einu biskeli rytdienai maisto pasiruosti, juk MB gris savaitgaliui. Eina sau kaip pagalvoji- siandien jau 3 menesiai kaip jis ligonineje . Kalbejosi jis siandien kaip tik su daktaru, klause kada zada isleisti, o tas sako - biuleteni gauni ? valgyt gauni ? savaitgaliais jau namie su zmona ? darbas ne vilkas i miska nepabeges . tai kad sveik, ilsekis .
Aš vištieną rytojui užmarinavau, lėksim pas MB tėvus keptis ir nors jie patys išvykę, bet pasibūsim mes kaip tik pirmas draugiškas krepšinio rungtynes rodys vakare, o Jūs žinot kokia aš sirgalė, tai tikrai nepraleisiu
Oras lietingas, bet man žinokit patinka, va žvakių prisidegsiu ir relaksuosiu sau viena
Vakarienei vėl garinta vištiena, nieko ypatingo, reikia likučius pabaigti
Tai, Mickute, ką jau ruoši skanaus?
Voque, iskepiau juros lydekos, o tai jam penktadieniais vakarienei duoda kepta zuvi, vis juokiasi, kad jau kelintas penktadienis be zuvies lieka ir dar zuiki orkaiteje iskepiau, dar patroskinau morkas su zirneliais grietineles cesnakiniame padaze, kaip tik prie zuikucio bus
morku misraine su cesnaku ir majonezu ir sv.kopustu salotos. tai gales rinktis ka pietums kas vakarienei
tuo paciu ir as vakarienei zuvies keptos pavalgiau, pietums zuikio pasikroviau, prasislaviau namus, kad ryt MB grizus nereiktu lakstyt su sluota katinui zolytes vel pasejau, o tai tarkuoja ta zole tolka tak

Del pinigu issiaiskinau,ju klaida buvo, nereikejo jokios baudos moket.
Kalbinu sb eit pasivaiksciot,bet tas tingi..
Labukas Ir vėl savaitgalis ant nosies
Ryt lekiu ruošti Draugės jubiliejui viską,po to šventimas
Viską paruošiu aš,kad Draugutei nereiktų. Keletą užkandžių namie šiande pasidarysiu. Jos jubiliejus,lai jaučiasi kaip šventėja,o ne baliaus paruošėja
Sekmadienį daiktų krovimas,nes pirmadienį iš ankstaus ryto išvykstam prie ežero 6 dienom. Tai va toks darbingas numatomas savaitgalis prieš atostogas
Kokie Jūsų Visų planai savaitgaliui?
BigBang,tai į gimtadienį lėks
,o ką Kitos veiksite?
Labas rytelis
pagaliau ir penktadienis !!!!!
Labukas
Ir vėl savaitgalis ant nosies
Ryt lekiu ruošti Draugės jubiliejui viską,po to šventimas
Viską paruošiu aš,kad Draugutei nereiktų. Keletą užkandžių namie šiande pasidarysiu. Jos jubiliejus,lai jaučiasi kaip šventėja,o ne baliaus paruošėja
Sekmadienį daiktų krovimas,nes pirmadienį iš ankstaus ryto išvykstam prie ežero 6 dienom. Tai va toks darbingas numatomas savaitgalis prieš atostogas
Kokie Jūsų Visų planai savaitgaliui?
BigBang,tai į gimtadienį lėks
,o ką Kitos veiksite?
tu kaip visada veiksme, netgi tiksliau lekime jau smagu, prie ezeriuko pasibusit
sikart prie kokio ezero varot ? tik jusu seimyna ar dar draugu prisijungs ?
AS dar nezinau ka veiksim, bus matyt, kol kas aiskiu planu dar neturim
Labas rytas - penktadienis
R's - oooo kaip fainai ir del gimtadienio ir del ezerų. Turit kur apsistot ar išsinuomavot kažką? su LT orais tai spėju ne palapinėse miegosit?
Labas rytas
Planai šiandienos aiškūs, išlekiam vakarop pas MB tėvus pavakaroti, kepsim jautieną, vištienos truputį, užkandukų pora paruošiau, tai pavakarosim ir pabėgsim trumpam nuo šurmulio o rytoj net nežinau, bet jei nelis, tai į miestą kavos galbūt, pasivaikščioti
R's, smagios veiklos nusimato, super! Bet kitaip pas Jus juk ir nebūna
Nežinau ar šiandien pavyks prisijungti, nes reikalų turiu, taigi visoms gražaus penktadienio
Voque - geros ir jums dienos, skanios vakarienes o as lekiu darban
Siandien tai jokiu planu

O sestad zadam vaziuot pas draugus su nakvyne i kita miesta

Bigbang,o kiek laiko dar dirbsi?
R's,kaip faina

O prie ezeru irgi labai noreciau