Aš su mamuku pasikavinti buvau, visai nemažai mieste žmonių, oras fainas, tai smagu dabar galvojau su SB ką veikti
planuose lėkti su dviračiu arba pėsčiomis eiti kažkur, sugalvosim
Aš su mamuku pasikavinti buvau, visai nemažai mieste žmonių, oras fainas, tai smagu
dabar galvojau su SB ką veikti
planuose lėkti su dviračiu arba pėsčiomis eiti kažkur, sugalvosim
Tai vigi nusprendei nedirbti?
jau ilsiuosi- prasivaiksciojau iki pardes, oras tikrai liuks, jau tik su trumpomis rankovemis islindau, grizus biskeli balkone langus prasivaliau, bet tik is vidaus, is isores palikau kitam kartui bet nors kazkiek pablizginau, ypac bakono durys prasesi- o tai kai MB daznai vaiksto i balkona rukyti, tai jau tikrai nuciupinetos. tai vat jau kelias geles atrausciau i balkona. tada jau i virtuve ikritau- burokeliu sriuba su grybais ir vistiena, kepti ketvirciai, salia spejo iskepti ir sv.kiaulienos desreles ir del papriku persigalvojau- netroskinau, o susukau i folga ir opa kartu i orkaite. ir dar kopustu salotu prisigaminau 2 rusiu. vsio ramybe kelioms dienoms . galit ir i svecius uzsukti , uzteks visoms dabar jau ramiai prie teliko atsikrausciau . laisvadienio darbai baigti
Tai vigi nusprendei nedirbti?
Mama sakė nedirbt o, jei rimtai tai namuose truputį padirbėjau
Buvom su SB išlėkę su dviračiais, tai didelį ratą apsukom, atsigerėm kavos prie jūros, paskanavom ledų, slyvų buvau idėjusi, sausainėlių iškepiau gan daug žmonių, kas su dviračiais, kas šiaip vaikštinėja, išsiilgę visi gero oro, o tuo labiau, kad laisvadienis
Vakarienei žuvį kepamės, šalia smidrai, brokoliai
Pas Mickutę kiek gardumynų

MB irgi nemazai darbo turejo,bet jam dar geriau ejos ir jis jau 15h naie buvo

Nu va ir baigiasi laisvadienis. dabar jau mums negreit laisvu dienu nusimato. tik po poros menesiu, JOnines ir tos sekmadieni siemet ispuola
As jau po darbu
Ilga,bet tokia polengve diena
Gerai,kai beveik visi namie,kai nereikia ieskot kur palikt siuntinius
MB irgi nemazai darbo turejo,bet jam dar geriau ejos ir jis jau 15h naie buvoTAi ir zolyte nupjove ir sandeliuka sutvarke,ir man valgyt padare
Šaunuolis ;)
Einu jau miegoti. Mergytei dantukai dygsta - 5o laukiam. Labai nerami, turiu alia būt tada ne taip dažnai prabunda
Labas rytelis
Big Bang biskeli miegot mazyle neduoda
R.s po vakarelio dar negyva
Labas rytas
Taip Mickute teisi,sunkiai vos prieš 7val nubudau Vėlai gryžau,kol nusiprausiau,kol miegui pasiruošiau jau ir po 01h buvo
O dar po vandens malonumų,tai išviso gerai miegojosi. Buvom pirtyje su džiakuzi,visą vakarą džiakuzėje ir pramirkom. Mūsų vienos Draugutės šiande gimtadienis,bet staigmeną darėm vakar. Užsakėm pirtį,tortas,kokteiliukai,użkandžiai,helio balionai su vardu ir metais,žodžiu papuošėm,paruošėm viską,užsidėjom kepurėles,švilpukai ir laukėm kada atvež Draugę Jos Vyras,nes Ji nieko nežinojo,o Vyras viską žinojo
Atveža,o mes tupim už mašinų pasislėpę ir tada kad šokom švilpti ir skanduoti..."Su gimtadieniu"...uch...Draugės reakcija buvo
mūsų irgi
Labai fainiai pasibuvom
Laikas su Draugėmis=geros energijos įkroviklis
Išleidau Dukrą į mokyklą,einu pasnausiu dar,nes miego trūkumas
Labas rytas na pailsėjom vieną dienelę ir toliau prie darbų
laukia įprasta diena, visos jos tokios vienodos, kad neturiu ką pasakoti
vakare taip pat lyg jokių planų, va tik rytoj į kirpyklą, tai laukiu, nes kažkaip išbluko jau spalva, o ypač kai kasdien plaunu

VA grynai ir pas mane

As dabar stengiuos kas antra diena plaut..Labai issausejo plaukai nuo to kasdieninio plovimo,nors ir visokiu kaukiu uzdedu...Antra diena surisu i kasa ir gerai buna

Vakar graziausias oras,siandien vel vetra,po pietu lietus...Seku Portugalijos orus,tai irgi tik +22-23 rodo-salta