Aš galvoju kokių užkandėlių vakarui, rinskis pas mus draugai, pavakarosim truputį, krepšinį, futbolą pažiūrėsim tokia greita ši savaitė, ryt jau penktadienis, iki pietų norim išlėkti, laukiu - nesulaukiu

As siandien truputu anksciau grizau

Einu nagus persilakuot

Juokaujat? Nei vienos žinutės nuo vakar? :o
Labas rytas ;) aš jau darbe gurkšnoju kavytę
vakar po darbo varėm su dukryte prie upės pasivaikščiot oras super buvo
su pažystama susitikom, pas ja 1.8m mergytė
tai papliurpėm, kavos išgėrėm
tai va tiek tos vakar veiklos
šiandien dar nesusiplanavau ką veiksiu
VA va,niekas nepakalbina is pat ryto

Bigbang,o ka mazoji?Iseina pasneket su drauge?Nereikia begt is paskos dukrytei?
Musu dar neside viena..Ropot dar irgi nelabai iseina,bet taip pasikelia ant ranku,kojas sukelia ir pasileidus kazkiek pasiiria i prieki

As pikta siandien nerealiai

Sveikos
Nu, panos, jūs pavarot. Stebitės, kad žinučių nėra, bet ir pačios tik po vieną parašiusios - nu tai ko norėt
Kas dirba, kas atostogauja - natūralu, kad tyla karts nuo karto ateina
Pas mus vasara totali - vakar buvo pasiekta rekordinė temperatūra. Kažkur vidury Airijos užfiksavo lyg +32, tai jetus kepam kepam. Smagu
Vakar po darbo ėjau į bokso treniruotę. Nu nebuvo lengva tikrai po užvakar vakarėlio, bet gerai labai išsijudėjau. Mano bokso treneris (ir asmeninis treneris irgi) yra sunkiasvorių čempionas Europoj ir Airijoj, tai žodžiu nors ir jaunas vaikis, bet tikrai jau laimėjimai kalba patys už save. Žodžiu buvau aš vakar su juo poroj treniruotės metu - eina švilpt, aš tik tiek pasakysiu
Tikrai visas prosecco man išgaravo po treniruotės
O šiandien turėjau išeiginę. Nuvažiavau nusipirkt papildomą spyną motoroleriui, paskui nuvažiavau iki jūros. Bet atoslūgis buvo, tai labai smirdėjo viskas. Greit susirinkau šmutkes ir išvažiavau iš ten Buvau mieste, grąžinau kelias sukneles ir džinsus Ted Baker, paskui Victoria's Secret nusipirkau bikinį ir apatinių šiek tiek - labai geros nuolaidos irgi. Papietavau su vyru, o paskui atvažiavau į prie namų esantį parką. Tai jau taip gerai padrybsojau
Gal bent kiek spalvos įgausiu
Dabar padžioviau skalbinius, uždėjau kitą skalbimą. Išsimaudžiau ir tinginiauju, laukiu vyro - nežinau, ką veiksim. Gal kur eisim vakarienės, gal namie tingėsim. Esu visa atsipūtus, tai nėra man jokio skirtumo
Tai ką, prasidėjo mano savaitgalis. Pasirodysiu turbūt tik pirmadienį Nebent nieko neveiksim ypatingo, tai užsuksiu papliurpt gal
Gražaus visoms penktadienio vakaro ir puikaus savaitgalio!

Pavargau siandien...Atsidarem vyno ir ziurineju krikstynu fotkes

Sveikos grįžom, prisėdau ir galvoju oi skaitysiu, oi komentuosiu
na, bet normalu, atostogos, tai tikiu, kad ne internetai galvoje
Na, o mums, kad ir ta viena dienelė, bet vis atitrūkom nuo darbų, nuo rutinos, pasibuvom, viskas liuks Nida man apskritai kažkas nerealaus
atlekėm vakar popiet, tai aišku iškart pasivaikščioti ėjom, žmonių visai nedaug, nes ir oras toks nelabai malonus, labai vėjuota. Po to pavakarieniavom labai skaniai, vakare dar iki jūros nuvažiavom ir viešbuty su vyneliu ir skanukais vakarojom
na, o šįryt papusryčiavom, dar iki miesto lėkėm ir popiet išvažiavom, nes pas MB tėvus giminaičiai atvažiavo, tai norėjo susimatyti
Aš va namus apsitvarkiau, pavalgiau ir lėksim vakare su draugais pasisedėti dar galvojom pasivaikščioti, bet tokiu rudenišku oru nesinori
Sveikos
na ką - vieno vasaros mėnesio ir nebėra dar liko du
aš net normaliai nesideginau
na, bet ką dabar. Nelabai ir reikia iš tikro man to įdegio
giega - klausei dėl mergaitės ir draugių tai labai priklauso nuo mergaitės nuotaikos
daugiausia draugių turi vaikus, tai tiesiog abiems pusems tas toks bendravimas laikang ant kelių vietoj nenustygstantį vaiką įgauna normalaus bendravimo įspūdį ir kad gali būti kitaip negalvoji
maniškė dar nevaikšto, tik ropoja. Bet lauke nelabai paroposi vezime sėdi, ant dekio, ant kelių
kai pradės vaikščiot bus gal sunkiau, nes teks begiot paskui tiesiogine šio žodžio prasme:D
Labas,Sveikos,Hi,Hello.....Brangiosios labassss
Pasiilgau Jūsų
Tikrai tikrai
Na ką gryžtu su kava ir su savo "trumpais" post'ais
Atostogos turi fainą reikalą-prasideda,bet turi ir savybę-baigtis Atostogos šios buvo tokios kokių dar neturėjau-super akvytios ir turiningos
Į atostogų pabaigą,jau spėjau or darbo pasiilgti
Poilsinėm atostogom nepavadinsi,tai buvo pažintinės atostogos,bet to ir norėjom. O norai juk pildosi
Apie atostogas trumpai,nes oi man "mokančiai trumpai" kalbėti reiktų 5psl forumo,kad viską išpasakoti
Tai per šias atostogas aplankyta:Trakai,Krekenava,Anykščiai,Birżai,Pasvalys,Seredžius ir visos jo apylinkės,aplinkiniai kaimeliai,Šiauliai,Naisiai ir aplinkinės aplylinkės,Baisiogala,Šiluva,ir aišku kol pasiekdavom tikslą,pakeliui išnaršyti visi miesteliai ir kaimeliai,visur norėjome bažnyčias pamatyti. Trumpai tariant Lietuva-įspūdingo grožio Vien tik gamtos peisažai kokie nuostabūs
Oi kiek visko pamatyta,bet galvoje tokia dar "kratalynė",kad atrodo visko dar net neatsimenu
Trečiadienį buvom pas Pusseserę,ten susitikimas buvo Pusbrolių ir Pusseserių,nes keletas išsibarstę po svečias šalis,o čia pavyko Visiems vienu metu gryžti atostogų,tai šventė buvo didesnė ir jausmingesnė nei Kalėdos Visi plaukė baidarėm,aš atsisakiau po pernai plaukimo
Bet be reikalo
O po plaukimo visi ruošėm grilio puotą,žaidėm krepšinį
Žodžiu atostogų dienos visos ant ratų,namus pasiekdavom po vidurnakčio,lova buvo pasiekiama tik apie 2h nakties
Vakar jau niekur nevažiavom,namuose tvarkėmės,taip gera buvo,išsiilgę namų
Šiande keliausiu į Bažnyčią,norisi po visų kelionių jau nurimti,sugryžti į save ir pasiruošti darbams. O po to jaučiu neveiksim nieko,gal