Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš su mamuku pasikavinti buvau, visai nemažai mieste žmonių, oras fainas, tai smagu :) dabar galvojau su SB ką veikti :) planuose lėkti su dviračiu arba pėsčiomis eiti kažkur, sugalvosim :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 01 gegužės 2018 - 13:05

Aš su mamuku pasikavinti buvau, visai nemažai mieste žmonių, oras fainas, tai smagu :) dabar galvojau su SB ką veikti :) planuose lėkti su dviračiu arba pėsčiomis eiti kažkur, sugalvosim :rolleyes:

Tai vigi nusprendei nedirbti? :)

Atsakyti

jau ilsiuosi- prasivaiksciojau iki  pardes, oras tikrai liuks, jau tik su trumpomis rankovemis islindau, grizus biskeli balkone langus prasivaliau, bet tik is vidaus,  is isores  palikau kitam kartui bet nors kazkiek pablizginau, ypac bakono durys prasesi- o tai kai MB daznai vaiksto i balkona rukyti, tai   jau  tikrai nuciupinetos. tai vat jau kelias geles atrausciau i balkona. tada jau i virtuve ikritau- burokeliu sriuba su grybais ir vistiena, kepti ketvirciai, salia spejo iskepti ir  sv.kiaulienos desreles ir del papriku persigalvojau- netroskinau, o susukau i folga ir opa kartu i orkaite. ir dar kopustu salotu prisigaminau 2 rusiu. vsio ramybe kelioms dienoms . galit ir i svecius uzsukti , uzteks visoms  :P  dabar jau ramiai prie teliko atsikrausciau . laisvadienio darbai baigti 

Atsakyti

Tai vigi nusprendei nedirbti? :)

Mama sakė nedirbt :D o, jei rimtai tai namuose truputį padirbėjau :rolleyes: 

Buvom su SB išlėkę su dviračiais, tai didelį ratą apsukom, atsigerėm kavos prie jūros, paskanavom ledų, slyvų buvau idėjusi, sausainėlių iškepiau :) gan daug žmonių, kas su dviračiais, kas šiaip vaikštinėja, išsiilgę visi gero oro, o tuo labiau, kad laisvadienis :B 

Vakarienei žuvį kepamės, šalia smidrai, brokoliai :rolleyes: 

Pas Mickutę kiek gardumynų :bigsmile: 

Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif Ilga,bet tokia polengve diena mirksiukas.gif Gerai,kai beveik visi namie,kai nereikia ieskot kur palikt siuntinius mirksiukas.gif
MB irgi nemazai darbo turejo,bet jam dar geriau ejos ir jis jau 15h naie buvo bigsmile.gif TAi ir zolyte nupjove ir sandeliuka sutvarke,ir man valgyt padare mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu va ir baigiasi laisvadienis. dabar jau mums negreit laisvu dienu nusimato.  tik po poros menesiu, JOnines ir tos sekmadieni siemet ispuola  :P​ 

Atsakyti

As jau po darbu mirksiukas.gifIlga,bet tokia polengve diena mirksiukas.gifGerai,kai beveik visi namie,kai nereikia ieskot kur palikt siuntinius mirksiukas.gif
MB irgi nemazai darbo turejo,bet jam dar geriau ejos ir jis jau 15h naie buvo bigsmile.gifTAi ir zolyte nupjove ir sandeliuka sutvarke,ir man valgyt padare mirksiukas.gif

Šaunuolis ;)

Einu jau miegoti. Mergytei dantukai dygsta - 5o laukiam. Labai nerami, turiu alia būt tada ne taip dažnai prabunda :)

Atsakyti

Labas rytelis

Big Bang biskeli miegot mazyle neduoda  :P 

Atsakyti

R.s po vakarelio dar negyva  :P  :D 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Taip Mickute teisi,sunkiai vos prieš 7val nubudau :D  Vėlai gryžau,kol nusiprausiau,kol miegui pasiruošiau jau ir po 01h buvo :B  O dar po vandens malonumų,tai išviso gerai miegojosi. Buvom pirtyje su džiakuzi,visą vakarą džiakuzėje ir pramirkom. Mūsų vienos Draugutės šiande gimtadienis,bet staigmeną darėm vakar. Užsakėm pirtį,tortas,kokteiliukai,użkandžiai,helio balionai su vardu ir metais,žodžiu papuošėm,paruošėm viską,užsidėjom kepurėles,švilpukai ir laukėm kada atvež Draugę Jos Vyras,nes Ji nieko nežinojo,o Vyras viską žinojo :D  Atveža,o mes tupim už mašinų pasislėpę ir tada kad šokom švilpti ir skanduoti..."Su gimtadieniu"...uch...Draugės reakcija buvo :wub:  mūsų irgi :wub:  Labai fainiai pasibuvom :ax:  Laikas su Draugėmis=geros energijos įkroviklis :wub: 

Išleidau Dukrą į mokyklą,einu pasnausiu dar,nes miego trūkumas :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :) na pailsėjom vieną dienelę ir toliau prie darbų :rolleyes: laukia įprasta diena, visos jos tokios vienodos, kad neturiu ką pasakoti :) vakare taip pat lyg jokių planų, va tik rytoj į kirpyklą, tai laukiu, nes kažkaip išbluko jau spalva, o ypač kai kasdien plaunu :ax: 

Atsakyti
LAbukas

QUOTE(*Voque* @ 2018 05 02, 06:28)
laukia įprasta diena, visos jos tokios vienodos, kad neturiu ką pasakoti smile.gif vakare taip pat lyg jokių planų,

VA grynai ir pas mane biggrin.gif Tokios rutiniskos dienos-atidirbai,namo grizai biggrin.gif Dazniausiai grizti prisivaiksciojus,tai nebesinori dar kur eit..

As dabar stengiuos kas antra diena plaut..Labai issausejo plaukai nuo to kasdieninio plovimo,nors ir visokiu kaukiu uzdedu...Antra diena surisu i kasa ir gerai buna mirksiukas.gif Uzsisakiau visokiu grozio proceduru pries atostogas-ir manikiurus,ir pedikiurus-nors ir pati viska turiu,bet kazkaip kai kitas padaro ir ilgiau ir graziau laikos biggrin.gif Dar blakstienas susidesiu...Nezinau ar paskui pildysiu jas,gal per vasara biggrin.gif

Vakar graziausias oras,siandien vel vetra,po pietu lietus...Seku Portugalijos orus,tai irgi tik +22-23 rodo-salta blink.gif
Atsakyti