Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš laką tik skystą perku. Man jo nedaug reikia irgi, ilgam užtenka, bet aerozolinio gal jau 10 m nesu turėjusi. kažkada kai patarė kirpėja tai ir įpratau taip.
Atsakyti

Oi dėl lako, tai tikrai man jokio skirtumo, va kažkada brangesnį pirkau, bet nepastebėjau, kad būtų kažkoks kitoks :) dabar Taft pasiemiau naują kažkokį, bus gerai :rolleyes:

Išėjau ir koks gaivus oras, kaip lietus kvepia :bigsmile: 

Atsakyti

Bet yra viena topinė... smile.gifarba mūsų biolaukai nesutampa smile.gif

Miockute, man va tas druskos kiekis agurkuose ir sudėtingiausia, arba persūdau arba įtariu permažai- nes supūna vandeny.... unsure.gifKonservuoju tai visks ok, o va tam greitam valgymui man vis sunkiai...o iš kur krapus- pirkai ar pačios jau? smile.gif

aš per pietus lėksiu į kirpyklą. Renginių maratonams reikia būt gražiai smile.gifna bent tvarkingai, grožio kiek ten pridės, kiek yra tiek ... smile.gif

reikia ir man jau lekti i kirpykla pasigrazinti. ale per darbus ner kada . o darbe mes irgi turim viena tokia topine  :oh: bet jau cia  ne mudvieju laukai nesutampa, o visu  nesutampa. kartais gali buti i akis tokia gera, o uz akiu tiek pamazgu  megsta pilti. ir dar butinai kitus itraukia, nu vienu zodziu net atsikvepiam kai ji iseina atostogu. net lengviau. o tai bijai ka ir sneketi. paskui dar  atpasakos kam ko nereikia  :mad2: 

O del druskos ka zinau- idejau, kita diena paragavau, nu lyg truksta- dar ikreciau. gerai  :bigsmile: o ne, savu neturiu. kaime dar maziukai, be to kol nuvaziuosiu  :ax:  pirktiniai

Atsakyti

Aš laką tik skystą perku. Man jo nedaug reikia irgi, ilgam užtenka, bet aerozolinio gal jau 10 m nesu turėjusi. kažkada kai patarė kirpėja tai ir įpratau taip.

net nesu tokio bandzius  :hmm:  o be lako is namu neiseinu  :B nes jei savo seveliuro nesutvirtinsiu laku, tai  i kuria nores puse i ta  ir susiries, vaiksciosiu issidraikius  :P​ 

Atsakyti

Šiandien turiu tinginio vakarą, nieko daryti nereikia, tai ilsiuos :) žadėjau kažko skanaus iškepti prie arbatos, bet ai kitą dieną, atrodo pati nežinau ko noriu :rolleyes: 

Atsakyti

Man Mb vynuogiu parnese, tai taip skaniai sukirtau  :P​ 

Atsakyti

Ale tu matai kaip Kaune neblogai palyjo  :unsure:  mes darbe Karmelavoje kazkaip ir nelabai pastebejom- nu lyjo, kad ir smarkiai, bet parvaziavom namo, is karto matesi daugiau balu. o centre tai jau ir  neblogai pabraidzioti buvo galima  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 17 gegužės 2018 - 20:41
Na ka,isplaukem 4,5h biggrin.gif Plaukem pro tooooookias grazias vietas bigsmile.gif fotkinom filmavom su gopro kamera,tai kol negrisiu nieko neparodysiu.. na mb biski su telefu pafotkino.. Iplaukem i viena ola,nerealu bigsmile.gif
Parplaukem,uoste brangiai pavalgem biggrin.gif Siaip mb visada spaudzia ant restoranu pinigus,bet si karta ir man gaila buvo tiek moket.. na bet pavalgem tikrai labai skaniai. Uzsisakem portugalu patiekala-Cataplana. Kazkas panasaus i paelija,bet ryziai patiekiami atskirai mirksiukas.gif
Paskui nuvarem i kita miesta,ten uzsisakem tripa rytdienai-plauksim i sala mirksiukas.gif Dar nuvarem i tokia baznycia-grazi viduj labai,o jok kiemely yra koplycia is tikru zmoniu kaulu.. Grynai visa is kaulu pastatyta.. Biski kraupoka..

Tai va,grizom i viesbuti,issimaudem jacuzzy,pabuvom pirtelej,atsidarem vyno ir vakarojam mirksiukas.gif Gal dar eisim saules palydet,tik ne i jura ji leidzias.. Jei nesutingsim po vynelio biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) 

Atbėgu tik pasisveikinti ir pakviesti penktadienio kavos :) 

Nes už 15min išlekiu gražintis :) 

Kai tik turėsiu laisvą minutę,parašysiu.

Gero ir gražaus penktadienio Visoms :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Valio penktadienis !!!!

Atsakyti

R.s grazios tau dieneles !  lauksim fotkiu  :ax: 

Giega- smagu jums ten  :bigsmile: 

Big Bang kaip sekasi LT ? ryskiai uzsikasusi  :P  ar viskas jau krikstynoms suruosta ? kelinta valanda sekmadieni kriktyjat ?

Ir visoms gero ir grazaus penktadienio  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Planu kazkokiu neturim,  jauciasi nuovargis, tai tiesiog norisi ir pailseti. gali buti kad ir darbo savaitgaliui parsinesui, bus matyt.  Rytdienai is ryto  susitariau su kirpeja, tai leksiu ir as pasigrazinti  :ax:  Si savaitgali mieste surmuliuos Hansa dienos, tai nebent ryt vakarop sumastytumeme i miesta islekti.  Bus matyt. Pirmiausiai reikia penktadieni pragyventi  :bigsmile: 

Atsakyti