Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš galvą tiksliau plaukus :D  plaunu kas 3-čią dieną. Džiaugiuosi,kad netenka kiekvieną dieną plauti :) 

Pagulinėjau,bet taip ir neužmigau.Einu pasitvarkinėti. Po to Draugė turi atvažiuoti,kavos išgersim,vestuvių reikalus dar aptarsim. Vestuvės čia pat,o aš suknelės dar neturiu :D  :D  Ai rasiu kažką :B 

oras pas mus liuksiškas :) 

Giega,kada skrendate atostogauti primink?

Atsakyti

Aš turiu kasdien plauti, nes sportuoju, prakaituoju, tai kažkaip pačiai nemalonu, o ir riebaluojasi tikrai greitai :) aišku, jei žinau, kad namuose būsiu, tai iškenčiu kelias dienas, bet šiaip tai pati geriau jaučiuosi su išplautais :) pvs mano anytos tokie sausi plaukai, kad ji galėtų kas dvi savaites plauti, pasitepa kremu rankas ir tepasi visus plaukus, kad bent kažkiek suriebalintų :D

Aš kažkada galvojau apie priauginamas blakstienas, bet mano pačios tokios silpnos, tai prisibijojau :B

Atsakyti
Geguzes 16 isvarim mirksiukas.gif
Blakstienas kazkada turejau,man jos gan greit iskrenta.. Bet atostogom grazu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :)

Taip Mickute teisi,sunkiai vos prieš 7val nubudau :D  Vėlai gryžau,kol nusiprausiau,kol miegui pasiruošiau jau ir po 01h buvo :B  O dar po vandens malonumų,tai išviso gerai miegojosi. Buvom pirtyje su džiakuzi,visą vakarą džiakuzėje ir pramirkom. Mūsų vienos Draugutės šiande gimtadienis,bet staigmeną darėm vakar. Užsakėm pirtį,tortas,kokteiliukai,użkandžiai,helio balionai su vardu ir metais,žodžiu papuošėm,paruošėm viską,užsidėjom kepurėles,švilpukai ir laukėm kada atvež Draugę Jos Vyras,nes Ji nieko nežinojo,o Vyras viską žinojo :D  Atveža,o mes tupim už mašinų pasislėpę ir tada kad šokom švilpti ir skanduoti..."Su gimtadieniu"...uch...Draugės reakcija buvo :wub:  mūsų irgi :wub:  Labai fainiai pasibuvom :ax:  Laikas su Draugėmis=geros energijos įkroviklis :wub:

Išleidau Dukrą į mokyklą,einu pasnausiu dar,nes miego trūkumas :)​ 

O kokia puiki staigmena gavosi draugei  :4u:  :4u: 

Iišdygo 5as dantukas :) Dabar 6o lauksim apačioj :) 

Papusryčiavau, arbatos išgėriau. Eisiu pasitvarkyti :)

Atsakyti
Sveikos, aš pikta ir su popietine kava smile.gif
darbo dieną (vakar) kaip ir priklauso dirbau. iki pūslių ant rankų. Nežinau kodėl man kasmet kiek su grėbliu grėbenčiau (o grėbiau lb nedaug pievutės) - man vistiek iki kraujo odą nuvaro.... šiandien gėda pasirašinėt kurjeriams buvo smile.gif Tvarkiau sode braškyną. Susitvarkiau smile.gif

dėl blakstienų- mano dukra turi užsidėjusi. Man lb negražu, lb matosi kad nenatūralios. Kaip lūpos žuvies negražu taip ir čia negražu. Bet dukra jauna durna ir nein išaiškint. Na dar iki lūpų nedaėjo, dar blakstienų užtenka.....
Atsakyti

Kaip diena eina?

Aš turėjau vieną Draugę svečiuose,dabar laukiu kitos :)  Pietūs pagaminti,tiksliau jau vakarienė :D  Galima papoilsiauti prieš saulytę išsitiesus :) 

BigBang,na va kokia jau dantuota Tavo Panelė :bigsmile:  laikas bėga belekaip greit...atrodo tik laukeisi...

