Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) apsiniaukęs jis pas mus, tikrai bus lietaus :rolleyes: eisiu tuoj kavos pasidaryti, kad atsimerkčiau normaliai :D 

Smagu dėl visų puikiai praleistų savaitgalių, o ir progų kiek buvo :) vis neparašau, bet BigBangR,s atrodėte puikiai :angel_not: įdomu daugiau foto būtų pamatyti :rolleyes: 

Giegos įkelti vaizdai tai wooow, belieka tik tyliai baltai pavydėti ir pačiai svajoti apie atostogas :D 

V-rine, vakar kepinau brokolį/cukiniją/smidrus/žaliuosius žirnelius/špinatus :rolleyes: žalia vakarienė buvo :D 

Atsakyti
Sveikos,
prašėt karalaitės mūsų,prašom smile.gif
Į mesingerio grupę gi negaliu, gi išmesta esu. Išvarėt tada iš temos ir ištėškėt iš grupės FB tuoj pat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai ir damų gražių savaitgalinių db negaliu apžiūrėt... smile.gif

popietukas poguliukas smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

žvilgsnis į pasaulį iš balkono...

Giliukas myli gėlytes smile.gif

Atsakyti
Labukas

Cia bengaliska? Grazuole wub.gif Mano viena pazistama veisia jas,dabar kaip tik like du kaciukai,bet as nemoku pinigu uz gyvunelius...
Kameras namie paziurim,tai matos kaip musu katinas iesko vis musu biggrin.gif Eina ir eina i miegama biggrin.gif

Naka,siandien varysim i vandens parka, tik rytas kazkoks apsiniaukes.. nors gal ir gersi,o tai perdegem vakar .
Atsakyti
taip bengaliukė. Aš irgi buvau žiauriai prieš pirkimą, sakiau yra pilnos prieglaudos...bet mano vyras čia susitvarkė.....
Man tai baisu ir tiesiog neįsivaizduoju kaip mūsiškė reaguos kai mes vasarą kur išvažiuosim... vargšelė.... nes šiaip ištisai prie žmonių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 gegužės 2018 - 09:44

Labas rytas  :) 

Skanauju kavą ir kibsiu į darbus. Vakar išskyrus mokymus nieko daug nenuveikiau - kažkokia keista diena buvo. Tik vakare treniruotė žiauriai patiko - labai intensyvi, stipri buvo, tai nusikaliau kaip šuva  :D Grįžus vakarienės prikapojau - vyras pagamino šaltibarščių, visko. Galvojau dar išsimaudžius paskaityt knygą atsigulus, bet nieko jau nebegalėjau  :D Tai tik panaršiau internete, pažiūrėjom su vyru laidą 24 Hours in custody apie nuovadoj laikomą įtariamąjį ir tyrimą. Ir lūžau iki pat ryto  :D 

Šiandien po darbo lėksiu namo gamint vakarienės, pavalgysim ir eisim prasijudėt šiek tiek, nes oras nuostabus  :wub:  :) 

Visoms gražios dienos ir lengvų darbų  :4u:​ 

Atsakyti

Kaip ramu čia :) 

Pas mus darbe dar interneto nepajungė, tai va neseniai grįžau, buvau dar su draugute prie jūros, pasivaikščiojom truputį, o dabar arbūzą skanauju :rolleyes: norėjau trešnių, kg kaina 6eu, praeitą savaitę po 10 buvo, bet palauksiu dar, dabar užteks braškių :) 

Planų šiandien kažkokių ypatingų neturiu, einu vištienos kepti SB, aš kažkaip šią savaitę be mėsos noriu, nesinori man jos dažnai, tai sriubos manau valgysiu, viriau raugintų kopūstų :ax: 

Atsakyti

Nu puikus tas tavo savaitgalis R.s   :wub:  laukiau daugiaum fotkiu. tikiu kad nusikalei, juk tiek veiksmo, judesio turejai per visas tas dienas

Atsakyti

oi V- rine  koks grozis  :wub:  :wub: 

Kameras namie paziurim,tai matos kaip musu katinas iesko vis musu biggrin.gifEina ir eina i miegama biggrin.gif

Naka,siandien varysim i vandens parka, tik rytas kazkoks apsiniaukes.. nors gal ir gersi,o tai perdegem vakar .

liudna vienam . kazkas ateina pamaitinti ?  o siaip vienas likes nekniaukia ? 

