Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,darbų dar daug turite?   

turim, gal sita savaite taip ramesne, spejam i terminus, siandien net nelikom po darbo, bet bus dar ka veikti  visa si menesi

jo, R.s,  pramigai siryt  :P​ 

Atsakyti

Aš po darbų lėkiau antakių pasidažyti, po to namuose veikla įprastinė laukė, o dabar ruošiu greituoju būdu vakarienę, greit užpilu arbatos į termosą ir lėksim vakarieniauti prie jūros, saulę palydėsim :) turim šiokią tokią mini progą, na su MB darbu susiję, tai pakviečiau į pasimatymą, kad galva prasivėdintų :rolleyes: 

Atsakyti

OI kaip cia jus  Voque romantiskai  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Skaiciau puse vaziuodama,kita puse namie-nebepamenu,ka skaiciau biggrin.gif
DArau namu darbus,renkuosi lankytinas vietas Portugalijoj mirksiukas.gif Siandien atejo dar viena pliazine suknele,net pamirsau,kad uzsakinejau tokia biggrin.gif biggrin.gif Is ebejaus ten,ryskiai netycia paspaudziau biggrin.gif

Big bang,kada jusu mergytes krikstynos?Maniskaii irgi sugalvojo kristyt..Taip nieko nesitare,nieko ypatingai neplanave...Tevai,sukites kaip norit biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aš buvau pavaišinta braškėmis. Tai įspūdžio jokio. Visai buvo neskanios... gal tokios papuolė tik. Bet už tokį skonį mokėt tiek pinigų tai ne....

kažko paslutiniu metu ilgai miegas vakarais nebein. Va visi miega o man dar jokio noro 😕

Atsakyti
O as kaip tik visai jau miegot eiciau,bet dar tik 21h...
Atsakyti

Labas rytas :) 

kava kviečia Jus prisijungti :bigsmile:​ 

Atsakyti

Kaip aš miego noriuuuuuu,vajė :B  Naktį labai prastai miegojau,varčiausi ir pan...Nes buvom gimtadienyje ir aišku vėlai vakare visko prisiragavau ir to pasėkmės-blogas miegas :unsure:  Tikiuosi kava kiek gal išbudins arba ne :D 

Ryt vėl penktadienis? :hmm:  Nu pergreitai tos dienos lekia :D​ 

Atsakyti

giega,o tiko/patiko ta "netyčinė" suknelė kur gavai? :D  Kada Taviškiai žada krikštyti Dukrą?

Mickute7,ką Tu gero vakar vakare nuveikiai?

*Voque* kaip vakarienė pajūry? :rolleyes:  :wub: 

Almost,kaip Tu? Viskas gerai su sveikata? Nes paskaičius Tavo post'ą apie įvykius per bokso treniruotę,rimtai nuskambėjo :unsure: 

V-arine,kada pavyko užmigti? Pamiegojai/išsimiegojai?

BigBang,kada į LT skrendate? :bigsmile: 

Mouette,liepuks,labas :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytas :)

kava kviečia Jus prisijungti :bigsmile:​ 

prisijungiau

labas rytas

Atsakyti

as nieko vakar nenuveikiau- grizus biskeli po pardes pasmirinejau, po humanas pasidairiau, reiktu kazkokiu kelniu  vasarai i darba, bet kad neradau . grizus pavalgem, maisto dar yra, nieko negaminau, biskeli  ziuredama telika nuluzau pusvalandukui, paskui dar ilgai telika ziurejau, prekes is katalogo draugei atrinkau. na kaip ir nieko rimto, 

Atsakyti

as nieko vakar nenuveikiau- grizus biskeli po pardes pasmirinejau, po humanas pasidairiau, reiktu kazkokiu kelniu  vasarai i darba, bet kad neradau . grizus pavalgem, maisto dar yra, nieko negaminau, biskeli  ziuredama telika nuluzau pusvalandukui, paskui dar ilgai telika ziurejau, prekes is katalogo draugei atrinkau. na kaip ir nieko rimto, 

Nieko rimto,bet vistiek nuveikta :) 

Buvau ir aš vakar humanoje,tai visai fainą palaidinę radau. O Dukra savo lėlei batus,mažoji pamišus dėl savo lėlių,pamato ką ir reik :D

Atsakyti