Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Dusniakas visa diena. gerai, kad viena namie, tai galiu kaip noriu apsirengus vaiksciot  :P  dar biskeli prie puodu pasisukinejau, nes ryt MB  vakariene neskani, tai po pietu  parleks trumpam  namuciu, 

Noreciau Voque vistienos paragauti  :bigsmile:   o pas jus vakar nakti lyjo ?  nors pas mus prie namu vakar  ne laso, o va link darbo, tai sake vakarop neblogas skvalas praejo. Kol kas ramu, vejo nera, einu i vonia, tada  dar persilakuosiu nagus  . Ka jau cia vakare bepriveiksi viena namie tupedama  :B 

Atsakyti

Naktį nelijo, bet šiandien taip nekukliai su žaibais ir perkūnais :) 

BigBang, liuks, taip ir turi būti :rolleyes: aš kažkaip nesistebiu, nes man atrodo tai savaime suprantama :) 

Atsakyti

Naktį nelijo, bet šiandien taip nekukliai su žaibais ir perkūnais :)

BigBang, liuks, taip ir turi būti :rolleyes: aš kažkaip nesistebiu, nes man atrodo tai savaime suprantama :)

As vis dar stebiuosi, nes kai drauges papasakoja apie savo antras puses tai as tyliu tik ir mintyse galvoju kokia as laiminga savo vyra turedama :) 

Atsakyti

Nu smulkmenos,

Labai smagu kad vyras tvarkosi namie ir rūpinasi buitim, o galėtų gulėt lovoj iki kol į darbą reikės eit, nes jam realiai dirbt iki 10:15 vakaro reikia.. 

Saunuolis TB. puiku kad tau taip padeda !

Atsakyti
Aisku,kad turi padet buity mirksiukas.gif Nors kai tik mb dirbo,o as namie vaikus auginau,tai viska pati pasidarydavau.. Juk nesedesi koja ant kojos ir nelauksi kol grizes is darbo sutvarkys namus ar valgyt padarys..

Kazkaip moraliskai darbui buvau nepasiruosus,bet taip gerai dirbos man biggrin.gif Taip jaucias atostogos,gatves tuscios..

Po sportu. Musu trenere atostogauja,tai keite toks treneris is sales.. Na jis parodo prayima,bet pats nedaro,tik skaiciuoja biggrin.gif Tai biski durnai jautemes,nes iprate sokinet kartu su trenere biggrin.gif Nors siandien ir nedokinejom beveik,labai daug ant preso pratimu darem.

Atsakyti

jau 23 h, o termometras rodo +22  :B​ 

Atsakyti

labas rytelis

Taip per visa nakti ir nenukrito zemiau termometro stulpe;is. Bet ryte jau ir vejas kyla, ir  apsiniauke, panasu, kad greit lietucio sulauksim  :P​ 

Atsakyti

Labas labas :)  Sakyčiau šilta :D  pas mus 6val ryto +25 :karsta:  Man tai dzin tinka tiek šaltis,tiek karštis :)  Almost,kaip Tavo motoroleris? Ar dėl detalės netinkamos pavyko ką suderinti?

Giega,bet jau paskutinis mėnuo kaip šitam sporto klube sportuojat? Beja kaip torto skonis buvo? :) 

*Voque* gal išduosi gardžios vištienos receptą? :essen:  kur vakar kepiai? :)

Mickute7, ką skanaus SB pietų pagaminai? Kaip sveikata TB? BigBang,oho kiek švenčių pas Jus nusimato,smagu :wub:  Mouette,tikiu,kad turiningai dienas leidžia :rolleyes:

Kalbant apie buities darbus,mano nuomone šeimoje turi abu dirbti namuose ir rūpintis namų priežiūra,nes juk ne kaimynas atėjo sutvarkyti namų kuris nesinaudoja tais namais ar skalbinių išskalbti,kad tai būtų pagalba,tiek Vyro tiek Moters darbai namuose mano nuomone neskaitomi pagalba,nes tai yra bendra. Juk Žmonoms atlyginimo nemoka nieks,kad po darbo dar gryžę namuose dirbam :D Pas mus nuo pirmų dienų taip,kad darbus namie dirbam kartu. MB ir langus valo ir kai "apetitas" tvarkytis bùna spintas sutvarko ir kitus darbus daro. Reikia ir valgyt daro. Žodžiu pas mus namai bendri,darbai irgi :D  užvakar malkas vežė MB tai aš irgi dirbau,nešiau,kroviau,galėčiau sakyti,kad padėjau MB,bet negaliu taip sakyti,aš nepadėjau,aš dirbau namie,nes žiemą šildysimės Visi,ne tik MB :D sakau čia yra tik mano nuomonė išsakyta,taip kaip mes gyvenam :D  Ir tokio žodžio kaip "padėti" nelabai aš suprantu,nes namuose turi dirbti visi be jokių išskaičiavimų,darbe taip turim kiekvienas savo pareigas ir jas atliekam,o namuose pareigų įpareigojančių bent pas mus nėra :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 02 rugpjūčio 2017 - 06:16

