Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

MAn rodos jau tikrai sakiau,kad mus perpirko kita kompanija mirksiukas.gifSenai jau,tik dabar jau galutinai pereinam i ta kita kompanija ir i nauja depa.
Keisis darbo vieta,marsrutas..PAgal ju pasakojimus,dabar veziosiu tik smulkius siuntinukus...Bet kol nepradejau dirbt naujoj vietoj tol nieko konkretaus biggrin.gifKas svarbiausia-niekas nezino kelinta h reikia i darba biggrin.gifbiggrin.gif

Visiskai toks pats mirksiukas.gif

O man svarbiau budavo pailset,nei kad dulkes nuvalyt...Dukles nuvalydavau,kai vaikai nemiegodavo mirksiukas.gifO tik vaikai uzmigdavo as irgi salia priguldavau mirksiukas.gif

Tiek apie ta medu snekat,kad net nesusilaikiau ir ant bulkos uzsitepiau medaus ir kaip deserta suvalgiau biggrin.gif

Kartais ir aš taip darau, bet ne visada :) kai ji nemiega daznai net indu suplaut negaliu, nes atropoja į virtuvę, kabinasi į kojas ir stojasi, o ten plytelės, ne duok D nukristų. Vėl nunešu prie jos zaislų, bet ji ir vėl iš paskos. Tai man geriau kažką pasidaryt kai ji miega :) 

Atsakyti

MAn rodos jau tikrai sakiau,kad mus perpirko kita kompanija mirksiukas.gifSenai jau,tik dabar jau galutinai pereinam i ta kita kompanija ir i nauja depa.
Keisis darbo vieta,marsrutas..PAgal ju pasakojimus,dabar veziosiu tik smulkius siuntinukus...Bet kol nepradejau dirbt naujoj vietoj tol nieko konkretaus biggrin.gifKas svarbiausia-niekas nezino kelinta h reikia i darba biggrin.gifbiggrin.gif

Tiek apie ta medu snekat,kad net nesusilaikiau ir ant bulkos uzsitepiau medaus ir kaip deserta suvalgiau biggrin.gif

kazkaip ir as neuzfiksavau der perejimo i nauja kompanija.  :hmm: 

Jau neturiu medaus , visas suvalgytas, tai ir vysniu uogienes pakabinau su batonu  :P 

V-RIne katram tu ten LT kraste tiksliau gyveni ? 

Atsakyti
Uzsiemiau daryt fotoknyga is atostogu mirksiukas.gif Tai va tik dabar baigiau...Tiek nuotrauku,kad net dapikrt puslapiu reikejo,ir tai visu nesudejau biggrin.gif Na aisku daug panasiu yra,bet tokie vaizdai grazus wub.gif
Nezinau ar rodys,bet gal biggrin.gif
https://www.photobox...on_id=119640825
Atsakyti

Labas rytas :) 

Šaltą (pas mus šiuo metu +4) vasaros rytą kviečiu sušilti prie kavos puodelio :mirksiukas: 

Atsakyti

Na bet taip kardinaliai orai keičiasi,kad net baisu :D  :D  Vakar jau vakaras vėsus labai buvo,bet šįryt pamačius tik +4 brrr...net šiurpai perėjo,o aš gi šilumos mėgėja :D  

Vakar aktyvi diena judėjimo atžvilgiu,pati save užtai mylu mylu :D Ryte pabėgiojau parke,vakare su dviračiu po dviračių takus pramyniau gerą pusvalanduką ir tada numyniau į lauko treniruotę (mūsų sporto klubas vasaros sezonu prie Neries daro vieną treniruotę per savaitę lauke) o ten trenerė gerai išmankštino,uchu :B  Po to vėl ant dviratuko ir namo. Gryžau namo,reik ir su šeima pasivaikščioti,kagi sėdom į auto ir į parką,na jau ten ramus valandėlės pasivaikščiojimas :D  Bet jau raumenukus jaučiu,kad turiu šiande :D  Šiande-poilsis :B 

Lepinsiu save šiandien,l

knygą trauksiu kokią ir skaitysiu :)  Nes guli kokios 5 naujos knygos :hmm:​ 

Atsakyti

giega,labai man gražu tos foto knygos :wub:  Dėl darbo nebuvai nieko sakiusi,arba aš pamiršau :D  Sėkmės ir tik geresnių galimybių linkiu naujoj kompanijoj :) 

mickute7,ar jau maudomuką nusipirkai?

BigBang,sveikinimai Jūsų Princesei 9mėn proga :wub:  Bet laikas bėga kosminiu greičiu :unsure:  Tuoj ir pirmajį gimtadienį švesite :) 

Almost,sveikinimai Jums vestuvių metinių proga :wub:  Lai Jūsų meilė,vienas kitam,auga su kiekviena sekunde! Tik savo meile vienas kitam turit labai gražią ir net mano akims tobulą šeimą :wub: 

*Voque* kaip Tavo vakaras? Ką gero nuveikiai? :) 

V-rine,ar darbų/veiklos maratonas jau apmažėjo pas Tave? Laisvesnė? Gal jau šis savaitgalis bus-poilsis?

Atsakyti

tai kokie planai vasarai, kažką skaičiau kad diskutavot :)

klausiai dėl planų vasaros,tai kolkas nieko konkretaus nėra pas mus suplanuota.

Tik paskutinė vasaros diena suplanuota tiksliai :D  kaip kasmet visos mūsų Draugų šeimos tradiciškai važiuojam kur rugsėjo pirmos paminėti,tai šiemet išvyksim 08.30 ir iki 09.02d. Tai va tiek planų. Ai birželio prieš paskutinis savaitgalis irgi su planais. 22d išvyka su Draugėm į Trakus,pasiplaukiojimas su jachta,piknikas ir dar nežinau kas :D  24d išvyka į Anykščius su Uošviais,lankymas objektų,piknikas. Taip minėsim mano gimtadienį. Ne prie stalo šįkart,o kelionėse. Man tai idealu :wub:  O daugiau planai pagal situaciją,nuotaiką ir orą :D​ 

Atsakyti

Mickute7,kuku....kuku....kur Tu? :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Labas  rytases

Esu esu. kazkur   tarp rubu uzsikrapsciau, nes  irgi i termometra paziurejau, tai biskeli teko kazko kito apsirengti pasiieskoti. Ne, nera

Giegos  fotkes grizus pavartysiu, neturiu dabar tiek laiko

Atsakyti

Almost su juss metinemis   :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  ilgu ir laimingu  metu 

ca1d4241076dbd61569639cea9210a28905.jpg

Atsakyti

Pasirodė ir Mickute7,super :) 

Va va reik vos ne striukių prie tokios temperatūros :blink:​ 

Atsakyti

tai MB ir vakar jau savo striukyte issitrauke. As siandien jau i dzinsus isokau  :P 

Atsakyti