Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) jungiuosi su kava ir laukiu blynų, reikia pasistiprinti ir lėksim į ofisą tvarkytis, daug darbo laukia :rolleyes: 

Vakar labai smagiai vakarą praleidom, buvom Klp laivų parade, tai žmonių kokia gausybė, eina sau :rolleyes: plius visi muziejai nemokai, dar gatvės muzikos dienos, smagumas :B pasibuvom, o grįžtant praalkom ir pavakarieniauti užsukom, tai labai skanią tirštą jautienos sriubą valgiau su feta, avokadu. Visiškai mano skonio patiekalas, labai buvo skanu :) 

Atsakyti

kaip jums ten priie juros faina  :wub:​ 

Atsakyti

ar gyvos ? :P​ 

Atsakyti
oooo,arsigavo sena versija.. Nes abejoju ar likciau naujoj,bent per telefa ji labai erzina.. Neradau nei favoriciu,nei pradzis.. Kazka paspaudziau,is visvos tema atradau.. ne ne,nepatinka man nauja versija😕

Paedem.. Net nepavalgem,o grynai paedem biggrin.gif As vista piri piri,mb kalmarus,dar deserto. Pavaiksciojom po senamiesti ir grizom namo mirksiukas.gif Paziuresin dainas per tnt ir eisim miegot🍷
Atsakyti

giega - įsikelk naujoj versijoj temas į sekamas ir bus taip pat, kaip Favoritai. kai kažkas parašys naują žinutę - degs vienetukas prie informacinio varpelio :) rast Sekamas temas irgi labai lengva. Telefone naudotis irgi man žymiai patogiau, nei senoj versijoj :) tik įpročio reikalas :)

Atsakyti

Labas rytelis

Ir vel nauja savaite, kazkaip greitai laikas bega 

Atsakyti

Kur mano rytine sugerove?  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) galvojau bus ką skaityti :D 

Mes vakar tvarkemės ofisą, vakare pasigaminom čili sriubos su jautiena ir žiūrėjom krepšinį :) šiandien gal atvažiuos interneto pajungti, nes be jo nieko negaliu daryti, tai ši savaitė tokia ir bus makaluota, kol tą, kol aną :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Voque - sveikinu susiradus naujas patalpas taip greit ir persikrausčius  :4u: Arčiau namų ofisas dabar bus? 

giega, Bigbang - smagių jums likusių atostogų  :4u: 

Mouette, Liepuks - kaip jūs, kas gero, naujo, kaip savaitgalį praleidot?  :) 

mickute - kaip visad savaitgalį veiklos pilna, reikalistė mūsų. Visus aplėkėt, aplankėt, apvalgėt  :D 

R's - kaip jūsų šventės visos praėjo?  :) 

V-Rine - kaip Tavo savaitgalis?  :) 

Aš šiandien mokymus vesiu ir reikia daryt įvairiausias procedūras darbe, aprašymus veiklos. Tai užsiimsiu tuo visą dieną. Bosas 2sav atostogauja, tai man veiklos sočiai per akis bus  :) 

Savaitgalis mūsų niekuo neypatingas buvo. Šeštadienį ryte žiauriai blogai jaučiausi, labai galvą skaudėjo, iki pykinimo net. Vaistai pradėjo veikt tik po trijų valandų, tai eina sau siaubas.. Nuvažiavom papusryčiaut į kavinę mėgstamą, lauke staliuką gavom. Oras nuostabus buvo, tai labai džiaugiausi  :) Paskui važiavom į išparduotuvių miestelį - reikėjo peilius pasiimti pakeistus, tuo pačiu ir apsipirkau šiek tiek. Nusipirkau iš French Connection tris sukneles vienodo modelio, tik skirtingų spalvų (https://www.frenchco...shirt-dress.htm , https://www.frenchconnection.com/product/71itl/smithson-checked-drawstring-shirt-dress.htm?search_keywords=drawstring%20dress ir https://www.frenchconnection.com/product/71jsh/sunny-shirt-dress.htm?search_keywords=drawstring%20dress ) - visas rišant gale labai gražiai liemenį išryškina ir žiauriai patogios, prie mano figūros modelis tobulai tinka  :wub: Vos susilaikiau nenusipirkus visų buvusių spalvų šito modelio  :D Tada  Ted Baker sijonus du nusipirkau (http://www.tedbaker....42880-DP-PURPLE ir http://www.tedbaker.com/uk/Womens/Back-To-The-Fuchsia/POPPAY-Scallop-detail-mini-skirt-Baby-Pink/p/142897-BABY-PINK tik juodą, ne rožinį - nebuvo rožinio, būčiau pasiėmus ir tokį  :) ). Dar paskui  Nike treninginių kelnių su vyru nusipirkom, Rituals pasiėmiau kelias priemones dušo (aliejų, dušo putas). Tada susirinkom tuos peilius naujus ir nupirkom tėvams po Tefal multifunkcinį puodą - toks pat, kokį mes turim, tik šiek tiek kito modelio (be bluetooth, tai negalima prijungt prie telefoninės programėlės, bet tėvams ir nereikia to) - https://www.tefal.co.uk/cook4me. Buvo žiauriai gera kaina, tai labai džiaugiuos, kad palepinsim abi šeimas  :wub: Nes tas puodas tai kažkas nuostabaus bent mudviems tikrai.. Žiauriai apskritai džiaugiuosi šį kartą važiavimu į tą miestelį išparduotuvių, nes kainos tai superinės buvo, žmonių mažai, pasirinkimo daug. Vykus kelionė  :) 

Tada dar užsisakiau suknelę vieną, kuri, jei tiks, krikštynoms vasarai bus  :) 

