Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Na ką savaitgalis pradundėjo žaibo greitumu :) Geras savaitgalis buvo,smagus,linksmas. Pailsėjom,atsipalaidavom :)  Labai patiko sodyba kur gyvenome. Nors ir nedidelė,bet labai jauki :wub: Ant upės kranto,šale pušynas ,miškas :)  :wub:  Šeštadienio rytą kavą gėriau bevaikščiojant po mišką :wub:  Pirtyje pratupėjom visą šeštadienio popietę ir vakarą :)  Po to vėl vakaris pasivaikščiojimas po mišką,lankėm "Velnio akmenį" . Po pirties ir visų pasivaikščiojimų buvo miegelis kaip kūdikių :D  Vakar atsikėlėm,papusryčiavom,susipakavom daiktelius ir apie pietus namuose jau buvom :)

Šiandien jau laikas po savaitgalinių pramogų gryžti į darbus,sportus :)​ 

Smagu  :wub: ir oras neblogas ! grybu neradot ? primink kuriam jus ten rajoen tiksliau buvot ?

Atsakyti

Mickute7,smagus ir produktyvus Jūsų savaitgalis buvo :) O ir balius nemažas nusimato Jums,o dar supratau ir ne vienas :rolleyes:

*Voque* reik tikėtis,kad dar šį sezoną laivu paplaukiosite,nes gi dar turėtume "Bobų vasaros" sulaukti :) 

Almost,kaip Tavo savaitgalis? kaip vakarėlis su Kolegomis?

Klausei dėl baliaus Brolio...Taip bus tas tikras lietuviškas balius,nes svarbiausias faktorius lėmęs tokio tipo "lietuviškas baliukas" tikslą, didžiają dalį giminės surinkti į krūvą ,kad Brolis galėtų pabendrauti su artimaisiais,nes kai gryžta trumpam į LT nespėja visų Tetų/Dėdžių ir t.t...aplankyti. Vasarą prasilenkia keliai su Pusbroliais,Jis į LT atostogauti,Jie iš LT,taip ir gaunasi,kad nesusimato. Tai va dabar tikslas,per jubiliejų Visus surinkti į vieną krūvą ir pabendrauti :) 

giega,tai Jūsų dauguma Šeimos užsienyje gyvena. O Sesuo Tavo ,neplanuoja irgi LT palikti? 

V-rine, tai kaip reikiant pasidarbavai :B​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 01 spalio 2018 - 05:26

Smagu  :wub: ir oras neblogas ! grybu neradot ? primink kuriam jus ten rajoen tiksliau buvot ?

Oras buvo super!!! Tik rytais šalnos buvo. Grybų tik ūmėdes matėm,o daugiau nieko😃 Bet mes net neieškojom grybų :) 

O buvome vos 5km už Druskininkų,Šventadubrės kaime.

Atsakyti

Labas rytas :) na va, vėl pirmadienis, pradedam naują savaitę :rolleyes: nusimato ji visokia, rytoj į kirpyklą, ketvirtadienį draugutės gimtadienis, tai lėksim pasisedėti į restoranelį, reikės iškepti kažką saldaus, o šiaip darbai darbeliai laukia :)  

Atsakyti
LAbukas

Oi,kaip greit tas savaitgalis praeina biggrin.gif Atrodo truksta dar vienos dienos,bet butu ji ir vis tiek sakytum,kad dar truksta biggrin.gif VAkar miegot nuejau 21h..Atsiguliau dar anksciau,bet 21h jau sviesas,telefus isjungiau.GAlima sakyt,padoriai issimiegojau biggrin.gif

QUOTE(R's... @ 2018 10 01, 04:19)

<p>giega,tai Jūsų dauguma Šeimos užsienyje gyvena. O Sesuo Tavo ,neplanuoja irgi LT palikti? </p>

