Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Aš po kirpyklos, po soliariumo, eisim su šeimyna pasikavinti, o vakare sportas laukia, nes šįryt nepasportavau, tai kažkaip keista bus vakare ir noro nėra visiškai, tai bus matyt :) 

Atsakyti

*Voque* gal išduosi gardžios vištienos receptą? :essen:  kur vakar kepiai? :)

Mickute7, ką skanaus SB pietų pagaminai? Kaip sveikata TB? 

Mane ir domina receptukas

Na dekui, kaip ir geryn.  dar nuleke  susitvarke sveikatos pazyma,  pagaliau gavo, tai ryt varys teisiu keistis, nes kaip tik iki 08.16 galioja. tada parvaziavo is daktares namo, papietavo, buvau ir zuvies kotletuku prikepus ir  guliaso padarius, tai patinginiavo, atvaziavo  manes is darbo pasiimti. vis smagiau, vis su kita aplinka, daugiau zmoniu. visi darbe tik jau ir klausia - kada grisi. Pats gamybos vadovas juokiasi- turbut pasiilgai darbo, gali ir ryt atvaryti, duosiu  ka veikti  :P  grizom, paziurejom telika, uzvalgem ir isvaziavo

Atsakyti

Vištienos receptas toks: apibarstom šlauneles ar blauzdeles druska bei pipirais, dedam į kepimo indą, ten pat sudedam stambiau pjaustytas morkas, galima bulvių skiltelių jei norisi. Pasigaminam pagal savo skonį padažą iš sojos/klevų sirupo/ryžių acto/česnako ir pusę jo supilam į kepimo indą, išmaišom, galima palikti pasimarinuoti valandėlei ir dedam kepti. Karts nuo karto permaišom ir kai vištiena jau po truputį apkepa ir morkos minkštėja, suberiam anakardžių riešutus, pjaustytus ananasus, supilam likusį padažą ir kepam kol viskas iškeps :rolleyes: Visiška improvizacija, bet kaip gardu :bigsmile:

Skaniai skamba  :bigsmile:  man tai patiktu, va tik kazin kaip MB  :hmm:  reiktu kada   kazka paimprovizuoti savaites pradzioj, kol jis ligonineje  :D​ 

Atsakyti

LAbukas

PAs mus ir rytas apsiniaukes...KAzkaip gana nebloga vasara,bet nekarsta ax.gifPrie juros buvau tik kelis kartus,maudziaus gal 3...MAzoka sakyciau biggrin.gifIr k
Tortas vadinos Vaidos tortas biggrin.gifKodel VAidos-nezinau,nes kepeja tai RAsa biggrin.gifVnz ant plono biskvito,sluoksnis karameles su riesutais,paskui maskarpone,paskui avieciu sluoksnis,paskui vel maskarpone ir biskvito plonas sluoksniukas.Skanus,saldus,bet sokoladinis vistiek skaniau biggrin.gif

O as taip ir neatidariau  dar maudymosi sezono  :(  :(  :(  :(  kazkoks absurdas. Dar kaip tik per zinias rode besimaudancius, tai jam taip ir pasakiau, o jam tai negalima , tai jo pliazai siemet nedomina  :sad:​ 

Vaidos - Rasos tortas   :P  perskaiciau ir pirma mintis- kad saldu- nes kazkaip ir karamele ir avieciu sluoksnis. Na bet gal ir skanu. o  dar prie juodos kavos - tikrai neatsisakyciau.  Ale va musu valdzia ives cukraus mokesti ir valgysim tada jau nesaldzius tortus  :fool:  :fool:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 02 rugpjūčio 2017 - 17:56

Man tai nesamone tas mokestis. Cia yra laisves ribojimas. Juk tas kas nori tegu ir nevalgo to cukraus. Kodel per prievarta as turiu atsiprasant moketi daugiau.. tuoj ir ora apmokestins  :frusty: 

Atsakyti

Man tai nesamone tas mokestis. Cia yra laisves ribojimas. Juk tas kas nori tegu ir nevalgo to cukraus. Kodel per prievarta as turiu atsiprasant moketi daugiau.. tuoj ir ora apmokestins  :frusty:

UK berods pernai buvo diskutuojamas papildomas apmokestinimas cukruotiems gėrimams (http://www.bbc.com/n...health-35824071 ; http://money.cnn.com/2016/03/16/news/sugar-levy-uk-budget/index.html), kurį turėtų įvesti nuo 2018 m. balandžio, jei niekas nepasikeis. Tai čia, matyt, tiesiog bendrinis sveikatos reikalas Europoj (ir ne tik turbūt), o ne kažkurioj vienoj šaly  :) 