Paskui grįžę važiavom prie jūros šiek tiek pasibūt, užsukom į kitą parduotuvę, nes norėjau gyvai apžiūrėt užsisakytą suknelę, bet nebuvo jos. Tai tiesiog rizikavau taip - jei netiks, grąžinsiu arba dydį pasikeisiu ir tiek  :) 

O vakar tai visą dieną lovoj praleidom, kilom tik valgyt pasidaryt ir pavalgyt. Vakare mašiną į technikinį nuvarėm, praėjo. Tada nuvažiavom pavalgyt sparnelių į užeigą netoli namų. Ir viskas. Grįžom namo ir ėjom ilsėtis  :D 

Tokios tos mano dienos. Dabar lekiu darbuotis, o jums visoms linkiu gražios dienos ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti
Blin rašiau rašiau, nuspaudžiau Almost nuorodą ir suvalgė mano postą.Kodėl kaži ne kitame lape atidaro?? smile.gif
labos , tai dabar tik trumopai...kaiiš antro karto.
Mano savaitgalis darbingas. Šiandie tik lb galvą skaudatai sakiua net nerašysiu...tačiau iškylo klausimas cekaunumas smile.gif Almost o su tokio tipo sukniomis tu ir į darbą eini? o kaina jų tai ka matau- 120, t.y. apie 100 eurų??? unsure.gif unsure.gif
o puodo aš irgi noriu.

RS labai smalsu kuo vaikus vaišinai smile.gif man savaitgaliui rigi reiks vaišes gamint tai jau žiūrinėju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 gegužės 2018 - 14:04

Almost, kokie liuks pirkiniai :) ypač smagu, kai gerom kainom randi, nes nu kam mokėti daug, kai gali rasti ir mokėti mažiau :D  o Tu manau tikrai moki rasti :mirksiukas: 

Dėl ofiso, tai taip, arčiau namų, buvo taip keista šiandien eiti pėsčiomis ir visai netoli :ax: daugmaž apsitvarkėm, dar trūksta kai kurių dalykų, bet viskas su laiku :ax: 

Grįžau dabar papietauti, o šiaip diena įprasta, tik ryte buvau tyrimo darytis dėl venų, nes yra vietų kur kelios iškilusios, o plius man paveldėjimas, tai reikia iš anksto rūpintis. Bet mano nuostabai padarius tyrimą paaiškėjo, kad kojų kraujotaka superinė, rodikliai aukščiau už įprastinius, sakė užpumpuotos mano kojos :D kažką galima daryti tik dėl estetikos nebent, jei pačiai trukdo, o šiaip stebėti, kad nedidėtų :) 

Atsakyti

Blin rašiau rašiau, nuspaudžiau Almost nuorodą ir suvalgė mano postą.Kodėl kaži ne kitame lape atidaro??
labos , tai dabar tik trumopai...kaiiš antro karto.

Mano savaitgalis darbingas. Šiandie tik lb galvą skaudatai sakiua net nerašysiu...tačiau iškylo klausimas cekaunumas. Almost o su tokio tipo sukniomis tu ir į darbą eini? o kaina jų tai ka matau- 120, t.y. apie 100 eurų???
o puodo aš irgi noriu.

Nežinau, bet aš visad atidarinėju kitam lange su pelės dešiniu mygtuku paspaudus, tai nėr problemos  :) 

Ot cekauna Tu mūsų Zosike  :D  :D Ne, mokėjau tikrai ne tiek  :) Už tris sukneles sumokėjau apie €100, nes išparduotuvių miestely pigiau visad būna, o dar taikė papildomą 30% nuolaidą. Abu sijonai po €39, tai žymiai pigiau, nei internetu ar tiesiog nuėjus mieste į parduotuvę  :) 

Ai, su tokio tipo sukniom eičiau, jei laisva apranga būtų. Šiaip labiau laisvalaikiui, bet be problemų ir į darbą pritaikyčiau - jos marškinių tipo  :) Aš kadangi ne advokatė, tai nors ir su naujom pareigom, bet nesu tiek įpareigota su kostiumėliais vien eit..

Puodas NEREALUS  :) 

Almost, kokie liuks pirkiniai :) ypač smagu, kai gerom kainom randi, nes nu kam mokėti daug, kai gali rasti ir mokėti mažiau :D  o Tu manau tikrai moki rasti :mirksiukas:

Dėl ofiso, tai taip, arčiau namų, buvo taip keista šiandien eiti pėsčiomis ir visai netoli :ax: daugmaž apsitvarkėm, dar trūksta kai kurių dalykų, bet viskas su laiku :ax:

Grįžau dabar papietauti, o šiaip diena įprasta, tik ryte buvau tyrimo darytis dėl venų, nes yra vietų kur kelios iškilusios, o plius man paveldėjimas, tai reikia iš anksto rūpintis. Bet mano nuostabai padarius tyrimą paaiškėjo, kad kojų kraujotaka superinė, rodikliai aukščiau už įprastinius, sakė užpumpuotos mano kojos :D kažką galima daryti tik dėl estetikos nebent, jei pačiai trukdo, o šiaip stebėti, kad nedidėtų :)

Oj tikrai taip. Todėl aš stengiuosi visada kažką gražaus, reikalingo, labai norimo nusipirkt geriau išparduotuvių miestely, nei pirkt čia vietoj prastesnės kokybės už tą pačią kainą ar tą patį rūbą / daiktą už brangiau čia mieste  :) 

Oj super, skaityk kiek laiko ir išlaidų dabar kelionei susitaupys!  :yahoo: 

Sveikinu su puikiais tyrimų rezultatais  :4u:​ 

Atsakyti