Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ne nuo darželio, man 31 lyg ir :D beje, ačiū už sveikinimus :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 27 birželio 2018 - 13:13

Man atrodo jūs dviese išlėksit, susituoksit ir grįžę visiems pranešit naujienas  :D Ir ne per jokią progą jau esamą bus, o iš viso visiems netikėtai ir negalvotai  :rolleyes:  :)

Jaučiu po pietų taip ir darysiu, nėr čia ko  :D  :D​ 

Gali būti ir toks variantas, tikrai niekas nenustebtų :D

Na ar aprimo piktulys? paskanavai? :D :rolleyes:

Atsakyti
Sveikinimai Vogue,metiniu proga 4u.gif 4u.gif

As jau namei.Atejes Guess siuntinys..Dzinsus grazinsiu-per platus,per trumpi..O del bliuskos dar galvoju..

NA ka,ilsimes biggrin.gif Reiktu nagus persilakuot...Nu bet taip tingiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

labai jaučiasi mickutės atostogos  :D 

aš šiandien nepramigau, tai va jau darbe ir laukiam mokytojo :) 

oras bus vėl gražus šiandien :) draugė kvietė į šalia mano miesto į tokį miestelį atvažiuot pasivaikščiot po darbo su dukryte, ten šalia upės :) tai jeigu pas ja planai nepasikeitė tai laukia graži popietė  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas :) va ką reiškia, kai Mickutė ir R’s atostogauja :D tyluma, ramuma :) 

Mes vakar pavakarojom truputį, skaniai pavalgėm, vyno truputį atsigėrėm ir ėjom ilsėtis :B dar galvą vakare įsiskaudėjo, tai nenorėjau kažkaip nieko :) 

Šiandien diena įprasta, vakare gal išlysim kažkur krepšinio pažiūrėti į miestą, jei MB neužsibus darbe ir, jei rasim kažkur vietos, nes žmonių daug, jau pasijautė :D 

Atsakyti
Labukas

Tikrai,kad ramybe biggrin.gif Kaip savaitgali biggrin.gif
Nagu vakar nepersilakavau...Nu gal siandien ax.gif Iki savaitgalio butinai reikia,o tai jau nemazai nuauge,savaitgali-pliazai biggrin.gif Rinkaus rinkaus kur nors su nakvyne islekt,bet arba kainos siaubingos,po 200£ uz nakti,arba toli nuo juros,apie 1h vaziavimo,tai jau beveik pusiaukelis namo ax.gif Tiek to...Nuvarysim i savo pamegta vieta,ten ir BBQ galima kept pliaze,o ir restoranelis skanus yra mirksiukas.gif Dar kiek ziurejau tu artimu pakranciu,tai visos beveik vienodos...TAi kam vaziuot 3h,jei panasi yra uz 1,5h vaziavimo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
Giega protingi sprendimai, aš taip pat mąstyčiau (dėl pajūrio smile.gif ).

kaistam , šilta šiandie bus smile.gif ir yra tikiu jau...tik kabinete kai šaldausi tai to nejaučiu.

Mickutė jau keliauja, mačiau nuotraukų jau pridėjusi. faina kam atostogos.... man taip sujaukė gyvenimą tos mano atostogos rūgpjūty...kad neklauskit.... verysad.gif

Geros dienos, nesukaiskit per tądieną , ryt jau permainas žada.... smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Jergus, kokia šiandien tingi jaučiuos - tik vegetuot norisi. Labai šilta pas mus, 9val ryto jau +21. Dieną čia praneša iki +26, kitur ir iki +31. Sakė kosminiai karščiai čia  :D  :D Nu bet smagu, ypač, kai man rytoj laisvadienis  :yahoo:  :wub: 

Vakar po darbo sulaukiau vyro ir nuvažiavom į tą renginį įmonės organizuotą. Kino teatras tai kažkas nuostabaus - labai viskas gražiai padaryta. Sėdėjom labai kvailose vietose, pačiam gale. Bet vis tiek patirtis puiki. Ir kompanija liuks buvo - ėjo iš mano komandos vaikinukas su panele savo, tai keturiese visi ir prabendravom  :) Prieš filmą užkandžiai ir gėrimai buvo, po filmo paskui ėjom į vienos kavinės kiemelį, ten irgi gėrimai ir užkandžiai. Nu tai šiandien jaučiu, kad tikrai ne vandenį gėriau  :rolleyes:  :D  :D Grįžom namo gana anksti, bet po trijų nemiegotų naktų prosecco savo tikrai padarė  :) Gurkšnoju kavą dabar ir ieškau, ką čia užkrimtus  :D 

Vakare planuoju eit į bokso treniruotę, bet žiūrėsiu, kaip jausiuos. Jei atsigausiu ir turėsiu daugiau energijos - lėksiu būtinai. Jei ne - neisiu per prievartą  :rolleyes:  :) 

Kokie visų savaitgalio planai?

