Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aha, buvau su draugute susitikusi :wub: :) buvom prie jūros, atsisėdom pušyne paplepėti, pasibuvom truputį, oras fainas, tai labai liuks :rolleyes:

Atsakyti
labas rytas,
Rs taip žinome rezultatus, maiškis visus A turi smile.gif parašė tris testus geriausiai iš klasės, o matematiką dar vieans vaikas gavo A, ta parsme du geriausi. Pagal testus mokosi geriausiai iš klasės. Arba pasisekė labiausiai iš visų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 gegužės 2018 - 08:28
LAbukas

Man irgi visai patiko lietuviu daina..Siaip visada prabalsuoju uz Lietuva,bet si karta galejau visai balsuot ir uz daina mirksiukas.gif

MAn dar Armenija patiko,gaila,kad nepateko i finala..Ir visai nebloga nauja Portugalu daina,kazkuom Enye,Emigma primena..

QUOTE(R's... @ 2018 05 09, 04:44)

<p>giega,gal jau kostiumėlį Anūkai numezgei? smile.gif  Atostogos Jums jau čia pat kvepia ar ne? bigsmile.gif   </p>

Pabaigiau pabaigiau jau biggrin.gif KAzkaip savaitgaliai,uzsilaksciau,taip ir neidejau..
https://scontent-lht...amp;oe=5B518793

Tik dar nematuotas,gal vel reiks permegzt biggrin.gif DAbar Lenkijoj atostogauja...

O kita treciad jau atostogausiu biggrin.gif Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas damos! Taigi jaučiu gausis paklodė pas mane, nes 16 citatų pririnkau :D

Mickute - Labai fainas tavo savaitgalis ;) Tas gamtos aprašymas... ech.. aš dabar labai džiaugiuosi pavasariu, orai super, saulė ryte iškart nuotaiką pakelia  :) Mes kasdien po parkus dabar vaikštom, tai būna eini, voverytės straksi, paukščiukai čiulba   :wub:

Giega - Nu įdomu būtų tavo pirkinius pamatyt, lauksim foto iš atostogų  :4u: Prie jūros nevažiavau, kažkaip su mažiuke dar man vienai sunkoka, o MB nelabai megėjas ten papludimyje būti. Galėčiau važiuoti pajurin pasivaikščiot, yra takai, bet kai karšta nelabai norisi mašinoje kankint mažosios, nėra kondiškės pas mus normalios mašinoj.

Gryžome namo tik apie 22val. Dukros miegoti nuvargę krito iškarto,o mes su Vyru prisidegėm žvakių lauke,šampano butelį atsidarėm ir kieme dar pavakarojom :)  Šeštadienį daug dirbom namuose prie statybų,vakare grilis ir nuvargę vos lovas pasiekėm. Vakar sekmadieniškai tinginiavom ledais pilvus šaldydami :D  Vakare koncerte buvom. Tiek va to savaitgalio.

Kaip romantiškai jūs vakarą leidot, žvakės, šampanas  :wub:

BigBang,kaip Tau dirbti sekėsi? Ką gero apart darbo nuveikėt? :)

Dirbau ir šeštadienį ir sekmadienį. Visai kaižkaip lengvai dirbosi, tai viskas gerai :) O po darbų vis pikikaut į parką važiuodavom.Tai ir dukrytei grynas oras ir mums atgaiva :) džiaugėmės šiluma :) Vakar dar va draugė pasikvietė į svečius. Turi ji 

Labas rytas, maze iskulniavo i darzeli, paselio atsakymai geri, niekas neuzaugo.

Isaugo dvirati, tai siandien uzsakiau nauja, bus veiklos kai atves.

