Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

LAbukas

Bet kaip drastiskai keicias oras..Viena diena +28,kita vos 16 blink.gif

QUOTE(R's... @ 2018 05 10, 03:54)
<p>giega,o tiko/patiko ta "netyčinė" suknelė kur gavai? biggrin.gif  Kada Taviškiai žada krikštyti Dukrą?

Tikt tiko,bet nelabai patiko biggrin.gif Pardej tokios nebuciau pirkus,bet atgal nesiusiu-pastas brangiau kainuos,nei ta suknele biggrin.gif Ai,bus gerai,jei perdegsiu ir nebenoresiu ant saules but biggrin.gif As kazkada esu pirkus suknele is tokiu pliazo pardaveju grynai nuo saules..Kol guliu po skeciu,nusirengiu,jei einu maudytis,uzsidedu ta suknele biggrin.gif Siaip as rudai degu,bet tada tik is lektuvo plaukem laivu i tokias uolas,vejas pucia,nesijaucia karscio ir aisku jokiais kremais nepasitepus...Tai vaje vaje,kaip viena ranka nudege...

sugalvojo Birzelio 10d blink.gif Marti Lenkijoj,gris praktiskai ant krikstynu..Na jie nieko ypatingo neplanuoja,bet vistiek-atskris ir marcios sesuo su vyru-jie krikstateviai,dar mes,dar MB tevai,dar kokie draugai...Nu nenueisi tik i baznycia ir viskas...KAs svarbiausia labai nepatogu viska derint per skypus..
Atsakyti

Labas rytas :mirksiukas: kavos kavos, man reikia kavos! :D anksti labai kėliausi, pietus dar pagaminau šiandienai, nes vakar nebuvo kada, o ir vėlokai užmigau, jau po vidurnakčio :) bet nieko, va šiandien dar pasidarbuoju ir rytoj lekiu į sostinę :B

Vakarienė prie jūros vakar labai liuks, oras tobulas, tai pavakrojom truputį, pasibuvom :wub:

Atsakyti

Aš po darbų lėkiau antakių pasidažyti, po to namuose veikla įprastinė laukė, o dabar ruošiu greituoju būdu vakarienę, greit užpilu arbatos į termosą ir lėksim vakarieniauti prie jūros, saulę palydėsim :) turim šiokią tokią mini progą, na su MB darbu susiję, tai pakviečiau į pasimatymą, kad galva prasivėdintų :rolleyes:

Antakiai man skaudi tema  :D  :D 

Aš gi buvau užsirašius microblading procedūrai, turėjo daryt iškart grįžus po atostogų. O beatostogaujant susisiekė ir paprašė perkelt. Tai žodžiu dabar turėtų daryt birželį - tikiuos padarys  :D  :D  :D Nes jei ir vėl prašys perkelt - nafik atšauksiu ir prašysiu grąžinti avansą, nes kiek galima laukti..

Kas per proga, jei ne paslaptis?  :) 

Big bang,kada jusu mergytes krikstynos?Maniskaii irgi sugalvojo kristyt..Taip nieko nesitare,nieko ypatingai neplanave...Tevai,sukites kaip norit

Bet krikštynos juk vaiko, šeimos šventė, tai ką ten labai daug planuot, galvot?  :) Gražią jaukią šeimos rato šventę iškelt tikrai nereikia planuot metų metus, mano nuomone  :) O ir tartis - nu žinai, jie tarpusavy pasitarė ir nusprendė, pranešė ir viskas  :D 

Labas rytas :)

kava kviečia Jus prisijungti :bigsmile:​ 

Kviečia tikrai didžiausias puodas  :D 

Ryt vėl penktadienis? :hmm:  Nu pergreitai tos dienos lekia :D​ 

Aha, o dar kai susivoki, kad jau trečdalis gegužės praėjo, tai iš viso  :blink:  :blink: 

Almost,kaip Tu? Viskas gerai su sveikata? Nes paskaičius Tavo post'ą apie įvykius per bokso treniruotę,rimtai nuskambėjo :unsure:

Aha, viskas lyg ir tvarkoj, ačiū  :4u: Vakar nėjau į treniruotes jokias, važiavau namo po darbų. Pailsėjau, nieko neveikiau, šiandien vakare eisiu jau į boksą, tai tikiuos viskas bus ok  :) Svarbu daug vandens gert, normaliai pavalgyt, prieš treniruotę kokio cukrelio įkirst ir viskas  :) 

as nieko vakar nenuveikiau- grizus biskeli po pardes pasmirinejau, po humanas pasidairiau, reiktu kazkokiu kelniu  vasarai i darba, bet kad neradau . grizus pavalgem, maisto dar yra, nieko negaminau, biskeli  ziuredama telika nuluzau pusvalandukui, paskui dar ilgai telika ziurejau, prekes is katalogo draugei atrinkau. na kaip ir nieko rimto, 

Jetus, kaip aš pasiilgau perliukų Humanose paieškot  :wub: Taip man patikdavo.. Kai tik čia atsikraustėm, tai netoli pirmo darbo buvo irgi tokio tipo krautuvė, vis nulėkdavau ten per pietus pasidaikteliaut  :D Bet dabar niekur nieko nėra šalia, tai ir nebeinu..

