Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

JAu namie biggrin.gif Daug to darbo...Anam depe maziau turedavau ax.gif Tyyyngiu as taip daug dirbt biggrin.gif

KArsta..Grizus iskart i vonia,paskui vakaryksciu saltibarsciu mirksiukas.gif Tokiu oro nieko daugiau nesinori ax.gif DAr rytdienai liko,nes MB nevalgo saltibarsciu biggrin.gif

Einu koki bookinga paziurinet,noriu savaitgali nulekt kur toliau prie juros,tai kad nevazinet pirmyn atgal,reiktu kokia nakvyne susirast...
Atsakyti

o pas mus ir vakare trumpai, bet jau taip smarkiai kaip dave lietucio  :P​ 

Atsakyti

Atbėgu dar prieš einant miegoti :) 

Diena kažkokia ilga šiandien buvo, karšta. Mažylė nerami, tai visas likusias jėgas ištraukė iš manęs  :huh2: 

Atradau jėgų po darbo šiek tiek pasportuot, gamint tik nieko galima sakyt negaminau. Ne mano diena šiandien kažkaip, gal rytoj  :4u: 

Labanakt  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Dar siryt  su kava jus zadinu. Lyg rytas ir neblogas, saulute lenda. rytdienai maciau nelabai koks oras. bet dzin. Blogo oro juk nera, buna tik bloga nuotaika. o pas mus jos nebus. tai kad geros visoms dienos. Kazkada  is kazkur pasivaidensiu  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
LAbukas

gero kelio au ,Mickute 4u.gif 4u.gif

Pas mus rytas apsiniaukes,bet diena vel +28 zada..KAvos aparatas raso viska-pripilk vandens,keisk filtrus,ismesk nuosedas..bet va,kad kavos pupeles baigiasi,tai neraso biggrin.gif Geriau kava-siusia biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :) Oi koks fainas ir šiltas šis rytas, pats tas į kokį pliažą pasideginti :rolleyes:

Vakar super atsipalaidavom, pamirkom jakuzzi, pasipirtinom, tai labai gerai miegojosi ir šįryt dar toks tingulys apėmęs, nieko atrodo nesinori :B

Diena įprasta, vakare gaminsimės su SB šventinę vakarienę, šiandien 14 metų kai esame kartu :wub: aišku ir šeima nepamiršo, gulim dar ryte, 7val ir skambutis į duris, supuola visi su dovanom, tai vaje vos neapsiverkiau, nustebino :wub: mes vieni kitus pastoviai taip stebinam įvairiom progom, nes švęsti gyvenimą reikia :) tik juokaudama klausiu, jei dabar taip, tai ką per vestuves galvosit :D :D tai va gavom kuponą šventinei vakarienei į restoraną, reikės butinai kokį savaitgalį nulėkt :angel_not:

Atsakyti

Mickute, smagaus Jums laiko, geros kelionės :4u: :mirksiukas:

Atsakyti

Sveikos  :) 

Trečią naktį iš eilės neišsimiegu. Nervai nebelaiko, jergus - primuščiau atrodo ką nors  :D Šiąnakt vyras taip knarkė, kad niekas nepadėjo. Išėjau į svetainę ant sofos miegot  :D  :D Užtad dabar ir esu nenusiteikus ir pikta  :D Ir noriu ledų  :rolleyes:  :lol: Oras šiltas nuo pat ryto. Vakare eisim su keliais kolegom ir antrom pusėm į kino teatrą Stella (https://stellatheatre.ie/). Kiek girdėjau atsiliepimų, tai visi geri būtent apie patį kino teatrą, idėją. Žiūrėsim  "Ocean's 8", bus ir užkandžių, ir gėrimų tiek prieš filmą, tiek po jo restoranėly. Nu tai gal visai ir įdomu, jeigu tik nuotaika pagerės. Gal po penkių kavų praeis  :lol:  :lol: 

Voque - sveikinimai jums tokia gražia proga  :wub: Kad dar penkiagubai tiek! :4u: Į kokį restoraną lėksit? :) 

mickute - gero kelio, su vėjeliu!  :4u: 

Visoms kitoms gražios dienos ir skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti

Labas :) 

Labas rytas :) Oi koks fainas ir šiltas šis rytas, pats tas į kokį pliažą pasideginti :rolleyes:

Vakar super atsipalaidavom, pamirkom jakuzzi, pasipirtinom, tai labai gerai miegojosi ir šįryt dar toks tingulys apėmęs, nieko atrodo nesinori :B

Diena įprasta, vakare gaminsimės su SB šventinę vakarienę, šiandien 14 metų kai esame kartu :wub: aišku ir šeima nepamiršo, gulim dar ryte, 7val ir skambutis į duris, supuola visi su dovanom, tai vaje vos neapsiverkiau, nustebino :wub: mes vieni kitus pastoviai taip stebinam įvairiom progom, nes švęsti gyvenimą reikia :) tik juokaudama klausiu, jei dabar taip, tai ką per vestuves galvosit :D :D tai va gavom kuponą šventinei vakarienei į restoraną, reikės butinai kokį savaitgalį nulėkt :angel_not:

