Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

mickute7,aišku pavargsti,bet smagu,kad darbo yra. Gerai dirbate vadinasi,kad užsakymų tik daugėja :)

aisku smagu. smagu kai abu liekam ilgiau padirbeti. o tai kai pati ari, o zinai kad MB   namie jau tupi, tai truputi nelabai smagu  :P  smagiau  kai  kita menesi per pinigelius pasijaucia  :D  si menesi dar investuojam i masiniuka, ruosiam kelionei ji, o kita kaip tik leisim  atostogoms  :ax:​ 

Atsakyti

Čia mažosios gimtadienis,bus 6 metukai :)  Taip taip grupėje yra 20 vaikų :D  ,norėjo dar darželio Draugus kviesti,bet gražiai susitarėm ,kad darželio Draugus darželyje pavaišins :)  o čia tik Draugai,pusbroliai :)  Programą praves žaidimų erdvės instruktorius. Ačiū D,man čia niekuo rūpintis nereiks. Nauja įdomi veikla neseniai atsidariusi "Bam zona" ten su tokiais dideliais kamuoliais tiksliau jų viduje būdami Vaikai žais futbolą :D  Na linksma ten bus :D 

Vestuvės-Draugės. Mes liūdininkai. Ceremonija rotušėje,po to pietūs/vakarienė restorane :)  

Kaip lyja pas mus :B 

Mickute7,kelionei į Lenkiją čia ruošiatės? :)​ 

Atsakyti

Pas mus irgi lyt  pradejo. Ir kuo toliau  tuo smarkiau. tiksliau dabar tai jau net pila . o atsikelem tai visai nelyjo .

na taip, nes vaziuosim su savo masina,  dar 2 drauges priimsim, bet ju masiniukai mazesni, tai ir akuma reikia nauja pasikeisti, kondiske uzsipildyti, o dar  pries tai  ar  tai kondiskes radiatoriu  suvirinti reikia ar tik kazkokia tarpine pakeisti, MB pats tiksliai nezino, ssestadieni gal bus laisvenis, tai panardys po  kapotu  :D 

Atsakyti

Labas rytas :) na va, jau ir ketvirtadienis - smagu :rolleyes: 

R,s, oho turiningas savaitgalis nusimato, tik spėk suktis :B bet vaikų gimtadienyje, tai eina sau, 22 :blink:  :D daugokai :D vaišes pati ruoši ar užsakysi iš kažkur? Nes tikiu yra ką veikti :rolleyes: 

Dėl knygos, tai taip, pagaliau baigiau pradėtą, dabar jau kitą atsiverčiau :ax: 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Oj vakar smagumų apturėjau  :D  :D 

Nuėjau pietums pasiimt tailandietiškų makaronų iš maisto turgelio, taip skaniai suvalgiau. O paskui taip smagiai blogavau toliau, nei mačiau  :blink:  :D Tai nei sporto, nei nieko jau nebuvo.. Dar ant smūgio persiderinau motorolerį nuvežt į garažą biškį patvarkyt - yra šiokių tokių menkų problemų, tai kol dar garantinis galioja, tegul pardavėjas ir tvarko  :) Paskui nuėjau iki vyro darbo, pargrįžom namo šiaip ne taip. Mieste kamščiai baisuliniai - Ed Sheeran parke netoli mūsų namų koncertavo. Tai grįžę biškį užkandom ir važiavom su motociklu prie to parko paklausyt muzikos. Kol suradom kelią, kur važiuot galim. Visur visi kampai uždaryti, praėjimai saugomi. Žodžiu  :D Prisiminiau kelią prie bariuko, kurį suradę buvom aną savaitę. Tai ten važiavom, bet pakeliui kelias irgi buvo uždarytas, policija nukreipinėjo visus. Ale paprašėm, kad praleistų, nes mes tik į tą barą konkretų norėjom patekt. Tai policininkas pažiūrėjo, paklausė dar kartą ir įsitikinęs, kad tikrai nemeluojam, praleido  :) Sakau ot blyn žmogiškumas čia jų - nu vis tiek supratingas.. Nes paeit tikrai buvo atstumo ten, o jei nebūtų praleidęs - nebūtume ir važiavę, nebūtų barui pelno buvę  :) Atsigėrėm ten po gėrimą, užkandom šiek tiek, pasėdėjom ir grįžę namo miegot ėjom..

