Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, iš JAV buvau sau ir SB New Balance užsakius, tai pasiemėm vakar, bet netiko dydžiai, abiems per dideli :) aišku parduosim, bet tiek laukiau, tiek norėjau ir še Tau :D

Vėl kavinuosi, užkandau truputį, lysiu gal vėliau apsukt ratą, iki turgelio daržovių nueisiu nusipirkti, gal dar ko skanaus :rolleyes:

Kokius ėmei?  :)  Gaila, blem, kad netiko dydžiai tikrai.. O jūs nebuvot jų matavesi vietoj prieš perkant, kad tiksliai dydį žinotum?  :unsure: 

Aš jau kaip laukiu pietų, eina sau. Kažkokia jaučiuos ŽIAURIAI alkana  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Kokius ėmei?  :)  Gaila, blem, kad netiko dydžiai tikrai.. O jūs nebuvot jų matavesi vietoj prieš perkant, kad tiksliai dydį žinotum?  :unsure:

Aš jau kaip laukiu pietų, eina sau. Kažkokia jaučiuos ŽIAURIAI alkana  :D  :D  :D​ 

MB turėjo, pirkom grynai tokius pat, bet va didoki :) o aš kažkaip rizikavau, dar paklausiau patarimo ir pusę dydžio didesnius ėmiau, o nereikėjo :rolleyes: bet ką dabar padarysi, bus tų batų :) 

Ką skanausi/skanavai? :mirksiukas:

Atsakyti

MB turėjo, pirkom grynai tokius pat, bet va didoki :) o aš kažkaip rizikavau, dar paklausiau patarimo ir pusę dydžio didesnius ėmiau, o nereikėjo :rolleyes: bet ką dabar padarysi, bus tų batų :) 

Ką skanausi/skanavai? :mirksiukas:

Per tarpininkes pirkai, ane? Per kokias, jei ne paslaptis?  :) 

Valgiau sumuštinį su kalakutiena, šonine, jelapenais ir sūriu. Paskui nuėjau pasiimt energetinio gėrimo ir sausainių visai komandai, tai ir tų sukapojau šiek tiek  :D 

Jergus taip neturiu energijos, noriu tik gulėt lovoj ir žiūrėt serialus  :unsure:​ 

Atsakyti

Per tarpininkes pirkai, ane? Per kokias, jei ne paslaptis?  :)

Jergus taip neturiu energijos, noriu tik gulėt lovoj ir žiūrėt serialus  :unsure:​ 

Aš FB grupėje, kuri vadinasi USA PIRKIMAI pas Vilmą :) anokia čia paslaptis :ax: 

Galbūt toks vakaras ir nusimato? :mirksiukas:

Atsakyti

Aš FB grupėje, kuri vadinasi USA PIRKIMAI pas Vilmą :) anokia čia paslaptis :ax: 

Galbūt toks vakaras ir nusimato? :mirksiukas:

Aha, žinau - aš esu irgi toj  :) Ir dar keliose esu, bet dažniausiai naudojuosi Abercrombie uzsakymai jav tarpininkių paslaugom irgi FB  :) Dabar kaip tik atėjo piniginė nauja ir rankinė turi atkeliaut greitu metu pas tėvus. Tai jau laukiu, kol pasiimsiu grįžus  :D  :D 

Pradžioj nusimato sportas - sakė labai intensyvi ir sunki treniruotė šiandien bus. O paskui namo ir į lovą. Nežinau net, ar turėsiu smarvės pasidaryt valgyt kažką..  :unsure:​ 

Atsakyti

Vakar nuveikta viskas kas planuota buvo :)  Pasas Dukrai užsakytas,renginyje laikas 2val praleistas puikiai :)  Renginys vyko viešbutyje, 2-dalių. Pirma dalis su mokslų daktare-psichloge apie sąmojingą motinystę,antra dalis su garsia stiliste visažiste,filmų stiliaus kūrėja apie lūpų priežiūrą ir jų dažymą,buvo tikrai įdomu išgirsti daug naudingų patarimų. Vyko ir mini koncertas 2 dainų,bet to užteko. Puikus vakaras :) 

Šiande Vyras nedirba,tai po pietų važiuosim Mamytės kapinių tvarkyti,gėles pasodinsim ir kažkur į gamtą pakeliauti,jeigu oras leis. O ryt namuose dirbsim,dengsim garažui stogą :D  Sekmadienį su Uošviais eisim į koncertą,Motinos dienos proga :) 

Ooo kiek daug planu :) Smagu :) 

O mes buvom lauke nuo ryto, nesenai tik gryzom. Pavargau kaip sernas :) Rytoj i darba tikriausiai ir sekmadieni :) 

Orai super dabar pas mus :)

Atsakyti

pagaliau ir mes namie.  atidirbom, kaip ir sakiau daug darbu buvo, tai neteko prisijungti  prie talkos, varem su savo darbais, bet viskas gerai- spejom viska suruosti, tada saslykiukai, alus, kas anksciau issilakste, mes tai neskubejom, tai jau praktiskai 18.30 kazkur isvaziavom is darbo, aisku as uz vairo buvau, leidau MB aluciu pasimegauti. parvaziavom, pasistatem masina, uzlekem namo- katinas juk alkanas, dar  savo klientems prekes prisigriebiau ir islekem pas draugus i kita gatves puse, ten dar pora padruskiu  atleke, tai va  dar 3 valandeles taip ramiai pasisedejom pas juos pavesineje. ten moteriskes ir uzkanduku visokiu, ir  uztepeliu ir ruk zuvies ir vaisiu, bet  kad mes baisiai sotus po saslu- tai kazka po biskeli tik vos paragavau, sampaniuko  pagurksnojom ir va jau namie  :P  sakyciau visiskai ispildyta diena  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  :) Jungiuos su kava.

mickute- kokie savaitgalio planai?  :)

mes  ryt i kaima varom su nakvyne- jau ir taip MB mama trepsi Alytuje senai kaip i  kaima nori. tai va ir  motinos diena, tai dar brolis su seimyna, dar dukterecia su mergytemis atvaziuos- tai aisku  vakare saslu kepimas nusimato  :P pabendravimas su gimine  :D​ 

Atsakyti

Nors ir pavargus, norisi tik kojas istiesti, bet miego nesinori. Dar pusvalandi  paziurejau seriala, tada nuejau i virtuve, vistienos ketvircius rytdienai susimarinavau, saslyko turejau  kibiruka kameroje, tai issitiraukiau, juk kai  su nakvyne vaziuojam, tai ir daugiau maisto reikia veztis.  dabar pasidariau arbatos su citrina ir dar paziuresiu biskeli seriala kol pradesiu luzineti 

Atsakyti

Labas rytelis

As jau su kava  :D  aisku prabudau kaip i darba, dar bandziau paguleti, ale ziuriu miego  nerasta, tai atsikeliau, turejau  ten visokiu kotletu, vistienos likuciu, patroskinau su brokoliais, susimesiu i kaima veztis, MB miega, tai su kavyte atvariau prie kompo pasedeti. nenoriu labai baladotis  :P​ 

Atsakyti

Dar miegat visos  :P  as begu iki pardes, paskui namo susirinkimas, po truputi ruosiames i kaima

Atsakyti

Labas rytas ir ypač labas Tau, Mickute :D 

Aš va pusryčiauju ir lėksiu kavintis su mamuku, popiet su SB iki Akropolio planuojam :) vakar nieko neveikėm, namuose buvom, serialą žiūrėjom, ramus vakaras :rolleyes: 

Atsakyti