*Voque* o greit džiūsta Tavo plaukai? Nes mano tai vajėė :blink:  ilgai,nes jų daug ir labai stori.

V-rine ir su pirštinėm dirbant pūslės dedasi? Vadinasi tokie darbai ne Tau :D 

Atsakyti

R.s jus kaip visada mokat  pradziuginti draugus  :wub:​  o ka skanaus vakarienei  gaminai ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 02 gegužės 2018 - 17:57

Big Bang jau kiek nemazai dantu tavoji turi  :bigsmile: 

V-Rine o tai pirstines  tau nepadeda ? 

Atsakyti

Sveikos, aš pikta ir su popietine kava smile.gif
darbo dieną (vakar) kaip ir priklauso dirbau. iki pūslių ant rankų. Nežinau kodėl man kasmet kiek su grėbliu grėbenčiau (o grėbiau lb nedaug pievutės) - man vistiek iki kraujo odą nuvaro.... šiandien gėda pasirašinėt kurjeriams buvo smile.gifTvarkiau sode braškyną. Susitvarkiau smile.gif

dėl blakstienų- mano dukra turi užsidėjusi. Man lb negražu, lb matosi kad nenatūralios. Kaip lūpos žuvies negražu taip ir čia negražu. Bet dukra jauna durna ir nein išaiškint. Na dar iki lūpų nedaėjo, dar blakstienų užtenka.....

Visada gali pasakyti kada blakstienos, nagai pridėtiniai, bet daug kas priklauso ir nuo meistro kuris atlieka si darba. Kartais labai graziai atrodo. Lupos irgi manau jei jau ir taip placios, nera ko daugiau pust. Suprantu tokius dalykus darosi plonas lupas turincios ir su sveiku protu, na kad ne per daug papustos :) Pvz mano platokos ir putlios, nenoreciau daugiau ju pust, atrodytu ne kaip..

Atsakyti

R.s jus kaip visada mokat  pradziuginti draugus  :wub:​  o ka skanaus vakarienei  gaminai ? 

Ačiū :) 

Vakarienei čili sriuba,tik labai aštriai nedarau,dėl Dukrų :) 

Atsakyti

Diena greita, grįžusi apsitvarkiau, pasportavau, pasikavinau, dabar vakarienę gaminu ir SB laukiu :) atrodo, kad lauke oras šiltas, bet vėjas nemenkas, tai ir tos šilumos nesijaučia :rolleyes: kasdien keičiasi temperatūra kardinaliai, jei šiandien tik 10, ryt jau 20 :rolleyes: 

R,s, kadangi plaukai nėra ilgi, tai su džiovintuvu greit, bet, jei natūraliai leisčiau išdžiūti, tai ilgai tikrai truktų, nes stori jie pas mane :) 

Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif

Visko,kas per daug,yra negrazu mirksiukas.gif Ir blaktsienos,kai padaro sepecius,baisu yra,ir lupos,kai ispucia iki nezinia ko,yra baisu,bet yra,kam labai graziai atrodo truputi papustos lupos.Man tiktu biggrin.gif Tik kai as adatu bijau,tai tikrai niekad nesipusiu biggrin.gif O blakstienos atostogoms-geris,nei dazai nubega ir graziai atrodai mirksiukas.gif Tik va ar po to dar desiu,tai nezinau..NA gal per vasara..nes man labai greit iskrenta jos..as kai linzes nesioju,idet,isimt vis niurkos tos blakstienos..O ir siaip megstu ryte akis patrint biggrin.gif

PAs mus tai kas antra diena orai keicias..Lyja,saule,lyja,saule,siandien pralijo visa diena,ryt saule rodo biggrin.gif Tiek,kad savaitgaliui zada 22 bigsmile.gif Jau labai pasiilgau silumos..Ne vienos dienos,o siltos vasaros biggrin.gif
Atsakyti