Sveikos :) lietingas rytas pas mus, man grynai ruduo, toks ankstyvas rugsėjo mėnuo :rolleyes:

R's, labai teisingai viską aprašei, aš niekada nesuprasiu kuom vyrai turi būti išskirtiniai, kad moteris ir dirbti turi, ir vaikais rūpintis, ir dar grįžus po darbų gaminti maistą ir tvarkytis namuose :rolleyes: abiejų namai, abiejų vaikai, tai kokie dar skirstymai :B

Vištienos receptas toks: apibarstom šlauneles ar blauzdeles druska bei pipirais, dedam į kepimo indą, ten pat sudedam stambiau pjaustytas morkas, galima bulvių skiltelių jei norisi. Pasigaminam pagal savo skonį padažą iš sojos/klevų sirupo/ryžių acto/česnako ir pusę jo supilam į kepimo indą, išmaišom, galima palikti pasimarinuoti valandėlei ir dedam kepti. Karts nuo karto permaišom ir kai vištiena jau po truputį apkepa ir morkos minkštėja, suberiam anakardžių riešutus, pjaustytus ananasus, supilam likusį padažą ir kepam kol viskas iškeps :rolleyes: Visiška improvizacija, bet kaip gardu :bigsmile:

Atsakyti
LAbukas

PAs mus ir rytas apsiniaukes...KAzkaip gana nebloga vasara,bet nekarsta ax.gif Prie juros buvau tik kelis kartus,maudziaus gal 3...MAzoka sakyciau biggrin.gif Ir kazkaip laiko nebelabai lieka,net jei ir uzkaitiintu biggrin.gif

QUOTE(R's... @ 2017 08 02, 05:13)

<p>Giega,bet jau paskutinis mėnuo kaip šitam sporto klube sportuojat? Beja kaip torto skonis buvo? smile.gif </p>

Aga,paskutinis..Ir siandien eiskintis eisiu..Turejo dar uz sita menesi nusiskaiciuot pinigus,bet kazko nenusiskaiciavo,nors pinigu saskaitoj tikrai yra.VAkar ejau ir jau mano kortele mebeveike..KAip tik turejau MB raktus,jis pasikabines savo kortele prie raktu,jo suveike..O juk abu kartu uzdarem..TA priziuretoja kaip ir pazista is matymo,zino,kad atsisakem,ir sistemoj mano,kad man dar menuo likes,bet va kortele nebeveikia..TAi turejo su menedzeriais issiaiskint ir siandien ziuresiu ka man sakys..Tegu nusiskaiciuoja,man negaila,tik va jei paveluoja nusiskaiciuot,bauda 10£..Su situo as nesutiksiu.

Tortas vadinos Vaidos tortas biggrin.gif Kodel VAidos-nezinau,nes kepeja tai RAsa biggrin.gif Vnz ant plono biskvito,sluoksnis karameles su riesutais,paskui maskarpone,paskui avieciu sluoksnis,paskui vel maskarpone ir biskvito plonas sluoksniukas.Skanus,saldus,bet sokoladinis vistiek skaniau biggrin.gif
Atsakyti

Giega - vajej kaip skaniai susiskaite torto sluoksniai, ypac tos avietes ir mascarpone :wub:

Labai protingai R's parasei del namu buities darbu :thumb_yello: Tiesiog jei savaitgali taip darytu ne taip nustebciau, arba po rytines, bet pries popietine jis dazniausiai lovoj kiurkso iki 12:30 ir tada I darba, o va sia savaite stebina mane :) suprantu kad tai yra stebetis nevertas dalykas, bet tiesiog gryzus namo nu istraukia sypsena tokios smulkmenos :)

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Po sporto, po kavos, po užkandžio jau galiu kibti į darbus ramia galva. Nemažai veiklos bus ir vėl, dar susitikimas su bosu dėl projekto, aptart reikia strategiją, pasidaryt planą ir pradėt dirbti su kitom komandom jau, tai bus bus daug visokių reikalų. Bet labai džiaugiuos - patinka man labai šitas naujas projektas, jaučiuos savo rogėse, galiu vis tobulint iki nuglostinėjimo tą projektą  :) 

Nežinau daugiau, ką ir papasakot. Tokia visa keista esu, išsiblaškius, akinius namie pamiršau. Rudenėja pas mus jau, lietus, vėsoka  :) Nu nėr ko norėt - airiškas ruduo jau techniškai prasidėjo...

Skaičiau mintis jūsų dėl antrų pusių pagalbos ir nebūtinai. Pritariu, kad tol, kol viską dalinasi dviese (ir džiaugsmus, ir vargus), tol viskas yra super  :) Esam seniau kažkiek diskutavę, pasipukstinę viens ant kito, kad oj atseit vienas labiau už kitą pavargsta, vienas anksčiau gult nori eit, o kitas vėliau keltis. Bet eigoj vis tiek supranti, kad taip, kaip Tu pvz. nenori to daryt - kitas lygiai taip pat nenori daryt. Nu ir ką tada? Gyvent apsikuitus kaip nežinau kas, nes patys dalykai nepasidarys  :)

Atsakyti