavo, dar per pietus sampaniuko ikalem, saldainiu visokiu pasmaguriavom. siandien irgi likom padirbeti, nes ir ryt vieni isvezimai, kiti penktadieni,  terminai spaudzia, tai reikia biskeli pasistengti. tiek to, kad namie sedesim, tai geriau padirbesim dar  :) 

c168d58d9952deb905cfb0b8f1c6d534767.jpg

Atsakyti