Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mickute7,tai ką skanaus gaminsi vaišinti svečiams? :)  

*Voque* kada pradedi naujus/stipresnius vaistus?

Almost,ką nuveikiai vakar vakare? orai tikriausiai neleido pasivaikščioti? :unsure: 

giega,tikiu,kad pirma diena po atostogų sunki,visada taip būna. o dar jeigu darbo krūvis buvo didelis,išvis sunku. 

V-rine,kaip praėjo Dukros šventė? vakar paa mus visas miestas pypsėjo,automobiliai balioniais išpuošti po miestą važinėjo :)​ 

Atsakyti

R.s Kaip cirkas ? 

Jau radau atsakyma  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 25 gegužės 2018 - 05:20

Labas rytas :) pajūryje jis saulėtas, šiltas, tai spėju prigužės žmonių šį savaitgalį, prasidės srautai :rolleyes: 

R’s, smagu dėl cirko, ypač vaikams įsivaizduoju kiek emocijų :) kokie šiandienos planai?

Dėl vaistų, tai vakar pradėjau, truputį negerumai buvo, bet viskas iškenčiama :) naktį tai išvis pabudau šalto prakaito išpilta, bet taip jau yra, reikia :ax: 

Atsakyti
LAbukas

Ex,siandien ir as ilgiau pamiegot norejau,tikrai sunkiai keliausi..Na bet jau penktadienis ir i darba paskui reiks tik antradieni biggrin.gif Ka cia idomaus reiks nuveikt g.gif Lekciau prie juros,bet lygtai lietu rodo,nors ir tempos +26...

Vogue 4u.gif 4u.gif O tai cia tokie salutiniai poveikiai ?

R's,smagu,kad patiko cirkas.Nereikia ne tu zvereliu kankint...
Atsakyti

Kadangi kiekvienos moters organizmas skirtingas, tai daktarė mane perspėjo, kad gali būti ir silpnumas, ir pykinimas ir t.t. Pamenu esu juos gėrusi praeitais metais, tai sunkiai pernešiau, bet situacija buvo pasitaisiusi, bet hormonus ne taip lengva atstatyti, tai va žiūrėsim kaip bus  šį kartą :) iš tikrųjų bėdos gan didelės, bet išsikriokiu ir toliau tikiuos geriausio, nes kaip gydytoja sako aš nelabai turiu kitos išeities, arba nedarau nieko ir tikiuos stebuklo arba bandau viską kas įmanoma :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Voque - žaviuosi Tavim, kad esi stipri, kad darai viską, kas įmanoma, kas Tavo, medikų galioje. Šaunuolė Tu ir ateis tas laikas, kai stebuklas ir puikiausios naujienos bus Tavo sunkaus darbo rezultatas  :4u: Mes, moterys, ištvert galim labai daug, kai to reikia  :wub: 

Giega - mažiau vakar per žinias, kad apačioj pas jus ir +28 lyg žada  :blink:  :D Reikėjo lėkt į Angliją šiam savaitgaliui man atrodo  :D  :D 

R's - ne, vakar nėjom pasivaikščiot, bet nuvažiavom maisto šiek tiek apsipirkt į lenkų ir lietuvių parduotuves. Tai prisipirkom vyšnių, tręšnių, braškių po 2kg. Kapoju dabar ir svajoju apie antrą kavą  :wub:  :D 

Smagu labai dėl cirko, kad paliko didelį įspūdį  :) 

mickute - nu jau penktaaaadieniiiis, jau pailsėsit savaitgalį  :yahoo:  :D 

V-Rine, BigBang, Liepuks, Mouette - kaip jūsų dienos eina, kokie planai savaitgaliui?  :) 

Mes savaitgaliui planų jokių didelių neturim, kaip jau vakar minėjau  :) Tai ta skania gaida su visom vyšniom linkiu damoms skanios kavos, gražios dienos ir kad greičiau baigtųsi darbai toms, kas dirba  :)​ 

Atsakyti

Pasidariau kavos,prisėdau pavėsinėj išgerti :ax: 

Gal bus kompanija :bigsmile: 

Mano šiandienos planai,tokie paprastučiai :)  Neužilgo lėksiu padirbėti keletą valandų,aukliauti :wub:  o tada su Dukrom į gimtadienį važiuojam. Susitiksim visos Draugės,kol Vaikučiai siautės,mes paplepėsim :)  Tai šiandien tiek :)  Rytoj darbai namuose,sekmadienį kaip visada noras kažkur ištikrųkti iš namų į gamtą.

*Voque* tikrai tikiu ir linkiu,kad tas kelias nelengvas kurį dabar eini,atves Jus iki Jūsų tikslo ir patikėk džiaugsitės Visi kaip sako "iki negaliu" :wub:  Tikrai taip bus!!! O Tu ir toliau būk tokia tvirta :oro_buckis: 

giega,šiande atidirbi,rytoj ilsiesi ir miegi kiek nori :mirksiukas:  Nebandyk anksti ryt prabusti :lol:  Plaukus nusidažei?

