Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas :) 

Gurkšnoju kavą,skaitau Jus ir dėliojuos dienos planus :) 

Almost,džiugu dėl Viso Tavo puikaus savaitgalio :)  Mūsų džiaugsmiukas Dukrytė gryžta jau šiande vakare ,pasiilgom labai :wub: 

Giega,o kada tikrasis Tavo gimtadienis? :blush-anim-cl: 

Vat vat aš mažų šuniukų stipriai bijau,o dičkių nea :D  Gal dėl to,kad mažas mažas vos įžiūrimas buvo belenkaip skaudžiai į kulną iš pasalų įkandęs.

Mouette,o kas ten vyks toje fuksų stovykloje? :)  

*Voque* koks smagus savaitgalis pas Jus numatytas :wub:  Kaip Tavo sveikata/savijauta?

BigBang,kiek dabar Tau  :nestuke  savaitėlių primink? :) 

Mickute7, jap tie visi notariniai reikalai ir laiko ir nervų ir pinigų kainuoja....

Kur Tu? Kad šį ryt nepasirodei? :)​ 

Atsakyti

Sveikos :) vakar toks tvankumas vakare buvo, taip karšta, galvojau, kad tikrai lietaus sulauksim, bet aplenkia mus jis kažkaip :rolleyes: 

R's, tai grįš dukra su įspūdžiais :bigsmile: faina tos kelionės, noriu ir aš jau vėl bent savaitgaliui nuskrist kažkur :) 

Del mano sveikatos, tai ačiū, viskas neblogai, aš taip save nuteikiu :ax: 

O kaip pačios sveikata? :4u: 

Atsakyti
LAbukas

R's,mano tikras gimtadienis liepos 31,pirmadieni..Is pirmadienio nebaliavosi biggrin.gif TAi atkelem truputi anksciau.As netikiu tais pasisakymais,kad negalima is anksto svest biggrin.gif KAs atsitiks?
Sekanti savaitgali zadam vaziuot i kita miesta,pas krikstadukra,nes ir jos gimtadienis,ir jos mamos,musu drauges.

Papildyta:

Vakar gavau siuntinuka is Yves Rocher-prancuziska kosmetika..Patinka man jie,visada dovanu prideda mirksiukas.gif Dabar ziuriu,kaip ir lygtai viskas ka uzsisakiau,bet kazko dovanu mazoka biggrin.gif Ziuriu pagal saskaita,nu lupdazio ner..O MB isardes ta siuntini ir ismete deze su tokiais putoplastiko gabaliukais..Tarp ju ir lupdazis isimaises buvo biggrin.gif Teko konteinery ieskot biggrin.gif Gerai dar kad iki dugno nenuriedejo,smulkus gi tas lupdazis,butu teke viska verst,dabar pavirsiam radau biggrin.gif O kaip skaniai kvepia bigsmile.gif Tik spalva truputi per sviesia issirinkau..Nu sunku is paveiksliuko nusprest kokia ji bus..Kita karta imsiu pora tonu tamsesne.
Atsakyti

Patinka ir man Yves Rocher, ypač vieni kvepalai, tik senokai jau buvau :) Vilniuje yra, tai visada užsukdavau, kai atlėkdavau, dušo gelių prisipirkdavau, nes ir kvapai liuks, ir kaina, o jei dar su kokia akcija tai visai nebrangiai :rolleyes: bet dabar kažkaip Rituals labai pamėgau, turim ir namams kvapą, ir dušo putos superinės, ir kremai kūno, tai taupau ir po truputį, po truputį naudoju :D 

Atsakyti

Labas rytas :) neseniai atsikėliau, važiuosiu į stovyklą :rolleyes:

Sveikinimai jau oficialiai studentei   :clap:  :clap:  :clap:  :clap_1:  :clap_1:  :clap_1:​ 

Ačiū, Mickute! :angel_not:

As jau ir namie po darbu..Ikando man suo siandien blink.gifJis jau kiemely ten ardes,o kai zmones(lietuviai biggrin.gif) atidare duris,atbego ir isisege blink.gifBuciau su sortais,tai perkandes gerai butu,bet kai kelnes placios,tai tik kelnias perplese..Zmones tik atsiprasinet pradejo-kas cia kaip cia...Niekad nepuldavo,niekam nekasdavo...

Ojej.. :unsure: na, svarbiausia viskas gerai baigėsi :4u:

Mouette,o kas ten vyks toje fuksų stovykloje? :)

Kaip man pasakojo, tai susipažinimas su bendrakursiais (ir kitų programų tam pačiam fakultete fuksais), susipažinimas su dėstytojais, įvairūs žaidimai, papasakos senbuviai ir jau baigę universitetą apie studijas bei fakultetą..įtariu, kad ir krikštynas padarys :hmm:

Atsakyti

Sveikos  :) 

Tiek rašiau, tiek rašiau, paspaudžiau netinkamą kombinaciją mygtukų, viskas persikrovė ir dingo parašymas. Nu b l e m b a  :D  :D 

Skanauju kavą, net nebežinau, ką tiek pasakojau. Atvažiavau į darbą motoroleriu - MB pakeitė detalę vieną ir pamatė, kad kita atsiųsta netinkama. Tai reiks vėl aiškintis, jau net nervas ima.
Darbo sočiai per akis bus - jau pradėjau dirbti prie naujo projekto, tai veiklos daug daug. Nu bet nieko - nėra to, ko nepataiso sportas po darbo, puiki nuotaika, skani kava ir mėgstamas darbas iš esmės  :wub: 

giega - tikrai gerai, kad gerai baigėsi dėl to šuns. ***** kaip išsigąsčiau jaučiu  :unsure: 

