Aš namuose vakaroju sau ramiai su knyga, noriu šiandien užbaigti vieną ir pradėti kitą, vakaro tikslas toks
eisiu tik va tuoj vakarienę greit pasigaminti ir šiandien daugiau nieko neplanuoju, galima ir patingėti 
Almost, nesinaudoju tokia programėle, bet butinai pasidomėsiu 
Kokią skaitei ir kokią pradėsi skaityt? Aš vakar irgi naują pradėjau skaityt, tokia įdomi
https://www.knyguklu...ja-somalis.html
Labai gera programėlė, man labai padeda sekti knygas nusipirktas ir perskaitytas
Ką dažniausiai perkat lietuviško? 
Nors klausei giegos, bet aš irgi pasipasakosiu, kad tema diskusijai būtų
Lietuviško perkam dažniausiai duoną (Bočių man arba Palangos / Ventos vyrui). Nusiperkam šviežiai raugtų agurkų, jei būna. Dešros vyras perka šlapenkės, kartais kokio rūkyto kumpelio pasiimu. Perku sau varškės, Dvaro sūrio, varškės sūrio, kartais Džiugo sūrio pasiimu. Dešrelių kaip kada (šiaip atradom Lidl skanias, tai ten imam, jeigu imam - ant greito gerai pasiimt, o šiaip nelabai valgom). Vyras koldūnus perka, aš jų nelabai valgau. Daumantų majonezą - joks kitas vyrui nepatinka taip
O dar perkam pagaminto maisto, jeigu jau važiuojam į lietuvių parduotuvę savaitgaliais. Tai arba cepelinų, arba kokį kepsnį. Salotų (daržovių arba pasiimu retu kartu keptos duonos ir pupelių). Ir šaltibarščių
Nusiperku, nes po savaitgalio maisto apsipirkimo norisi grįžus ne gaminti, o iškart valgyti
Vakar pirmadienis kažkaip lengvai ir greitai prabėgo,nes kitais kartais po savaitgalio taip sunku į tą darbo ritmą įsivažiuoti būna
Vakar vienam,kitam darbe padirbau,pasportavau,gryžusi namo dar sugebėjau koją susimušti kieme tamsoje,į kaladę kaip tvojausi eidama,tik silpna pasidarė,toks jausmas,kad net atsijungusi buvau 1-2sek
Iškarto šaldyti,tada tepalas. Vakar skausmas uhu buvo,šiande žiūrėsiu kaip...
Va kaip ir viskas apie mano pirmadienį
Jergus, tikiuosi nieko rimto ir viskas gerai šiandien
Almost,sėkmės Tau šiande pristatymuose !!! Kaip vakar vakaras Tavo?
Ačiū
Pirmasis bus individualus mokymas, tai ten viskas liuks bus - medžiaga nuolat dėstoma, tai viską žinau.
Tik su antruoju šiek tiek streso jaučiu bus, bet viskas bus gerai, susitvarkysiu
Įdomiai
Atvežė siuntinį iš tėvų, tai grįžau po darbo namo, užmarinavau vištieną (ruošiau tokius kaip kepsnelius vištienos smulkintos, česnako, kiaušinio, majonezo ir krakmolo) ir su mašina nuvažiavom pasiimti siuntinio. Grįžus dariau vakarienę ir jau link pabaigos nusideginau karštu aliejum dešinės rankos du pirštus. Pūslės iškilo didelės, negaliu lankstyt pirštų, skauda stipriai. Žodžiu prisidirbau
Tai dabar subintuota sėdžiu sau ir viskas..
Pabaigė vyras gaminti maistą, ištepėm, sutvarstėm mane ir viskas - ėjau skaityt knygos ir miegot
Tai toks ir vakaras
As buvau Tetforde lietuviskoje parduotuveje- tai dauguma lietuvisku prekiu, bet tikrai ne visos, parduotuvyte mazyte, aisku kai tokiam dideliam miestelyje tai kaip ir nenusotabu
ir pardaveja tai lietuviskai kalbejo. aisku spejau ir kainas palyginti su Lt, be abejo ten brangiau.
Pas mus irgi kelios yra, bet nėra didelės jos. Nu tikrai ne kaip Tesco ar Lidl - gerokai mažesnės, bet visos lentynos visuose kampuose prikištos prekių
Kai kas vienodai kaip Lietuvoj, kai kas brangiau
Labas rytas
štai ir antradienio sulaukėm, kaip rytas? kokie planai po darbų? 
Aš ankstyva šiandien, reikėjo greit iki daktarės nulėkti, tai dabar jau apie kavą svajoju 
Grįšiu namo autobusu (dabar negaliu vairuot, nes pirštinės negaliu dėtis
) ir kažką darysiu virtuvėj jau kiek galėsiu. O daugiau eisiu skaityt ir tiek
Ką Tu vakare veiksi?
Kaip pas daktarę reikalai? Kaip šiaip Tavo sveikata?
Noriu pagert truputi..Blogiau nebus,o gal pades. Neskauda,kaip tada nakti sudure,nu bet jauciu kazkaip...IKi gyd neturiu laiko nueit,o is esmes seimos gyd nelabai ka ir pasakys-noreciau kardiograma pasidaryt..VAziuot i ligonine,tai tik laika svaistyt,praleisi ten pusdieni,kol prieisi..
O tai privačiai negali nueiti? Ten ir eilių nėra tokių, viskas greičiau gi. Širdis - ne juokas..
šiandie virsiu voveraičių sriubą,nusipirkom. Kaip bus skanu
Jau kaip pavydžiu
Eisiu pasidarysiu kavos neužilgo ir už valandos eisiu mokymą vesti. Tai ta proga..
Gražios dienos visoms ir skanios kavos