Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Hi :hi: 

Kviečiu kavos :aciuks:​ 

Atsakyti

Vakar gan anksti užmigau,šiande anksti ir nubudau :D  

Mastau,kad rytą gal reiktų pradėti kokiu judesiu :hmm:  pvz pabėgioti su šuniuku :)  ir man naudinga ir šuniukui smagu :D 

Savaitgalis vėl artėja,jergau per greitai :D 

Šiande einam visa Šeima į cirką,įdomus atvyksta,su garsiais akrobatais,šokantys fontanai bus. Gavo Dukra nuo Senelių dovanų bilietus,aišku gavo keturis,visai šeimai :D  Rytoj vakare į gimtadienį mažosios Draugės važiuosim. Šeštadienio planų dar nežinau,viskas pasroviui :D 

Atsakyti

giega,jau namuose ? kažkaip labai greit man Tavo atostogos prabėgo,Tau įtariu iš viso greit :D 

Mickute7,kokia proga,kokių svečių ryt turėsi? :) 

*Voque*, ką pas gydytojus? Dėl savo reikaliukų? Ar kiti reikalai?

Almost,kaip Jūsų vakaras ?

V-rine,užbėk paplepėti :mirksiukas: 

Dingsta mūsų pleputės vis kažkur :D​ 

Atsakyti

Labas rytas.

As jau cia.

Drauge su vyru is UK parvarius yra, tai zadejo ryt uzeiti. bet cia ne  Pukio seimininke, padruskes jos tik. tai va jau reikes kazka ir karsto paruosti, uzkanduku. tiek kad labai su  laiku nekas- ilgiau dirbti, gristi  tiesiai namo, vakar tik uzsokau Avono uzsakyma pasiemiau, kazka pasikrapsciau dar namie, rprekes kol kiekvienai  atrinkau,, skalbenke idarbinau ir pailseti norisi.  bet jau issitraukiau vistienos krutineles, dar dziovintu grybu radau, tai uzmerkiau, reikia damusineti pernykscius- gal tuoj svieziu bus  :P 

Atsakyti

Atostogauja  musu pleputes  :P  tai kol grizusios is keliones pailses, i savo vezes atsistots ir vel tada sugris pas mus  :D .

R.s  Smagu i cirka.  pramoga visai seimynai ! ir ryt vel va i svecius.  

Atsakyti
Labukas

Taip,vakar jau grizau...Tikrai tos atostogos greit prabega...Siandien jau i darba..MB gerai,jam tik i naktine..Na bet as siandien ryt padirbu ir vel 3 laisvadieniai-bank Holiday pas mus,nedarbo diena-vasara pasitinkam mirksiukas.gif
Tai va,vakar jau kazko idomaus nebenuvekem..Susipakavom daiktus,pasidejom i masina.Dar i savo pliaza nuejom,paskui vaziavom link orouosto uzsukdami i miestelius..Pavalgem,pridavem masina ri vsio..Grizom apie 12 nakties,dar namie biski padeliojau daiktus,kuriu siandien ryte prireiks-dantu sepetukai,tusas,apelsinu parsivezem..Skalbt pradesiu gal nuo siandien vakaro biggrin.gif Reikia tik Vanish-baliklio nusipirkt..O tai sugebejau kazkokiu vaisium,net nezinau kokiu,sultim apsitekst balta suknele..Cia ta kur pirkau nesenai..Namie turiu demiu isemejo muilo,bet kad geresnis rezultatas gautusi...

Per atostogas +3kg biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) jungiuosi su kavute :mirksiukas: 

Rytas prasidėjo sportu, tai tokia apsnūdusi buvau, o dabar pilna energijos, tikiuosi tokia ir bus likusi diena :ax: 

R’s, smagu į cirką, patiktų ir man su akrobatais, su kažkokiais triukais, tik ne su gyvūnais :mmm: 

Dėl daktarų, tai vis dar su savom bėdom, reikėjo vaistus pakeisti, kankinsiuosi su stipresniais, tai tikiuos pakilsiu iš lovos ir nereikės gulėti :ax: 

Savaitgalis jau čia pat, pas mus jau sezono atidarymas, tai ryt į mugę su mamuku eisim, gal skanaus ar įdomaus kažko rasim, o vakare lėksim krano pirkti, nes keisti reikia, tokie pokolkas planai :) 

Atsakyti

Sveika sugrįžusi, keliauninke :mirksiukas: manau net nereikia klausti ar patiko, būtų kvaila :D 

Atsakyti
LAbai patiko Portugalija bigsmile.gif Mes net ziurejom bilietus kokiam rugsejui biggrin.gif bet lapkriti varom i tenerife,tai nezinau ar iseis dar ir i Portugalija sugrizt..be to,kiek dar daug neaplankytu saliu biggrin.gif Bet tikrai labai labai patiko mirksiukas.gif

Kai vaikas buvau,tai cirkas be zvereliu,ne cirkas buvo ax.gif O dabar irgi labiau su visokiais akrobatais patinka mirksiukas.gif Ypatingai Cirqus de Solei patinka wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
šiandien mano dukrai paskutinis skambutis. Labai buvau skeptiškai nusiteikusi į ašarojančius tėvus...iki šiandienos ryto smile.gif smile.gif kažko tos akys vis ašaroja- gal uždegimas koks??? smile.gif ...fe kokia nasąmonė... smile.gif eit kokios valerijankės išgert ar ku...kad ten mokykloj raudų nepradėč raudoti...smile.gif

aš cirko nemėgstu. Nei su gyvūnais nei be gyvūnų. man jis neįdomus buvo visada smile.gif
vaikai mano nueina jei pas mus atvyksta smile.gif tai su baba tai su teta kokia... na ia mažasis.

