Ką Merginos veikia?
Aš lauke deginuosi,kavą gurkšnoju
eisim va į šitą cirką:
https://www.bilietai...-kaunas-238908/
Manau turėtų būt faina
Ką Merginos veikia?
eisim va į šitą cirką:
https://www.bilietai...-kaunas-238908/
Manau turėtų būt faina
Almost, reikia iš Tavęs mokytis ir va tokius postus rašyt
Dėl jogurtų, tai pas mus tokių nėra, bet bent kiti panašūs sojos jogurtai nekokios sudėties būna, gal šie kitokie aš kažkaip pati labai vengiu pieno produktų, bet va graikišką jogurtą labai abu mėgstam, visada šaldytuve turim, nes ir su uogom labai liuks, ir vakarienei valgau su kokiu riešutų sviestu ir pagardams naudoju visokiems, superinis reikalas
Mano diena įprasta, na aš visiškai neturiu ką pasakoti, va buvau iki namų išlėkus, pasiemiau valgyti ir toliau darbuosiuos, pavakarosiu manau šiandien
Ką Merginos veikia?
Aš tai vis dar darbe. Bet nusprendžiau šiandien neit į tą savadarbę treniruotę, tuo labiau, kai organizuojanti prastai jaučiasi ir sakė norėtų, kad niekas nepasirodytų - galėtų eit namo tada tiesiog. Aš ir pati tokia ant klaustuko, tai eisiu namo anksčiau. Išvengsiu kamščių, grįžus ilsėsiuos. Suprastėjo oras visai netikėtai - pradėjo lyt, nors ir šilta labai. Tai nemanau, kad kažką labai nuveiksim
Almost, reikia iš Tavęs mokytis ir va tokius postus rašyt
![]()
Dėl jogurtų, tai pas mus tokių nėra, bet bent kiti panašūs sojos jogurtai nekokios sudėties būna, gal šie kitokie
aš kažkaip pati labai vengiu pieno produktų, bet va graikišką jogurtą labai abu mėgstam, visada šaldytuve turim, nes ir su uogom labai liuks, ir vakarienei valgau su kokiu riešutų sviestu ir pagardams naudoju visokiems, superinis reikalas
Mano diena įprasta, na aš visiškai neturiu ką pasakoti, va buvau iki namų išlėkus, pasiemiau valgyti ir toliau darbuosiuos, pavakarosiu manau šiandien
Aleik Tu, nieko gi aš čia tokio nerašau. Tiesiog vietoj to, kad ateičiau ir pasakyčiau "Labas, neturiu ką pasakot, viską perskaičiau, iki", tai manau geriau bent kažką parašyt, papasakot. Nieko pas mane įdomaus, ypatingo nevyksta, nu bet vis tiek
Aš graikišką irgi naudoju ar padažui, ar šiaip su uogom. Bet paskutiniu metu ant šitų labai pasinešiau - nu taip skanu man, kad uch Aš šiaip girdėjus, kad Alpro produkcijos lyg Rimi yra Lietuvoj, tai gal ir šie jogurtai pasirodys kažkada. Pas mus visai neseniai atsirado, naujovė
Aš tai, "paskatinta" pažįstamos vienos ir dar draugės šiandien, užsirašiau "technikinei apžiūrai" kitam savaitgaliui. Reik pasitikrint pilnai save. Tai jau lauksiu išsišiepus
mickute - smagu tikrai, dėl jūsų papildomų darbų iš finansinės pusės. Bet svarbu, kad ir pailsėjimui laiko rastumėt
lieka lieka, va ir siandien dirbom, pats gamybos vadovas su mumis kartu musu ceche dirbo, nu ziauriai smagiai- 6 moteriskes turejo vyriski visa pusdieni , o tai galejom pakvakseti
o jau mums neduok paloti, tai ir numirtume
kažko tos akys vis ašaroja- gal uždegimas koks???
...fe kokia nasąmonė...
tai man pernai per suneno vestuves taip buvo- irgi lyg akiu ir gerkles uzdegimas prasidejo - ir ko tai gerkle perstejo ir akys lyg rasoti norejo, teko labai tvardytis. o tikrai net pagalvoti negalejau
Graikiska jogurta daugiau salotoms naudoju, o vat su uogomis nebandziau, reiks pabandyti o vat MB tai jau labai megsta visokius jogurtukus, tik prikrauks i saldytuva kokiu, tai ir pusryciams suvalgys ir i darba koki isimes ir vakare buna kai uzsimano kazko, tai liuks jogurtukai eina. man skanu. tik kazkaip nenoriu per daug daznai ju kisti, vis tie i kuna eina
Vakar renginys įspūdingas buvo,stebėjom l
kvapą sugniaužią. Buvo vien akrobatika ir aišku kluonas išbėgdamo į sceną Labai sužavėjo vienas berniukas nežinau gal jau ir turi 6 metus,bet ore tokius triukus darė
Jis jau turbūt Mamos pilve darė triukus
Gryžom po cirko ir tiesiaivį lovas,nes vėlokai gryžom.