Eina sau, Almost
bet nu tikrai šakės su šakutėm, sėdi sau ramiai, žiūri filmą ir še Tau, truputis strioko spėju buvo, nors net ne truputis čia 
Kokių maždaug knygų prisisakei? tai spėju ir gardumynų/skanumynų tėveliai pridėjo iš LT 
O atsakant į klausimą apie kirpyklą, tai dažysiu ir manau galiukus pakirps vos, nieko kažko kitokio šįkart nedarysim
bet siaubingai jau reikia spalvą atšviežinti, nes nusiplovę jau gan nemenkai
Mes per anksti atvažiavom, tai bare sėdėjom, aš prosecco gurkšnojau, vyras alaus pasiėmęs buvo. Tai tuo metu ir pamatėm, filmas nebuvo dar prasidėjęs. Aišku, kad strioko buvo, man tai ypatingai, kai aš tokia panikorė
Vyras tai iš viso tik pažiūrėjo nustebęs ir viskas, nu nes sako o ką padarysi jam? Nieko. Būtų tik išėjęs, jei lįstų akivaizdžiai prie motociklo ir tiek. Dabar matė, kad apžiūrinėja, tai tiesiog stebėjom pro langą ir tiek. Toj vietoj dviračius labai vagia, tai nenuostabu iš esmės. Tik man buvo absoliučiai netikėta pamatyt savo akim tokį elgesį, nes nu vis tiek ne gūdi naktis dar buvo, dar nei 20val nebuvo
Oj, prisipirkus esu visokiausių detektyvų, romanų. Šį kartą nebepirkau jokių receptų knygų, nes reta naudojuosi gaminimui. Tavo dovanota turbūt buvo pirma, kurioje nesužavėjo tik 3 receptai (su kariu
). Tai va ja tikrai naudosiuos, o kitas pirkdavau iš to įpročio turėti, nes žinomų autorių ir t.t. Aš dabar Goodreads puslapiu ir programėle naudotis pradėjau, labai patogu man, tai jei naudojiesi - galim ten susidraugaut
Pamatysi, ką skaitau ir ko ne
Aš dažiau plaukus prieš atostogas, tai tas prieš 2sav buvo, bet jau vėl norėčiau tamsinti. Per jūros vandenį ir saulę labai pabluko irgi