Sveikos
Tiek rašiau, tiek rašiau, paspaudžiau netinkamą kombinaciją mygtukų, viskas persikrovė ir dingo parašymas. Nu b l e m b a
Skanauju kavą, net nebežinau, ką tiek pasakojau. Atvažiavau į darbą motoroleriu - MB pakeitė detalę vieną ir pamatė, kad kita atsiųsta netinkama. Tai reiks vėl aiškintis, jau net nervas ima.
Darbo sočiai per akis bus - jau pradėjau dirbti prie naujo projekto, tai veiklos daug daug. Nu bet nieko - nėra to, ko nepataiso sportas po darbo, puiki nuotaika, skani kava ir mėgstamas darbas iš esmės
giega - tikrai gerai, kad gerai baigėsi dėl to šuns. ***** kaip išsigąsčiau jaučiu
Ai, dar norėjau parašyt, kad visad pamačius Tavo pasakojimą apie tą degalinę, kur pigesnis kuras ir kuri toli yra ir Yves Rocher, nes prideda dovanų suima toks juokas (ne piktybiškas tikrai) - ar Tu nepameni, kad jau visados pasakoji mums tą patį apie šituos du dalykus, ar kas yra
Bet dar pagalvoju visad paskaičius, kad nu bent dviejuose dalykuose Tave gerai pažįstu jau per tiek laiko - degalinės ir kosmetikos pasirinkime
Mouette - man atrodo per fuksų stovyklą nedaro krikštynų, tam dažniausiai atskirą datą parenka, kad visi būtų
Nes į fuksų stovyklą ne visi gali važiuot.. Kiek ją pamenu, tai buvo liuks
Kitur ir kaip vadovė buvau, tai labai smagu buvo
R's - pagaliau dukra grįžta, jėėė
Jaučiu išsiilgę visi vieni kitų
BigBang - kaip sekas Tau išsėdėt darbe visą dieną?
mickute jaučiu nuo ankstyvo ryto pluša šiandien
Voque - aš visad kai paskaitau Tavo kokį pasakojimą apie pajūrį, vaikščiojimus, pušynus ir t.t., tai taip ir užsimanau susikraut šmutkes ir grįžt