Bet kaip drastiskai keicias oras..Viena diena +28,kita vos 16 

Mh, net nervas ima  :D Bet man taip po atostogų tik veikia kažkaip, nerviškai  :D  :D 

Labas rytas :mirksiukas: kavos kavos, man reikia kavos! :D anksti labai kėliausi, pietus dar pagaminau šiandienai, nes vakar nebuvo kada, o ir vėlokai užmigau, jau po vidurnakčio :) bet nieko, va šiandien dar pasidarbuoju ir rytoj lekiu į sostinę :B

Ir man, ir man  :yahoo:  :D 

Labas rytas visoms  :) 

Geriu kavą ir kimbu į darbus. Daug visokios veiklos šiandienai nusimačius esu, vakare į treniruotę, grįžus lazaniją vyrui pagaminsiu ir eisiu ilsėtis  :) Įsijungsim gal Euroviziją, bus matyt. 

Kas jau kokių planų turit savaitgaliui?  :) 

Voque planus žinom, o kitos?  :ax:​ 

Atsakyti

Labas merginos/moterys :)

BigBang - o Tau grįžus ne patogiau būtų susirast tokio pat tipo darbo daugiau gal kažkur, kad išeitų derinti su dukrytės priežiūra? Ar Tu nori kažkur ofise ar pan dirbti po visų krikštynų grįžus?  :) O Lietuvoj nebūtų lengviau susirast darbą ir suderint su mažylės priežiūrą, pagalbos sulaukt? Ar jūs norit sukaupt viską, ką įmanoma, nusipirkt savus namus ir tada grįžt tik? 

Aš grįžus galvoju į vyro darbą eit nes eičiau į jam priešingą pamainą, galime keistis. Į ofisą norėčiau, bet neis suderinti. Jei neišeis į vyro darbą, vyras bandys eit į visad po pietinę pamainą ir aš bandysiu rytais paieškot valymo kokio darbuko. Į LT negaliu važiuot nes nelabai yra kas padėtų su vaiku. Sesės dirba, anyta dirba, mama - čia pasitikėjimo neturiu deje, nors minčių buvo tokių, bet sulaužė ne kartą savo žodį. Jeigu nerasiu darbo, - tai teks važiuot į LT ir suktis kažkaip, tik tada MB liks ilgeliau vienas. Mes norim pasitaupyt nes dabar išnaudojom nemažai savo santaupų kol aš nedirbu. Norim turėt bent mašinai įsigyt, pradžiai kad nereikėtų pergyvent jog nėra darbo tą pačią dieną grįžus. Nu vistiek tuščiom nevažiuosi :) Savus namus pirksim tik pradirbę LT, nes pskolą LT imti planuojam savo būstui :) Na daug minčių, norų, planų - matysim po krikštynų kaip situacija bus :)

Almost, vaje, nejuokauk Tu, matyt pervargimas ir įtampa daro savo, kas sušlubavo sveikata :huh2: mums atrodo, kad ne, bet organizmas tikrai nėra geležinis, saugok save :4u:

Dėl pajūrio tikra tiesa, kartais mes neįvertinam, bet labai esu laiminga čia gyvendama ir jaučiu, kad esu ten kur noriu būti :wub: va ir Jūsų žiūrėk gal toj pusėj sulauksim kadanors su visam :bigsmile:

BigBang, pirkiniais nesidalinau ir kažkaip nieko ten ypatingo žinok :mirksiukas: va kelnės tokios:https://www.bershka....tml?colorId=150ir batai tokie:https://danija.lt/5738-tamsiai-melyni-moteriski-laisvalaikio-bateliai-gant.html, va ir pasidalinau :mirksiukas:

Batai  :wub: labai  :wub:

Dėl to atvejo kur sakiau kad kažkada jau rašiau... tai MB brolio šiuo metu sugyventinė, gal ženysis kada (dabar gyvena susimetę). Na žinot kai būna žmogus konfliktas su atstumiančia aura. Kaip MB sako aš net į jos akis negaliu žiūrėt- falšas visur....Su jos atėjimu mb šeima faktiškai skilo, išsiblaškė santykiai, atsirado visokio š... MB aplamai negali jos pakęsti, aš vis žiūrėjau su šypsena ir požiūriu- jauna kvaila be gyvenimiškos patirties, buvau ta taikytoja visų ir ieškotoja kompromisų.... kol pačios neapšiko ir tada supratau kad man tio nebereik.... Tai vat dabar nuo sausio mes visiškai nekontakte, pirmas suėjimas buvo minėtą motinos dieną todėl negalėjau net kąsnio nuryt... kvaila kai taip giminėj, bet manau kitaip su ja nebus...