Almost,noriuu trešnių,duok ir man :D  Sportuoti šiande eini?

Atsakyti

Ačiū, mielos už tokius šiltus žodžius :4u:  :wub: 

Aš taip pat šiandien pirkau trešnių, na negalėjau atsispirti, pasilepinau, tai vaje kokio skanumo :angel_not: 

Dar truputį darbuojuos, jei taip įmanoma pavadinti, vakarop lėksiu su mamuku apsidairyti į miestą, gal kažko skanaus mugėje rasim, pasižmonėsim, aišku kavos užsuksim kažkur :ax: visuomet visuomet, kai einu kavintis su mama ar šeima, tai aš turiu savo gamintų energijos kamuoliukų, na vadinamųjų energy balls ar protein balls, tai va šiandien taip pat nešiuos net dviejų rūšių, vieni kakaviniai, kiti su burokėlių milteliais, skanausim :rolleyes: o vakare jokių planų, nėra kažkaip jėgų, tai ramiai namuose leisim laiką, pažiūrėsim filmą ar serialą, nieko ypatingo. bet nieko kažkaip ir nenoriu :B​ 

Atsakyti

R's - eik iš čia. Jau nei tręšnių, nei vyšnių tai tikrai su niekuo nesidalinsiu. Kolega vieną gavo, ir tai kiekvieną kąsnį skaičiavau  :unsure:  :rolleyes:  :D  :D  :D  :D  Juokauju aišku, bet šitos uogos yra mano mėgstamiausios, tai aš labai skūpi su dalinimusi  :D 

Ne, šiandien nesportuoju - mano treneris vis dar atostogauja, boksas būna tik pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Labai geras oras nusimato, tai tikrai manau šausim ar į miestą, ar kur su vyru pasibūt  :) 

Šiandien kažkaip labai greit diena man lekia, tai visai smagu  :)​ 

Atsakyti

Buvom mieste, žmonių dar visai nedaug šiandien, tai apsukom ratą, pasivaikščiojom, bet nieko nepirkau, nes nieko įdomaus kažkaip :) pasikavinom, dar į parduotuvę užsukom ir vakarą namuose leidžiam :rolleyes:

labai karšta šiandien, net 27 laipsniai, bet gerai, kad gan vėjuota, nes kitu atveju man jau nepatiktų :D va kokie 22 man pats tas, pilnai užtenka :) na aišku ir tie 22 gali jaustis kaip 15, bet man labiausiai patinka toks šiltas vėjelis, ne per karšta, bet oras tinkamas ir degintis, ir pasivaikščiojimui :) 

Kaip kitos leidžiat penktadienį? :mirksiukas: 

Atsakyti
As tik ka grizau...Buvau dar i parde uzsukus-kefyro,burokeliu-ryt zada +26,tai tik saltibarscius valgysiu biggrin.gif
Tik va gaila,kad prie to karscio ir lietu zada...Bjauru bus-silta ir lyja,kaip pirty...
Man irgi idealiausia +22 mirksiukas.gif Va ir dabar Portugalijoj toks oras buvo-sesely +22 mirksiukas.gif Ant saules-daug karsciau mirksiukas.gif Bet jei ir sesely but buve kokie 30,tai nekas jau..Tada tik prie kondiskes sedet norisi biggrin.gif

Siandien nieko ypatingo neveiksiu,ziuresiu TV mirksiukas.gif MB dirba,gris tik velai nakti...PAskui 3d laisvu,bet irgi nezinau ka idomaus veiksim...
Pirkom lauktuviu toki magnetuka-atidarytuva ir kur uzkisom,neberandam...Lagaminus jau i palepe uzkelem,tai gal juose likes...tikiuosi neismeciau su kokiom siukslem...
Atsakyti

Mes jau po visų šventimų namie :)  dar ledais pasilepinom po baliaus,nusiprausėm ir lovoj sukritę,atsisukę šreką žiūrim :) 

Smagiai laikas praėjo gimtadienyje :)  Vaikai siautė,mes aptarėm visi rugsėjo išvyką,kaip tradiciškai pirmą rugsėjo savaitgalį visi su šeimom keliaujam.

*Voque* mugė čia sezono atidarymo proga ar kokia?

Mickute7,su svečiais užsiėmusi :D  

giega,ką Tu veikinėji?

Almost,tai savaitgalį net nekalbinu,nes žinau,kad pasirodys tik pirmadienį :D  :ax: 

BigBang,tai va jau gryžo,gal greit ir čia pasirodys :ax: 

V-rine,dingo su paskutiniu skambučiu :D​ 

Atsakyti