Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) na ką, vėl pirmadienis, nauja savaitė, nauji darbai, tai linkiu visoms jų kuo lengvesnių :mirksiukas:

Fainas labai šiandien oras, ne per karšta, dar toks vėjelis pas mus, tai visai liuks, pasivaikščiodama atėjau :ax: ryte kojų treniruotę dariau, tai eina sau, kaip kaladės dabar, butinai vakare reikės labiau prasitampyti :)

Vakar su SB vakare labai fainiai pasivaikščiojom, didžiulį ratą apsukom, užsukom ledų suvalgyti, kavos atsigerti, dar norėjom kokio nesveiko maisto, aš kažkaip apie picą svajojau, bet nusprendėm, kad galbūt kitą kartą, matyt per mažai norėjom :D žmonių pas mus jau yra, aišku dar ne minios, bet jau jau daugėja ir sekmadieniais vakare apsipirkti jau darosi sunkiau, nes daug ko nebėra :D

Šiandien vakare į kirpyklą, jau taip laukiu, nes tamsūs plaukai ir blunka gan greitai, tai va atsišviežinsiu :) tokios naujienos iš manęs, lyg daugiau neturiu ką pasakoti, o dėl sveikatos, tai viskas bus gerai, ačiū R's, kad teiraujies :4u:

Atsakyti
Sveikos,
Mickute čia tave į FB priėmiau? smile.gif

mano savaitgalis darbingas ir sunkus smile.gif
Šeštadienį ėmėm medų. Visą dieną. vakare tik nusipraust ir į lovas, nei valgyt nebesinorėjo... taigis gal kam reikia medaus???? smile.gif smile.gif smile.gif pas mus jis dvigubai pigesnis nei sostinėj kiek žinau:) imkit didelį kiekį- parduosit su antklainiu ir užsidirbsit be darbo.... smile.gif
sekmadienis- ryte sodą pasilaisčiau, dar gėlių pasisodinaukas buvo nesodinta....poto pas mamą su vaikais,poto valgyt pagaminau ir pas uošvius tėvų dieną šventėm. Įkaliau vyyynuko, pasakiau kas gulėjo ant širdies kas link antrosios vyro brolienės smile.gif dėl tų konfliktų jų šeimoje. Palengvėjo- savo poziciją visą išsakiau... nežinau ar jie suprato, klausytis klausė išraudonavę smile.gif aišku geriau būt tai viskąišsakyt anai brolienei, bet nedrįsau užvest su ja kalbos. Bet bent jau neignoravom sėdėdamos už stalo, nebendravom bet ir nebuvo priešiškai nusiteikę...o tai jau didelis žingsnis į priekį smile.gif
vakare praustis ir miegot.
Ir tiek dienos...
gal kitą savaitgalį pailsėsiu...nes šis laaabai darbingas smile.gif žiūrėjau Giegos reportažą iš pajūrio ir baltai pavydėjau smile.gif

beje Šiaurės Lietuvoje nelyjo nei lašo...šiandien vėjuota, ryt lyg žada kad atpūs gal irlietaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 birželio 2018 - 09:35

V-rine, labai liuks, kad išsakei, kas ant dūšios, aš galvoju, kad visada reikia sakyti kaip yra, tiesiai šviesiai, o tuomet ir pačiai lengviau ir žiūrėk gal po truputį išsispręs viskas :) geriausiom draugėm netapsit, bet galbūt be ignoravimų apseisit :rolleyes:

Atsakyti
Laip noreciau gero medaus bigsmile.gif V-rine,kuriam gale tu gyveni? Kazin pastu galima siust medu? Cia UK tai galima,nes esu siuntusis vietoje,bet kazin is LT ar galima atsisiust ar tik per vezejus g.gif
Atsakyti

Labukas Damos :) 

Šiande pirmadieniškai bim bam diena :D  Nieko neveikiu,apart sporto :blush-anim-cl:  Bet dar ne vakaras kaip sakoma,gal ką naudingo nuveiksiu :)​ 

Atsakyti

Pas mus medaus irgi "upės teka" :D  Uošvis bitininkas,aš medaus nemėgėja,Vyras nuo vaikystės atsivalgęs ir negali į jį žiūrėti :D  Tiek kiek Mergaitės valgo :)  Pardavinėja ir Uošvis medų,bet šiemet net nežinau po kiek :D  Pernai tai pigiai buvo pas Jį :D 

V-rine,tai gerai ir net labai gerai,kad išsakiai,kas dūšioj gulėjo,palengvėjo Tau,o ir tikėtina,kad link gero gal viskas eis.Nors nežinau situacijos kas pas Jus įvyko  :unsure: 

Almost,gi šiande laisvadienis,užtatai nesirodo čia :D 

*Voque* pas Jus vėjuota?? Pas mus belenkoks vėjas,pas Vyrą darbe net elektros laidus nutraukė,be elektros sėdi.

giega,krikštynoms jau suknę išsirinkai? Ką dovanosit Anūkei?