Nu ir nesuk galvos, kaip Almost sakė - nei tu jai giminė nei ji tau kažkas :)

d.

Aš po darbų lėkiau antakių pasidažyti, po to namuose veikla įprastinė laukė, o dabar ruošiu greituoju būdu vakarienę, greit užpilu arbatos į termosą ir lėksim vakarieniauti prie jūros, saulę palydėsim :) turim šiokią tokią mini progą, na su MB darbu susiję, tai pakviečiau į pasimatymą, kad galva prasivėdintų :rolleyes:

Oooo kaip fainai, taip romantiškai  :wub:

Big bang,kada jusu mergytes krikstynos?Maniskaii irgi sugalvojo kristyt..Taip nieko nesitare,nieko ypatingai neplanave...Tevai,sukites kaip norit 

Nu tai va ir manęs kai klausia - ką planuojat, ar pasidarei viską  :unsure: o ką čia daryt? nedarom kažkokio baliaus. O jeigu tik šeimos rate, tai pakrikstinai, pasifotkinai, papietavai ir tiek tu krikštynu :) Mes gegužės 19d.

giega,o tiko/patiko ta "netyčinė" suknelė kur gavai? :D  Kada Taviškiai žada krikštyti Dukrą?

Mickute7,ką Tu gero vakar vakare nuveikiai?

*Voque* kaip vakarienė pajūry? :rolleyes:  :wub:

Almost,kaip Tu? Viskas gerai su sveikata? Nes paskaičius Tavo post'ą apie įvykius per bokso treniruotę,rimtai nuskambėjo :unsure:

V-arine,kada pavyko užmigti? Pamiegojai/išsimiegojai?

BigBang,kada į LT skrendate? :bigsmile:

Mouette,liepuks,labas :mirksiukas:​ 

Antradienį  :4u:

LAbukas

Bet kaip drastiskai keicias oras..Viena diena +28,kita vos 16 blink.gif

Tikt tiko,bet nelabai patiko biggrin.gifPardej tokios nebuciau pirkus,bet atgal nesiusiu-pastas brangiau kainuos,nei ta suknele biggrin.gifAi,bus gerai,jei perdegsiu ir nebenoresiu ant saules but biggrin.gifAs kazkada esu pirkus suknele is tokiu pliazo pardaveju grynai nuo saules..Kol guliu po skeciu,nusirengiu,jei einu maudytis,uzsidedu ta suknele biggrin.gifSiaip as rudai degu,bet tada tik is lektuvo plaukem laivu i tokias uolas,vejas pucia,nesijaucia karscio ir aisku jokiais kremais nepasitepus...Tai vaje vaje,kaip viena ranka nudege...

sugalvojo Birzelio 10d blink.gifMarti Lenkijoj,gris praktiskai ant krikstynu..Na jie nieko ypatingo neplanuoja,bet vistiek-atskris ir marcios sesuo su vyru-jie krikstateviai,dar mes,dar MB tevai,dar kokie draugai...Nu nenueisi tik i baznycia ir viskas...KAs svarbiausia labai nepatogu viska derint per skypus..

Nu ir ko tu galvą suki? Jų vaikas, jų vaiko krikštynos, tegu ir galvoja kaip kas  :4u:   Kriksto mama pati paskambindavo, paklausė vaiko suknelės dydzio kokia pirkt ir tiek. Ir as seses kitos paprasiau kad uzsakytu uzkandziu pora padeklu. Anyta paskambino kunigui, sutare valandas. O as susiradau fotografa. viskas. Tiek to planavimo :)

Atsakyti

Almost - planų kažkokių nėra. Reikės check in pasidaryt, rūbus suidėt, dar ir dirbsiu turbut :) 

Atsakyti

Aha, ir aš klausti norėjau ar Giega krikštynas planuoja, ar kaip čia :) 

Almost, MB tiesiog įsigijo prietaisą darbui, kuris tikrai kainuoja nemažus pinigus, bet investicija, tai va turės dabar savo, nebereikės nuomotis ir pan :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos, savaitgaliui veiklos daug, kažkokių šou planų nėr smile.gif bet reikalų ir darbų daug. Visi žemiški tai neturiu kuom pasigirt smile.gif reikia kažkur įterpt krikštadukros pasvekinimą...nes dar nepasveikinta, bet čia sunku derintis- jiems pats darbymetys (ūkininkai stambūs jie), tai kaip aš sakau- reikia lietaus sulaukt ir tada smile.gif
o šiaip karšta be proto, man jau nebereikia tiek, nusibodo...

