Jau ir as po darbu, nors ir anksciau siandien pradejom dirbti, bet kazkaip greitai ir lengvai prabego visa diena, darbelio turim, niekas i akis nelenda, su terminais viskas gerai, va kabo naujas projektas, jau pradeda detales pjauti, o tai laukia "smagumelis" tikrai nenuobodziausim, jau dabar gamybos vadovas keikiasi, tai kai pradesim pilnai ji gaminti, manau kad visko bus
ai ne pirmas kartas, kazkaip isgyvensim
Labas rytas
Nespėjau su Mickute7 į "vieną traukinį" kavos
rytdienos rytui skiriu pasimatyma prie rytines kavos

17h einu blakstienu susidet

Giega apie krikštatėvus pas tave neteisingos žinios...patys tėvai negali būt krikštatėviais. Gal ten karo merais ar kokiom extramaliom sąlygom ir gali bet šiaip ne. Nevedę - turėjau galvoje ženoti pvz valdiškai bet be šliūbo negali. Dabar mat bet be sutvirtinimo-dirmavonės negali būt. Seniau galėjo - mb netvirtintas bet krikštadukrą turi ☺ esmėj turi gyventi labai tvarkingą katalikišką gyvenimą ir būt visakaip sutvarkytas krikščioniškai ir galo. Seniau tiek reikalavimų nebuvo o dabar nebepraleidžia taip lengvai.

Labas rytas
Atskubėjau,atbildėjau kavos
Kalbate vis apie krikšto Tėvelius,tą tai žinau,kad būdami šeimoje ir be šliūbo kaip sako,negali krikštyti. Skirtingų šeimų atstovai gali. Pvz mano Dukros krikšto Tėtis-Vyro Brolis,Krikšto Mama-mano Pusseserė.
O klausimas? Kiek Pačios turite Krikšto Vaikučių?
Aš Pati turiu-tris krikšto Vaikus Dar ketvirtas eilėje...bet nžn nžn ar apsiimsim
Vakar su Dukra tyrėmės dėl klausos,padarė prapūtimą,viena ausyte pagerėjo reikalai,kita ne. Siuntė tyrimus darytis,atsakymai man nepatiko kiek pati suprantu,ketvirtadienį einam su atsakymais vėl pas Lor,žiūrėsim ką papasakos. Plius sinusitas Jai,kas apsunkina klausą. Gavo vaistų.
Hm...daugiau nežinau ką papasakoti
BigBang,tai šiande į Lt?
*Voque* kaip Tavo vakaras vakar praėjo? O dėl biuro,ar baigėsi sutartis ar staiga pasakė,kad turite išsikelti? Linkiu greitai rasti geriausią naują variantą
Almost,kaip Tu po sportų? Ar šiemet turite planų gryžti atostogų į LT? Pasidžiaugti lietuviška saule
Mickute7,kada Tu atostogausi? Sėkmės naujam projekte
giega,kiek laiko atostogausit dabar? Kaip Anūkė Tavo laikosi? Pasiilgot įtariu
V-rine,kada Sūnaus išleistuvės? Nori pats Sūnus į penktą klasę? Gi pasikeis statusas,bus nebe pradinukas
Gražios dienos!
Labas rytelis
Ir as jau cia
Mickute7,kada Tu atostogausi? Sėkmės naujam projekte
Kazka bandom planuot po Joniniu porai savaiciu, nes noretume su draugais po Lenkija pasivazineti. tai ziuresim kaip cia su musu planavimais pavyks. nes kaip buna pradzioj visi norim, dabar prasideda- gal jau karsta, kojos sutins, nepavaiksciosiu, nu bus matyt. nes jei ne, man vis tiek kazkokia trumpa kelione reikalinga, kitaip prasitrinsiu aplink namus, o tai jau ne atosotogos.
dekui
o paskui gal koki rugseji dar pavyktu islekti paatostogauti- kaip tik ant grybu
o del kriksto vaiku turiu 2 - porike . As mergaite krikstinau su jos dieduku, nes turejo buti kitas, bet net nepasirode....