Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 29, 14:19)

Giega tave galiu pakviest? dar tave pamenu kaip ieškot smile.gif[FONT=Impact]

Gali kviest mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano diena gan greita, niekuo neypatinga, tai va ir pasakoti neturiu ką :) lėksim iki baldų parduotuvės vėliau, norim apsižiūrėti į ofisą, gal iškart ir nusipirksim, jei patiks :rolleyes:

V-rine, tai, jei pabėgai iš mūsų grupės SM, tai matyt pašalinom ir iš FB grupės :)

Atsakyti

Mickute7,smagu dėl kelionės labai labai :)  O keliom dienom žadate išvykti? 

Treciadieni isvykstam anksti ryte ir sekmadieni planuojam  gristi 

Atsakyti

gal ir kitos temos.,,,nesiginčyju smile.gifBet buvai tu, Bigbang, Almost, Giega, Vogue..tikrai visos buvot smile.gifMickutės nepamenu smile.gifnes jus dar atgaminu net vizualiai smile.gif

as tai tikrai nepamenu. buvo tu grupiu, buvo nariu, va kaip prijungs tave , tada iru ziuresim- atgaminsiu  tave ar ne  :P 

Padirbejau kelias valandas, ryt tai jau darbe liksim padirbeti,  valgyt  dar nuo vakar turiu, bet geriausiai eina salta rugstyniu sriuba  :P  biskeli filma paziurejom su Mb, jis jau nuvare prie savo kompo, dar biskeli pagooglinsiu apie kelines po Lenkija  :P​ 

Atsakyti

Treciadieni isvykstam anksti ryte ir sekmadieni planuojam  gristi 

Ooo tai visai liuks :rolleyes: 

Mes tik neseniai grįžom, iškart žuvį idėjau kepti, brokolius garinu, valgysiu :) radom patinkančias kėdes, bet kaip visada turi kažkas būti, tai viena telikus, nebeužsakinėja, supykom ir nieko nebeišsirinkom :D 

Atsakyti

Labas labas....labas rytas Damos :hi: 

Rytinė garuojanti kava Jus kviečia į kompaniją :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas

As jau cia 

Atsakyti

Vistik įvyko vakar spektaklis :D  Fainas,toks atpalaiduojantis ir aišku verčiantis iki ašarų kvatotis :D 

Gryžusi po spektaklio jau nieko gero nenuveikiau,su Vyru praplepėjom apie artėjantį savaitgalį ir nuėjom miegoti :) 

Šiande Dukrą į eskursiją išleidžiu,vandens pridėjau dvigubą porciją :D  Įtariu valgys tik ledus :D 

Aš važiuosiu pasportuoti,o tada namie tvarkos daryti :B 

Nuo penktadienio atostogausiu 10 dienų :B​ 

Atsakyti

Primink koki spektakli ziurejot ?

o atostogos gerai !!!!  kokie planai atostogoms ?

Atsakyti

V-rine, skaudžią temą man palietei :D  Bet gerai gerai,ačiū,dar didesnė motyvacija susiimti :rolleyes:  Svoris ,nu...kaip čia pasakius : "algos mažėja,svoris didėja" na tai šitam posakį "dżiaugtis" reiktų,kad kažkas didėja :D  :D  Ale aš nesidžiaugiu... :unsure:  Nes virš metų laiko buvau "pametusi save,meilę sau" per visus pokyčius gyvenimo,neprižiūrėjau savęs ,aišku čia tik pačios kaltė ir apsileidimas :huh2:  Svoris šoktelėjo aukštyn...nedaug,bet bet į kai kuriuos drabužius neįlendu...supykau ant savęs,kad savęs neprižiūriu ir vėl neseniai susiėmiau ir gyvenu taip,kad svoris pamažu krenta ir pati laiminga ta būsena savo :) 

Tikslas šiuo metu atsikratyti,pamesti,išmesti kokius 5-6kg per vasarą ir vėl man būtų idealu :ax:  Kai būsi mesenger grupėje pamatyti galėsi paskutines foto mano iš vestuvių ir įvertinti mano svorio pokyčius,nu tokia putliavota dama :lol: 

*Voque*  o Jums į biurą tik kėdžių iš baldų trūksta ar dar kažko?

Almost,o Jūsų kolektyvas didelis?  :)  Iškilo klausimas,kai parašiai,kad visam kolektyvui ledų pirkai :D 

Mickute7,ką gero radai kelionės maršrutui? Primink į kurį Lenkijos kraštą lekiat? :) 

giega, kaip pas Tave darbų? Daug? Mažai? Vidutiniškai? :D 

BigBang,kaip Tu? Ar taisosi sveikata?

Mouette,visai mus pamiršo :unsure:  O aš Jos taip pasiilgau :wub: 

Liepuks,jau nebeužsuka...

Atsakyti

Primink koki spektakli ziurejot ?

o atostogos gerai !!!!  kokie planai atostogoms ?

Klastingas profesoriaus tirpalas.

Planų nėra,nes Vyras dirbs,nes su Dukrom kažką veiksim,savaitgalį gal kažką nuveiksim :)  Pas mus ekspromtu geriausiai viskas vyksta. Šitos atostogos bus tiesiog poilsis prieš kitas atostogas :D  Gryž Brolis tada kažką mastysim veiklos.

Atsakyti

Pagrindiniai taskai - Velicku drusku  kasyklos ir Krokuva. be abejo pakeliui Liublinas ir dar kazkas  :D  kazkur  apie 2000 km apsuksim. As tose kasyklose buvus pries 5 metus. kazkas neapsakomo. O musu kolektyvas nebuves. tai visad norejau kad ir MB pamatytu ta grozi. Krokuva be abejo irgi nuostabus  miestas. dar Zakopane jau ten netoli, ten ir i kalnus jau galima pakilti, matysim kaip cia su laiku. 

Atsakyti