Iš dalies aš tikrai sutinku su tokiais mokesčiais. Cigaretes brangina visur ir tai veikia. Alkoholį irgi. Tai tokius reikalus pabranginus manau irgi veiks atitinkamai  :)​ 

Atsakyti

Skaniai skamba  :bigsmile:  man tai patiktu, va tik kazin kaip MB  :hmm:  reiktu kada   kazka paimprovizuoti savaites pradzioj, kol jis ligonineje  :D 

Skanu tikrai, galima improvizuoti su daržovėm ar kitais vaisiais :) 

Aš jau po pasivaikščiojimo ir po sporto tai vos kvapą atgaunu :D eisiu vištienos garintos valgyti su raugintais kopūstais, burokėliais :rolleyes: 

Atsakyti

tai kad jau ir taip saldainiai isbrange,kitu net negali paragauti. raudonoji aguona virs 7 EUR  :fool:  ten visokie pyragiukai keksiukai pasiziuri, pavarvini seile. tai dabar dar pabrangins ? net vaikui negalesi skanesnio kasnio nupirkti ? uzteks sausos bulkutes ? na ten cigaretes, alus, kazkaip kitaip.  Neisgersiu alaus bokala, tai gal sokolada suvalgysiu. oi ir tas per brangus- uzteks batono o cia viska tik brangina. va pas mus Kaune ir viesasis transportas nuo 08.01 pabrango. Kazkaip nieko dziuginancio . :mmm:​ 

Atsakyti

tai kad jau ir taip saldainiai isbrange,kitu net negali paragauti. raudonoji aguona virs 7 EUR  :fool:  ten visokie pyragiukai keksiukai pasiziuri, pavarvini seile. tai dabar dar pabrangins ? net vaikui negalesi skanesnio kasnio nupirkti ? uzteks sausos bulkutes ? na ten cigaretes, alus, kazkaip kitaip.  Neisgersiu alaus bokala, tai gal sokolada suvalgysiu. oi ir tas per brangus- uzteks batono o cia viska tik brangina. va pas mus Kaune ir viesasis transportas nuo 08.01 pabrango. Kazkaip nieko dziuginancio . :mmm: 

Ale turi sveika duoti, javainiu batoneli, uogu, vaisiu :) man nepatinka irgi tokie pridetiniai mokesciai. As pats turiu nuspresti ar as noriu saldziai valgyt ar ne ir uz tai neprivalau moketi brangiau :) 

Atsakyti

Skanu tikrai, galima improvizuoti su daržovėm ar kitais vaisiais :)

Aš jau po pasivaikščiojimo ir po sporto tai vos kvapą atgaunu :D eisiu vištienos garintos valgyti su raugintais kopūstais, burokėliais :rolleyes:

bet man skanu vistiena su visokiais vaisiais , o ypac ananasais  :P   jei vien tik darzoves, tai jau visai kitas reikalas. as juk ir vista ar anti idarydavo su dz slyvomis ar abrikosais. man ir Havaju pica labai skanu  :D mastau kitai savaitei biskeli pasidaryti, jei gris vel  koki treciadieni, bus dar ir kazkas kito pagaminta, tai nores gales paragauti ar nori ir nevalgo.  :P​ 

Atsakyti

Aš tai ir vėl gaminsiuos kurią dieną, bandysiu dar brokolių dėti, rudųjų pievagrybių :) o vištienos derinius su įvairiais vaisiais tai mes abu labai mėgstam, ypač ananasus :rolleyes: 

Dėl tų mokesčių, tai ir man atrodo, kad kiekvienas turi pasirinkimo teisę, bet iš kitos pusės galbūt šiek tiek ir pritarčiau, na reikėtų atidžiau panagrinėti, nes dabar tik iš nuogirdų :) 

Atsakyti
O as siandien susalau...Ryte nors ir apsiniauke buvo,bet vistiek silta,as su basankem isvariau..bet diena lyt pradejo,PAbraidziau truputi po balas..JAuciu jau sloga kabinas..

Del cukraus mokescio nepasisakysiu nieko biggrin.gif Realiai jis kaip ir nelabai juntamas turetu but,bet LT viskas atvirksciai biggrin.gif KAinas pakels ne tik saldus gaminiai,gerimai,bet ir kokie trasu gamintojai,statybininkai,siuvejai ir panasiai,kuriems tas cukrus nei prie ko,bet mokescius kelia?kelia,tai ir jie kels biggrin.gif
Atsakyti