Laba diena damos
ech kaip man taip gaunasi, kad aš neateinu kelias dienas tai neįsivaizduoju
po to ir skaitymo daug būna
šį kartą nusprendžiau nekomentuoti citatom, tiesiog nelabai turiu daug laiko. Na bet tikrai perskaičiau viską sąžiningai tai kažką iš galvos jei prisiminsiu paminėsiu
Savaitgalis mūsų greit prabėgo. Abi dienas dirbau. Tai grįžus nieko nenorėdavau, tik ištiesti kojas ir žiūrėti kokį dokumentinį filmą
Sekmadienį pasveikinom tėtį (MB), po darbo sakau varom kur nori papietauti, tai išsirinko McDonaldą
nu bet jei jau jis taip norėjo tai negi prieštarausi. Smagiai tryse pasibuvom, o toliau vakaras ramiai namie
Vakar ryte apsitvarkiau wc, šiek tiek virtuvę nes savaitgalį nebuvo kada, ėjom po to pasivaikščiot su mažiuke, grįštant į lidlą užsukau, šio bei to paėmiau į namus
na o šiandien pradėjau pildyt vaiko knygą tokią “penkeri gyvenimo metai”, reikės dar nuotraukų atspausdint įklijuoti
mažiukė miega, turi greitu metu keltis, gal šiandien vėl eisim į lauką, nors šiaip tingiu truputį
kažkaip miego noriu, ale negaliu sau to leisti. Reikėjo virtuvę baigt tvarkyti, skalbinius išdžiaustyti, dulkes nusivalyt. Tai va dar išsiurbti reiketu namus. Kol miega nenoriu triukšmauti
Beje va mano mažiukei rytoj jau 9mėnesiai
vakar net vaakre ašarojau, kur laikas prabėgo