Vakar buvome pasveikinti mama, aisku saslykai, o vakare ejau i darba.

mėn vyresnę nei mano dukrytę, tai draugės :) Pripūtė baseiniuką ir leidom pasiteškent :) Pačios pasideginom, ledų suvalgėm. Žodžiu puikiai praleidau  dieną, o 7 jau abi su dukryte užmigom :D

Labas rytas :) oi kažkoks sunkus pirmadienis, neina įsidirbti, o ir atsibusti sunkiai sekėsi, bet nieko, tuoj kavos pasidarysiu, gal kofeinas padės :D

Šeštadienį popiet su SB išlėkėm iki Akropolio, turėjom dar nuo Kalėdų nepanaudotą dovanų kuponą iš Alandeko, tai išsirinkom tokias užkandžių lėkštes, vazą, pienui ąsotėlį, dar į kelias parduotuves užsukom ir grįžom jau gan vėlokai, dar po vyno taurę išgėrėm ir serialus žiūrėjom :)

Na, o vakar važiavom pas MB tėvus, sveikinom mamuką, labai smagiai pasibuvom, oras liuks, tai irgi šašlykų privalgėm, šviežiai rūkytos žuvies, lauke pasisedėjom, paplepėjom ir grįžom jau tik apie 21val :rolleyes: Va toks ir savaitgalis, greit pralekė, bet aš turiu ko laukti, penktadienį išlekiu į Vilnių porai dienų pasibūti :B

Su naujais pirkiniais  :4u: lyg nesirodei, galėtum parodyt pirkinius :)

O ir vėl į Vilnių :) Smagumėlis :)

Vrine - Tavo situacijos ir aš kažkaip neužfiksavau, na bent jau smulkmenų tikrai neatsimenu. Pritarsiu daugumai - kalbėtis. Na žinoma jeigu tik yra noro. O jeigu ne - neimk tada taip į širdį, neverta  :4u:

Atsakyti

R's - Va va, kartais labai gerai yra atvirai parašyti. Bet žinok būna ir tokių kurioms atvirai pasakai, išvarto pagal save ir tada dar labiau dušią skauda. Man taip su drauge buvo visai nesenai. Atsibodo būt kalčiausiai dėl visko, nu nenori žmogus bendraut - nelysiu aš. Tai išvis išmečiau ir užblokavau. Mažiau širdį skaudės.. 

Almost - Šaunuolė dėl išlaikytų mokymų! Taip ir toliau ;) Savaitgalis kaip visada - aktyvus  :)

Giega - Vajej, įsivaizduoju kaip kartais vat dėl vienų lordų turi laiką gaišti, bet tikiuosi ne dažnai taip nutinka?   :hmm:

Eurovizijos nežiūrėjau, užmigau anksti. Šiaip aš labiau mėgstu jau finalą žiūrėti  :)

jau ragavau ir svieziu. o kukulius tokius tai as labiausiai megstu,  kazin MB ar  paragaus   :P  siandien bandziau jam ikisti   svilpiku likucius, dar paragavo, bet leptelejau kad puode karka verda, tai ir pastume bulves tolyn   :D ne bulvinis jis pas mane. 

O pas mane atvirščiai. MB galėtų tik bulvėm savaitėm būt gyvas   :D   :rolleyes:

Almost- sveikinimai su egzaminu   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

Voque po kiek braske ? 

Giega- nu jo- smagu ir su gimine susitikti. o tai daug zmoniu dalyvautu tam susitikime ? ar daznai tokius  darote gimineje ?

Mes irgi turime pakvietimus liepos 28 i MB tetos ir dedes abieju 60 -ecius, tai vaziuosim i Alytu  baliavoti   :bigsmile:   :ax:

O smagus baliukas nusimato   :yahoo:

Giega -tikrai manau jei neišeina tai ir nereikia bandyt persiplėšt. Ne iš Vilniaus į Kauną nuvažiuot reikia   :4u:

Mouette - Sveika keliauninke  :) Na - o mane suintrigavai su tais pokyčiais asmeniniame gyvenime   :Blabas rytas,

Vrine - Šaunuolis tavo vaikis   :ploja2:

Giega - koks dailus kostiumėlis, auksarankė   :victory2:

Šiandien noriu nusivalyti langus ir eit pasivaikščiot į parką. Dar reikia maistelio - nėra duonos, daržovių, vaisių  :)

Dabar lekiu į dušą greit kol MB su dukryte miega. MB varys ankščiau į darbą, o mes draugausim visą dieną  :) Oras vėl pasakiškas lauke   :karsta:​  

Atsakyti

Belekas čia gavosi, soriukas už netvarką :D 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Jungiuos su kava ir obuoline bandele  :wub: Pasilepinau iš pat ryto, nėr čia ko  :D 

