Mickute7,darbų dar daug turite?
turim, gal sita savaite taip ramesne, spejam i terminus, siandien net nelikom po darbo, bet bus dar ka veikti visa si menesi
jo, R.s, pramigai siryt
Aš po darbų lėkiau antakių pasidažyti, po to namuose veikla įprastinė laukė, o dabar ruošiu greituoju būdu vakarienę, greit užpilu arbatos į termosą ir lėksim vakarieniauti prie jūros, saulę palydėsim turim šiokią tokią mini progą, na su MB darbu susiję, tai pakviečiau į pasimatymą, kad galva prasivėdintų
giega,o tiko/patiko ta "netyčinė" suknelė kur gavai? Kada Taviškiai žada krikštyti Dukrą?
Mickute7,ką Tu gero vakar vakare nuveikiai?
*Voque* kaip vakarienė pajūry?
Almost,kaip Tu? Viskas gerai su sveikata? Nes paskaičius Tavo post'ą apie įvykius per bokso treniruotę,rimtai nuskambėjo
V-arine,kada pavyko užmigti? Pamiegojai/išsimiegojai?
BigBang,kada į LT skrendate?
Mouette,liepuks,labas
as nieko vakar nenuveikiau- grizus biskeli po pardes pasmirinejau, po humanas pasidairiau, reiktu kazkokiu kelniu vasarai i darba, bet kad neradau . grizus pavalgem, maisto dar yra, nieko negaminau, biskeli ziuredama telika nuluzau pusvalandukui, paskui dar ilgai telika ziurejau, prekes is katalogo draugei atrinkau. na kaip ir nieko rimto,
as nieko vakar nenuveikiau- grizus biskeli po pardes pasmirinejau, po humanas pasidairiau, reiktu kazkokiu kelniu vasarai i darba, bet kad neradau . grizus pavalgem, maisto dar yra, nieko negaminau, biskeli ziuredama telika nuluzau pusvalandukui, paskui dar ilgai telika ziurejau, prekes is katalogo draugei atrinkau. na kaip ir nieko rimto,
Nieko rimto,bet vistiek nuveikta
Buvau ir aš vakar humanoje,tai visai fainą palaidinę radau. O Dukra savo lėlei batus,mažoji pamišus dėl savo lėlių,pamato ką ir reik