Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Tai va,pasitare ir. usprende,kad pas juos tik 1miegamo butas,o pas mus namas su kiemu,tai,mana,paruosk ka nors... Uzsakyk torta pas ta,kur keksiukus kepe,susitark su drauge fotografe.. O ka man sakyt? Ne,vaikas jusu,patys viska darykites??? Tikrai nesunku uzraugt saslykus,isrukint zuvi ir uzsakyt torta mirksiukas.gifBet pasitart reikia-kokio torto,su kokiu papuosimu.. Askaiciuot kiek zmoniu bus..
Sukneles specialiai neieskosiu,turiu pilna spinta biggrin.gif

tai kaip ir mamai viska suruosti  :P​ 

Atsakyti

Po darbų su mamuku kavintis buvom, į parduotuvę užsukom šio bei to, truputį nupirkau skanėstų vežtis į Vilnių, na tuščiom nevažiuoju niekada :) po to sportavau, keksiukų migdolinių prikepiau, paliksiu SB ir va dabar prisėdau, noriu kažko gaivaus, jau kelintą dieną apie arbūzą svajoju, šiaip Lidle visada skanūs būdavo, besėkliai, tai reikės kokią dieną nusipirkti :rolleyes: šiandien pas mus net iki 27 laipsnių buvo, aišku vėjelis, bet karšta vistiek, va ir dabar 24, eisiu manau į balkoną pavakaroti :) 

Atsakyti

Sveikos, savaitgaliui veiklos daug, kažkokių šou planų nėr smile.gifbet reikalų ir darbų daug. Visi žemiški tai neturiu kuom pasigirt smile.gifreikia kažkur įterpt krikštadukros pasvekinimą...nes dar nepasveikinta, bet čia sunku derintis- jiems pats darbymetys (ūkininkai stambūs jie), tai kaip aš sakau- reikia lietaus sulaukt ir tada smile.gif
o šiaip karšta be proto, man jau nebereikia tiek, nusibodo...

RS klausei ar užmigau, nu užmigau smile.gifsmile.gifbet žiūriu SM laikas negeras- rodo kad dejuoju 21,30 kad mego nenoriu... aš beveik 23 val nenorėjau... smile.gif

BigBang skaičiau tave skaičiau...labai patiko parašymas jei negausi ten darbo grįši į Lt. Tai jei ten negausi, patikėk LT dar labiau negausi...arba gausi užtiek, kad suprasi kad jei nori auklę vaikui imt reiks dar antrą tiek kiek gausi pridėt... negi ten pas jus galima darbo negaut...? pas mus tikrai galima...
o tavo vyro darbas sunkus, ar ten kažkas kiek pamenu su telefonais buvo (bent tavo berods). Nebus tausunku dirbt? unsure.gif

Ne taip išsireiškiau :) Man reikia darbo kad eitu derinti su MB. Jei taip neišeis tada varyčiau į LT, nes čia jam vienam dirbant ir gyvenant tryse nieko nesutaupysime. Jei dirbsiu tik kelias valandeles - irgi nieko gero. Man reikia pilno etato, kitu atveju tik gaišim laiką. Todėl gryščiau į LT ir nori nenori tektų pasitikėt mama ir eit dirbt Lietuvoj kol mama mažylę prižiūrėtų. Darbą rast problemų nėra, tik va čia auklės neapsimoka imt, o prižiūrėt vaiko daugiau nėra kam. Suprantamai tikiuosi šį kart paaiškinau. Nepykit, mintys draikosi kažkaip :D 

Dėl darbo - sunku nebus, ten 5 metus dirbau, išėjau, nes norėjau keist darbą, kol ieškojau - pastojau :) Dabar eit atgal eisiu tik dėl to kad reik pasitaupyt.

Big Bang  ar labai   busi uzimta ? gal pavyks kokia  valandele susibegti  ir mums ? 

Nieko pažadėti nenoriu, bet aš tavo nr turiu ir jei tik zinosiu kad kazkuri diena laisvesne - pasuksiu :) 

Tai va,pasitare ir. usprende,kad pas juos tik 1miegamo butas,o pas mus namas su kiemu,tai,mana,paruosk ka nors... Uzsakyk torta pas ta,kur keksiukus kepe,susitark su drauge fotografe.. O ka man sakyt? Ne,vaikas jusu,patys viska darykites??? Tikrai nesunku uzraugt saslykus,isrukint zuvi ir uzsakyt torta mirksiukas.gifBet pasitart reikia-kokio torto,su kokiu papuosimu.. Askaiciuot kiek zmoniu bus..
Sukneles specialiai neieskosiu,turiu pilna spinta biggrin.gif

Aaaaa nu tokiu atveju jo, galvos skausmas čia tau :)

Atsakyti

Nu ar Iurit Eurovizija? :D as isijungiau :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 10, 20:36)
<p>Nu ar Iurit Eurovizija? biggrin.gif as isijungiau smile.gif </p>

Ziuriu,bet neidemiai biggrin.gif Nesigilinu ir kol kas nei viena ypatingai neuzkabino..
Atsakyti

Ziuriu,bet neidemiai biggrin.gifNesigilinu ir kol kas nei viena ypatingai neuzkabino..

Man kolkas Olandija, Danija, Lenkija.

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 10, 20:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72097969" data-time="1525981642"><div><p>Ziuriu,bet neidemiai vartotojo įkelta nuotraukaNesigilinu ir kol kas nei viena ypatingai neuzkabino..</p></div></blockquote><p>Man kolkas Olandija, Danija, Lenkija.</p>

Net neprisimenu kas ka dainavo biggrin.gif kazkaip labai neisimintimas sitas pusfinalis...
Atsakyti

Nu mano top virsuje Ukraina is sio pusfinalio ir dar labai Juodkalnija patiko :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 10, 21:42)
<p>Nu mano top virsuje Ukraina is sio pusfinalio ir dar labai Juodkalnija patiko smile.gif </p>

ta pati rasyt norejau biggrin.gif Dar latve visai tiko.. Rybako daina kuri kazkada laimejo 100x geresnebuvo..rusu daina irgi nei sis bei tas.. Danija dar visaibieko..
Atsakyti
As tikiu siemet Lt bus 10uke :) 
Atsakyti

Labas rytas :) 

Penktadienio rytą pradėkim su kava,o vakarą užbaikim... kaip Dievas duos :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Vakar visa diena tokia migdanti buvo :unsure:  Bet tiek,kad Dukros nudžiugino :)  Viena iš darželio padėką parsinešė iš respublikinio piešinių konkurso,Mokinukė mano testus visus labai gerai išlaikė :yahoo:  Kuo nustebino ir mus ir Mokytoją,geresni rezultatai,net už pirmūnų :blush-anim-cl:  Ji mokosi neblogai,bet iš tų kur geriausiai :D 

Savaitgalio planai- šiande pavakaroti,Draugai atvažiuoja,tai każką grilinsim,Moteriškai mes šampano gal :B 

Rytoj "paieškos" suknelės ir MB batų reik,nes vestuvės po savaitės,o aš be suknelės :D  Dar šio bei to reik vestuvėms nupirkti. Po apsipirkimų žadam į aitvarų šventę važiuoti,po to dar į kitą renginį. 

O sekmadienis dar be plano :hmm:​ 

Atsakyti