RS klausei ar užmigau, nu užmigau smile.gif smile.gif bet žiūriu SM laikas negeras- rodo kad dejuoju 21,30 kad mego nenoriu... aš beveik 23 val nenorėjau... smile.gif

BigBang skaičiau tave skaičiau...labai patiko parašymas jei negausi ten darbo grįši į Lt. Tai jei ten negausi, patikėk LT dar labiau negausi...arba gausi užtiek, kad suprasi kad jei nori auklę vaikui imt reiks dar antrą tiek kiek gausi pridėt... negi ten pas jus galima darbo negaut...? pas mus tikrai galima...
o tavo vyro darbas sunkus, ar ten kažkas kiek pamenu su telefonais buvo (bent tavo berods). Nebus tausunku dirbt? unsure.gif
Atsakyti

Na nesiskųskim šiluma, dar tikrai nesiskųskim, o džiaukimės :) karščio ir aš nesu megėja, bet po tokios žiemos, po tokių orų tegul tik lepina :rolleyes:

Atsakyti

Aš grįžus galvoju į vyro darbą eit nes eičiau į jam priešingą pamainą, galime keistis. Į ofisą norėčiau, bet neis suderinti. Jei neišeis į vyro darbą, vyras bandys eit į visad po pietinę pamainą ir aš bandysiu rytais paieškot valymo kokio darbuko. Į LT negaliu važiuot nes nelabai yra kas padėtų su vaiku. Sesės dirba, anyta dirba, mama - čia pasitikėjimo neturiu deje, nors minčių buvo tokių, bet sulaužė ne kartą savo žodį. Jeigu nerasiu darbo, - tai teks važiuot į LT ir suktis kažkaip, tik tada MB liks ilgeliau vienas. Mes norim pasitaupyt nes dabar išnaudojom nemažai savo santaupų kol aš nedirbu. Norim turėt bent mašinai įsigyt, pradžiai kad nereikėtų pergyvent jog nėra darbo tą pačią dieną grįžus. Nu vistiek tuščiom nevažiuosi :) Savus namus pirksim tik pradirbę LT, nes pskolą LT imti planuojam savo būstui :) Na daug minčių, norų, planų - matysim po krikštynų kaip situacija bus :)

Supratau  :) Bet kuriuo atveju labai tikiuosi, kad visi planai bus įgyvendinti tada, kai tam bus tinkamiausias laikas ir geriausio aplinkybės  :4u: 

Aha, ir aš klausti norėjau ar Giega krikštynas planuoja, ar kaip čia :) 

Almost, MB tiesiog įsigijo prietaisą darbui, kuris tikrai kainuoja nemažus pinigus, bet investicija, tai va turės dabar savo, nebereikės nuomotis ir pan :rolleyes: 

Gal ir planuoja, tik mums nesako  :rolleyes:  :D 

Supratau. Super, sveikinimai!!!  :4u:  :yahoo: 

Atsakyti

sugalvojo Birzelio 10d blink.gifMarti Lenkijoj,gris praktiskai ant krikstynu..Na jie nieko ypatingo neplanuoja,bet vistiek-atskris ir marcios sesuo su vyru-jie krikstateviai,dar mes,dar MB tevai,dar kokie draugai...Nu nenueisi tik i baznycia ir viskas...KAs svarbiausia labai nepatogu viska derint per skypus..

oho kaip greitai. vis tiek   reikai pasisedejima kazkur surengti. va ir vel sukneles naujos reikes  :P​ 

Atsakyti

Big Bang  ar labai   busi uzimta ? gal pavyks kokia  valandele susibegti  ir mums ? 

Atsakyti
Tai va,pasitare ir. usprende,kad pas juos tik 1miegamo butas,o pas mus namas su kiemu,tai,mana,paruosk ka nors... Uzsakyk torta pas ta,kur keksiukus kepe,susitark su drauge fotografe.. O ka man sakyt? Ne,vaikas jusu,patys viska darykites??? Tikrai nesunku uzraugt saslykus,isrukint zuvi ir uzsakyt torta mirksiukas.gif Bet pasitart reikia-kokio torto,su kokiu papuosimu.. Askaiciuot kiek zmoniu bus..
Sukneles specialiai neieskosiu,turiu pilna spinta biggrin.gif
Atsakyti