oi svaruteliai jus grisit po tiek maudyniu  :P​ 

Atsakyti

Voque nesalta ten jums prie juros ? bendradarbe  buvo Palangoje savaitgali, tai  sake  susalo baisiai. ir naktys labai saltos. tresnes maciau  irgi po 6 eurus. dar pakentesiu

Atsakyti

vakaras labas  :) 

Mergaitės foto kai tik gausiu iš fotografės,tikrai parodysiu. Nes sakau daugiau nieko neturiu :)  Nebuvo kada fotkinti :) 

V-rine graži Katytė :wub:  Draugė turi,dabar kaip tik aukliauju Katinėliui tam,nes Draugė medų kopinėt išvykus po vestuvių. Labai meilus ir draugiškas Jos katukas :)  

dabar atsakau ką gaminau Vaikų vaišėms: buvo kibinai mini ( Draugė kepė) ,tada pica ant lavašo,labai pasiteisina. karšti sumuštiniai ant pracūzićko batono ( džiugo sūris,vištienos krūtinėlė,daug krapų,majonezas,picos prieskoniai) ir iš baldelių suktinukai,labai pasiteina. Pailgą bandelę,kitaip rageliai lyg vadinasi,įpjaunu kaip hodogui,išskečiu,tepu tepamu sūreliu,dedu pjaustytą dešrytę ,saliamio dėjau,vėl tepiau sūrelio,tada vadinama šlapianka ir agurkas marinuotas. Viską stipriai susuku ir į maistinę plėvelę smarkiai susuku ir per naktį palaikau. Tada supjaustau riekelėm,gražu ir skanu. Dar su krabais darai,galima su lašiša. Fantazijos reikalas. Jeigu rasiu foto iš anksćiau įkelsiu. Tada dar buvo vaisių asortį,guminukai,kaip be jų  Vaikai :D  popcornai karameliniai ir tortas . O vakare tos pačios vaišės,plius šašlykai. Tai tik tiek tų vaišių,ale virtuvėje teko pastovėti ilgiau nei įprastai :D 

Atsakyti
Dar viena nuostabi diena wub.gif Nevaziavom i vandens parka,labai debesuota,tempos tik 18, pabijojom kad susalsim.. Tai isvarem dar graziu vietu apziuret.. Nuvaziavom i pasaulio krasta biggrin.gif Taip ir vadinas mirksiukas.gif Jau kokios vietos,kokios uolos wub.gif Paplaukiojom motorke po visas tas uolas,i daugeli iplaukem,kai kur labai baisu biuvo,nes valtis jau sonais braukes..Foto... Begalybe biggrin.gif
Paskui nuvarem iki Vincento iskisulio.. Kai buna audros dideles,tai bangos persirita per ta iskisuli ir svyturi. o uolu aukstis koks 70m blink.gif

Paskui dar keliose vietose stojom,ejom ziuret graziu vaizdu.. Ejom ilgu molu i jura-kaip irodyt Palangos ir valstybes valdziai,kad butina po musu Palangos tiltu sudet akmenis atgal,kaip tarybinisis laikais buvo.. koks tada pliazas buvo.. Cia irgi tas molas sulaiko smeli ir pluazas buvo grynai tokio dydzio,kaip Palangos pries gerus 20m..

Dabar atvarem i savo pliazuka dar pasimaudyt. Bet nera bangu,neidomu biggrin.gif Tai tik pamirkom ir gulim pries vakarine saulute biggrin.gif
Veliau eisim kur pavalgyt.. Aplink mus 3restoranai peskom nueinami,bet visuose jau buvom.. Noreciau pavaziuot kur i miesteli,bet mb tinges jau..
Atsakyti

*Voque* buvai klaususi ar vaišias pati ruošiu,tai jooo pati ruošiau :D  Kibinus Draugutė kepė.

Viską jau naujam ofise susitvarkėte? daiktai rado savo vietas? :D 

Mickute7,kaip darbe? Jau įsivażiavai į naują użsakymą? :D  dirbasi sklandžiai?

giega,tai erzina savo atostogomis :D  Greićiau gryšk namo,tai nesierzinsi :D  :D 

O ištikrųjų smagu Jums ir baltai pavydu :wub: 

Almost,labai gražūs pirkiniai! Ypač sijonas :wub:  :wub:  :wub: 

Liepuks,ateik paplepėti :) 

Mouette,trūksta Tavęs ćia :wub: 

BigBang,jaučiu pasirodys,kai gryš į Uk :)​ 

Atsakyti