Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Giega - dar gal kelias dienas, bus matyt ar pirmadieni ir antradieni reik ar ne :) pasakys siandien :) 

Atsakyti
oho kokios visos siandienuzsiemusios bigsmile.gif
Atsakyti

jau po darbu. grizau, prisipirkau dar braskiu, vynuogiu, tai taip skaniai prikapojau  :P  issitiesiau filma ziuret, tai net uzsnaudziau, :P  kol brolis nepaskambino ir neprizadino  :D​ 

Atsakyti

As irgi jau po darbu. Vakaryksciu salotu ir vistienos kepsneliu pora sukirtau, dabar galvoju kad noreciau dar deserto, bet turiu tik ledu, o ju nelabai noriu  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Visa diena nuo pat ryto tokia užimta - tik dabar geriu savo kavą popietinę  :blink: 

Variau ryte į optiką dėl linzių. Nieko gero, dar ir susinervinau, tai apsiverkiau besėdėdama ten  :D Tokia ir diena paskui buvo..

Ofise darbo belenkiek, tik dabar galiu atsipūsti - viską pasidariau beveik, ką buvau planavus. Kitą savaitę vėl veiklos visokiausios kalnai. Nu bet greit dienos eis, bent tiek gerai.

Pirmadienį išeiginė mūsų Airijos kaime, bet planų jokių neturim. Aš dirbu on call šį savaitgalį, tai tik tikiuosi, jog nebus jokių problemų niekam ir neskambins niekas  :D​ 

Atsakyti

Almost kas tave tai sunervavo ?  :unsure:​ 

Atsakyti

O man kaimynas stirnienos atnese  :bigsmile:  kaip tik per pietus su moteriskemis vaziavom i parde mesos pasiziureti, o jis man skambina- sako buvau medziot, ar nori mesytes ? tai aisku, kad noriu. ne tas zodis. Jau senai buvau gavus. tai kad  nespejau iki pardes nuvaziuot, o jau susimedziojau mesytes :P​ . Einu dabar ismarinuosiu 

Atsakyti
Aga,Almost,kas tai sunervavo?Negali linziu parinkt?Ar akys labai nusilpe?

Oi,kaip noreciau zverienos bigsmile.gif Senai jau ir as valgiau ax.gif

GAlvoju ka cia nuveikus idomaus dar si vakara ax.gif GAl i kina nuvaryt,o gal siaip parelaksuot namie..
Atsakyti

mes namie relaksuojam  :rolleyes: 

ui kokiu fainu sonkauliuku kaimynas idejo  :bigsmile: seniau  budavo daugiau  kokie stuburo kauliukai, o sikart ir mesytes taip nemazai. tai jau cia sekmadienio pietums bus 

Atsakyti

As skalbianke idarbinau, tai va valandziuke, sudziaunu ir galiu eit guleti ir ilsetis :) vis busiu gera darba padarius :) maziau bus savaitgali skalbimo. Reikia visus vaiko rubelius dar isskalbti, nes komodoj maisai sudeti, ir niekas netelpa, o kai issiskalbsiu tai susilankstys ir graziai susides. Tiesa nezinau ar juos lyginsiu, nes ten jau didesni dydziai.Bus matyt jei noro bus, gal ir issilyginsiu :)

Atsakyti

As skalbianke idarbinau, tai va valandziuke, sudziaunu ir galiu eit guleti ir ilsetis :) vis busiu gera darba padarius :) maziau bus savaitgali skalbimo. Reikia visus vaiko rubelius dar isskalbti, nes komodoj maisai sudeti, ir niekas netelpa, o kai issiskalbsiu tai susilankstys ir graziai susides. Tiesa nezinau ar juos lyginsiu, nes ten jau didesni dydziai.Bus matyt jei noro bus, gal ir issilyginsiu :)

imesk fotkiu parodyti kaip isikuret naujuose namuose

Atsakyti
Atsidarem vyno,pavakarosim mirksiukas.gif

Bigbang,netingi,issilygink rubelius,bet siaip nebutina mirksiukas.gif As net leliukam nelabai lyginau.. Tik tuos kurie glamzesi..
Atsakyti