Šiandien taip sunkiai kėliaus, eina sau  :blink: Norėčiau jau, kad būtų penktadienis. Bet deja..

Turėsiu šiandien visokios veiklos daug - už 30min telefonu konferenciją turėsim, paskui už valandos po jos turėsim susitikimą. Po pietų turėsiu aptarimą ataskaitų su bosu. Vakare į treniruotę. Paskui turėsiu derintis su vyru, kaip susirinkt motorolerį, nes jis paims sutvarkytą, aš turėsiu iki jo nusigaut ir grįžt namo. Žodžiu pilna reikalų  :D 

Visoms linkiu puikios dienos ir skanios kavos  :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos.
mano rytas oi oi. Dar vakare reiks atsiimti oi oi. Išsiunčiau vyrą su sūnumi pas sūnui dantistas/po pusvalandžio higienistas/ po sūnaus vyrui higienistas. Tai vat. o pasirodo visa tai rytoj turi būt o ne šiandien. Nuotaikų neklauskit kai kieno smile.gif smile.gif bet apsigonymui atsispausdinau net sąrašą registracijų- kai 4 žmonėms reikai suderinti visus gydytojus tai nu naaa ir nenuodėmė suklysti. Aišku galėjau vakar atsispausdinti, bet labai tikėjau sava atmintim.... o ana pasirodo susimaišė smile.gif

RS tau savaitgalis ogogo. man pora savaičių tokių nusimato, tai blaškausi tokia viduje jau dabar....nervukai savodaro vistik...
o dėl kolektyvo- tai apie 30 pas mus. Bet yra viena topinė... smile.gif arba mūsų biolaukai nesutampa smile.gif

Vogue parašyk man - jei ką ir až gali, kaip tave vinteduose rast smile.gif

Almost vajej...tie blogumai baisiu, bet gerai jautiesi išsivalius (bent aš visada po tokių išsivalimų lengva lb jaučiuos smile.gif ).

Miockute, man va tas druskos kiekis agurkuose ir sudėtingiausia, arba persūdau arba įtariu permažai- nes supūna vandeny.... unsure.gif Konservuoju tai visks ok, o va tam greitam valgymui man vis sunkiai...o iš kur krapus- pirkai ar pačios jau? smile.gif

aš per pietus lėksiu į kirpyklą. Renginių maratonams reikia būt gražiai smile.gif na bent tvarkingai, grožio kiek ten pridės, kiek yra tiek ... smile.gif
Atsakyti

Almost, šiandien jau geriau jautiesi? :mirksiukas:

Atsakyti

Labukas

sedim laively,plauksim i tripa,ziuret uolu.. Jei patiks,tai ryt plauksim su maistu ir maudynem,cia tik toks apzvalginis bus.. Oras nebligas,nors man truksta kokiu dvirju laipsniukarscio..
Atsakyti

sedim laively,plauksim i tripa,ziuret uolu.. Jei patiks,tai ryt plauksim su maistu ir maudynem,cia tik toks apzvalginis bus.. Oras nebligas,nors man truksta kokiu dvirju laipsniukarscio..

Oi aš bandau įsivaizduoti kaip faina :wub: kiek laipsnių?

