Pries pusvalandi grizom. darbu aisku buvo, likom ir ilgiau padirbeti. o po darbo pas mano broli vaziavom, o tai vakar jau skambino, klause ar zoliu noriu aisku noriu- tai ir salotu, krapu, rabarbaru, rugstyniu prikrove, dar prieskoniniu zoleliu prisiskyniau- ir gelsves, ir raudonelio ir mairuno
lauke prisede pasiplepejom, vyrai po alaus skarbonke atsidare, vytintu desrikiu pakramtem, as tai tik kavytes su saldumynais pasmaguriavau, nes uz vairo grizau. pasiplepejom apie keliones, siaip apie beleka taip linksmai. tiek kad saltoka, isedom i masina, tai tik + 14 rode, MB kai su striuke, tai jam dar silciau
o as kaip ir pasalau, tai parlekem namo, greit prameciau darzoves, ka i balkona, kai ka dziovinsiu, kitka rytoj susitvarkysiu, greit dar kazka pasisildziau pavalgyti ir jau istiesiau kojas pailsinti
Arbatos dar karstos pasidariau. pavargau siandien, daugiau visokio lakstymo, lankstymosi buvo. kol judi nieko, biskeli priguli, atsipalaiduoji, tai kai reikia atsistoti, atrodo visai vos pajudi

Aš po 5 valandų kirpyklos dar pc įsijungiau rezultatas fb, labai patenkinta esu
Labas rytelis
Maciau Big Bang FB puikus pasikeitimas
As dar jauciuosi pavargus, nepailsejau per nakti ir dar tik ketvirtadienis
Hello
Kaip naktis? Sapnuota?
Kavos? Aišku koks gi rytas be kavos
Vakar kaip ryte sakiau,skaitysiu knygą ir nieko neveiksiu,bet...agą... Kaip minėjau didžiają dalį dienos su Drauge praleidau
Po to parke buvom,pabėgiojau,energijos pasikroviau ir gryžusi atsiverčiau knygą,taip užkabino,kad gulėdama vonioje 50psl "prarijau"
,vadinasi dienos planą vistiek įvykdžiau
Šiande jau nelabai kada bus skaityti,reikalų nemažai.Ryte į sporto klubą,tada Dukrą vežu pakartotiniams tyrimams dėl ausyčių,tada pas notarą,tada pas Stomotologę,trumpam iki darbo nulėksiu,tada gryžtu susirenku Dukras ir pas Draugę pasibūti,ramiai pavakaroti,pasikavinti,Vaikai pažais,po sodą pabėgios Toks mano ketvirtadienis
Siaip gerai miegojau, kazka sapnavau, nepamenu, o vat praeita nakti tai sapnavau, kad graziam miske tokius grazius nedidukus baravykiukus rinkau, neturejau kur deti, tai i glebi dejau . ir tiek ju daug o paskui kazkur pakeliui kazkur uzsukome i kazkoki pastata, ten vyko madu demonstravimas ir buvo vyru pasirodymas, kur soko Radzis. ir toks grazus. ir taip graziai soko, su kazkokiais keistais raudonais rubais. bet zinau, kad grazus buvo.
su kolegemis daznai darbe pasigincinam ar Radzis gejus ar ne
dzin koks, bet su kolegemis mes uztariam Radziuka, koks jis saunuolis, kaip graziai dainuoja, o va jaunesnes ypac rekia- fu, RADZIS, toks ir anoks
tai vat net ir prisapnavau
AS jau vakar m dar norejau PASMERKTI paziureti, bet visos serijos neiveikiau- atsijungiau trumpam. ir siandien dirbsim ilgiau. savaitgali galesim ilsetis..... nors mastau kaip cia namo darbo parsitempus ai bus matyti. tiek kad namie tai sedimas darbas, su kokiomis nedidelemis ir nesunkiomis detalemis krapstytis.
Almostuk,laukiam pasakojimo kur buvote,ką veikėte?
*Voque* kur Tu? Vakar mažai kažkaip čia rodeisi?
BigBang,labai gražiai plaukai,tikrai super!
giega,tai nuo pirmadienio pradedi naujam depe dirbti? Toliau depas nuo namų?
Mickute7,fainiai kai gauni "nuosavų" daržovių/žolių,gėėėris Nesušalk šis rytas irgi vėsus.
V-rine,kada Tu atostogauji?
Liepuks,a ku kuuuu...užsuk
Mouette,laukiam visada
Geros....oi ne...laaaabai geros dienos Visoms
Mickute7,agą neblogas nuotaikingas sapnas O grybus sakoma gerai sapnuoti,bent man grybai reiškia-pinigus
Gausi gerą atlyginimą Mickut
R.s - is brolio darzo darzoves gerai !!! imk sako, broliene, jau maiso man tos zoles tai jau kazka kai daugiau turi, visad pasiulo. pas juos prie namu zemes yra, tai ir darziukas ir siemet obuoliu maciau bus
pernai ir pas ji nebuvo, tai net t uzsivekuoti nepavyko.