Voque - sekmes pas gydytoja
Sveikos.
Nieko nieko, būna ir man, kad praleidžiu. Tuo labiau čia tokios žinios ne sensacingos, tai nėr ko labai ir skalambyt man apie tai..
Kol kas jokių naujienų nežinau iš šiandienos, tik iš vakar žinau, kad lyg šiek tiek gerėjo, bet šiaip nežymiai ir neaišku, kaip toliau. Sakė neįmanoma suprasti, ką kalba ir tokia skraidanti padebesyse.. Bus matyt, tikiuosi geriausio, bet minčių jau visokių, nes grįžusi buvau aplankiusi ją ir mačiau, kokia sveikata, kokios jėgos.. Tai mintys man visokiausios susimaišiusios su viltim..
Susitvarkiau nagus pas draugę iš pat ryto, tada nuskubėjau į salę, pasidariau programą savo, išsimaudžiau ir atlėkiau į darbą. Tai su kava jungiuos ir kibsiu į veiklas, turiu visokių čia reikalų darbinių prisiplanavus šiandien
Voque - labai tikiuos, kad išgirsi gerų naujienų šiandien ir kad gerėja reikalai
Almost - siunciu tau dideli apkabinima
Almost, stiprybės, žinau kaip sunku kai artimieji serga...tikiuosi, kad situacija gerės, siunčiu pozityvias mintis ir palaikymą
Aš namie jau, naujienų jokių pokolkas, kantrybės reikia
Kepu lašišą SB rytojui į darbą, aš vištienos pavalgiau, eisiu padirbėti dar truputį,visai gal pasivaikščioti norėčiau, bet atvėso oras, nes nulijo taip neblogai
Labas rytas
Mickut, tikrai turiningas savaitgalis, liuks
turiu popiet vizitą pas gydytoją
tai jau pagastroliavom biskeli
Profilaktiskai pasitikrint ar kas ?
Almost kiek metu jau tavo mociutei ? Jau senai nei vieno dieduko neturiu
LAbukas
As ir nesuprantu,kokia siandien diena,nors vakar dirbauO kiek gimtadieniu si menesi,net skaiciuot bijau
Kita savaitgali planuojam pas musu kriksto dukra vaziuot,jei MB nedirs,tai jos ir drauges gimtadieniai.14d -seses mano,sveikinsim,kai atskrisim i LT,15d dukros,19d vestuves,O ir MB brolio gimtadienis
26-27 drauges gimke su nakvyne
Ir tai cia tik svenciami..O siaip beveik visos mano drauges yra Liutes,tai kai prasideda maratonas,tai kas antra diena
normaliai baliuku nusimato
Aš namie jau, naujienų jokių pokolkas, kantrybės reikia
Bet šiuo atveju jokių naujienų - geriau, nei blogų, taip? Kaip mes darbe sakom: No news are good news tam tikrais atvejais Svarbiausia, kad niekas neblogėja!
Almost
kiek metu jau tavo mociutei ? Jau senai nei vieno dieduko neturiu
Nežinau tiksliai, bet abiems jau virš 80 man atrodo.. Senelių irgi abiejų jau nebeturiu seniai, bet močiutės laikosi vis dar. Norėtųsi sakyti šauniai, bet kiek ten to šaunumo, kai abiems bėdos sveikatos..
Ačiū, panos, už linkėjimus
Profilaktiskai pasitikrint ar kas ?
Vis dar bėdos su hormonais
Bet šiuo atveju jokių naujienų - geriau, nei blogų, taip? Kaip mes darbe sakom: No news are good news tam tikrais atvejais
Svarbiausia, kad niekas neblogėja!
Taip stengiuosi ir galvoti
Almost - jau nėra ko per daug ir tikėtis iš tokio amžiaus žmonių, džiaugtis reikia kad dar turi Aš tik vieną močiutę dar teturiu, su kuria jokių santykių kaip sakant nėra, tiek kad močiutė.
Voque - pritarsiu Almost, kad turbūt geriau jokių nei blogos, o mažais žingsneliais gero likslo link einat, svarbu nestovit vietoj ir nelaukiat švenčių kaip sakant
Giega - kaip tavo savaitė?
Aš jau po darbų namie, užkaičiau vandenį koldūniukams Vyras mano koks šaunuolis, net baisu girtis
Tai jau girkis, BigBang
Aš iki parduotuvės buvau išlėkus, dabar blauzdeles kepu orkaitėje su morkomis/ananasu/anakardžiais pati šiandien nebevalgysiu, MB galbūt ragaus
Kaip karšta lauke po lietaus, toks dušnumas jaučiasi, tai spėju naktį vėl bus
Nu smulkmenos, bet grįžau namo, namuose kilimai ir grindys išsiurbtos, indai suplauti ir netgi dujinė išvalyta kai skambino dar kol darbe buvau, klause kaip jaučiuosi, liepė grįžus nieko nedaryt ir tik ilsėtis
bet aš greit dulkes visur nuvaliau, na vistiek jis jau ir taip daug padarė. Net valgyt neleido daryt, sakė pavalgys ką ras šaldytuve
dar va aš skalbimą padariau, tai einu sudžiausiu.
Labai smagu kad vyras tvarkosi namie ir rūpinasi buitim, o galėtų gulėt lovoj iki kol į darbą reikės eit, nes jam realiai dirbt iki 10:15 vakaro reikia..