Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, suskubai gyventi, gaila, bet trečiadienis tik šiandien :D kokią picą skanavai? Aš jau maždaug pora savaičių svajoju apie picą, MB kvietė sekmadienį, bet nekaip jaučiaus, apetito nebuvo, tai va sekančiam kartui palikom :rolleyes:

Papietavau, dar reikia padirbėti truputį ir tek žinių :) vakare visai norėčiau pasivaikščioti, neturėtų būti labai karšta, jei MB nedirbs, tai gal sugalvosim :angel_not:

Tikrai, kad gaila  :D 

Aš valgiau Capricciossa - su kumpiu, pievagrybiais, mocarela, artišokais, alyvuogėm  :wub: Gėėėris buvo, uch. Dar norėčiau, nors esu soti po pietų  :D  :D​ 

Atsakyti

Ką Damos veikinėja? :bigsmile: 

Aš visą dieną namuose tvarkinėjausi,skalbiau 3 kart :D 

Tokia buitiška,kasdieniška diena :B 

giega,Dukrai oficialios atostogod nuo birželio 1d,bet šią savaitę jau pamokų nėra,tik kultūrinė veikla. 

Bet tai kaip ilgai mokinasi pas Jus mokinukai,net gaila Vaikų. Kiek Jie turi atostogų vasaros?

Almost,linkiu ,kad viskas kuo greičiau pasibaigtų su projektu. Fainas vakar Jūsų vakaras :wub: 

Atsakyti

ne taip senai grizom, dar i parduotuve uzlekiau, valgyt vis dar gamint nereikia. ir nelabai kazko norisi - labai gerai toliau eina salta rugstyniu sriuba ir paprasciausiai pomidoru uzsimaniau su duona ir sviestu. net ledu kameroje dar susirandom

Atsakyti

Ech...nepamenu kada šaltrūgščių sriubos valgiau..Turbūt dar tik pas Mamuką :rolleyes: 

Mickute7,gerai kai nieks pas Jus nenaikina kameroj užsistovėjusių ledų :D  Pas mane yra kas greit atsargas sunaikina :D  Dukros galėtum tik ledais ir būti gyvos :D 

Aš vakarienei skaniai žuvies pasikepiau,lengvų salotėlių užkandau. Bet mano žuvis jau į pabaigą,bet tuoj Brolis gryš ir vėl atsargas papildys :B 

Einu gėlynus pasiravėti,nes žolės auga kaip belenkas :D​ 

Atsakyti

Nu vž Giega arba man kaip ypatingai nesuprantančiai nuorodą atsiųsk ar kaip te bet nežinau kur man į tą mesingerį eit.

Labai pavargau.  Prigaminau ale guliašo...salotų bliūdą, krabų lazdelių tešloje prikepiau. Ryt švęsim pradinės mokyklos baigimą.  Kojos dega. Dar rūbus susitvarkyt ir viskas. Galėsiu tadum mirt...☺☺☺

Atsakyti
Uzsidirbau...Tik va nesenai grizau...Ismaiso tie laisvadieniai savaite biggrin.gif Bet pinigeliu irgi gana nemazai uzdirbau siandien mirksiukas.gif

QUOTE(R's... @ 2018 05 30, 15:15)
Bet tai kaip ilgai mokinasi pas Jus mokinukai,net gaila Vaikų. Kiek Jie turi atostogų vasaros?</p><p></p><p>Almost,linkiu ,kad viskas kuo greičiau pasibaigtų su projektu. Fainas vakar Jūsų vakaras wub.gif </p><p></p><p></p><p></p>

Siaip per metus turi nemazai atostogu,sudejus,gal net daugiau nei LT mirksiukas.gif Jie eina 6 sav i mokykla,tada 1 sav atostogu..Per Velykas ir kaledas po 2 sav atostogu...Ir vasara 6 sav atostogu mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 05 30, 18:19)
<p>Nu vž Giega arba man kaip ypatingai nesuprantančiai nuorodą atsiųsk ar kaip te bet nežinau kur man į tą mesingerį eit.</p><p></p><p>Labai pavargau.  Prigaminau ale guliašo...salotų bliūdą, krabų lazdelių tešloje prikepiau. Ryt švęsim pradinės mokyklos baigimą.  Kojos dega. Dar rūbus susitvarkyt ir viskas. Galėsiu tadum mirt...☺☺☺</p>

Dirbau labai intensyviai..Einu dabar paziuret,kaip ten atsiust..Par kompa pabandysiu,per telefa neisejo biggrin.gif

O kas dar pas mane beldzias?Ai,paziurejau bendrus draugus,tai ne is SM...Nepriimsiu biggrin.gif Nesuprantu,kaip kitiems zmonems idomu sekt visiskai nepazistamu zmoniu anketas..Nu ir kas kad yra du bendri pazistami...

Papildyta:
V-Rine ar matai?
Atsakyti

buna daznai kad nepazistamu beldziasi, dar patikrinu  ju draugus, bet jei visiskai nepazistu, tai ir nepriimu. jau nekalbu  apie tuos visus Ali Machmedus  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :oro_buckis: 

Kava...kavaaaa! :mirksiukas: 

jau norėjau šaukti "penktadienio kava" skubu ir aš viena diena :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Nesupykciau jei  jau ir penktadienis butu  :P​ 

Atsakyti

Būna būna FB tų dażnai "belstukų" į Draugus,bet aš jeigu nepažįstu ir nepriimu :D 

Vakar kieme padirbėjom,po to švarintis ir miegoti :)  

Hm...ką dar papasakoti :hmm: 

Net nežinau :D  :D  Nu gerai tada vadinasi nieko ir nepasakosiu,o Visoms geros dienos palinkėsiu :wub: 

Atsakyti

Mickute7,o tai dabar Anyta viena kaime būna? Nereik,kad nuolat kas su Ja būtų?

Almost,ką vakar skanaus vakarienei gaminai? :bigsmile: 

*Voque* buvote su Vyru pasivaikščioti? :) 

BigBang,kaip Tu?

Giega,vis sakau paklausiu,kaip Tavo kojos? Ar jauti dar ką?

V-rine,gėrų Jums išleistuvių :)  O Dukrai kada egzaminas paskutinis?

Atsakyti

kazkaip jau noriu  savaitgalio, norisi ir pailseti. o tai varom kol kas pilnu tempu, bet   spesim ryt  sita didyji uzsakyma atkrauti,  mes is savo puses kaip ir padarem viska.  bet tuo darbai nesibaigs-  sekantis didelis uzsakymas  laukia.  zinau kad iki atostogu tikrai netruks darbu

Atsakyti