Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Voque - sekmes pas gydytoja :4u:

Atsakyti

Sveikos.

Nieko nieko, būna ir man, kad praleidžiu. Tuo labiau čia tokios žinios ne sensacingos, tai nėr ko labai ir skalambyt man apie tai..

Kol kas jokių naujienų nežinau iš šiandienos, tik iš vakar žinau, kad lyg šiek tiek gerėjo, bet šiaip nežymiai ir neaišku, kaip toliau. Sakė neįmanoma suprasti, ką kalba ir tokia skraidanti padebesyse.. Bus matyt, tikiuosi geriausio, bet minčių jau visokių, nes grįžusi buvau aplankiusi ją ir mačiau, kokia sveikata, kokios jėgos.. Tai mintys man visokiausios susimaišiusios su viltim..

Susitvarkiau nagus pas draugę iš pat ryto, tada nuskubėjau į salę, pasidariau programą savo, išsimaudžiau ir atlėkiau į darbą. Tai su kava jungiuos ir kibsiu į veiklas, turiu visokių čia reikalų darbinių prisiplanavus šiandien

Voque - labai tikiuos, kad išgirsi gerų naujienų šiandien ir kad gerėja reikalai :4u:​ 

Atsakyti

Almost - siunciu tau dideli apkabinima :console:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 01 rugpjūčio 2017 - 14:50

Almost, stiprybės, žinau kaip sunku kai artimieji serga...tikiuosi, kad situacija gerės, siunčiu pozityvias mintis ir palaikymą :4u: 

Aš namie jau, naujienų jokių pokolkas, kantrybės reikia :) 

Kepu lašišą SB rytojui į darbą, aš vištienos pavalgiau, eisiu padirbėti dar truputį,visai gal pasivaikščioti norėčiau, bet atvėso oras, nes nulijo taip neblogai :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas :)

Mickut, tikrai turiningas savaitgalis, liuks :rolleyes:

turiu popiet vizitą pas gydytoją

tai  jau pagastroliavom biskeli  :D

Profilaktiskai  pasitikrint ar kas ? :hmm:

Atsakyti

Almost  :4u: kiek metu jau tavo mociutei ? Jau senai nei vieno dieduko neturiu  :unsure:​ 

Atsakyti

LAbukas

As ir nesuprantu,kokia siandien diena,nors vakar dirbau biggrin.gifO kiek gimtadieniu si menesi,net skaiciuot bijau biggrin.gifKita savaitgali planuojam pas musu kriksto dukra vaziuot,jei MB nedirs,tai jos ir drauges gimtadieniai.14d -seses mano,sveikinsim,kai atskrisim i LT,15d dukros,19d vestuves,O ir MB brolio gimtadienis biggrin.gif26-27 drauges gimke su nakvyne biggrin.gifIr tai cia tik svenciami..O siaip beveik visos mano drauges yra Liutes,tai kai prasideda maratonas,tai kas antra diena biggrin.gif

normaliai baliuku nusimato  :D​ 

Atsakyti

Aš namie jau, naujienų jokių pokolkas, kantrybės reikia :)

Bet šiuo atveju jokių naujienų - geriau, nei blogų, taip? Kaip mes darbe sakom: No news are good news tam tikrais atvejais  :) Svarbiausia, kad niekas neblogėja! :4u: 

Almost  :4u: kiek metu jau tavo mociutei ? Jau senai nei vieno dieduko neturiu  :unsure:​ 

Nežinau tiksliai, bet abiems jau virš 80 man atrodo.. Senelių irgi abiejų jau nebeturiu seniai, bet močiutės laikosi vis dar. Norėtųsi sakyti šauniai, bet kiek ten to šaunumo, kai abiems bėdos sveikatos..

Ačiū, panos, už linkėjimus :4u:​ 

Atsakyti

Profilaktiskai  pasitikrint ar kas ? :hmm:

Vis dar bėdos su hormonais :rolleyes: 

Bet šiuo atveju jokių naujienų - geriau, nei blogų, taip? Kaip mes darbe sakom: No news are good news tam tikrais atvejais  :) Svarbiausia, kad niekas neblogėja! :4u:

Taip stengiuosi ir galvoti :) 

Atsakyti

Almost - jau nėra ko per daug ir tikėtis iš tokio amžiaus žmonių, džiaugtis reikia kad dar turi :) Aš tik vieną močiutę dar teturiu, su kuria jokių santykių kaip sakant nėra, tiek kad močiutė. 

Voque - pritarsiu Almost, kad turbūt geriau jokių nei blogos, o mažais žingsneliais gero likslo link einat, svarbu nestovit vietoj ir nelaukiat švenčių kaip sakant  :4u: 

Giega - kaip tavo savaitė?

Aš jau po darbų namie, užkaičiau vandenį koldūniukams  :wub: Vyras mano koks šaunuolis, net baisu girtis  :rolleyes:  :B​ 

Atsakyti

Tai jau girkis, BigBang :bigsmile: 

Aš iki parduotuvės buvau išlėkus, dabar blauzdeles kepu orkaitėje su morkomis/ananasu/anakardžiais :ax: pati šiandien nebevalgysiu, MB galbūt ragaus :ax: 

Kaip karšta lauke po lietaus, toks dušnumas jaučiasi, tai spėju naktį vėl bus :ax: 

Atsakyti

Nu smulkmenos, bet grįžau namo, namuose kilimai ir grindys išsiurbtos, indai suplauti ir netgi dujinė išvalyta  :wub: kai skambino dar kol darbe buvau, klause kaip jaučiuosi, liepė grįžus nieko nedaryt ir tik ilsėtis  :wub:  bet aš greit dulkes visur nuvaliau, na vistiek jis jau ir taip daug padarė. Net valgyt neleido daryt, sakė pavalgys ką ras šaldytuve  :wub: 

dar va aš skalbimą padariau, tai einu sudžiausiu.

Labai smagu kad vyras tvarkosi namie ir rūpinasi buitim, o galėtų gulėt lovoj iki kol į darbą reikės eit, nes jam realiai dirbt iki 10:15 vakaro reikia.. 

Atsakyti