Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Almost, kaip visada viską išsamiai :bigsmile: liuks! o proga šiandien galbūt vestuvių ar jau visiškai į lankas? :D :hmm: beje ką gražaus išparduotuvių miestelyje prisipirkai? :mirksiukas:

Aš vis dar be kavos, va papriešpiečiavau, tai jau dabar tikrai skanausiu :bigsmile: aišku ir prie kavos kažko reikėtų, tai nežinau nežinau :D

Giega, darbas kaip suprantu visiškai toks pat? :mirksiukas:

Atsakyti

Almost, kaip visada viską išsamiai :bigsmile: liuks! o proga šiandien galbūt vestuvių ar jau visiškai į lankas? :D :hmm: beje ką gražaus išparduotuvių miestelyje prisipirkai? :mirksiukas:

Aš vis dar be kavos, va papriešpiečiavau, tai jau dabar tikrai skanausiu :bigsmile: aišku ir prie kavos kažko reikėtų, tai nežinau nežinau :D

Ai, nu man kitaip ir neišeina - žinai, kai tiek laiko tyliu, tai paskui atėjus nuo širdies pripasakoju  :D  :D 

Aha, vestuvių metinės, bet rytoj  :) Vyras man vis daro staigmenas su tais restoranais, kad jausmas vos ne kaip prieš vestuves - iki galo išlaiko paslaptį  :D  :D  :D 

Tame, kur važiavom, nėra jokių ten mandrų ženklų firminių, man pagrinde reikėjo ten į Next užsukt darbui rūbų nusipirkt. Pasiėmiau Calvin Klein maudymosi kostiumėlį bandeau tipo paprastą be jokių užrašų ir liemenėlę. Tada Next nusipirkau šiek tiek rūbų į darbą: kelias palaidines, marškinių tipo suknelę, du maudymosi kostiumėlius vientisus ir batus. Vyras nusipirko kedus sportui irgi  :) 

Dar šiandien ryte vietinė parduotuvė nuolaidų gerų kosmetikai išmetė, tai nupirkau anytai kremą veidui, prašė jau, baiginėjasi sakė. Sau tuo pačiu pasiėmiau kelis daiktus irgi  :rolleyes:  :D Nemoku savęs nepalepinti, kai tokios puikios nuolaidos  :lol:  :lol:  :lol: 

Ir aš ką tik priešpiečius baigiau - kažkokia alkana jaučiausi  :dry2:  :D Bet jau ryte dvi kavas gėriau, tai gal po pietų pasiimsiu kokią be kofeino, bus matyt  :) 

Atsakyti

Oi kaip smagu, butinai ryt lauksim su įspūdžiais kokią staigmeną sugalvojo :wub: :bigsmile: linkiu jaukaus vakaro :4u:

Atsakyti

Oi kaip smagu, butinai ryt lauksim su įspūdžiais kokią staigmeną sugalvojo :wub: :bigsmile: linkiu jaukaus vakaro :4u:

Tai jokių dovanų ir pan. ten neprigalvojo aišku, tiesiog išrinko ir staliuką restorane rezervavo. Bet manau, kad jau kažką ypatingo parinko - kaip ir sausį kad buvo nustebinęs mane iki šoko, taip ir dabar jaučiu panašiai bus  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Laba diena damos  :4u: 

ech kaip man taip gaunasi, kad aš neateinu kelias dienas tai neįsivaizduoju  :oh: po to ir skaitymo daug būna  :ax: šį kartą nusprendžiau nekomentuoti citatom, tiesiog nelabai turiu daug laiko. Na bet tikrai perskaičiau viską sąžiningai tai kažką iš galvos jei prisiminsiu paminėsiu  :mirksiukas: 

Savaitgalis mūsų greit prabėgo. Abi dienas dirbau. Tai grįžus nieko nenorėdavau, tik ištiesti kojas ir žiūrėti kokį dokumentinį filmą  :dry2: 

Sekmadienį pasveikinom tėtį (MB), po darbo sakau varom kur nori papietauti, tai išsirinko McDonaldą :D  nu bet jei jau jis taip norėjo tai negi prieštarausi. Smagiai tryse pasibuvom, o toliau vakaras ramiai namie  :) 

Vakar ryte apsitvarkiau wc, šiek tiek virtuvę nes savaitgalį nebuvo kada, ėjom po to pasivaikščiot su mažiuke, grįštant į lidlą užsukau, šio bei to paėmiau į namus  :rolleyes: 

na o šiandien pradėjau pildyt vaiko knygą tokią “penkeri gyvenimo metai”, reikės dar nuotraukų atspausdint įklijuoti :) 

mažiukė miega, turi greitu metu keltis, gal šiandien vėl eisim į lauką, nors šiaip tingiu truputį :) kažkaip miego noriu, ale negaliu sau to leisti. Reikėjo virtuvę baigt tvarkyti, skalbinius išdžiaustyti, dulkes nusivalyt. Tai va dar išsiurbti reiketu namus. Kol miega nenoriu triukšmauti :) 

Beje va mano mažiukei rytoj jau 9mėnesiai  :wub: vakar net vaakre ašarojau, kur laikas prabėgo  :angel2: 

Atsakyti

R’s - smagu, kad vis manęs pasigendi, vis pakalbini  :4u: tai kokie planai vasarai, kažką skaičiau kad diskutavot :)

Mickute - oi smagiai tavo pasitaškymai bliūde susiskaitė  :D 

Vrine - medaus norėčiau, ale labai jau tu toli nuo manes  :4u: 

Giega - na na kas per pokyčiai darbe?  :4u: Nuorodos į apatinius neatsidarinėjau, lietuvoje užsipirkau turgelyje labai fainus sportinius atradus esu :) 

Almost - gražios apylinkės pas jus :) taip pat sveikinimai su metinėmis, primink kelintos jau? 3? 4? 