Ai, dar norėjau parašyt, kad visad pamačius Tavo pasakojimą apie tą degalinę, kur pigesnis kuras ir kuri toli yra ir Yves Rocher, nes prideda dovanų suima toks juokas (ne piktybiškas tikrai) - ar Tu nepameni, kad jau visados pasakoji mums tą patį apie šituos du dalykus, ar kas yra  :D  :D Bet dar pagalvoju visad paskaičius, kad nu bent dviejuose dalykuose Tave gerai pažįstu jau per tiek laiko - degalinės ir kosmetikos pasirinkime  :D  :D 

Mouette - man atrodo per fuksų stovyklą nedaro krikštynų, tam dažniausiai atskirą datą parenka, kad visi būtų  :) Nes į fuksų stovyklą ne visi gali važiuot.. Kiek ją pamenu, tai buvo liuks  :wub: Kitur ir kaip vadovė buvau, tai labai smagu buvo  :) 

R's - pagaliau dukra grįžta, jėėė  :yahoo: Jaučiu išsiilgę visi vieni kitų  :wub: 

BigBang - kaip sekas Tau išsėdėt darbe visą dieną?  :) 

mickute jaučiu nuo ankstyvo ryto pluša šiandien  :) 

Voque - aš visad kai paskaitau Tavo kokį pasakojimą apie pajūrį, vaikščiojimus, pušynus ir t.t., tai taip ir užsimanau susikraut šmutkes ir grįžt  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas, einu i sustojima, pas midwife, tada greit mieste reik sustot nusipirkt kaspinui po krutine prie sukneles medziagos ir i darbuka. Issedet gerai, bet vakarais viska skauda apacioj. Naktys kosmariskos. Ai bet ka dabar jau, kai pagalvoji liko pora men ir dar ne tokie vargeliai bus, tai ner cia ko skustis tuo ko pati labai norejau, viska atperka mazosios pasibagsnojimai  :wub: oi net negaliu rasyt, akys pilnos asaru, nemoku perteikt kokia esu laiminga kad turesiu vaikeli savo  :wub: 

R's - klausei del savaiteliu, tai jau 32ojo esu, jos sueis pirmadieni :) 

ai del giegos - tai pamenu anskciau Almost visad megdavo akcentuot firmos pavadinima, dabar ziuriu Almost jau nebetaip akcentuoja kaip giega :D rasau ne blogaja prasme, bet realiai man jokio skirtumo nesudaro ar jus perkat rubus primarke ar armani :D man idomiau butu pamatyt paveiksliukus :D 

Atsakyti

ai del giegos - tai pamenu anskciau Almost visad megdavo akcentuot firmos pavadinima, dabar ziuriu Almost jau nebetaip akcentuoja kaip giega :D rasau ne blogaja prasme, bet realiai man jokio skirtumo nesudaro ar jus perkat rubus primarke ar armani :D man idomiau butu pamatyt paveiksliukus :D

Almost nieko praktiškai nebeperka paskutiniu metu, tai nėr ko akcentuot. O kai sutvarkys naujoj temoj paveiksliukų dėjimą, tai ir tuos galėsiu parodyt  :P  :D​ 

Atsakyti

Almost, kažkas darbe keitėsi? kas per projektas? :rolleyes:

Dėl pajūrio, tai tikiu, kad traukia ir norisi, kaip kitaip, pati juk iš ten :wub:

Atsakyti

Almost, kažkas darbe keitėsi? kas per projektas? :rolleyes:

Dėl pajūrio, tai tikiu, kad traukia ir norisi, kaip kitaip, pati juk iš ten :wub:

Ne, nieko didelio nesikeitė kol kas. Dar laukiu žinių dėl galimybių išėjus kolegai, o apie projektą lyg pasakojau seniau gal, nepamenu net. Tiesiog pasiūliau atnaujinti mūsų vidinę informacinę sistemą (šiuo metu naudojam programinę įrangą iš 2007m. ir keičiam į 2013m., tai labai daug atnaujinimų ir darbo bus prie to). Gavau apmokymus, informaciją, dabar bus tik darbas plynas  :) 

Jooo, man ta jūra tai kažkas ypatingo apskritai  :wub:​ 

Atsakyti

Labas po pietų :D 

*Voque* ,šaunu,kad nusiteikusi puikiai,tai ir sveikata puiki,nusiteikimas turi daug įtakos :) 

BigBang,fainos Tavo laukimo emocijos,uch... :nestuke  :wub: 

Kaip pas midwife sekėsi?

Almost, uch...nu nefainai dėl detalės. Iš toli siunteisi? Tikiu,kad pavyks išsiaiškinti ir gausi reikiamą detalę. Bet tas laukimas...

Giega,juokiausi dėl lůpdažio :D  Vyras gi Vyras jam nereik lūpdažio,tai ir išmetė :D​ 

Atsakyti

*Voque* mano pačios sveikata jau gera šiande visai :)  Tai ir noras namus tvarkytis buvo :)  Prikepiau atostogautojams žemaičių blynų,nes gryš,o namie nieko pas Uošvius nebus valgomo,tai pasitiksim su vakariene :)​ 

Atsakyti