Ir as ir as ir cia dar jungiuosi prie sveikinimu Giegai
Parsirandu ir po darbu ir po savaitgalio ir po visu iskylavimu- turistavimu. Einu pasitvarkysiu virtuvje, tai jau paskui prisesiu ilgiau prie kompo
As tuoj irgi darba baigsiu, dar reik I parde uzbegt pienelio ir I autika namo. Praita sav MB paimdavo os darbo, o va sia po pietu jis dirba, tai tenka pilnai viesuoju transport naudotis
Geras tas musu savaitgalis- ir penktadieni su kaimyneliais pasibuvom, sestadieni pasiplaukiojom, nedidele ten musu kompanija plauke- 6 tik, bet visai smagiai. buvo ir gidas laive, tai papasakojo ir apie Kauno marias ir krantus,atodangas, vis idomiau nei siaip i krumus ziureti. Oras superinis. net gi karsta. o dar kol laiptais uzpumpuoji i kalna - 108 laipteliai aisku mes jau buve tam Kadagiu slenyje, bet jau turbut pries kokius 4 metus, tai ir vel smagiai pasivaiksciojom, laiko buvo, tai ten visi kas ant suoliuku, kas dekiuka pasitiese dar kokiu piknikiuka pasidare. labai daug plauke ir jaunu seimu su mazais vaikuciais ir vyresnio amziaus zmoniu. Siaip si karta reise plauke- 122, kapitono klausiau, o gali ir 145 sutalpinti
grizom, pailsejom, issiviriau balandeliu puoda. Sekmadieni vaziavom pas dukterecia, taip skaniai saslykiukai sulindo, na tikrai smagiai, daug kur apsukom, nemazai zmoniu sutikom. tai jau grize istiesem kojas pailseti. Siryt MB dar mane i darba nuveze ir aisku pats vel i ligonine numyne
Labas rytelis
Labas rytas
Mickut, tikrai turiningas savaitgalis, liuks
Man dienos susimaišė, nes šiandien grynai pirmadienis, bet smagu žinot, kad jau antradienis turiu popiet vizitą pas gydytoją, vakare su draugute tinkames, ryt po darbų į kirpyklą, vakare mamą veduos vakarienės ar šiaip pasikavinti, va ir lekia dienos
Rugpjūčio 1-oji, taip keista, taip greit viskas prasidės gimtadienių maratonas, šį mėnėsį jų net trys, reikia pradėti galvoti apie dovanas
Labukas
Rašiau rašiau ir ne tą mygtuką paspaudžiau,uch.... supykau ant savo "nemiklių" pirštų
Paskutis vasaros mėnuo...o vasara vasara,bėgi super turbo greičiu
Almost,svekatos Tavo Močiutei Sunku kai serga artimieji,o dar sunkiau šale esamtiems. Tad visai Tavo Šeimai stiprybės.
Mickute7,super aktyvus savaitgalis
*Voque* aktyvios Tavo dienos,bet smagu tai o pas gydytoją ginekologę eini?
Giega,papasakok ką dovanų gavai? ☺
BigBang,kaip Tau darbe sekasi? Patinka pats darbas?
Lbas rytas
Almost - vakar darbe tik tema sekiau, tai kazkaip neuzmaciau tavo posto, vajej, laikykites, isivaizduoju kiek nerimo sirdy
Voque,Mickute - puikus savaitgalis
R's - tai kad as ten nedaug ka veikiu, tai praktiskai uz sedejima pinigus gaunu vis geriau nei uz dyka namie kiurksot
šį savaitgalį pas draugų į gimtadienį. Na toks ir gimtadienis, 4iese busim, uzsakiau torta dovanu, pavalgysim, jie visi baliavos, o as siaip kompanija palaikysiu. Liksim ten nakvot, tai jei ka galesiu eit tv ziuret ir ilsetis lovoj, nes kai isgeria daugiau tai man nesmagu jau. O mb paskutinis savaitgalis kada alko vartoja, tai tegu atsipalaiduos
As ir nesuprantu,kokia siandien diena,nors vakar dirbau

Nesuprantu ir aš kaip postą Almost praleidau...eina sau kokios liūdnos žinios, laikykis...Galbūt jau yra kokių naujienų?
R's, taip, keliausiu pas ginekologę
Rugpjucio menesis ir pas mus toks intensyvesnis
Si savaitgali jau rasiau kad tas gimtadienis, kita savaitgali mane pakviete I babyshower, dar kita savaitgali laisva, jokiu planu, o paskutini savaitgali tai man lyg panos organizuoja baby shower ir tada dar 4os vestuviu metines