Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,parkas palyginus netoli nuo Kauno apie 60km,prieš pat Kėdainius. Tai Skinderiškio dendrologinis parkas. Tik laiko jau reikia skirti gerą pusdienį ar daugiau,patarimas pasiimti užkandžių,patogi avalynė aišku ir pirmyn. Ten norint gali ir visą dieną praleisti :)  Daug suoliukų yra,kad pailsėti. Yra apžvalgos bokšteliai,fainiai labai :)  Imat smagią kompaniją ir lekiat :)  Kiekvienas medis turi lenteles su pavadinimais.

Atsakyti

Labas rytas, maze iskulniavo i darzeli, paselio atsakymai geri, niekas neuzaugo.

Isaugo dvirati, tai siandien uzsakiau nauja, bus veiklos kai atves.

Vakar buvome pasveikinti mama, aisku saslykai, o vakare ejau i darba.

Atsakyti

Labas rytas :) oi kažkoks sunkus pirmadienis, neina įsidirbti, o ir atsibusti sunkiai sekėsi, bet nieko, tuoj kavos pasidarysiu, gal kofeinas padės :D

Šeštadienį popiet su SB išlėkėm iki Akropolio, turėjom dar nuo Kalėdų nepanaudotą dovanų kuponą iš Alandeko, tai išsirinkom tokias užkandžių lėkštes, vazą, pienui ąsotėlį, dar į kelias parduotuves užsukom ir grįžom jau gan vėlokai, dar po vyno taurę išgėrėm ir serialus žiūrėjom :)

Na, o vakar važiavom pas MB tėvus, sveikinom mamuką, labai smagiai pasibuvom, oras liuks, tai irgi šašlykų privalgėm, šviežiai rūkytos žuvies, lauke pasisedėjom, paplepėjom ir grįžom jau tik apie 21val :rolleyes: Va toks ir savaitgalis, greit pralekė, bet aš turiu ko laukti, penktadienį išlekiu į Vilnių porai dienų pasibūti :B

Atsakyti
Labukas

Siandien nedarbo diena,jau beveik susiruose lekt prie juros mirksiukas.gif Siaip mes labiau megejai aktyvaus poilsio,maudyniu juroj,bet retkarciais reikia ir pagulinet biggrin.gif
neprieinu prie kompo,kad pirkinius sudet biggrin.gif Jei ka,pamatysit per atostogas-visi nauji rubai vaziuos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos paničkos,
koks gražus savaitgalis, koks geras oras, taiprie kompo laiko prisėst nebuvo...beje mano kompas SM blkuoja dar vis...o telefe nepatogu daugiau rašyt....
Mes irgi "švetėm" šventę, pas mus mieste būna "Mes važiuojam"- senovinių auto paradas ir šventė- koncertai ir t.t. Tai mano vyras važiuoja, tai kaip prasdeda nuo 13 val taip visa diena ir sugaišta. Vakare klausėmės tenvisokių koncertų o pagrindinis Prūsaičio. Žinokit kiek skeptiškai žiūrėjau į jį iš pradžių - tiek smagu buvo. Užveda jis puikiai, j tos dainos irgi tokios paprastos...tik pilnai programai neturi tų dainų, tai labai mielai kartojo po kelis kartus tas pačias smile.gif
sekmadienis mamas šventėm smile.gif suplanavo mūsų žmonės kad 9 val ryto šašlykus kepsim sodyboj, nes poto ten vienam reikėjo sostinėn išvaryt. Na mums po festivalių bišk ankstoka, bet nieko, nuvažiavom, pasveikinom.... kažkada rašiau seeenai kad turim antą "pusmartę", tai dabar dar nuo sausio besam su ja konflikte, tiksliau ignore.... tai va buvo ir anoji .... tai žinokit kaip mane užblokavo nervai nuo jos- nei kalbėt nei svarbiausia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif valgyt negalėjau. Nu nei kasnio. Truputį bananų ir arbūzo kurį pati nusivežiau, o šašlų net pypkino pažiūrėjus...ir torto jos kepto mūsų šeima net neparagavo...nors oi norėjau daug pasakyt jai.."ta tema" smile.gif bet užblokavo ir sėdėjau bloke smile.gif aplamai labiau mėgstu išsiaiškinti viską o ne laikytis pyktyje, bet va blokas ir viskas....
gal man psichologą reikia nueit kad taip darosi- kaip manot???? biggrin.gif biggrin.gif

o po pietų mano mama, vakare sodas ...ir savaitgalio nėr... net namų nesusitvarkiau... šiandien skelbia namo talką tai neisiu, geriau namus tvarkysiuos... mokam valytojai 5 eurus mes nuo savo šeimos kas mėnesį ir dar eit šlavinėt ravinėt .. ten ką... nuu nežadu... unsure.gif bjauri, ar ne... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 gegužės 2018 - 10:18

Oi kaip čia ramu :) kaip vakarojat?

