Labukas
QUOTE(R's... @ 2018 05 15, 03:47)
O klausimas? Kiek Pačios turite Krikšto Vaikučių? :
<p>Vakar su Dukra tyrėmės dėl klausos,padarė prapūtimą,
Turiu 2 kriksto vaikus-seses sunus ir draugu mergaite..Nekristyta likus seses dukra,jau 7m...Tai greiciausiai ir jos kriksto tevais busim kada nors

Oi,kaip sunku su tom ausytem

Bet ziurekit,gydykit..Mano vienai draugei nuo pastoviu ausu uzdegimu ispuvo kazkokia dalis,dabar jai ten viskas ispjauta,plokstele ideta...10m kaip ir gerai buvo,dabar vel pradeda atsinaujint..praktiskai puse ziemos ant antibiotiku prasedejo...
QUOTE(R's... @ 2018 05 15, 03:54)
<p> giega,kiek laiko atostogausit dabar? Kaip Anūkė Tavo laikosi? Pasiilgot įtariu
Savaitei lekiam

Kazkaip geriau as tas atostogas po savaite per metus issimetysiu,nei vienu metu iseisiu 2-4 savaitem...Nes tada tikrai puse atostogu namu tvarkymams iseina...
Pasiilgom..Gris tik kazkur po geguzes 20d..
QUOTE(mickute7 @ 2018 05 15, 04:06)
. nes kaip buna pradzioj visi norim, dabar prasideda- gal jau karsta, kojos sutins, nepavaiksciosiu, nu bus matyt. nes jei ne, man vis tiek kazkokia trumpa kelione reikalinga, kitaip prasitrinsiu aplink namus, o tai jau ne atosotogos.</p><p>dekui

</p>
Mes ir kartais taip norim su kokia kompanija islekt atostogu(ir buve nekarta

) bet kartais tikrai uzknisa kiekvieno norai..Mes tokie labiau aktyvus,norim eit,vaziuot..O didesne dauguma draugu,nori tik prie baseino gulet...Tai va si karta ir vaziuojam tik dveise
QUOTE(mickute7 @ 2018 05 15, 04:11)
As mergaite krikstinau su jos dieduku, nes turejo buti kitas, bet net nepasirode....</p>
MAno kriksto tevas irgi turejo but vienas,o buvo kitas

Nes tas pirmasis prisigere ir neatsikele..Turejo but mamos sesuo su vyru,o buvo ta mamos sesuo su mamos broliu

O mano tevai tuo pat metu krikstijo mano pussesere
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 15, 07:21)
O nebedrauti ir nelankyti- kažkaip ne mano charakteriui...
Sunaus kriksto tevai-MB brolis su zmona..Krikstimom 1m laiko..TAi praktiskai tuom kriksto tevu pareigos ir uzsibaige,jokiu papildomu dovanu,kaip kristo vaikas,sunus nuo ju negaudavo..Nei gimtadieniams nepasveikindavo,nei naujiems metams,jei tik nesvesdavom kartu..
Dukros kriksto tevai-mano sesuo su vyru..Kol maza buvo,gaudavo daugiau dovanu,bet kai issivezem 7m i UK,taip dovanos ir baiges..Na,jei patys atvaziuoja,tai atveza kazka dovanu kaip kriksto dukrai,gimtadienio proga telefonu pasveikina,bet tuom ir baiges..
Mano krikstasunis,kaip sakiau-seses vaikas..Visada nusiunciam dovana gimtadienio proga ir naujiems metams

Draugu mergaitei irgi nusiunciam dovanele gimtadieniui,o kaledoms daznai patys nuvaziuojam,nes jos tevo gimtadienis gruodzio 25

Tik va dabar mano anukes gimke beveik tuo pat metu,tai nebezinau,kaip cia mes vaziuosim

Irgi teks siust dovana pastu