Vakar po darbo nuėjau į treniruotę, R's klausei ar pavyko patekt. Bet po kažkur 20min taip bloga, silpna pasidarė. Bandžiau kelias sekundes pritūpus grįžt atgal, bet atėmė kojas, rankas, tai teko eit lauk iš viso. Viena moteris susirūpino labai, palydėjo mane į lauką, man iš tos panikos ir pasimetimo oro trūkt pradėjo. Žodžiu viskas susidėjo tiek, kad ji man vos greitosios neiškvietė  :blink: Dabar tai juokas ima, bet vakar nebuvo labai juokinga. Tai pailsėjau, jau į treniruotę nebegrįžau, o paskui išvažiavau namo. Šiandien jau viskas liuks, tai lėksiu į savo sporto salę, bet manau jau nebeisiu taip iš proto. Vakar ir mažiau valgiau, ir visai mažai vandens gėriau, daug kavos, tai nėr ko norėt. Nors treniruotė tai labai intensyvi buvo, labai patiko pradžia tikrai, kiek ištempiau  :) Nu nieko nepadarysi..

V-rine - nors ir neįdomu Tau manau mano nuomonė  :D Bet pritarsiu merginoms, kad arba išsikalbėt viską susėdus abiems, arba tiesiog ignoruot. Ji Tau ne šeima, Tu jai irgi lygiai taip pat ne šeima. Ir viskas. Aš turiu asmeninės patirties labai artimoj aplinkoj, kur per 10m geriausias mano priimtas sprendimas man - ignoruoti tą žmogų. Ne nervintis kartu susėdus, ne vaizdintis kažkaip, o tiesiog absoliučiai nekreipt dėmesio. Išgirdus kelias replikas gerai pasijuokiu sau nuo nusišnekėjimo, o bet tačiau daugumoj tiesiog nebegirdžiu ir neįdomu. Nes jeigu laikysi pyktį, nervą savy, tai kenksi tik sau, o jai tai absoliučiai vienodai žydi sodai nuo to  :rolleyes:  :) 

Mouette - pasipasakok apie pasikeitimus, labai smalsu  :4u: Aišku, jei nori dalintis  :) Smagu skaityt, kad atostogos puikios buvo ir kad reikėjo ir padėjo tas atsigavimas  :wub:  :4u: Ir nesiplėšyk - jei neturi laiko, tai persiversdama gi ir neatlėksi. Va aš irgi ne visada turiu laiko, savaitgaliais jau žino merginos, kad nepasirodau. Bet nuo to blogesnė pašnekovė tikrai netampu  :) 

BigBang - o Tau grįžus ne patogiau būtų susirast tokio pat tipo darbo daugiau gal kažkur, kad išeitų derinti su dukrytės priežiūra? Ar Tu nori kažkur ofise ar pan dirbti po visų krikštynų grįžus?  :) O Lietuvoj nebūtų lengviau susirast darbą ir suderint su mažylės priežiūrą, pagalbos sulaukt? Ar jūs norit sukaupt viską, ką įmanoma, nusipirkt savus namus ir tada grįžt tik? 

Voque - jergus, vėl ateina tas metas, kai pavydžiu pajūrio Tau  :wub:  :wub: Čia kažkurią dieną vyro pusseserė buvo pakomentavus skelbimą buto kurorte pardavimo, tai juokiaus su vyru, kad jamam - buto kaina buvo tokia, kiek čia užstatas paskolai.. 

giega - žiūrėjau vakar Euroviziją, tai man patiko Čekija, Lietuva ir Izraelis  :) Izraelis manau tikrai aukštą vietą gaus, nenustebčiau jei ir laimėtų. Duonos ir žaidimų pasaulis nori.

mickute, Liepuks - nežinau, kaip jus pakalbint, ką pakomentuot, tai palinkėsiu gražios dienos  :4u:  :) 

o aš baigiu gert kavą ir lėksiu daryti mokomųjų video darbui - vakar bosas paprašė projektui padaryti du video įrašus, tai reikės užsiimti tuo šiandien  :) skanios kavos visoms!  :4u:​ 

