Ne nuo darželio, man 31 lyg ir beje, ačiū už sveikinimus
Man atrodo jūs dviese išlėksit, susituoksit ir grįžę visiems pranešit naujienasIr ne per jokią progą jau esamą bus, o iš viso visiems netikėtai ir negalvotai
![]()
Jaučiu po pietų taip ir darysiu, nėr čia ko
![]()
Gali būti ir toks variantas, tikrai niekas nenustebtų
Na ar aprimo piktulys? paskanavai?

As jau namei.Atejes Guess siuntinys..Dzinsus grazinsiu-per platus,per trumpi..O del bliuskos dar galvoju..
NA ka,ilsimes

Labas rytas
labai jaučiasi mickutės atostogos
aš šiandien nepramigau, tai va jau darbe ir laukiam mokytojo
oras bus vėl gražus šiandien draugė kvietė į šalia mano miesto į tokį miestelį atvažiuot pasivaikščiot po darbo su dukryte, ten šalia upės
tai jeigu pas ja planai nepasikeitė tai laukia graži popietė
Labas rytas va ką reiškia, kai Mickutė ir R’s atostogauja
tyluma, ramuma
Mes vakar pavakarojom truputį, skaniai pavalgėm, vyno truputį atsigėrėm ir ėjom ilsėtis dar galvą vakare įsiskaudėjo, tai nenorėjau kažkaip nieko
Šiandien diena įprasta, vakare gal išlysim kažkur krepšinio pažiūrėti į miestą, jei MB neužsibus darbe ir, jei rasim kažkur vietos, nes žmonių daug, jau pasijautė
Tikrai,kad ramybe

Nagu vakar nepersilakavau...Nu gal siandien

Giega protingi sprendimai, aš taip pat mąstyčiau (dėl pajūrio

kaistam , šilta šiandie bus

Mickutė jau keliauja, mačiau nuotraukų jau pridėjusi. faina kam atostogos.... man taip sujaukė gyvenimą tos mano atostogos rūgpjūty...kad neklauskit....

Geros dienos, nesukaiskit per tądieną , ryt jau permainas žada....

Sveikos
Jergus, kokia šiandien tingi jaučiuos - tik vegetuot norisi. Labai šilta pas mus, 9val ryto jau +21. Dieną čia praneša iki +26, kitur ir iki +31. Sakė kosminiai karščiai čia
Nu bet smagu, ypač, kai man rytoj laisvadienis
Vakar po darbo sulaukiau vyro ir nuvažiavom į tą renginį įmonės organizuotą. Kino teatras tai kažkas nuostabaus - labai viskas gražiai padaryta. Sėdėjom labai kvailose vietose, pačiam gale. Bet vis tiek patirtis puiki. Ir kompanija liuks buvo - ėjo iš mano komandos vaikinukas su panele savo, tai keturiese visi ir prabendravom Prieš filmą užkandžiai ir gėrimai buvo, po filmo paskui ėjom į vienos kavinės kiemelį, ten irgi gėrimai ir užkandžiai. Nu tai šiandien jaučiu, kad tikrai ne vandenį gėriau
Grįžom namo gana anksti, bet po trijų nemiegotų naktų prosecco savo tikrai padarė
Gurkšnoju kavą dabar ir ieškau, ką čia užkrimtus
Vakare planuoju eit į bokso treniruotę, bet žiūrėsiu, kaip jausiuos. Jei atsigausiu ir turėsiu daugiau energijos - lėksiu būtinai. Jei ne - neisiu per prievartą
Kokie visų savaitgalio planai?
Giega į pajūrį žada, Voque į Nidą.
mickute, R's atostogauja.
BigBang - Tau bus laisvi savaitgaliai dabar nuo šiol šitam darbe ar gali tekt dirbt ir savaitgaliais?
V-rine - ką jūs planuojat savaitgaliui? ir kodėl sujaukė atostogos rugpjūtį viską? Mano mama šįmet iš viso neatostogaus. Kaip man gaila jos, bet kitaip neišeina..
Gražios visoms dienos ir.. skanios kavos
Sveikos
Jergus, kokia šiandien tingi jaučiuos - tik vegetuot norisi. Labai šilta pas mus, 9val ryto jau +21. Dieną čia praneša iki +26, kitur ir iki +31. Sakė kosminiai karščiai čia
![]()
Nu bet smagu, ypač, kai man rytoj laisvadienis
![]()
Vakar po darbo sulaukiau vyro ir nuvažiavom į tą renginį įmonės organizuotą. Kino teatras tai kažkas nuostabaus - labai viskas gražiai padaryta. Sėdėjom labai kvailose vietose, pačiam gale. Bet vis tiek patirtis puiki. Ir kompanija liuks buvo - ėjo iš mano komandos vaikinukas su panele savo, tai keturiese visi ir prabendravom
Prieš filmą užkandžiai ir gėrimai buvo, po filmo paskui ėjom į vienos kavinės kiemelį, ten irgi gėrimai ir užkandžiai. Nu tai šiandien jaučiu, kad tikrai ne vandenį gėriau
![]()
![]()
Grįžom namo gana anksti, bet po trijų nemiegotų naktų prosecco savo tikrai padarė
Gurkšnoju kavą dabar ir ieškau, ką čia užkrimtus
Vakare planuoju eit į bokso treniruotę, bet žiūrėsiu, kaip jausiuos. Jei atsigausiu ir turėsiu daugiau energijos - lėksiu būtinai. Jei ne - neisiu per prievartą
![]()
Kokie visų savaitgalio planai?
Giega į pajūrį žada, Voque į Nidą.
mickute, R's atostogauja.
BigBang - Tau bus laisvi savaitgaliai dabar nuo šiol šitam darbe ar gali tekt dirbt ir savaitgaliais?
V-rine - ką jūs planuojat savaitgaliui?
ir kodėl sujaukė atostogos rugpjūtį viską? Mano mama šįmet iš viso neatostogaus. Kaip man gaila jos, bet kitaip neišeina..
Gražios visoms dienos ir.. skanios kavos
![]()
![]()
![]()
Laisvi tik kartais gali but kad virsvalandzius dirbt prasys ateity tai jei vyras neis gal as eisiu, bet kol kas tikrai ne.
Beje Almost - smagu kad smagiai pasibuvot ;)

o planų savaitgaliui didelių mandrų nėr. Tuo ir džiaugiuosi

Laisvi
tik kartais gali but kad virsvalandzius dirbt prasys ateity tai jei vyras neis gal as eisiu, bet kol kas tikrai ne.
Super! Aš tai žiauriai džiaugiuos, kad man dabar jau pusmetį nebereikia sukt galvos dėl darbo vakarinėj pamainoj ar savaitgaliais. Taip patogu ir lengva - galima pasiplanuot iš anksto veiklas, viską