Gali kviest

gal ir kitos temos.,,,nesiginčyju
Bet buvai tu, Bigbang, Almost, Giega, Vogue..tikrai visos buvot
Mickutės nepamenu
nes jus dar atgaminu net vizualiai
as tai tikrai nepamenu. buvo tu grupiu, buvo nariu, va kaip prijungs tave , tada iru ziuresim- atgaminsiu tave ar ne
Padirbejau kelias valandas, ryt tai jau darbe liksim padirbeti, valgyt dar nuo vakar turiu, bet geriausiai eina salta rugstyniu sriuba biskeli filma paziurejom su Mb, jis jau nuvare prie savo kompo, dar biskeli pagooglinsiu apie kelines po Lenkija
Treciadieni isvykstam anksti ryte ir sekmadieni planuojam gristi
Ooo tai visai liuks
Mes tik neseniai grįžom, iškart žuvį idėjau kepti, brokolius garinu, valgysiu radom patinkančias kėdes, bet kaip visada turi kažkas būti, tai viena telikus, nebeužsakinėja, supykom ir nieko nebeišsirinkom
Vistik įvyko vakar spektaklis Fainas,toks atpalaiduojantis ir aišku verčiantis iki ašarų kvatotis
Gryžusi po spektaklio jau nieko gero nenuveikiau,su Vyru praplepėjom apie artėjantį savaitgalį ir nuėjom miegoti
Šiande Dukrą į eskursiją išleidžiu,vandens pridėjau dvigubą porciją Įtariu valgys tik ledus
Aš važiuosiu pasportuoti,o tada namie tvarkos daryti
Nuo penktadienio atostogausiu 10 dienų
V-rine, skaudžią temą man palietei Bet gerai gerai,ačiū,dar didesnė motyvacija susiimti
Svoris ,nu...kaip čia pasakius : "algos mažėja,svoris didėja" na tai šitam posakį "dżiaugtis" reiktų,kad kažkas didėja
Ale aš nesidžiaugiu...
Nes virš metų laiko buvau "pametusi save,meilę sau" per visus pokyčius gyvenimo,neprižiūrėjau savęs ,aišku čia tik pačios kaltė ir apsileidimas
Svoris šoktelėjo aukštyn...nedaug,bet bet į kai kuriuos drabužius neįlendu...supykau ant savęs,kad savęs neprižiūriu ir vėl neseniai susiėmiau ir gyvenu taip,kad svoris pamažu krenta ir pati laiminga ta būsena savo
Tikslas šiuo metu atsikratyti,pamesti,išmesti kokius 5-6kg per vasarą ir vėl man būtų idealu Kai būsi mesenger grupėje pamatyti galėsi paskutines foto mano iš vestuvių ir įvertinti mano svorio pokyčius,nu tokia putliavota dama
*Voque* o Jums į biurą tik kėdžių iš baldų trūksta ar dar kažko?
Almost,o Jūsų kolektyvas didelis? Iškilo klausimas,kai parašiai,kad visam kolektyvui ledų pirkai
Mickute7,ką gero radai kelionės maršrutui? Primink į kurį Lenkijos kraštą lekiat?
giega, kaip pas Tave darbų? Daug? Mažai? Vidutiniškai?
BigBang,kaip Tu? Ar taisosi sveikata?
Mouette,visai mus pamiršo O aš Jos taip pasiilgau
Liepuks,jau nebeužsuka...
Primink koki spektakli ziurejot ?
o atostogos gerai !!!! kokie planai atostogoms ?
Klastingas profesoriaus tirpalas.
Planų nėra,nes Vyras dirbs,nes su Dukrom kažką veiksim,savaitgalį gal kažką nuveiksim Pas mus ekspromtu geriausiai viskas vyksta. Šitos atostogos bus tiesiog poilsis prieš kitas atostogas
Gryž Brolis tada kažką mastysim veiklos.
Pagrindiniai taskai - Velicku drusku kasyklos ir Krokuva. be abejo pakeliui Liublinas ir dar kazkas kazkur apie 2000 km apsuksim. As tose kasyklose buvus pries 5 metus. kazkas neapsakomo. O musu kolektyvas nebuves. tai visad norejau kad ir MB pamatytu ta grozi. Krokuva be abejo irgi nuostabus miestas. dar Zakopane jau ten netoli, ten ir i kalnus jau galima pakilti, matysim kaip cia su laiku.