Sveikinu sveikinu sveikinu :) kitais metais jubiliejus, tai gal ta proga ir vesele kelt planuojat? :) 

mickute - gero laiko, puikiu įspudziu :) 

Mano rytas prasidėjo ne taip kaip planavau :D pramiegojau. Atsikėliau prieš 6 kai jau 6 ryto reik darbe būt. Susisukau taip, kad 6:15 jau buvau darbe :) dabar buvo pertrauka, tai papusryčiavau. Prieš tai dar maža pertrauka turejau, tai kavos isgeriau, bet is aparato. Aš įpratus namie gert kava arba eidama į darba :) na bet nieko, uztat pamiegojau :D negaliu pykt ant nieko, nebent ant saves :D nenusistačiau žadintuvo. Tai va dabar užsistaciau visai savaitei, kad nebutu daugiau tokiu pramiegojimu. Po to visa diena atrodo kad kazkur veluoji, kazko nespeji, kazko nepadarei :D 

dar šia savaite mokymai o jau kita savaite eisim i savo pamainas ir pradesim dirbt :) 

oras lauke super, visai gal reikes apsvarstyt isejima pasivaiksciot su dukryte :) 

Atsakyti

Ačiū, mielos :4u: 

Restoranėlis tai ten kur vakar relaksavom, Atostogų parke, nesam buvę, tai va bus proga apsilankyti ir gyva muzika groja keletą kartų per savaitę, visai liuks  :) o šiandien namuose būsim, jautieną MB keps, vyno raudono prasidarysim ir tiek :rolleyes: 

Dėl vestuvių, tai galbūt taip, galbūt ne, negali žinoti :B 

Almost, tikrai pasilepink ledais, nusipelnei, kad nebūtum pikts :D 

BigBang, nemėgstu ir aš to jausmo, kai pramiegu, atrodo visa diena tuomet sugadinta :ax: 

Atsakyti

Mano rytas prasidėjo ne taip kaip planavau :D pramiegojau. Atsikėliau prieš 6 kai jau 6 ryto reik darbe būt. Susisukau taip, kad 6:15 jau buvau darbe :) dabar buvo pertrauka, tai papusryčiavau. Prieš tai dar maža pertrauka turejau, tai kavos isgeriau, bet is aparato. Aš įpratus namie gert kava arba eidama į darba :) na bet nieko, uztat pamiegojau :D negaliu pykt ant nieko, nebent ant saves :D nenusistačiau žadintuvo. Tai va dabar užsistaciau visai savaitei, kad nebutu daugiau tokiu pramiegojimu. Po to visa diena atrodo kad kazkur veluoji, kazko nespeji, kazko nepadarei :D

dar šia savaite mokymai o jau kita savaite eisim i savo pamainas ir pradesim dirbt :)

oras lauke super, visai gal reikes apsvarstyt isejima pasivaiksciot su dukryte :)

Oj, labai nemėgstu pramiegot - tikrai, kaip ir sakai, toks kvailas jausmas paskui visą dieną būna. Lyg kažką pamiršai, niekur nespėji ir t.t.  :D 

Būtinai lėkit, jergus tokie orai gi nu  :wub: Paskui subjurs ir burnosi ant savęs, ko nesimėgavai grynu oru, parku, kai saulėta, šilta buvo  :D 

Restoranėlis tai ten kur vakar relaksavom, Atostogų parke, nesam buvę, tai va bus proga apsilankyti ir gyva muzika groja keletą kartų per savaitę, visai liuks  :) o šiandien namuose būsim, jautieną MB keps, vyno raudono prasidarysim ir tiek :rolleyes:

Dėl vestuvių, tai galbūt taip, galbūt ne, negali žinoti :B

Almost, tikrai pasilepink ledais, nusipelnei, kad nebūtum pikts :D

Faina  :wub: Papasakosi įspūdžius paskui po apsilankymo  :) 

Jergus aš jau kaip pasiilgau ir Šilelio, ir Pušų Paunksnėje, ir Onorė išbandyt noriu. *****čki, viskam laiko mums neužteks  :D  :D 

Man atrodo jūs dviese išlėksit, susituoksit ir grįžę visiems pranešit naujienas  :D Ir ne per jokią progą jau esamą bus, o iš viso visiems netikėtai ir negalvotai  :rolleyes:  :) 

Jaučiu po pietų taip ir darysiu, nėr čia ko  :D  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,

gyvos smile.gif

Vogue sveikinu tave gražios progos proga. ...tik šiaip pamąsčiau sau tyliai- o tai jei jūs jau 14 metų kartu...tai jūs nuo darželio draugaujat???? bigsmile.gif biggrin.gif juokauju...bet sveikinu.

Pramiegoti nemėgstu irgi...nemėgstu sujauktų rytų.... bet man nelabai gręsia- mano katė dvi minutės iki žadintuvo visada sąžiningai pažadina... beje savaitgaliais nežadina...ir negaliu suprast iš kur ji tokia protinga. Jaučiu grynai į mane smile.gif smile.gif vėl aišku juokauju.

Aš irgi noriu ledų. O baisiausia kad jų turiu šaldytuve darbe...tai va tada tik ir sukasi mintis apie juos...o tai juk tik į pliusą, o norėčiau eit į minusą...smile.gif čia rimtai,nejuokauju smile.gif
Atsakyti