Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Kaip tavo vakar R.S dienele prabego ? 

Ai vakar nieko įpatingo :D  pagaliau suknelę nusipirkau,taip taip tik vakar,o vestuvės penktadienį :D  Penktadienį parodysiu suknutę kai jau būsiu su make up ir šukuosena :D  Pirkau tokią,kad bet kada dar galėčiau užsidėti.paprasta kaip ir aš :D  o daugiau nieko apart maisto gaminimo nenuveikiau :D 

Labas rytas, paskaitau, bet vis neturiu ka parasyti

rašyk viską ir beleką,pokalbis rutuliosis :)​ 

Atsakyti

V-rine,mums nuo uodų gelbsti arbatmedžio aliejus. Turiu buteliuką su purkštuku,pilu vandens ir arbatmedžio,aš darau iš akies proporcijas,aliejaus negailiu. Ir purškiamės. Natur product :D  Namie kai sėdim pavėsinėj,pačio arbatmedžio prilašinu į mažą indelį ar ant vatos ir padedu. Jo kvapas gerai baido uodus.

Atsakyti

Ai vakar nieko įpatingo :D  pagaliau suknelę nusipirkau,taip taip tik vakar,o vestuvės penktadienį :D  Penktadienį parodysiu suknutę kai jau būsiu su make up ir šukuosena :D  Pirkau tokią,kad bet kada dar galėčiau užsidėti.paprasta kaip ir aš :D  o daugiau nieko apart maisto gaminimo nenuveikiau :D

lauksim  penktadienio  :mirksiukas:

po darbu, grizau, tiesiai virtuve,spejom pavalgyti, kaip tik atvare CGATES meistriukas, cia kazka laidus su MB pakaitaliojo, o tai man vaizdo irasai  trukinedavo, net suprast ka kalba neidavo. vienu zodziu  sutvarke, viskas gerai. dabar jau galima ir kojas istiesti . tikrai pavargau.ui darbu   :blink:  kaip  gamybos  vadovas isvardino kiek uzsakymu dar laukia.... nu ka- raitosimes rankoves ir pirmyn  :P​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 16 gegužės 2018 - 19:04

domina kaip Mickutė agurkus raugia, kokie receptai ir darbų eiga, man su jais sunkiai pavyksta.... verysad.gif

tai cia dabar greitam valgymui raugiu- dedu cesnako, krapu, uzpilu saltu vandeniu su druska, darau is akies - ragauju, pastovejo kibira virtuveje pora dienu, tokie biskeli apruge jau - malo salionije  :P  tada perdejau i  puoda ir i saldytuva, kad neperrugtu. i darba nusinesiau, tai taip skaniai ir bendradarbiai kirto  :P sake tik kokios dzegcineles saltos prie tokios uzkandos truko  :D  :D  :D   cia vasariniai agurkai. o ziemai  tai pagal kelis  receptus darau  :mirksiukas:

Atsakyti

Labutis! Namai namučiai pagaliau. Praėjusią naktį miegojau vos 4 valandas :karsta: , o nuo ankstyvo ryto ant kojų, 8:30 jau buvau senamiesty, nusipirkau didelį puodą kavos ir dirbau prie referatų keletą valandų, vėliau buvau darbely, o popiet susitikau su organizacijos prezidente dėl reikalų. :)

Dabar prisėdau mokytis lotynų sentencijų, nes turiu atsiskaityti 100 per kitą sav., tai šiandien norėčiau bent 1/4 išmokti, daugiau nespėsiu, nes miegoti anksti tikrai eisiu. :)

Giega, smagių atostogų! :)

Mouette,kaip sekasi rašyti referatą?

Įveikiau jį! :smartass: Šiandien visą rytą baiginėjau, labai skubėjau, nes pagalvojau, kad turiu nunešt popierinį variantą iki pietų, o po to su drauge pakalbėjom, o gi galiu bet kada atsiųst el. paštu iki vakaro. Tai veltui draskiausi :fool: na, bet bent ramu dabar.  :D Rytoj kitą referatą reikės pradėti, nes pirmadienį turiu priduoti. :)

Atsakyti

Aš pagaliau ilsiuosi, kažkaip greit tie vakarai pralekia, net per greit :) atrodo nieko labai kažko neveikiau, bet vakaro ir nebėra :rolleyes: dabar proteininių ledų susiplakiau, skanauju :) 

V-rine, netarpininkauju, visus drabužius turiu vietoje, vienas iš mūsų kambarių jau virsta į parduotuvę :D juokauju aišku, dailiai į dėžes susidedu ir visai liuks. Dėl pažiūrėjimo, tai LT tik vinted prekiauju, o kitos paskyros užsienyje :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Kava kava,garuoja kava :ploja2:  :)​ 

Atsakyti

Kažkaip nelabai turiu ką paskutiniu metu pasakoti :blush-anim-cl:  

Arba per daug mintys nukrypę į savaitgalį,kuris tikrai nelengvas nusimato,tai mintimis vis darbus dėlioju,kaip viską suspėti :) 

Penktadienį vestuvės,šeštadienį ryte lekiu dirbti aukliauti,nes taip nutiko,kad turiu Draugei padėti,o aš nepadėti negaliu :rolleyes:  Sekmadienį Dukros gimtadienis, pirma švęsim su Dukros Draugais,Vaikų 22 bus,Tėvelių mažiau :D  reiks vaišes pasiruošti,o po to šventimo,turėsiu valandą laiko pasiruošti antram randui :D  Atvyks sveikinti Seneliai,Dėdė su Žmona. Bet ko dėl Dukros nepadarysi :B 

Šiande su Vyresnėle einam dėl ausyčių pas gydytoją.

Tiek va žinių iš manęs :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Ui kaip tingejau keltis. o dar tik  ketvirtadienis

Atsakyti

Mouette,Tu kaip visuomet veiklos iki kaklo turi :)  Ar pavyko išmokti użsibrėžtą tikslą sentencijų? Kiek šianaktį pamiegojai? :) 

*Voque* tikrai taip vakarai,dienos ir aplamai laikas bėga greitai :blink:  Tik Naujus metus šventėm atrodo...

Ar knygą pavyksta atsiversti? :D 

Almost,  :)  Kaip rieda Tavo džiaugsmas motoroleris? :) į darbą su juo važinėji?

mickute7,aišku pavargsti,bet smagu,kad darbo yra. Gerai dirbate vadinasi,kad užsakymų tik daugėja :) 

V-rine, o Tavo kolektyvas didelis? Nesmagu,kai kolegės šaršalynys kelia darbe :unsure:  Smagiau bůtų draugiškai kavos puodelį per pietų pertrauką išgerti :) 

liepuks,vasarą Dukra eis į darželį? Ar turi pas ką/su kuo atostogauti? :) 

BigBang ir Giega,viskas su Jom aišku,tai nei nekalbinsiu :D  Tik labas pasakysiu :bye:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Ui kaip tingejau keltis. o dar tik  ketvirtadienis

Ketvirtadienis geriau skamba,nei koks antradienis :D  :D  :D 

ryt gi jau penktadienis :yahoo:​ 

Atsakyti

Oho koks balius !!!! vaiku tai daugiau turbut nei klaseje mokosi  :P  tai  turesi ka veikti . kokia programa vaikams bus ?

Vestuves smagu  :wub:  Primink kas ten zenyjasi . ? kur pacios vestuves vyks ? kazkaip dabar jau greit nenusimato pas mus vestuviu. nors kaip  sakoma pfu pfu pfi, neprisisneketi- ir MB dukra ir  mano brolio dukra, ka gali zinoti  :D​ 

Atsakyti