Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

einu  biskeli rytdienai maisto pasiruosti, juk MB gris savaitgaliui. Eina sau kaip pagalvoji- siandien jau 3 menesiai kaip jis ligonineje :unsure:​  . Kalbejosi  jis siandien kaip tik su daktaru, klause kada zada isleisti, o tas sako - biuleteni gauni ? valgyt gauni ? savaitgaliais jau namie su zmona ?  darbas  ne vilkas i miska nepabeges . tai kad sveik, ilsekis .  

Atsakyti

Aš vištieną rytojui užmarinavau, lėksim pas MB tėvus keptis ir nors jie patys išvykę, bet pasibūsim mes :) kaip tik pirmas draugiškas krepšinio rungtynes rodys vakare, o Jūs žinot kokia aš sirgalė, tai tikrai nepraleisiu :rolleyes: 

Oras lietingas, bet man žinokit patinka, va žvakių prisidegsiu ir relaksuosiu sau viena :angel_not: 

Vakarienei vėl garinta vištiena, nieko ypatingo, reikia likučius pabaigti :rolleyes: 

Atsakyti

Tai, Mickute, ką jau ruoši skanaus? :bigsmile: 

Atsakyti

Voque, iskepiau juros lydekos, o tai jam penktadieniais vakarienei duoda kepta zuvi, vis juokiasi, kad jau kelintas penktadienis be zuvies lieka  :P ir dar zuiki orkaiteje iskepiau, dar patroskinau morkas su zirneliais grietineles cesnakiniame padaze, kaip tik prie zuikucio bus  :D  morku misraine su cesnaku ir majonezu ir sv.kopustu salotos. tai  gales rinktis ka pietums kas vakarienei  :ax: 

tuo paciu ir  as vakarienei zuvies keptos pavalgiau, pietums zuikio pasikroviau, prasislaviau namus, kad ryt MB grizus nereiktu  lakstyt su sluota  :ax:  katinui  zolytes  vel pasejau, o tai  tarkuoja ta zole tolka tak  :lol: 

Atsakyti
As po sportu biggrin.gif Toks lievas treneris keicia musu atostogaujancia.. Ir kaip tik iki men pabaigos,kaip ir mano abonimentas baigsis.
Del pinigu issiaiskinau,ju klaida buvo, nereikejo jokios baudos moket.

Kalbinu sb eit pasivaiksciot,bet tas tingi..
Atsakyti

Labukas  :)  Ir vėl savaitgalis ant nosies :D  Ryt lekiu ruošti Draugės jubiliejui viską,po to šventimas :D  Viską paruošiu aš,kad Draugutei nereiktų. Keletą užkandžių namie šiande pasidarysiu. Jos jubiliejus,lai jaučiasi kaip šventėja,o ne baliaus paruošėja :D  Sekmadienį daiktų krovimas,nes pirmadienį iš ankstaus ryto išvykstam prie ežero 6 dienom. Tai va toks darbingas numatomas savaitgalis prieš atostogas :D  Kokie Jūsų Visų planai savaitgaliui? :)  BigBang,tai į gimtadienį lėks :) ,o ką Kitos veiksite? :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 04 rugpjūčio 2017 - 05:09

Labas rytelis  :4u: 

pagaliau ir penktadienis !!!!!

Atsakyti

Labukas  :)  Ir vėl savaitgalis ant nosies :D  Ryt lekiu ruošti Draugės jubiliejui viską,po to šventimas :D  Viską paruošiu aš,kad Draugutei nereiktų. Keletą užkandžių namie šiande pasidarysiu. Jos jubiliejus,lai jaučiasi kaip šventėja,o ne baliaus paruošėja :D  Sekmadienį daiktų krovimas,nes pirmadienį iš ankstaus ryto išvykstam prie ežero 6 dienom. Tai va toks darbingas numatomas savaitgalis prieš atostogas :D  Kokie Jūsų Visų planai savaitgaliui? :)  BigBang,tai į gimtadienį lėks :) ,o ką Kitos veiksite? :rolleyes:​ 

tu kaip visada veiksme, netgi tiksliau lekime :bigsmile:  jau  smagu, prie ezeriuko pasibusit  :bigsmile:  sikart prie kokio  ezero varot ? tik jusu seimyna ar dar draugu prisijungs ? 

AS dar nezinau ka veiksim, bus matyt, kol kas aiskiu planu dar neturim 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 rugpjūčio 2017 - 05:16

Labas rytas - penktadienis  :yahoo: 

R's - oooo kaip fainai ir del gimtadienio ir del ezerų. Turit kur apsistot ar išsinuomavot kažką? :) su LT orais tai spėju ne palapinėse miegosit? :) 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Planai šiandienos aiškūs, išlekiam vakarop pas MB tėvus pavakaroti, kepsim jautieną, vištienos truputį, užkandukų pora paruošiau, tai pavakarosim ir pabėgsim trumpam nuo šurmulio :rolleyes: o rytoj net nežinau, bet jei nelis, tai į miestą kavos galbūt, pasivaikščioti :) 

R's, smagios veiklos nusimato, super! Bet kitaip pas Jus juk ir nebūna :angel_not: 

Nežinau ar šiandien pavyks prisijungti, nes reikalų turiu, taigi visoms gražaus penktadienio :4u: 

Atsakyti

Voque - geros ir jums dienos, skanios vakarienes  :4u:  o as lekiu darban :) 

Atsakyti
LAbukas

Siandien tai jokiu planu mirksiukas.gif MB eis dar vienos tatuiruotes,o as gal grozio procedurom uzsiimsiu ax.gif Reiktu ir rubus persiziuret,juk kita sav i vestuves jau biggrin.gif
O sestad zadam vaziuot pas draugus su nakvyne i kita miesta mirksiukas.gif Netoli ju yra isparduotuves,tai ir per jas prasinesiu biggrin.gif

Bigbang,o kiek laiko dar dirbsi?

R's,kaip faina bigsmile.gif Ir del baliaus ir del ezero bigsmile.gif BAliu tai as pasiruosiau pati,viska sumarinavau,salotas supjausciau,saslykus suveriau,stala padengiau.Bet kai sveciai atvaziavo,atsisedau ir daugiau apie nieka nebesokinejau biggrin.gif
O prie ezeru irgi labai noreciau bigsmile.gif Tiktu ir su palapimen per lietu biggrin.gif Esam taip buve,visai idomu biggrin.gif Tik murzini visi iki ausu,ypac kai vaikai mazi buvo biggrin.gif buvau is siuksliu maisu padarius tokius ala apsiaustus,tai lakste ir po lietu biggrin.gif
Atsakyti