Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Teisingai Mickute7,tuoj lauksim šviežių bulvių :D  :D 

Priminei kukulius,reiks šeimynai išvirti,Visi mėgsta,išskyrus aš nelabai :D​ 

Atsakyti
LAbukas

Dar viena labai silta diena bigsmile.gif Per radia sake,kad per visus metus,kiek yra fiksuojama temperatura,sios dienos buvo rekordinio karscio mirksiukas.gif Man tai labai patinka wub.gif Tik aisku ne i darba eit,o i pliaza biggrin.gif
Vakar ilgai nebuvom,juros griztancios taip ir nesulaukem...Grize issikepem zuvi,dar burgeriu mesos nupirkom,tik bulkos neimem,kaip kepsnius valgem,labai skanus mirksiukas.gif Draugai dar buvo uzkele,tai pavakarojom visi ir 22h ejom miegot..MB siandien anksti keltis reikejo..Man kad ri neanksti,kad ir issimiegojau,bet labai tingiu i darba eit ax.gif desiuos kepuryte nuo saules,kremu reikia nepamirst pasipurkst-kremas liko pliazines kedes kisenej,ta kede-sandeliuky lauke..

Svilpiku net nezinau is vis ar esu valgius g.gif GAl kazkada vaikystej...Pati labai tingiu tokiais patiekalais uzsiimt,o zinau,kad man patiktu biggrin.gif

Del kariniu situaciju...Na as nekonfliktiskas zmogus...Issakau is kart kas man nepatinka,o toliau jau zinokis biggrin.gif Nelaikau pykciu per amzius...Ar sunku butu sedet prie vieno stalo su zmogum,su kuriuo susipykus..Nu nezinau,nes sakau,ilgai nepykstu...Jei anie zmones nenori su manim bendraut,tai ri nereikia,lygiai taip pat i akis nelendu,kaip ir nepykstu..
Atsakyti

Labas gražus ir saulėtas antradienio rytas :) va jungiuosi su kava ir sėdu prie darbų :rolleyes:

R's, aš kažkaip įsivaizduoju, kad ne tik vaikai Tave mėgsta, net virtualiai bendraujant jaučiasi Tavo šiltumas ir gera aura :4u:

Klausei dėl Vilniaus, tai važiuoju pas pusseseriuką mergaitiškai pasibūti, reikia tokio laiko :wub: aišku pasivaikščiosim, labai noriu nueiti į vegetarišką kavinukę, o kažkokių ypatingų planų, tai neturiu tikrai, nes gan dažnai nuvažiuojam :)

Atsakyti

Sveikos, atbėgu ir aš čia  :) 

Savaitgalis praėjo, metas kibt į veiklą, darbus. Jau net ir neprisimenu, ką nuveikėm, nes labai daug visko darėm  :D 

Penktadienį ėjau į treniruotę, grįžus namo galvojau pasitvarkysiu. Bet tik pasigaminau vakarienę, nusiprausiau ir į lovą šoviau. MB vakarojo su kolegom, tai vėlai grįžo. Galvojau jau eisiu miegot, bet pradėjo kaukt motorolerio signalizacija. Aišku išbudino visiškai, tai sulaukiau vyro, kol grįžo. Patikrino, viskas tvarkoj buvo sakė. Tai nežinau, ar kas apžiūrėt buvo atėjęs, ar skersvėjai supūtė. Žodžiu  :) 

Šeštadienį iš pat ryto šoviau pas draugę susitvarkyt nagų, plaukų. Ten gerą pusdienį praleidau, paskui grįžau namo ir išvažiavom šiek tiek į parduotuves. Po to išėjom parke pabūt, grįžę pailsėjom ir išėjom pasivaikščiot iki centro. Pavakarieniavom, grįžom, sukorėm iš viso virš 9km  :blink:  :D 

