ir dar kiek uzsakymu yra. ir tuoj prasideda atostogos, tai vis zmoniu sumazeja. bet geriau kai tiek darbo yra. mes nuo birzelio 25 d su MB iseinam porai savaiciu. ir pinigeliai nemaiso. pamenu pries 3 metus kaip tik birzelio pabaigoje nebuvo darbo, tai kitus net atostogu vare,
Labas rytas
Voque nesalta ten jums prie juros ? bendradarbe buvo Palangoje savaitgali, tai sake susalo baisiai. ir naktys labai saltos.
Savaitgalį tikrai buvo šalta, vėjuota, bet nuo pirmadienio kardinaliai pasikeitė oras, vėjas aprimo ir šilumos pakankamai kitą savaitę net pas mus iki 26 žada
R’s, oho kiek skanių vaišių, įsivaizduoju, kad buvo ką veikti, nes žmonių nemenkai, tai ir kiekis maisto spėju pakankamai didelis
Dėl ofiso, tai beveik viskas savose vietose, dar tik reikia nusipirkti keletą dalykų ir bus viskas šiandien kaip tik planuojam į Senukus užsukti, kažkurią dieną dar į baldų parduotuves reikės
Sveikos
Jetus, R's, skaičiau Tavo meniu ir taip norėjau valgyt
Išalkus kažkokia baisingai esu...
Kaip diena einasi visoms?
Aš vakar po darbo grįžau namo, pagaminau vakarienę. Sau taip skaniai pasidariau orkaitėj keptos lašišos su ananasu šviežiu Vyrui kotletų su padažu patroškinau multifunkciniam puode. Pavalgėm ir išvažiavom iki pajūrio. Pasivaikščiojom, paskui prasivažiavom keliu su gražiais vaizdais ir grįžę namo ėjom miegot, nes jau vėlu buvo
Šiandien darbų šiokių tokių turiu ofise, bet nėra iki išprotėjimo. Lėksim su drauge pietaut, paskui vėl kibsiu į aprašymus procedūrų. Vakarui jokių planų neturim - gal į parką eisim, gal vėl kur važiuosim, nes orą labai gerą praneša dabar visą savaitę Rytoj boksas, tai jau laukiu nesulaukiu
Neturiu daugiau ko pasakot, nežinau, ko paklaust, tai žodžiu
Diena gerai einasi
Išeiginė šiande,tai buvau pas Draugę kavintis,smagiai pasibuvom Po to mieste keletą reikalų susitvarkiau ir namie dabar tipinėju
Eisiu šaltibarščių daryti
Almost,čia ta įkelt foto,Tavo vakar realiai daryta/matyta? Nerealiai gražu
Diena gerai einasi
Išeiginė šiande,tai buvau pas Draugę kavintis,smagiai pasibuvom
Po to mieste keletą reikalų susitvarkiau ir namie dabar tipinėju
Eisiu šaltibarščių daryti
Almost,čia ta įkelt foto,Tavo vakar realiai daryta/matyta?
Nerealiai gražu
![]()
![]()
daryta tai ne mano, bet taip - čia ta vieta, vakar realiai matyta
Airija - nuostabiai graži šalis saulei šviečiant
Almost,vaizdai nerealūs Įtariu man kaip gamtos mylėtojai patiktų Airija
Wooow kokie čia vaizdai nerealu
Mano diena gan greita, net per greita tik neseniai grįžau, lašišos pasikepiau, daržovių šalia, tai labai skaniai pavalgiau, tik galvoju dar kavos pasidaryti, nes labai noriu
lėkėm dar šiandien truputį maisto apsipirkti ir tiek, neturiu ką pasakoti
Vaikščiojom prie šitų vaizdų, vakar kaip tik buriavimo pamoka buvo, tai daug labai laivelių
Almost kokiu graziu vaizdeliu parodei
Agą matau vaizdus įkeltus Almost ir seilė varva kokioje gražioje šalyje gyvena
*Voque* daug veiklos buvo? kad diena greita?
mickute7,kaip Tu gyva po darbų?
giega,lyg šiande gryžta iš atostogų?
R’s, šiokių tokių reikalų turėjau, pas gydytojus buvau, darbavausi, tai kažkaip greit diena pralekė
mickute7,kaip Tu gyva po darbų?
gyva gyva- varom plusam, viskas gerai ka tu ?