Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis   :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

R's - gero savaitgalio, lauksim su pasakojimu apie staigmena :) 

o as einu pasidaryt kavytes, kazka uzkast :) anskti atsikeliau siandien :) 

Atsakyti

Sveikos :) jau taip greit diena lekia šiandien, eina sau :) buvom pasivaikščioti, tai vaje kiek žmonių, na tikrai pilnas miestas, poilsiautojų daug :rolleyes: 

Vakare žadam lėkti pasisedėti į bariuką, kokių kokteiliukų išgerti, krepšinį pažiūrėt ir tiek žinių, kažkaip jokių planų daugiau :rolleyes: 

Atsakyti

Mes jau ir namie, pasivaiksciojom po miska, grybu nedaug, nedidelis mano kibirelis, va kai isviriau na tai nepilnai 2 litrai, bet kai mums pavalgyt- oi tai keliems kartams uzteks- ir ryt padarysiu su   spirguciais  ir  grybienes prisivirsiu  :P   dabar jau namie ilsimes  :)​ 

Atsakyti

Dar buvau  uzbegus pas savo kirpeja, noriu  vestuvems pasigrazinti, tai sutarem, kad penktadieni ateisiu antakiu susitvarkyti ir aisku jau  pries pat vestuves sestadieni padarys kokia sukuosena  :ax:  juk nebus tetule kokia ciucala  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 05 rugpjūčio 2017 - 18:17

Grybai bus rytdienai, nes bulviu neturiu  :blush-anim-cl:  tai MB vakarienei guliaso uzsisake, va jau ir gatavas, padariau ridikeliu - agurku- svogunu laisku  salotu su grietine. taip ir nesuvalgem dar braskiu su vynuogemis, tai padarysiu zele, bus ka ir MB i ligonine ideti ir  as i darba kolegems nunesiu pavaisinti  :P  viskas, daugiau siandien nieko neveikiu,  filma ziuriu per telika.

Atsakyti

Giega, kaip tavo pirsciukas ? nesutines ?

Man  dar biskeli lyg pamaudzia peti, lyg nelabai jauciu, jau masinoj  vaziuodama saugojausi, net bijojau per daug lango atsidaryti, o tai  tiek ir tereiktu jei dar perpustu

Atsakyti

Sveikos :) jau taip greit diena lekia šiandien, eina sau :) buvom pasivaikščioti, tai vaje kiek žmonių, na tikrai pilnas miestas, poilsiautojų daug :rolleyes:

Vakare žadam lėkti pasisedėti į bariuką, kokių kokteiliukų išgerti, krepšinį pažiūrėt ir tiek žinių, kažkaip jokių planų daugiau :rolleyes:

oras geras, isivaizduoju, kad netruksta zmoniu pajuryje.  tai kad vakare bus sunku jums rasti kur laisvu  vietu bariukyje

O vanduo siltas ?

ech  noreciau pasivaikscioti pajuriu  :wub:

Atsakyti

Ramuma siuose namuose 

Atsakyti

Labas rytas :) tikrai, kad ramuma čia, visos savaitgaliauja :rolleyes: 

Mickute, skanu grybai, norėčiau su šviežiom bulvelėm :) turim ir mes kažkur slovikėlį užsilikusį :ax: o vanduo jūroje nežinau ar šiltas, retokai maudausi aš :blush-anim-cl: 

Vakar pasisedėjom, pavalgėm, gerai, kad užrezervavom staliuką, nes nebūtumėm vietos radę, visur perpildyta :ax: dar žadėjom eiti pasivaikščioti, bet vėjuota buvo ir visai nešilta vakare, tai nusipirkom ledų ir pasukom link namų :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas :) 

visi dar miega, vyrai isvis tik ryte atsigule. Ai ir gerai. Atsipalaidavo, atgere savo, dabar bus abstinencija ilga, tai uztat ir nevariau miegot :D bus jauciu bloga arba bent jau galva skaudes kai atsikels (neaisku kada) bet pats norejo  :D 

tortas laaaaaabai skanus buvo. Prikepe cia visokiu skanestu (ir kiaulienos ir jautienos ir vistienos), buvo surio fondiu, zodziu labai fainai pasisedejom :)

esam cia sveciuose, tai reikes dar uz kokios valandos gal bandyt lyst is kambario, nes jau valgyt noresiu, pilvas gurgia. Gal jau seimininke bus atsikelus, nes ji nuejo normaliu laiku miegot. As tai anksciausiai :D apie puse 11 jau lovoj gulejau, nebepatempiu jau iki 12 :D 

Atsakyti

tinginiaujam namie, eisiu dabar pietuku gaminti,  bus grybu balius   :P​ isvaziuos sivakar MB  :(  biskeli masiniukas stringa, nieko rimta, bet jau  granata kai  traska, tai net man vakar baisoka po miska buvo vazineti. geriau paliksim masiniuka prie namu, gaus kita savaite  pinigelius uz biuleteni ir sutvarkys tada Mb. Kam reikia kad kas atsitiktu kelyje, paskui ieskok kas kad partemptu. 

Atsakyti