Vogue - šauniai pasveikinai tėvelį, ir smagi diena buvo pas uošvius :) liuks :) kaip tavo savijauta? 

Mouette - vel darbuose paskendus :)

Liepuks - visai dingus  :4u: 

lyg ir visas pakalbinau, jei ne - atsiliepk, rasiu ka pasakyt :D 

Atsakyti
Almost, bet tai kieeek užsipirkai, o sakai nieko gero.... pas mus "nieko gero" tai vadinasi kai plaukams gumutes tik gauni smile.gif
Lauksim įspūdžių iš metinių. Beje vaikų dar negalvojat? smile.gif atsakyti nebūtina jei labai asmeniška, tik šiaip paklausiau smile.gif

O medaus tai visomsprašom smile.gif man negaila... smile.gif

Atsakyti

Sekmadienį pasveikinom tėtį (MB), po darbo sakau varom kur nori papietauti, tai išsirinko McDonaldą :D  nu bet jei jau jis taip norėjo tai negi prieštarausi. Smagiai tryse pasibuvom, o toliau vakaras ramiai namie  :)

Oj tie vyrai - kad tik greit ir pilnu skrandžiu būtų, geriausia šventė jiems tada  :D  :D 

Almost - gražios apylinkės pas jus :) taip pat sveikinimai su metinėmis, primink kelintos jau? 3? 4? 

Airija tikrai nuostabaus grožio šalis. Ypač, kai saulėta  :D 

Trečios bus  :) Skrieja tas laikas nesuprantu kur..

Almost, bet tai kieeek užsipirkai, o sakai nieko gero.... pas mus "nieko gero" tai vadinasi kai plaukams gumutes tik gauni
Lauksim įspūdžių iš metinių. Beje vaikų dar negalvojat? atsakyti nebūtina jei labai asmeniška, tik šiaip paklausiau 

Ai nu atsiprašau tada - užsipirkau nemažai  :D  :D Planuotai buvo tik kai kurie pirkiniai, o kiti į krepšį netikėtai įšoko  :lol: 

Ne, kol kas negalvojam - daromės karjeras  :)​ 

Atsakyti

BigBang, labas :mirksiukas: aktyvios Tavo dienos, vien su mažiuke kiek laiko reikia, o kur dar darbas, kur namų ruoša ir t.t, bet juk visos mamos taip, tai aš tikrai žemai lenkiuosi prieš visas :4u:

Dėl savijautos, tai daktarai/vaistai ir tiek, nieko naujo :rolleyes: stengiuos kuo mažiau galvoti, nes kitaip oi prisigalvoju ko reikia ir ko nereikia :B

Atsakyti

Labas rytas,laabass!!! :)

Kavinamės? :bigsmile:  Su Mickute7 nespėjau,o Kitos Damutės įtariu vėliau prisijungs :rolleyes:

Norėtum :P

R's...5.30val su Šuniuku parke ratus bėgo,gryžus kieme lanką pasukau :showoff:

O dabar jau kava :B

o kokia tu saunuole  :D​ 

Atsakyti

Gerai susiskaitė - kažkokio Dlight  :D  :D Tipo imu beleką, svarbu, kad būtų  :D

kad tik vienintelis tebuvo,  kazkoks mango su  kazkuom dar, tai del ir ir kazkoki emiau   :P  pasirinkimo  nebuvo 

Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2018 06 05, 09:11)
<p>giega,keiti darbą,firmą? Ar tik darbo vieta keičiasi,bet ten pat lieki?

MAn rodos jau tikrai sakiau,kad mus perpirko kita kompanija mirksiukas.gif Senai jau,tik dabar jau galutinai pereinam i ta kita kompanija ir i nauja depa.
Keisis darbo vieta,marsrutas..PAgal ju pasakojimus,dabar veziosiu tik smulkius siuntinukus...Bet kol nepradejau dirbt naujoj vietoj tol nieko konkretaus biggrin.gif Kas svarbiausia-niekas nezino kelinta h reikia i darba biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*Voque* @ 2018 06 05, 10:50)

</p><p><strong>Giega</strong>, darbas kaip suprantu visiškai toks pat? mirksiukas.gif
</p>

Visiskai toks pats mirksiukas.gif

QUOTE(BigBang @ 2018 06 05, 11:50)
kažkaip miego noriu, ale negaliu sau to leisti.

O man svarbiau budavo pailset,nei kad dulkes nuvalyt...Dukles nuvalydavau,kai vaikai nemiegodavo mirksiukas.gif O tik vaikai uzmigdavo as irgi salia priguldavau mirksiukas.gif

Tiek apie ta medu snekat,kad net nesusilaikiau ir ant bulkos uzsitepiau medaus ir kaip deserta suvalgiau biggrin.gif
Atsakyti