NA jei tokia artima seima imt,tai taip-tik sesuo LT gyvena..DAr nemazai puseseriu,pusbroliu issilakste po pasauli,bet nemazai ri LT gyvena,nes gimine musu labai plati biggrin.gif
Sesuo metus gyveno Londone.JAu atvaziuodami jie sake-uzdirbs,pradirbs,bet ilgiau metu nebus,gris i LT.Taip ir buvo..Susitaupe apie 3000£,bet nemazai po sali pavazinejo,apsipirko,prisikrove masina iki lubu ir parvare i LT gyvent po 11men,net metu neisbuvo biggrin.gif Sesei gal ir visai patiko,bet svogeriui iki siol kosmarai...Bet jis toks ne miesto zmogus,nors KAune ir gyvena..JAm reikia pauksciuku,zolytes,ramybes,o tuo metu nuomavomes vos ne prie gatves nama,masinos,triuksmas...
Atsakyti

Ir aš vakar SB sakau, oi truktų dar vienos papildomos dienos, atrodo ir tą dar nuveiktumėm, ir aną :D 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: nu ir priplepejot, gal kada paskaitysiu, bet tikrai akim tik prabegau :( paklodziu pilna bet laiko pas mame  :unsure: nes nesmagiai jauciuosi :( 

šono lyg ir nebeskuda bet vistiek lauksiu kol skana paskirs ir paziures. O siaip nieko naujo. Ai va drauge nagus priaugino vakar. Tai idomu kaip laikys nes dar tik pries pora sav kursus praejo :)  

Atsakyti

Sveikos smile.gif

QUOTE(mickute7 @ 2018 10 01, 06:05)
<p>Labas rytelis</p><p></p><p><strong>V-rine</strong>- jau kai uzsiimi su darbais namie, tai jiems atrodo ir galo nera </p>

tai namai namais-ten tvarkymas kasdieninis faktiškai...., čia sode namą tvarkiau, ten turime 80 kv namą.... ir liko iššlavimai nes po rūbų metimų visokių dulkių liko ir langų pervalymai žiemai...ten du kartus į metus tą tvarką darau... na aišk po baliukų tai tvarkomes kiekvienas kas baliavojam- ar aš ar dukra smile.gif
Atsakyti

Siek tiek paskaiciau, mazdaug nuo penktadienio :) atval kaip vezys :) nebusiu visiskai gal atsilikus :D 

tai matau savaitgali susitvarket daugelis :) aš šeštadienį rūbų spintą susitvarkiau :) tai visą maišą rūbų draugei atidaviau. Tai sakiau kas netiks tegu meta lauk :) o pasame dabar taip erdvu. Bet ir nepirksiu kurį laiką nieko.

reik sunešiot ką turiu :) nemėgstu aš kaupti daiktų už tai kas kiek laiko praeinu pro visur :) 

Atsakyti

Kalbant apie finansus, apie namus ir keliones, tai kiekvienam juk skirtingai, bet žinant mus abu, tai tikrai manau pirmenybę namams teiktumėm, o po to kelionėms ir pan. Na turiu omeny, jei tikrai reikėtų remonto, jei būtų nebaigtas įrengimas ir t.t. 

Be jokios abejonės, kad visiems skirtingai  :) 

Ir dar tas faktas, kad kai turi savo namus, kuriuos norisi kurti, puoselėti, tai tos investicijos vienokios. O kai mūsų atveju, kaip pvz., nuomojamės, tai kol kas finansus kelionės leidžiam geriau ir skaniam maistui  :D 

Almost  gero  vakarelio su kolegomis ! daug naujoku turit ?

Ne, tik vieną savo komandoj  :) Kadangi vienas išėjo, tai jo vietą naujokas užpildė. Šiuo metu nebenusimato naujų narių, nes yra pilna komanda (10 žmonių iš viso su direktorium). Nebent kažkas vėl išeitų, tai jo vietą pakeisti reikėtų  :) Bet tikiuosi neišeis  :D 

Dėl plaukiojimo, tai patys pasuks kai planuos plaukimą, kai orai leis, sakė tikrai niekur nedings kuponai ir, jei norim galim net kitam sezonui atkelti :)

Super, kad perkėlė kupono galiojimą. Nes tikrai juk čia ne jūsų jėgose tos oro sąlygos  :rolleyes: 

Kaip tik bunant pas drauge paskambino MB  broliene ir uzkviete i baliu po 2 savaiciu i Alytu- jos 50 -eti. as dar MB pries pora dienu sakiau, gal nedarys baliaus,   tipo  problemos su sveikata, ai tiek to , musu dar kitas balius menesio pabaigoje laukia. aha. nei velnio. varysim  vel i Alytu. 