Sekmadienį iš pat ryto su vyru ir drauge važiavom į išparduotuvių miestelį. Reikėjo grąžinti peilius tyrimui - prieš pusmetį pirkom Tefal peilių rinkinį ir prieš kelias savaites vyras norėjo nuvalyt vieną su virtuviniu rankšluosčiu, o peilis paėmė ir sulūžo tiesiog rankose, ašmuo pusiau sulūžo. Tai žodžiu važiavom aiškintis. Galvojau prisipirksiu visko, nes papildomos nuolaidos šią savaitę visą bus, bet nieko labai daug neradau. Marškinėlius sportui iš Nike, dušo gelį ir dušo aliejų iš Rituals nusipirkau, Pandora apyrankei apsauginę grandinėlę ir Clarins pudrą veidui. Norėjau ko nors iš Tommy Hilfiger - tiesiog va susižavėjau dizaineriu ir tiek  :D Radau maudymosi kostiumėlį labai gražų vientisą, bet nebuvo dydžių. Tai žodžiu ir baigėsi taip mūsų pirkimaisi  :D Po to važiavom namo, palikom mašiną, pirkinius ir išėjom visi trys iki centro. Papietavom kavinėj, parėjom pėstute namo, parvežėm draugę, apsipirkom maisto ir grįžę ilsėjomės.

Vakar išmiegojom, išsiilsėjom, papusryčiavom ir su motociklu išvažiavom prie jūros. Pasideginom, pasibuvom, pailsėjom. Tada pasivažinėjom šiek tiek dar po apylinkes, grįžę pasidarėm vakarienę ir ilsėjomės.

Labai smagus, saulėtas, geras savaitgalis buvo tikrai. Bet jau džiaugiuos grįžus į rutiną ir ritmą  :D 

Šiandien, jei bus vietos, eisiu į bokso treniruotę vakare. Jei ne - lėksiu namo apsitvarkyt šiek tiek, gaminsiu tinginių balandėlius vyrui vakarienei, pati sau šaltibarščių turiu  :) Dar lėksiu neužilgo apmokymus naujokams vest, paskui po pietų darys fotografas profesionalią nuotrauką darbui, tai ten reiks eit. Žodžiu visokių reikalų pilna, kaip tikra reikalistė aš  :D 

Tiesa, gavau vakar patvirtinimą, kad tikrai išsilaikiau savo kursų egzaminą. Tai labai džiaugiuos  :) Galėsiu dabar toliau mokytis ką nors  :D​ 

Atsakyti

Almost, oho kiek visko nuveikėt per savaitgalį, super :) o dėl egzamino, tai manau kitaip ir negalėjo būti, sveikinuuuuu :4u: šaunuolė!

Aš buvau prasieiti, apsukau ratą, į turgelį užlėkiau daržovių, jau ir braškių lenkiškų yra, brangokos dar, bet pasiemiau truputį, skanios labai :B laukiu kada jau namo lėksiu, susitiksiu su draugute, eisim pasivaikščioti kažkur, paplepėsim, nes oras tobulas pas mus. 20 laipsnių, dar toks šiltas vėjelis, man pilnai užtenka :) o grįžusi sportuoti eisiu, vakarienei žuvį kepsimės su smidrais, dar noriu naminių energy balls pasigaminti ir lauksim eurovizijos :rolleyes:

Atsakyti

Almost, oho kiek visko nuveikėt per savaitgalį, super :) o dėl egzamino, tai manau kitaip ir negalėjo būti, sveikinuuuuu :4u: šaunuolė!

Aš buvau prasieiti, apsukau ratą, į turgelį užlėkiau daržovių, jau ir braškių lenkiškų yra, brangokos dar, bet pasiemiau truputį, skanios labai :B laukiu kada jau namo lėksiu, susitiksiu su draugute, eisim pasivaikščioti kažkur, paplepėsim, nes oras tobulas pas mus. 20 laipsnių, dar toks šiltas vėjelis, man pilnai užtenka :) o grįžusi sportuoti eisiu, vakarienei žuvį kepsimės su smidrais, dar noriu naminių energy balls pasigaminti ir lauksim eurovizijos :rolleyes:

Aha, kažkaip tikrai daug visko nuveikėm. Bet tikrai pailsėjau, nesijaučiu išvargus. Pasisėmiau geros energijos - prie jūros vakar taip smagu buvo pabūt, pasimėgaut  :wub: 

Dėl išlaikyto egzamino tai ačiū - buvo tikrai sunku, bet labai įdomu ir naudingų žinių gavau  :) Tai norisi toliau mokytis dabar  :D 

Mes savaitgalį pirkom airiškų braškių, čia vietoj augina. Jetus, kokios skanios  :wub: Irgi nepigios tikrai, bet labai gardžios, tai negaila pinigų sumokėtų  :)​ 