Atsakyti

Sveikos.
mano rytas oi oi. Dar vakare reiks atsiimti oi oi. Išsiunčiau vyrą su sūnumi pas sūnui dantistas/po pusvalandžio higienistas/ po sūnaus vyrui higienistas. Tai vat. o pasirodo visa tai rytoj turi būt o ne šiandien. Nuotaikų neklauskit kai kieno. bet apsigonymui atsispausdinau net sąrašą registracijų- kai 4 žmonėms reikai suderinti visus gydytojus tai nu naaa ir nenuodėmė suklysti. Aišku galėjau vakar atsispausdinti, bet labai tikėjau sava atmintim.... o ana pasirodo susimaišė

Almost vajej...tie blogumai baisiu, bet gerai jautiesi išsivalius (bent aš visada po tokių išsivalimų lengva lb jaučiuos ).

Miockute, man va tas druskos kiekis agurkuose ir sudėtingiausia, arba persūdau arba įtariu permažai- nes supūna vandeny.... Konservuoju tai visks ok, o va tam greitam valgymui man vis sunkiai...o iš kur krapus- pirkai ar pačios jau?

Oj, jei man kas burnoja tokiais reikalais, tai aš visad pasiūlau kitą kartą patiems susiderint ir pasidaryt. Labai greit burnojimai baigiasi  :rolleyes:  :D 

Žinok tikrai ne - jaučiuos nusiminus, kad negalėsiu daugiau ten valgyt makaronų. Man iš viso visi tie apsinuodijimai nuo beleko yra tragedija kažkokia  :unsure: Tris dienas paskui normaliai valgyt negaliu, nors valgyt norisi..

Mes greitam valgymui iš viso sausu būdu raugiam - į maišelį su krapais, česnaku, druska, pipirais, lauro lapu, jei turim ir viskas  :) 

Almost, šiandien jau geriau jautiesi? :mirksiukas:

Nu taip įdomiai žinok. Kažkoks sunkumas ant skrandžio jaučiasi dar, bet apetitą turiu tikrai  :) Ačiū  :4u: 

Praėjo mano du susirinkimai, o jau ir pietūs tuoj  :unsure:  :D Lekia tos dienos nesuprantu.. Gavau siuntinuką iš KoPikta - pirkau marškinėlius ir du džemperius, vyrui kojines. Tai jau laukiu nekantrauju pasimatuot ir vilkėt  :wub:​ 

Atsakyti

Aš turiu kojnes iš Ko pikta, smagios tokios :)

Papriešpiečiavau, eisiu manau rato apsukti, lako plaukų reikia nusipirkti :rolleyes: nekasdien naudoju, bet kartais kokią anteną kyšančią reikia sulaižyt :D

Atsakyti

Aš turiu kojnes iš Ko pikta, smagios tokios :)

Papriešpiečiavau, eisiu manau rato apsukti, lako plaukų reikia nusipirkti :rolleyes: nekasdien naudoju, bet kartais kokią anteną kyšančią reikia sulaižyt :D

pačiupinėjau viską, tai bent liesti malonios medžiagos ir kojinių, ir rūbų - matysiu, kaip vilkėsis. Adatytė's turiu sukneles kelias, tai labai liuks kokybė, esu tikrai patenkinta. Nunu pirkau kelis džemperius - kaip ir patenkinta esu, bet dydžiai labai didinti pasirodė kažkaip  :blink: Daugiau nežinau net, ką iš lietuvių turiu pasiėmus, bet kažkodėl atrodo, kad turiu tikrai kažką dar  :rolleyes:  :D 

aš užsisakiau sveikuolišką lavašą su vištiena, žalumynais, burokėliais, avokadu pietums - jau kaip laukiu, kad atvežtų  :blink:  :wub:  :wub: kaposiu apsiputojus  :D 

kokį perki laką? kažkokį tą patį nuolat ar belekokį? aš Lietuvoj pirkau Garnier Fructis - jergus, koks geras  :wub: ir antenas sulaižo, ir laiko normaliai ilgai, ir plaukų nesuklijuoja belekaip, ir kvepia skaniai  :)​ 

Atsakyti