Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

ir dar kiek uzsakymu yra. ir tuoj prasideda atostogos, tai vis  zmoniu sumazeja. bet geriau kai tiek darbo yra. mes nuo birzelio 25 d su MB iseinam porai savaiciu. ir pinigeliai nemaiso. pamenu pries 3 metus kaip tik  birzelio pabaigoje nebuvo darbo, tai kitus net atostogu vare,

Atsakyti

Labas rytas :) 

Voque nesalta ten jums prie juros ? bendradarbe  buvo Palangoje savaitgali, tai  sake  susalo baisiai. ir naktys labai saltos. 

Savaitgalį tikrai buvo šalta, vėjuota, bet nuo pirmadienio kardinaliai pasikeitė oras, vėjas aprimo ir šilumos pakankamai :rolleyes: kitą savaitę net pas mus iki 26 žada :bigsmile: 

R’s, oho kiek skanių vaišių, įsivaizduoju, kad buvo ką veikti, nes žmonių nemenkai, tai ir kiekis maisto spėju pakankamai didelis :B 

Dėl ofiso, tai beveik viskas savose vietose, dar tik reikia nusipirkti keletą dalykų ir bus viskas :) šiandien kaip tik planuojam į Senukus užsukti, kažkurią dieną dar į baldų parduotuves reikės :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Jetus, R's, skaičiau Tavo meniu ir taip norėjau valgyt  :unsure:  :D Išalkus kažkokia baisingai esu...

Kaip diena einasi visoms?

Aš vakar po darbo grįžau namo, pagaminau vakarienę. Sau taip skaniai pasidariau orkaitėj keptos lašišos su ananasu šviežiu  :wub: Vyrui kotletų su padažu patroškinau multifunkciniam puode. Pavalgėm ir išvažiavom iki pajūrio. Pasivaikščiojom, paskui prasivažiavom keliu su gražiais vaizdais ir grįžę namo ėjom miegot, nes jau vėlu buvo  :D 

3755510432_c42afdfeba_z-390x285.jpg

Šiandien darbų šiokių tokių turiu ofise, bet nėra iki išprotėjimo. Lėksim su drauge pietaut, paskui vėl kibsiu į aprašymus procedūrų. Vakarui jokių planų neturim - gal į parką eisim, gal vėl kur važiuosim, nes orą labai gerą praneša dabar visą savaitę  :) Rytoj boksas, tai jau laukiu nesulaukiu  :wub: 

Neturiu daugiau ko pasakot, nežinau, ko paklaust, tai žodžiu  :D 

Atsakyti

Diena gerai einasi :) 

Išeiginė šiande,tai buvau pas Draugę kavintis,smagiai pasibuvom :wub:  Po to mieste keletą reikalų susitvarkiau ir namie dabar tipinėju :D  Eisiu šaltibarščių daryti :) 

Almost,čia ta įkelt foto,Tavo vakar realiai daryta/matyta? :blink:  Nerealiai gražu :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Diena gerai einasi :)

Išeiginė šiande,tai buvau pas Draugę kavintis,smagiai pasibuvom :wub:  Po to mieste keletą reikalų susitvarkiau ir namie dabar tipinėju :D  Eisiu šaltibarščių daryti :)

Almost,čia ta įkelt foto,Tavo vakar realiai daryta/matyta? :blink:  Nerealiai gražu :wub:  :wub:  :wub:​ 

daryta tai ne mano, bet taip - čia ta vieta, vakar realiai matyta  :) 

Airija - nuostabiai graži šalis saulei šviečiant  :D​ 

Atsakyti

Almost,vaizdai nerealūs :wub:  Įtariu man kaip gamtos mylėtojai patiktų Airija :B 

Atsakyti

Wooow kokie čia vaizdai :bigsmile: nerealu :bigsmile: 

Mano diena gan greita, net per greita :ax: tik neseniai grįžau, lašišos pasikepiau, daržovių šalia, tai labai skaniai pavalgiau, tik galvoju dar kavos pasidaryti, nes labai noriu :) lėkėm dar šiandien truputį maisto apsipirkti ir tiek, neturiu ką pasakoti :rolleyes: 

Atsakyti

Vaikščiojom prie šitų vaizdų, vakar kaip tik buriavimo pamoka buvo, tai daug labai laivelių  :wub: 

Dun-Laoghaire-pier-band-stand.jpg

Atsakyti

Almost kokiu graziu vaizdeliu  parodei  :wub:​ 

Atsakyti

Agą matau vaizdus įkeltus Almost ir seilė varva :D  kokioje gražioje šalyje gyvena :wub: 

*Voque* daug veiklos buvo? kad diena greita? :) 

mickute7,kaip Tu gyva po darbų?

giega,lyg šiande gryžta iš atostogų? :rolleyes:​ 

Atsakyti

R’s, šiokių tokių reikalų turėjau, pas gydytojus buvau, darbavausi, tai kažkaip greit diena pralekė :rolleyes: 

Atsakyti

mickute7,kaip Tu gyva po darbų?

gyva gyva- varom plusam, viskas gerai  :P​  ka tu ? 

Atsakyti