Aš namuose jau, tvarkausi truputį namus, eisiu vakarienės gaminti ir tiek naujienų iš manęs :) oras labai fainas šiandien, truputį vėjuota, bet tas vėjas bent nėra šaltas, galvojau būtų smagu pasivaikščioti, bet neaišku kada MB grįš, o vėliau ir pati galiu aptingti :rolleyes: 

V-rine, Tavo pasakotos situacijos nepamenu, tai ir sunku kažką komentuoti, tik aš kažkaip visada esu už tai, kad reikia kalbėtis, išsiaiškinti, nes pykčiai juk nieko gero neatneša, tuo labiau, kad susitinkat, kad leidžiat laiką kartu :) bet aišku nežinant situacijos, tai galbūt lengva man rašyti :ax: 

Atsakyti

Jau ir as po darbu, siandien dar nelikom ilgiau  dirbti. kazkaip visai lengvai pirmadienis prabego. radau vysniu kameroje, tai kompoto puoda priviriau, kazka reikia dar pasigaminti, kad paskui kelioms dienoms  uztektu .

matau visos  smagiai savaitgalius praleidot   :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas su kava :)​ 

Atsakyti

Pirmadienis pragyventas :)  Diena buvo įprasta,darbų nemažai :)  Vakar aukliavau net dviem Vaikučiams,kur įprastai aukliauju ir kituos namuos kitą dar mergaitę žiūrėjau,per pietus,vis paprašo. Čia tokia kaip "budinti" auklė gaunuosi.Traukia mane Vaikai,o aš Vaikus :rolleyes:  Smagu su Jais :wub:  Vakar išvažiuojant namo,net verkė mano prižiūrimas Berniukas,kad neišvažiuočiau :) Plaukus nudažė,nes jau oi kiek žilų pakaušyje buvo :blink:  :D  reikėjo verkiant dażyti,o dar vestuvės ant "nosies".

Šiande darbas,tada darželyje susirinkimas ı kurį labai nenoriu,bet kai esu tarybos pirmininkė privalau dalyvauti,teks :B 

Hm...kaip ir viską papasakojau :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Stai ir as su kava

As  vakar tik grizus virtuveje pasikuiciau, dar grizdama pardeje karku  prisipirkau, tai mesyte susimarinavai, siandien grizus silkiniu kukuliu su  varske darysiu, tiksliau belieka tik i puoda sumesti, nes tada sekmadieni specialiai daug bulviu prisiviriau. Siandien tai tik darbai ir planuojam ilgiau pasilikti  padirbti.

Atsakyti

*Voque* su proga važiuoji į Vilnių ar aplankyti Pusseseriuko? :)  Buvote pasivaikščioti?

Mickute7,ką skanaus valgyt prigaminai? :) 

giega,kaip praėjo vakar diena prie jūros? :rolleyes: 

V-rine,suprantu Tavo situaciją "kaip kąsnis" stringa burnoje,kaip rašai. Niekada nebuvo ir nebus malonu sėdėti prie vieno stalo su Žmogum,kai skamba "karo kirviai"  :unsure:  Ypač kai tai gimininėje yra. Nežinau kas "karo" sukėlėjas,tai sunku ką komentuoti. Aš kaip visada sakau, kalbėjimas ir išsikalbėjimas,situacijos išsiaiškinimas yra pats geriausias-vaistas. Bet čia vėlgi viskas nuo situacijos priklauso. Gal viskas ten ir taip aišku ir jau nėra ką spręsti ir kalbėtis,tada belieka-ignoruoti ir nesinervinti.

Buvo pas mane irgi nesmagi situacija labai,bet aš išdėsčiau savo argumentus,nors ana pusė teigė,kad Jai neįdomu,aš nusikalbu ir panašiai,tada raštu viską (mesendžerio pagalba) išdėsčiau,kaip jaučiuos ir pan,dėl ko skaudu man širdy. Tyla buvo 3 mėnesius,po 3 mėn manęs atsiprašė nuoširdžiai ir sako supratusi savo klaidą. P.s. čia irgi buvo man situacija su Broliene. Dabar viskas gerai :)  

BigBang,ką Jūs šiande suplanavę? :) 

liepuks,smagu dėl dviračio :wub: Kokį pirkai? Mano abi negali nulipti nuo dviračių :D 

Almost,šiande jau pasirodysi? Ar ne :ax: 

Atsakyti

Mickute7,ką skanaus valgyt prigaminai? :)

Sau vistienos  issiviriau, dar sultinukas liko, tai reikes kazkokia sriubyte sumastyti, MB v. kiaulienos desreliu isviriau, salotu prisigaminau. na viskas ka galima greitai pasidaryti  :P kaip sakiau bulviu  virtu dar turiu, tai ir i darba, ir va tu kukuliu uzsimaniau. nes  silta, tuoj prades tos bulves  vysti, dygti, tai reikia kazka su jomis greiciau daryti jei jau ju turiu 

Atsakyti