Giega į pajūrį žada, Voque į Nidą. 

mickute, R's atostogauja. 

BigBang - Tau bus laisvi savaitgaliai dabar nuo šiol šitam darbe ar gali tekt dirbt ir savaitgaliais? 

V-rine - ką jūs planuojat savaitgaliui?  :) ir kodėl sujaukė atostogos rugpjūtį viską? Mano mama šįmet iš viso neatostogaus. Kaip man gaila jos, bet kitaip neišeina.. 

Gražios visoms dienos ir.. skanios kavos  :yahoo:  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos  :)

Jergus, kokia šiandien tingi jaučiuos - tik vegetuot norisi. Labai šilta pas mus, 9val ryto jau +21. Dieną čia praneša iki +26, kitur ir iki +31. Sakė kosminiai karščiai čia  :D  :D Nu bet smagu, ypač, kai man rytoj laisvadienis  :yahoo:  :wub:

Vakar po darbo sulaukiau vyro ir nuvažiavom į tą renginį įmonės organizuotą. Kino teatras tai kažkas nuostabaus - labai viskas gražiai padaryta. Sėdėjom labai kvailose vietose, pačiam gale. Bet vis tiek patirtis puiki. Ir kompanija liuks buvo - ėjo iš mano komandos vaikinukas su panele savo, tai keturiese visi ir prabendravom  :) Prieš filmą užkandžiai ir gėrimai buvo, po filmo paskui ėjom į vienos kavinės kiemelį, ten irgi gėrimai ir užkandžiai. Nu tai šiandien jaučiu, kad tikrai ne vandenį gėriau  :rolleyes:  :D  :D Grįžom namo gana anksti, bet po trijų nemiegotų naktų prosecco savo tikrai padarė  :) Gurkšnoju kavą dabar ir ieškau, ką čia užkrimtus  :D

Vakare planuoju eit į bokso treniruotę, bet žiūrėsiu, kaip jausiuos. Jei atsigausiu ir turėsiu daugiau energijos - lėksiu būtinai. Jei ne - neisiu per prievartą  :rolleyes:  :)

Kokie visų savaitgalio planai?

Giega į pajūrį žada, Voque į Nidą. 

mickute, R's atostogauja. 

BigBang - Tau bus laisvi savaitgaliai dabar nuo šiol šitam darbe ar gali tekt dirbt ir savaitgaliais? 

V-rine - ką jūs planuojat savaitgaliui?  :) ir kodėl sujaukė atostogos rugpjūtį viską? Mano mama šįmet iš viso neatostogaus. Kaip man gaila jos, bet kitaip neišeina.. 

Gražios visoms dienos ir.. skanios kavos  :yahoo:  :D  :4u: 

Laisvi :) tik kartais gali but kad virsvalandzius dirbt prasys ateity tai jei vyras neis gal as eisiu, bet kol kas tikrai ne. 

Atsakyti

Beje Almost - smagu kad smagiai pasibuvot ;) 

Atsakyti
dėl atostogų- visada atostogaudavau bent dalį liepą, o dažniausiai aplamai liepą smile.gif šiemet kai reikėjo derintis ten truputį sukonfliktavom bet kito skyriaus kolegė su kuria vaduojames lb norėjo liepą. tai teko užleist smile.gif Ten jau su ja gaunasi kad derinamės ne su ja tarpusavy o dar ir su jos vyru...Vyrui reikai atostogas planuot lapkritį tai ji lakpritį jau pareiškia norus savus, nors mes planuojamės šiaip iki 03-01 darbe. Vienais metais panorėjo birželį ir įliepą įlipt, nu gerai ..., kitais metais rugpjūty- nu ok..man tinka. Kai šiemet vėl pareiškė kad nori tik liepą, tai sakau gal bent vienais metais aš pirma galiu pareikšt norus....truputį erzinti ima. Kitais metais pasakiau jai pirma rinksiuos ir tegul nebando vadovaut man, nes taip paprasčiausia nesąžininga... tai vat ir liko rugpjūtis...

o planų savaitgaliui didelių mandrų nėr. Tuo ir džiaugiuosi smile.gif sodas, lėksim dar suknios pažėt dukrai, į čia miestelis kultūros sostine skelbiamas mūsų rajone tai vyks renginiai koncertai, ta ten nulėksim pasižmonėt. Prie jūros savaitgalį bus šalta tai net neplanuoju....
Atsakyti

Laisvi :) tik kartais gali but kad virsvalandzius dirbt prasys ateity tai jei vyras neis gal as eisiu, bet kol kas tikrai ne. 

Super!  :) Aš tai žiauriai džiaugiuos, kad man dabar jau pusmetį nebereikia sukt galvos dėl darbo vakarinėj pamainoj ar savaitgaliais. Taip patogu ir lengva - galima pasiplanuot iš anksto veiklas, viską  :)​ 

Atsakyti