Giega pavydžiu tau kelionių baltu pavydu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 gegužės 2018 - 09:39

Oi mano svajonė į De Solei :bigsmile: tikiuos pavyks kada apsilankyti :ax: 

Atsakyti

Sveikos  :)

Pareinu po visų mokymų, kavų ir t.t. Kapoju jogurtą - atradau labai labai skanų, net pati save nustebinau, nes šiaip sojos produktai man labai neskanūs būna. Kaip koks šlapias kartonas tiek kvapu, tiek skoniu  :D  :D Alpro Go On serijos sojos jogurtai. Buvo akcija savaitgalį, tai prisipirkau su kaupu  :D  :D

5d573793fbb688741a3526f782a6e2f5.jpg

Ką čia dar jums papasakojus  :hmm:

Vakar grįžau namo po darbo, sulaukiau vyro ir ėjom pasivaikščiot. Per parką iki bariuko 4.5km. Pavalgėm, pasibuvom ir atgal tiek pat namo ėjom  :D Gerai nuvargau, miegojau kaip šeškas visą naktį  :D Tik paryčiais prasibudinau, nes kažkokie kaimynai baliavojo, tai muzika prižadino net per kištukus. MB tai iš viso neišmiegojęs, piktas visas. Nu ką dabar  :rolleyes:  :D  :D

Šiandien turėjau eit į treniruotę bokso, bet trenerio draugą vakar insultas ištiko, tai atsiprašė, kad negalės vesti treniruotės - nori būt su draugu, jei kokios pagalbos reikės. Nu tai laisvas vakariukas nusimato  :) Pasigaminsim vakarienę ir gal vėl kažkur lėksim, o gal pailsėsim namie tiesiog, bus matyt.

Rytoj turėjo būt įmonės vakarėlis, užsakytas baras, gėrimai. Bet organizatoriai perkėlė viską vėlesniam laikui, nes rytoj Airijoj vyksta itin svarbus referendumas dėl Konstitucijos pakeitimo. Tai dauguma žmonių tiesiai po darbo važiuos namo, kur deklaravę savo gyvenamą vietą, kad tik prabalsuot galėtų. Kai kurie iš viso laisvadienius pasiėmė dėl to, tai žodžiu matyt nelabai daug einančių susirinko. Aš balsuot negaliu, o labai gaila. Tai nežinau, gal vėl eisim kažkur su vyru į gryną orą, bus matyt  :) O ir šiaip savaitgaliui planų jokių neturim - reik būtinai namus tvarkytis, draugė egzaminą laikosi šeštadienį, tai paskui susibėgsim gal barbekiu pasidaryt ar kokteilių atsigert. Ir tiek žinių  :D

V-Rine - taip jau būna su tuo jautrumu, kai suvoki, kad vaikams vienas periodas baigiasi, prasideda kitas. Vis tiek jau greit turbūt ir iš tėvų namų dukra išeis, ant savo kojų stotis pradės  :) Nenuostabu, kad ima jautrumas  :4u:

R's - aš, kaip ir kitos pasisakiusios, cirko su gyvūnais nemėgstu. Bet su akrobatais tai man uch  :wub: Mes pernai ar užpernai buvom Cirque Du Soleil vienam pasirodyme, šįmet jau turiu bilietą vieną nupirkus vyrui, kitą gausiu iš darbo - eisim į kitą pasirodymą jų. Kažkas nepaprasto buvo tikrai  :wub:

Voque - man atrodo, kad jie su Varekai programa buvo lyg Vilniuj kažkada neseniai? Aišku susidaro kainos atžvilgiu ir kelionė, ir bilietai (čia jie po €50 berods buvo), bet pamatyt tikrai nors kartą gyvenime verta  :wub:

O dėl sveikatos - siunčiu glėbį geriausių linkėjimų ir tikiu bei tikiuosi, kad viskas susitvarkys  :unsure:  :4u:  :4u:

Giega - mes kai keliavom į Portugaliją, psistoję buvom Burgau. Tai man visa ta dalis kažkas įspūdingo  :wub:  :wub: Iki šiol pamenu, kaip sau leidom vakarus besimaudydami Burgau paplūdimy tarp tų kalnų. Nu kažkas fantastiško  :wub:

the-beach-and-cliffs-at-burgau-algarve-p

mickute - smagu tikrai, dėl jūsų papildomų darbų iš finansinės pusės. Bet svarbu, kad ir pailsėjimui laiko rastumėt  :)

BigBang, Mouette, Liepuks - kaip jūs laikotės?  :rolleyes:  :ax:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 24 gegužės 2018 - 12:15