Smagu kaip  :) 

MB nuvare pas draugeli kreveciu parvezt-jie gyvena visai salia naktinio zuvies turgaus,o i sestadieni buva labai geros nuolaidos,nes sekmad nedirba,nori viska isparduot. Tai uz 2kg karalisku kreveciu tik 16sv(tiek eiline diena 1kg kainuoja).

Man taip skanu krevetės, bet jau tas karališkas išrakinėt visada taip nervina, kad neimu jų nei restoranuose, nei namie gaminti  :rolleyes:  :D 

Na ką savaitgalis pradundėjo žaibo greitumu :) Geras savaitgalis buvo,smagus,linksmas. Pailsėjom,atsipalaidavom :)  Labai patiko sodyba kur gyvenome. Nors ir nedidelė,bet labai jauki :wub: 

Net skaityt super, tai įsivaizduoju taip savaitgalį praleist iš viso liuks buvo  :wub: 

Almost,kaip Tavo savaitgalis? kaip vakarėlis su Kolegomis?

Klausei dėl baliaus Brolio...Taip bus tas tikras lietuviškas balius,nes svarbiausias faktorius lėmęs tokio tipo "lietuviškas baliukas" tikslą, didžiają dalį giminės surinkti į krūvą ,kad Brolis galėtų pabendrauti su artimaisiais,nes kai gryžta trumpam į LT nespėja visų Tetų/Dėdžių ir t.t...aplankyti. Vasarą prasilenkia keliai su Pusbroliais,Jis į LT atostogauti,Jie iš LT,taip ir gaunasi,kad nesusimato. Tai va dabar tikslas,per jubiliejų Visus surinkti į vieną krūvą ir pabendrauti :)

Savaitgalis neblogai, ačiū.

Vakarėlis tai uch  :D  :D Nuėjom apie 17val, aš namo išvažiavau apie 20:30, bet jau gerai prisiragavus kokteilių buvau. Vienas kolega išėjo apie 22val, kitas kažkur apie 22:30, o trečias sakė grįžo namo apie 6val ryto  :blink:  :D  :D  :D Tai pasibuvo žodžiu.. Pasibendravom smagiai, paskui vyras pasiėmė mane, buvau ŽIAURIAI alkana, tai nuvežė į McDonalds - mėsainį suritinau net skonio nepajautus  :blink:  :D  :D  :D Pažiūrėjom serialą ir ėjom miegot.

Šeštadienį ryte nuvažiavom į miestą pusryčių, paskui filmą pažiūrėjom, tada nulėkėm iki kelių parduotuvių, paskui pietus kavinėj pavalgėm, kur savaitgaliais lietuviškų patiekalų tiekia. Grįžom namo pailsėt ir viskas  :) 

Vakar ryte pasidarėm pusryčius, apsipirkom maisto savaitei, grįžę apsitvarkėm, pasnaudžiau pietų, pavalgėm, pažiūrėjom serialą. Vakarienės važiavom į piceriją ir paskui į vėlyvą kino seansą nulėkėm. Du kartus užmigt sugebėjau - jau tooooks neįdomus filmas buvo  :blink:  :D  :D Ne mano stiliaus visiškai (žiūrėjom "Mile 22"https://www.imdb.com/title/tt4560436/). Tada grįžom namo ir ėjom miegot  :D 

Supratau. Nu liuks, smagu tikrai tokie reikalai, kam patinka  :) Tikiu, kad puikią šventę suorganizuosit  :wub:  :4u: 

Labas rytas :) na va, vėl pirmadienis, pradedam naują savaitę :rolleyes: nusimato ji visokia, rytoj į kirpyklą, ketvirtadienį draugutės gimtadienis, tai lėksim pasisedėti į restoranelį, reikės iškepti kažką saldaus, o šiaip darbai darbeliai laukia :)  

