Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :4u:

Giega - grazi suknele :4u:

R's - jau susikrovus, dar pora smulkmenu liko imest :) Ne ne ''antis'', bet galima pasiprasyt jei nenoriu, tai leis pasilikti. O siaip tai kita diena ateina visada midwife pas tave paziuret kaip sekasi ir padet jei reikia :) Kol kas manau kad prasysiuosi likti bent viena nakti jei viskas bus ok ir sakys gali varyt namo, bet gal ir pati noresiu namo, bus matyt :)

As jau darbe, labia snd nuotaikos nera :unsure:

Atsakyti
As labai norejau namo po gimdymu,o su sunum gulejau 3d,su dukra dvi. Nu ner ka veikt toj ligoninej,jei viskas tvarkoj mirksiukas.gif

Atsakyti

Giega - na man kai pirmas lelius, gali prireikt pagalbos su zindymu ir panasiai, nes salia nei mamos nei uosvienes, tik vyras.. gali buti nedrasu iskart namo lekt :)  

Atsakyti

Kaip greit pirmadienis lekia, liuks :rolleyes: įprasta diena, neturiu ką pasakoti, va gaivinuosi vandeniu, nes ofise būna labai karšta, kai saulėta diena :)

Grįžusi eisiu sportuoti, toliau dar darbų turiu šiek tiek ir namus reikėtų truputį apsitvarkyti :)

Vakarienei trinta pomidorų/cukinijų sriuba :rolleyes: visos gėrybės kaimiškos, tai bus ypatingai skani :D 

Atsakyti

Mickute7,kur savaitgalį grybavote?

Prienu sile  :mirksiukas: 

Nu bet staigmenele  :bigsmile:  :clap:  aisku puiku kai jau zinai , ko zmogus nori.  :clap_1:  kur cia nebusi laimingas kai tavo svajone issipildo  :clap:  :clap:​ 

Atsakyti

As jau darbe, labia snd nuotaikos nera :unsure:

kur nuotaika padejai  :hmm:​ 

Atsakyti

kur nuotaika padejai  :hmm: 

Ai nežinau, toks vaizdas kad darbe tik kunas mano buvo, be galvos  :unsure: na bet jau tuoj vakaras ateis ir eisiu miegot. Tikiuosi rytoj bus geresnė diena  :) 

Atsakyti

Ai nežinau, toks vaizdas kad darbe tik kunas mano buvo, be galvos  :unsure: na bet jau tuoj vakaras ateis ir eisiu miegot. Tikiuosi rytoj bus geresnė diena  :)

:4u:​ 

Atsakyti

Kaip vakaras visoms? :) 

Atsakyti
Anksti darbanaigiau,tai varem iki shipingu. Ir dukrai bateliu reikejo,ir man.. Radau idealias basankes,nubet pagailejau 90£ ax.gif Dar kad kasdien tokius nesiociau dar dar,o cia tik 1-2x ax.gif Bet dar dabar akyse stovi.. O ir patogus buvo..
Nusipirkau pigesnes,tiksliau nukainuotas nes paskutine pora.. Dar nesimatavau su suknele,gal nesiu priduot biggrin.gif O tai isshopingu tiesiai i sportus nulekiau.. Dabar vonioj relaksuoju,vel tingesiu matuotis..
Atsakyti

Ramus, norejau pailseti, siaip darbeli ir nesunku turejom, bet teko visa diena ant koju prastovet, tai grizus prasiskalbiau, issiviriau vistienos,  tik siandien pasidariau zele su vaisiais, tai dar is vynuogiu kauliukus tik prameciau  :P ir ramiai prie PC  vakaroju  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:  kai ryte anksti tai net ir saltoka +8 , ziuriu ka cia apsirengti

Atsakyti