BigBang,kur Tu dingusi?

Mickute7,kaip darbo dienelė?

Atsakyti

Mane V-RIne priemei  . Siaip tai domitu mane medutis,  ir sau noreciau ir MB mama prase nupirkti. tik kad tu toli  gyveni, kaip tave pasiekti  :hmm: ir po kiek pas tave medutis ? kiek aviliu laikot ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 birželio 2018 - 16:49

As megstu medu, ir i kepinius ir i marinatus galiu imaisyti 

R.s  dekui- visai  lengvai  darbo dienele prabego,  siandien laisvesne diena buvo, net per pietus su bendradarbe  isejom iki kapiniu pasivaikscioti. bet ryt, nu poryt tai jau tikrai vel kibsim rankoves pasiraitoje  :P 

Atsakyti
As irgi jau namie mirksiukas.gif KAip pirmadieniui ta truputi daugiau darbo turejau...Tikiuosi ryt nebus dar daugiau,nei eilini antradieni...

Medu megstam visi mirksiukas.gif As galiu saukstais kabint,o jei dar su bulka wub.gif Cia Uk perkam is kazkokio lietuvaicio,atsiveza nemaza kieki ir pardavineja,Kibiriukai po 1kg mirksiukas.gif Lygtai geras..Bandem ir degint,ir tirpint,nu expermentus visokius,kad isitikint ar tikrai be priemaisu medus biggrin.gif Nu lygtai geras mirksiukas.gif

QUOTE(R's... @ 2018 06 04, 15:37)
>giega,krikštynoms jau suknę išsirinkai? Ką dovanosit Anūkei?</p><p></p><p

Net neieskojau biggrin.gif Pilna spinta tu sukneliu,greiciausiai desiuos Ted Bakerio,kur pernai vestuvese buvau mirksiukas.gif
Mes nupirkom toki auksini angeliuka su raudonu siulu,na apyranke-atseit nuo nuziurejimo..Dar tortas nuo musu ir fotografe uzsakius esu..Bet uosviene tiek pristojo-ka jai dovanot,kad atidaviau jai fotografe,lai ji uzmokes mirksiukas.gif O dabar stradalioja-o sveciai zinos,kad fotografe tai jos dovana...Sakiau-nu pasakysim,tai ir zinos biggrin.gif biggrin.gif Ot boba...
Atsakyti

Mickute7,na super,kad pirmadienis nesunkus buvo :)  Nes pirmadieniai bent man po savaitgalio visada tokie sunkesni...reik įsigazuoti :D 

giega,tai suderinkit su fotografe,kad atvykus prisistatytų "Aš nuo tos ir anos Damos siųsta"  :D  :D  :D  Jai ramu bus :D Tos apyrankės žiūriu dabar labai populiariu :) 

Pavalgiau laaabai skanios sriubos :wub:  Receptas iš sporto klubo,ten kas savaitę gaunam po receptą. Pomidorai,agurkai,krapai,svogūnų laiškai ir graikiškas jogurtas,viskas susmulkinta smulkintuvu,mmm gardu :wub:  Permažai padariau,šeimyna nureketavo :D 

Einam pasivaikščioti :ax:​ 

Atsakyti

MB tokios jau sriubos tikrai nevalgytu  :B  man tai gal ir nieko tokia saltsriube, tik aisku svogunu laiskus ismesciau  :D​ 

Atsakyti

Mickute7,na super,kad pirmadienis nesunkus buvo :)  Nes pirmadieniai bent man po savaitgalio visada tokie sunkesni...reik įsigazuoti :D

atkrovimu nebuvo siandien, tai kazkaip niekur skubeti, ramiai sau dirbom , niekas uz nugaru nestovi  :ax:​ 

Atsakyti