a jo, sitas spektaklis ir mums su MB patiko apie ta klastinga tirpaliuka
Mums ir vakar direktorius atnese ledu jau ne pirma karta pasiseka. bet cia tik moteriskems nuskyla
Labas rytas va jau ir trečiadienis, nepajusim ir vėl savaitgaliausim
Aš dar be kavos, kažkaip vis vėliau, vis vėliau pirmą puodelį išgeriu na savaitgaliais tik anksčiau, kartais dar lovoje pasimėgauju
R’s, ieškom nediduko staliuko ir kėdžių, taip pat duris norim pasikeisti dėl saugumo, nes dabar tokios nekažką visiškai
Taip taip savaitgalis jau ir vėl į nugarą "kvėpuoja"
Aš po sporto. Papusryćiavau,įdarbinau skalbimo mašiną,geriu kavą ir eisiu tvarkytis namų
Po to su Dukra gal į baseiną reiks užnerti
Miegalė mano Mažoji iki kokia 11val mėgsta pamiegot,ne į mamą visai
R's,o jau vaikams atostogos prasidejo?PAs mus sia sav vaikams atostogos,bet mokintis dar iki liepos vidurio...
VAkar darbo nedaug turejau,bet grizau velokai...Turejau laukt vieno siuntinio,paskui jau kamsciai prasideda...Siandien bus daug darbo...Kaip antradieni,nes viskas pasislinko per viena diena-pirmad gi mes nedirbom..
V-rine,tu kvietei FB i draugus?V.I,? O as anksciau taves neturejau?Ar ten nauja anketa susikurus,kad nei vieno bendro draugo?
na bent jau Bigbang,juk jus ir kitoj temoj bendravot..
nee man atrodo mes niekada nedraugavom

pridėsi mane ten kažkur fb?
ale tu ir toliaukūūūda kaip dviratis

pridėsi mane ten kažkur fb?
ale tu ir toliaukūūūda kaip dviratis

Ar gavai pakvietima?
Oi oi oi kiek darbo...
Sveikos
R's - komandoj esam 10 žmonių, tik bosas šiuo metu atostogauja. Tai perkant ledus visiems reik tik dvi ar tris dėžutes pirkt Įmonėj žmonių virš 450
Išgėriau antrą kavą, skaniai paragavau naujai atrasto šokolado
Reikės kibt į darbus - labai nemažai veiklos nusimato. Kitą savaitę turim 25 naujus žmones įmonėj pradedančius, tai darbo, veiklos suruošt viską per akis. Teks ir man įsijungt į viską, ne tik koordinuot darbus
Vakar gerą susitikimą apturėjom dėl mano darbo projekto. Pagaliau po truputį ateina pabaiga - liko sulaukt boso iš atostogų grįžtančio, pakalbėt, aptart viską ir priimt galutinius sprendimus. Jei viskas bus taip, kaip planuojama - baigsis mano galvos skausmai
Kas čia dar, kas čia dar.. Nieko įdomaus iš tiesų neturiu papasakot Po darbo grįžau namo vakar, sulaukiau vyro, nes nežinojau ar važiuosim uogų pirkt, ar važiuos su draugu pasivažinėt, ar ką darysim. Tai grįžę pakvietė į pasimatymą. Išėjom pėsčiom iki miesto, nusivedė į piceriją naują - jau kaip skaniai pavalgėm
Tada ėjom ledų ir pėsčiom atgal namo parėjom. Smagiai pasibuvom. Šiandien po darbo aš sportuot važiuosiu, o jis važiuos su draugu jau pasivažinėt. Tai grįžus teks man gamint vakarienę prižadėtą
Tokie ir tie planai..
Ai, dar vakar visą dieną galvojau, kad buvo trečiadienis. Jau taip džiaugiausi. O dabar ryte susivokiau, kad šiandien yra trečiadienis. Tai patikėkit - džiugesys dingo
Ta proga linkiu visoms skanios kavos, geros dienos ir viso gero
Almost, suskubai gyventi, gaila, bet trečiadienis tik šiandien kokią picą skanavai? Aš jau maždaug pora savaičių svajoju apie picą, MB kvietė sekmadienį, bet nekaip jaučiaus, apetito nebuvo, tai va sekančiam kartui palikom
Papietavau, dar reikia padirbėti truputį ir tek žinių vakare visai norėčiau pasivaikščioti, neturėtų būti labai karšta, jei MB nedirbs, tai gal sugalvosim