Atsakyti
Noriu braskiu,tingiu iki kokios pardes vaziuot...Siandien isbiesino lordas kazkoks biggrin.gif Tiksliau jo motina...KAip pasakojau,as kartais turiu pait kokius siuntinius is zmoniu..Atvaziuoju pas ta lorda,atidavo vartus jo motina,jo pacio nernamie...Duoda ji man lagamina,o ten nera jokiu duomenu,kur as ji turiu nuvezt..Ir taip aiskinu,kad negaliu as jo taip paimt,kad man reikia adreso,ir kitais,ta uzsispyre-imk kaip nori,vezk kur nori...JAu ir su savo depu susikambinau,jau ir tam lordui paskambinau...Kaip tik grizo jis..Tam iskart daejo,kodel as neimu to lagamino,pradejo skambinet per kompanijas,kurios turejo atsiust ta adresa..3x ta pati per ta pati kartojo...O man tai laikas eina,as paskui pas kitus i paskutines minutes vaziavau...Vnz ir juokas eme,kaip jis ten mandagiai koliojo-vis del to lordas biggrin.gif Ir nervas eme,kad paskui lekt visur turejau...

Ziuresit Eurovizija?Gal jau ji eina?MB miega,nenoriu tv jungt,kompa tai i kiemeli issinesiau...

Cia kaip sakiau,kad draugai atvaziuoja is Amerikos,bet dabar dar geresnis balius nusimato praktiskai tom paciom dienom biggrin.gif Gimines susitikimas..Optimaliausia varianta radau i Ryga,nes balius bus Rusnej...Laukiu,kol MB pamiegos,apsitarsim..Labai norisi nulekt,bet labai laikas netinkamas...
Atsakyti

Teisingai Mickute7,tuoj lauksim šviežių bulvių :D  :D

Priminei kukulius,reiks šeimynai išvirti,Visi mėgsta,išskyrus aš nelabai :D​ 

jau ragavau ir svieziu. o kukulius tokius tai as labiausiai megstu,  kazin MB ar  paragaus  :P  siandien bandziau jam ikisti   svilpiku likucius, dar paragavo, bet leptelejau kad puode karka verda, tai ir pastume bulves tolyn  :D ne bulvinis jis pas mane. 

Atsakyti

Almost- sveikinimai su egzaminu  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

Voque po kiek braske ? 

Giega- nu jo- smagu ir su gimine susitikti. o tai daug zmoniu dalyvautu tam susitikime ? ar daznai tokius  darote gimineje ?

Mes irgi turime pakvietimus liepos 28 i MB tetos ir dedes abieju 60 -ecius, tai vaziuosim i Alytu  baliavoti  :bigsmile:  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 08 gegužės 2018 - 18:33
QUOTE(mickute7 @ 2018 05 08, 17:32)

<p><strong>Giega-</strong> nu jo- smagu ir su gimine susitikti. o tai daug zmoniu dalyvautu tam susitikime ? ar daznai tokius  darote gimineje ?</p>

JAu 14 suaug patvirtino dalyvavima,bet mes nevaziuosim...Kad ir kaip delioju,niekaip nesigauna..Atostogu mes negalim imt,o sestad nuskrist,sekmad grizt,pabut kelias h...Nu 500£ as rasiu kur kitur padet ax.gif
Susitikimus darom kas kokius 3-5 metus mirksiukas.gif Cia butu pirmas gimines susitikimas,kuri mes praleisim...Bet yra pusseseriu,pusbroliu,kurie LT gyvendami,nei vienam susitikime nesudalyvavo...
Kazkaip anksciau ta gimines susitikima pradedavo organizuot pries gera pusmeti...O cia vakar sugalvojo ir verskis kaip nori...
Atsakyti

nu taip, LT gyvendami nesugeba atvaziuoti, o is toliau   juk dar sunkiau, visiskai suprantu del bilietu. gal biskeli ir per prabangiai uz tokia suma tik parskristi pabaliavot viena vakara. bent koki kova butu sumaste, tai  dar pigesniu bilietu tikrai buna

Atsakyti
Na bilietus dar puse velnio radau...LAbiausiai laiko gaila..Atskristume tik 11h ryte,kol is kauno iki Rusnes nuvaziuoji,jau popiete..O atgalinis skrydis 18h,vadinas jau turiu vos ne is pat ryto lekt atgal i Kauna..+ visa seses seima turetu vaziuot,nes atvaziuotume su jais...
Atsakyti