Dažysi plaukus ar kažką neįprasto darysi?  :) 

Oi,kaip greit tas savaitgalis praeina. Atrodo truksta dar vienos dienos,bet butu ji ir vis tiek sakytum,kad dar truksta

Aha tikrai būtų žymiai geriau, jei dirbti reikėtų vos 4 dienas, o poilsiui gautume 3  :rolleyes:  :D 

šono lyg ir nebeskuda bet vistiek lauksiu kol skana paskirs ir paziures. O siaip nieko naujo. Ai va drauge nagus priaugino vakar. Tai idomu kaip laikys nes dar tik pries pora sav kursus praejo :)

Svarbiausia, kad bent nebeskauda. Bet žinai kaip būna - šiandien viskas gerai, o rytoj vėl iš niekur nieko išlenda. Tai būtinai pasitikrink  :4u: 

Man akriliniai nagai - tikras išsigelbėjimas. Kitu atveju tai būčiau kaip bulvių kasėja tikrai, nes mano pačios nagai labai ploni, lengvai plyšta, lūžta, skilinėja. Žodžiu akrilas leidžia pasigrožėt rankom  :wub: 

Labas visoms  :4u: 

Jergus, kokia mieguista šiandien jaučiuos. Niekam neturiu nei įkvėpimo, nei energijos..

Turi atvežti siuntinį vežėjai iš Lietuvos iki 14val, tai jau labai laukiu. Tetis sakė 40kg sukrovė į dvi turgines tašes  :blink:  :blink: Tiek knygų užsipirkau žodžiu  :D  :D  :D  :D Galėsiu tikrai privačią biblioteką atsidaryti. Reikės vakare važiuot su mašina iki darbo pasiimt viską, nes tikiuosi, kad atveš į darbo adresą.

Daugiau tai nieko įdomaus. Šiandien šiek tiek laisvesnė diena nusimato, bet rytoj turėsiu dvejus mokymus pravesti, tai jau bus streso  :) 

Ai, vakar besėdėdami kino teatro bare prie lango pirmą kartą gyvenime savo akim matėm, kaip vagišius apžiūrinėjo ir mūsų motociklo, ir dviračio spynas ir bandė pavogti dviratį. Jergus, kiek strioko buvo - jau norėjau eit lauk ir važiuot namo net, nes sakiau negalėsiu atsipalaiduot  :blink: Bet vyras nuramino. Bet tai eina sau nu...

Tokios tokelės, visoms gražaus pirmadienio ir skanios popietinės kavos  :4u: 

Atsakyti

Nagus tai gelinius uždėjo :) man atrodo kad akrilas daros nelabai popiliarus :) 

eina sau, bet tai kaip buvo žiauru įsivaizduoju. O policijos negalejot iskviest? Aisku kol nepavoge nelabai kuo yra apkaltinti bet kazkaip buciau jauciu isejus ir klausus ka cia pamete prie mano motorolerio  :unsure: 

Atsakyti

Nagus tai gelinius uždėjo :) man atrodo kad akrilas daros nelabai popiliarus :)

eina sau, bet tai kaip buvo žiauru įsivaizduoju. O policijos negalejot iskviest? Aisku kol nepavoge nelabai kuo yra apkaltinti bet kazkaip buciau jauciu isejus ir klausus ka cia pamete prie mano motorolerio  :unsure:

Populiarus vis dar akrilas tikrai, bent jau čia  :) Gelis vis tiek minkštesnė, "lankstesnė" medžiaga, nei akrilas, tai tarkim aš asmeniškai renkuosi geriau akrilinius nagus, nei gelinius. Nes pastarieji man nepasiteisino  :) 

Ne, o ką jie padarys? Nu jei būtų ten lupęs labai jau kažką prie motociklo, tai aišku eitų vyras aiškintis. Bet dabar motociklą tik apžiūrinėjo, o dviratį bandė pavogt. Tai paklausus, ką čia daro, pasakytų "Savo dviratį bandau atsirakint" ir viskas, nieko Tu nepadarysi  :)​ 

Atsakyti