Atsakyti

Almost, vaje, nejuokauk Tu, matyt pervargimas ir įtampa daro savo, kas sušlubavo sveikata :huh2: mums atrodo, kad ne, bet organizmas tikrai nėra geležinis, saugok save :4u:

Dėl pajūrio tikra tiesa, kartais mes neįvertinam, bet labai esu laiminga čia gyvendama ir jaučiu, kad esu ten kur noriu būti :wub: va ir Jūsų žiūrėk gal toj pusėj sulauksim kadanors su visam :bigsmile:

BigBang, pirkiniais nesidalinau ir kažkaip nieko ten ypatingo žinok :mirksiukas: va kelnės tokios:https://www.bershka....tml?colorId=150ir batai tokie:https://danija.lt/5738-tamsiai-melyni-moteriski-laisvalaikio-bateliai-gant.html, va ir pasidalinau :mirksiukas:

Atsakyti

Almost, vaje, nejuokauk Tu, matyt pervargimas ir įtampa daro savo, kas sušlubavo sveikata :huh2: mums atrodo, kad ne, bet organizmas tikrai nėra geležinis, saugok save :4u:

Dėl pajūrio tikra tiesa, kartais mes neįvertinam, bet labai esu laiminga čia gyvendama ir jaučiu, kad esu ten kur noriu būti :wub: va ir Jūsų žiūrėk gal toj pusėj sulauksim kadanors su visam :bigsmile:

BigBang, pirkiniais nesidalinau ir kažkaip nieko ten ypatingo žinok :mirksiukas: va kelnės tokios:https://www.bershka....tml?colorId=150ir batai tokie:https://danija.lt/5738-tamsiai-melyni-moteriski-laisvalaikio-bateliai-gant.html, va ir pasidalinau :mirksiukas:

Kažkaip tikrai labai nustebus buvau, nes niekados taip nebuvo dar nutikę. Arba neprisimenu.. Tokia gera treniruotė buvo, intensyvi labai. Bet matyt cukraus kiekis kraujyje nukrito, spaudimas sukilo, oro salėj nebuvo daug, dar nuo pirštinių smarvė. Tai viskas ir susidėjo man  :) Reikės dabar jau rimtai maistą žiūrėt, kad galėčiau valgyt ką noriu, bet vis tiek atrodyt, kaip noriu, kad jau tiek negaliu stipriai sportuot  :D  :D 

Gal gal, negali žinot  :) Mes gal vis tiek labiau link sostinės žiūrėtume būtent dėl darbų tarptautinėse kompanijose, dėl karjeros. Bet negali žinot, kuo viskas baigsis. Ir taip juokavom - jau turėjom du planus, iš kurių D pasijuokė. Tai dabar jau nebeplanuojam - išmokau jau ir aš gyvent kone šia diena ir mėgautis, džiaugtis tuo, ką turiu  :wub: 

Labai faini batai  :)​ 

Atsakyti
Dėl to atvejo kur sakiau kad kažkada jau rašiau... tai MB brolio šiuo metu sugyventinė, gal ženysis kada (dabar gyvena susimetę). Na žinot kai būna žmogus konfliktas su atstumiančia aura. Kaip MB sako aš net į jos akis negaliu žiūrėt- falšas visur....Su jos atėjimu mb šeima faktiškai skilo, išsiblaškė santykiai, atsirado visokio š... MB aplamai negali jos pakęsti, aš vis žiūrėjau su šypsena ir požiūriu- jauna kvaila be gyvenimiškos patirties, buvau ta taikytoja visų ir ieškotoja kompromisų.... kol pačios neapšiko ir tada supratau kad man tio nebereik.... Tai vat dabar nuo sausio mes visiškai nekontakte, pirmas suėjimas buvo minėtą motinos dieną todėl negalėjau net kąsnio nuryt... kvaila kai taip giminėj, bet manau kitaip su ja nebus...
Atsakyti

Belekas čia gavosi, soriukas už netvarką :D

o cia tai jau   pakomentavai visas normaliai  :P  :D​ 

Atsakyti

Mickute, braškės po 9 berods, brangoka dar tikrai unsure.gif

oho  :blink:​  gal as grazi ir be braskiu 

Atsakyti