Labas rytelis
Labas rytas
R's - gero savaitgalio, lauksim su pasakojimu apie staigmena
o as einu pasidaryt kavytes, kazka uzkast anskti atsikeliau siandien
Sveikos jau taip greit diena lekia šiandien, eina sau
buvom pasivaikščioti, tai vaje kiek žmonių, na tikrai pilnas miestas, poilsiautojų daug
Vakare žadam lėkti pasisedėti į bariuką, kokių kokteiliukų išgerti, krepšinį pažiūrėt ir tiek žinių, kažkaip jokių planų daugiau
Mes jau ir namie, pasivaiksciojom po miska, grybu nedaug, nedidelis mano kibirelis, va kai isviriau na tai nepilnai 2 litrai, bet kai mums pavalgyt- oi tai keliems kartams uzteks- ir ryt padarysiu su spirguciais ir grybienes prisivirsiu dabar jau namie ilsimes
Dar buvau uzbegus pas savo kirpeja, noriu vestuvems pasigrazinti, tai sutarem, kad penktadieni ateisiu antakiu susitvarkyti ir aisku jau pries pat vestuves sestadieni padarys kokia sukuosena juk nebus tetule kokia ciucala
Grybai bus rytdienai, nes bulviu neturiu tai MB vakarienei guliaso uzsisake, va jau ir gatavas, padariau ridikeliu - agurku- svogunu laisku salotu su grietine. taip ir nesuvalgem dar braskiu su vynuogemis, tai padarysiu zele, bus ka ir MB i ligonine ideti ir as i darba kolegems nunesiu pavaisinti
viskas, daugiau siandien nieko neveikiu, filma ziuriu per telika.
Giega, kaip tavo pirsciukas ? nesutines ?
Man dar biskeli lyg pamaudzia peti, lyg nelabai jauciu, jau masinoj vaziuodama saugojausi, net bijojau per daug lango atsidaryti, o tai tiek ir tereiktu jei dar perpustu
Sveikos
jau taip greit diena lekia šiandien, eina sau
buvom pasivaikščioti, tai vaje kiek žmonių, na tikrai pilnas miestas, poilsiautojų daug
Vakare žadam lėkti pasisedėti į bariuką, kokių kokteiliukų išgerti, krepšinį pažiūrėt ir tiek žinių, kažkaip jokių planų daugiau
oras geras, isivaizduoju, kad netruksta zmoniu pajuryje. tai kad vakare bus sunku jums rasti kur laisvu vietu bariukyje
O vanduo siltas ?
ech noreciau pasivaikscioti pajuriu
Ramuma siuose namuose
Labas rytas tikrai, kad ramuma čia, visos savaitgaliauja
Mickute, skanu grybai, norėčiau su šviežiom bulvelėm turim ir mes kažkur slovikėlį užsilikusį
o vanduo jūroje nežinau ar šiltas, retokai maudausi aš
Vakar pasisedėjom, pavalgėm, gerai, kad užrezervavom staliuką, nes nebūtumėm vietos radę, visur perpildyta dar žadėjom eiti pasivaikščioti, bet vėjuota buvo ir visai nešilta vakare, tai nusipirkom ledų ir pasukom link namų
Labas rytas
visi dar miega, vyrai isvis tik ryte atsigule. Ai ir gerai. Atsipalaidavo, atgere savo, dabar bus abstinencija ilga, tai uztat ir nevariau miegot bus jauciu bloga arba bent jau galva skaudes kai atsikels (neaisku kada) bet pats norejo
tortas laaaaaabai skanus buvo. Prikepe cia visokiu skanestu (ir kiaulienos ir jautienos ir vistienos), buvo surio fondiu, zodziu labai fainai pasisedejom
esam cia sveciuose, tai reikes dar uz kokios valandos gal bandyt lyst is kambario, nes jau valgyt noresiu, pilvas gurgia. Gal jau seimininke bus atsikelus, nes ji nuejo normaliu laiku miegot. As tai anksciausiai apie puse 11 jau lovoj gulejau, nebepatempiu jau iki 12
tinginiaujam namie, eisiu dabar pietuku gaminti, bus grybu balius isvaziuos sivakar MB
biskeli masiniukas stringa, nieko rimta, bet jau granata kai traska, tai net man vakar baisoka po miska buvo vazineti. geriau paliksim masiniuka prie namu, gaus kita savaite pinigelius uz biuleteni ir sutvarkys tada Mb. Kam reikia kad kas atsitiktu kelyje, paskui ieskok kas kad partemptu.